جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

سازمان بین‌المللی حمایت از ساحره‌ها

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1392 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا وقت اعلام نتایجه.

آماندای عزیز.
شور و هیجان شما برای باز پس گرفتن حق از دست رفته ی زنان واقعا منو تحت تاثیر قرار داد. :worry: خیلی از شما متشکرم. ولی در سازمان ما دموکراسی مطلق حاکمه!
کنارت جا هست؟وایسا یه چیپس بگیرم الان میام!
تایید شد.

فلور عزیز.
در واقع به جای گزینه ی ملاقه از گوشت کوب استفاده شده بود که به خاطر خشانت بالاش باهاش موافقت نشد!
اسپری اسید؟ به نظر برای احقاق حقوق از دست رفته زنان مناسبتر به نظر می رسه!
تایید شد.

آنتونین عزیز.
متاسفانه شما شرط لازم برای عضویت در سازمان رو دارا نیستید.
تایید نشد.

دافنه عزیز.
نگران نباشید شیرکاکائو و سیب زمینی جادویی جهت پذیرایی موجوده. گالیون؟ حقوق؟ شیب؟ بام؟!!
متاسفانه بودجه ی این سازمان در راه آزاد سازی ظرفیت ها صرف میشه. ما بودجه رو از طریق احقاق حقوق زنان فراهم میکنیم. مثل راهنمایی و تشویق اعضای عزیزمون در راستای به اجرا گذاشتن مهریه هاشون.
انگشت جادویی؟سبیل آتشین جادویی؟ عالیه میتونیم ایده شمارو به روش های جدید شکنجمو....اهم اهم... روش های جدید احقاق حقوق زنان اضافه کنیم.
تایید شد.

مینروای عزیز.
حق با شماست زن ها گناهی ندارند.در همه حال حق با خانومهاست و مردها همیشه مقصرند. با وجود این من فکر می کنم لازمه چند نفری از نسل مردها باقی بمونه تا عنوان سازمانمون معنا پیدا کنه. :pretty:
تایید شد.

لینی عزیز.
توقعتون از سازمان نشان دهنده ی آگاهی و اطلاع بالای شما از جایگاه زنان هست. این سازمان به افرادی مثل شما نیازمنده تا با همکاری هم بتونیم سلطنت باشکو... نه چیزه... حقوق زنان رو احقاق کنیم!
تایید شد.

الادورای عزیز.
باید بگم جواب سوال یکتون خیلی هوشمندانه بود.
در مورد سوال دوم واقعا متاسفم. احتمالا لینکش حذف شده. ولی نگران نباشید امکان نداره من اجازه بدم شما از دیدن چنین صحنه باشکوهی محروم بشین.
تایید شد.

پادمای عزیز
البته که میشه. درب سازمان ما به روی ساحره های عزیز همیشه گشوده است.
مالی ویزلی ربات بود؟ نه بابا! پس بگو چرا وقتی با بلاتریکس می جنگید چیزیش نشد!
درسته پادمای عزیز سم چیز خطرناکیه ولی نه تا وقتی که روی طرف مقابلتون ازش استفاده میکنید.
تایید شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/5/19 22:17:36
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 مرداد 1392 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
1.نظر شما در مورد اسطوره ی خانه داری مالی ویزلی چیست؟
نظر؟ نظر؟! :worry:
والا نه ما پسر مجرد داریم نه ایشون مجرده نه اصلا ما با وصلت خانواده مون با خانواده شون موافقیم! اصن ما به ایشون نظر نداشتیم! :worry:

2.در صورت مواجه شدن با این صحنه چه واکنشی نشان می دهید؟

آقا there is a problem!! من قراره با یه صحنه ای مواجه شم به هر حال! علی الاصول من باید بدونم اون صحنه چیه که بخوام باهاش مواجه شم یا نه؟!
خو کو صحنه؟! صحنه دیده نمیشه تو صفحه! یه صحنه نشون من بدین من بگم چطوری باهاش مواجه میشم! تبعیض تا کجا؟

3.کدامیک از وسایل زیر را انتخاب می کنید؟به چه منظوری؟
الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.

ساطور :zogh: جون میده برای قطع کردن سر اجنه خونگی :zogh:

4.نظر شما در مورد صاحب این تصویر چیست؟

این که سال 1997 تو اقیانوس منجمد شمالی غرق شد مرد که عاشق وارسته ای بود، روحش شاد، یادشگرامی، هر چی خاک اونه عمر رز شون(!) باشه!

5.چه توقعی از سازمان حمایت از حقوق ساحرگان دارید؟

اینو هستم من:

نقل قول:
تغییر نام جادوگران به ساحرگان!

:aros:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 مرداد 1392 11:34
نمایش جزئیات
آفلاین

یعنی چی اصلا؟ اینقدر این فرزندان سفیدی رو مخش راه رفتن که از اونور جاده پرت شده بیرون. دیگه زیادی حدشو گذرونده! افراد دیگه ی خونه همه ش بخور و بخواب و ایشون بپز و بساب و بشور و نخواب!

اینکه کاراشو در حد اعتدال انجام بشه افت نیست و اتفاقا پسندیده س، اما اون دیگه زیادی جلو رفته! زیادی از خودگذشتگی کرده! یکم به خودت برس زن! ای بابا!

نمیفهمه که نمیفهمه، به شدت مخشو شست و شو دادن!

افتخار! تعریف! تمجید! مرحبا! به این میگن زن نمونه! آفرین!

الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.

ساطور برای دو نیم کردن در عرض سه سوت!

من به مشنگ جماعت چی کار دارم؟ استغفرالمرلین!

تغییر نام جادوگران به ساحرگان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1392 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من واقعا برای مالی متاستفم همین ها هستن که مرد هارا بد عادت میکنند همین هاهستن که باعث میشن مردا فکر کنند خدمتکار 24 ساعته گرفتن و اسم زن هارو به موجودات خدمتکار در میبرند :vay:
اخه مگه این موجودات ظریف چه گنایی کردن

میرم تماشاه چیمیشم وبرای این خانم محترم دست میزنم وحورامیکشم
حقا باید بامرد ها همین کار راکرد

همه ی این ها برای کشتن یک مرد کافی نیستند فقط سم وساطور هستند سم نه چون نمیشه با زجر مرد راکشت .
ولی ساطور میشه بنا بر این ساطور را انتخاب میکنم

بد ترین زشت ترین و مسخره ترین مرد ماگلی که تا حالا دیدم شیطونه میگه برم از وسط نصفش کنم.

این که از حقوق همه ی زن های ساحره دفاع کنه ونذاره که مرد ها به ان هازور بگن

به امید ان روز که هیچ مردی بر روی زمین نباشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
ارسال شده در: شنبه 12 مرداد 1392 02:18
نمایش جزئیات
آفلاین
شخص شخصی دافنه هم اومد تا فرم رو پر کنه و ببین ـه تایید می شه یا نه!؟

نفــــــــــرت! بـــــــــعـــــــــله! نفرت با انزجار. اگه سازمان از چنین افرادی بخواد حمایت کن ـه؛ من می رم آنتی ساحریال عضو می شم!

کدومصحنه؟! همون صحنه ای که کوه داره؛ آی... آها. لینک داده بودین. گرفتم...

قدرت بی نهایت... معنی واقعی کلمه!

الف)ساطور
ب)دمپایی
ج)ملاقه
د)سم
هـ)جارو

در مرود گزینه چهار ابهام وجود داره! سٌم؟ منظورتون سم فایرنزه؟ چجوری بکنیم ـش و استفاده کنیم؟
و اما... ما باید بگیم که به گزینه "انگشت" جادویی علاقه بیشتری داریم. "سبیل آتشین جادویی" برای افراد مورد کینه. ورژن جدید کروشیو ـه!

دوربین بد بوده. عسک تار گرفته شده! در مورد صاحب ـش هم باید بگم... باید از کرم حلزون جادویی استفاده کن ـه!

اینکه گالیون هایی که وزارت به حقوق ـش می ریزه رو صرف خوش گذرونی اعضاش بکنه و امکانات بیشتری براشون بذاره. در ضمن.. شیر کاکائو و سیب زمینی جادویی فراموش نشه لدفن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 01:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نه!
تو خجالت نمی کشی از اون سبیلات؟! حیا نمی کنی از اون داغ مرگخواریت؟! شرم نمی کنی از اون لقب مشاور اعظمت؟!
فرم عضویت در سازمان ضعیفه ها... ببخشید... ساحرگان پر می کنی باسه من؟!
چاخانوف! آنتوان! بربری! تافدون!
بدم پهنت کنن رو پشت بوم وزارت، لواشک شی؟
هی الان میگم یه چی بگم بهت هی دلم رضا نمیده. ولی یادم بنداز تو شبکه شومینه بهت بگم بعدش این قیافه ی اینجوریتو: ببینم، همچین جیگرم حال بیاد!

تو نمیگی ملت حرف درست می کنن واسه وزیر؟! همین الانش حرف کمه پشت من؟! بهم میگن معتاد!... عملی!... من صبح تا شب برای این ملت دنبال آزادی و پروازم، بعد... زدن این حرفا صحیح است واقعا؟! اصن مدرک معتبرتر از پروفایل داریم مردم؟! واقعا داریم؟!... نداریم! میگن نداریم! اونجا نوشته من معتاد نیستم و شورای محترم مدیران با استناد به همون مدرک معتبر منو تایید کرد! تهمت به وزیر، تهمت به شورای مدیران است! این اتهام یعنی مدیران خدای نکرده پولی، رشوه ای، چیزی از من گرفتن و پیراپزشکی انتخابات کردن! حالا ممکنه چیزی گرفته باشن ولی همش روی فاکتور و حساب و کتابه و تا قرون آخرشو گرفتم ازشو... چی؟!... اینا رو نگم، دلو؟!... چشم! خط گرفتم روشو!

حالا با این همه حرفی که پشت سر من هست، فردا از همین کار حضرتعالی حرف جدید درمیاد که؛ نیگا نیگا ورداشته به این یارو بی سواته مقام مشاور داده!
تو بی سواتی؟ بی سواتی ارزشه؟! عزیز من! جان من! چاخانوف! بی سواتی در دولت های گذشته ارزش و معاون بود! الان نیست! اون روفوسو لولو برد! این 8849574389 بار!
بی سوات! شرط عضویت به اون گندگی رو نخوندی؟!

نقل قول:
برای عضویت تنها شرط لازم اینست که مرد نباشید!

تو مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرد نیستی؟!
واغیرتا! وامصیبتا! واچیزا! واآزادی و پروازا! دوره ی آخرالزمون که میگن همینه والا!
از اون سیبیلات حیا کن! این همون آشه بود! حالا که خوردیش، اول پاشو برو یه ماچ بده آزکابان، بعدشم تا 6 ماه آینده از اضافه کار که خبری نیست هیچی، کسر حقوقم میشی! اون پرونده هایی هم که گفتم، فردا شب رو میزم باشه! یه فکری هم واسه مرزای جنوب شرق بکش که تحرکات بگمنی ازش گزارش شده اخیرا!
فرم جماعت نسوان پر می کنه باسه من! آلبالو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 11 مرداد 1392 00:52
نمایش جزئیات
آفلاین

درست است که مالی به ظاهر زنی خانه دار بود ولی در واقع او مدیر خانه بود و جمع چندین نفره و مختلف ویزلی ها را مدیریت میکرد و حواسش به همه آن ها بود و همه هم از او حرف شنوی داشتند و در نتیجه مالی شخصیتی که در سوال سعی بر القای آن است نداشت. مالی در نهایت بخاطر دفاع از جان فرزندش بلاتریکس شکست ناپذیر را هم شکست داد. نخطه سر خط.

[img width=300]http://ts4.mm.bing.net/th?id=H.4666641995072507&pid=15.1[/img]

سعی میکنم به کمک مظلوم بشتابم. مرد و زن فرقی نمیکند. بهله!

الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.

وسایل مشنگی؟
هرگز

[img width=300]http://ts2.mm.bing.net/th?id=H.4733772330633249&pid=15.1[/img]

میان بازیگران مرد مشنگی لئوناردو دی کاپریو را از همه بیشتر دوست دارم. از فیلم فوق العاده تایتانیک او که بگذریم پیشنهاد میکنم حتما حتما بی برو و برگرد فیلم های Departed و Inseption این بازیگر بزرگ را ببینید تا به هنر بازیگری او ایمان بیاورید.
ویوا لئو!

حقوق به ما بدهد!

-----
اممممم ایندفعه استثنائا هدف من از پر کردن این فرم مسخره بازی نبود:دی همیشه ساحرگان جادوگران ممتاز بوده اند و خیلی از شماها میتوانید مدیر باشید و سمت های مختلف داشته باشید که دارید ولی این جادوگران مدیر نمیر! حق شما را خورده اند! استرجس پادمور و ایوان روزیه از همین جمله اند! حقتان را از حلقمشان بکشید بیرون! ما هم هستیم!

فرت
----

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مرداد 1392 19:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خانه داری برای یک زن توهین نیست اما خانه داری به روش مالی ویزلی و اهمیت ندادن به خودش؛به طوری که زن ها به ملاقه و جارو معروف بشن یک عدد توهین تمام عیاره!
اما این مشکل حتی به آرتور ویزلی هم بر نمی گرده!مشکل در اصل در ریشه ی فکری زنان سطحی نگر خانواده ی ویزلیه که فکر می کنن یک زن حق زندگی برای خودش رو نداره!
ریشه ی فکری که یک بانو باید دست و پا بسته در خدمت یک "مرد" باشــه توهیــــــــــــــــــــنه!
بعد میدونین چی میشه؟!
من که عروس این "مالی ویزلی"هستم بهم توهین میشه که اصلا به فکر خانواده نیستم و سنت شکنم!
آخه انصافه؟!اخه عادلانه و عاقلانس این؟!

فوری با یه معجون "خون" و آب "توت فرنگی" میریم روی زمین کنار آماندا میشینیم و ما هم به تشویق کردن و فیلم گرفتن از این واقعه مشغول می شویم!

الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.

با اجازه ی شما بانو پرنس،هیچ کدام!بنده به شخصه با "اسپری اسید" بیشتر حال می کنم!
با گزینه ی ملاقه واقعا نا امید شدم :|
ملاقه؟! :vay:
البته گزینه ی سم هم خوبه...

موجودی برای مخ زدن،کم کم بدبخت کردن،سپس قال گذاشتن...!

این که مشت محکمی بر دهان همه ی جادو گر سالاران بکوبد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مرداد 1392 16:26
نمایش جزئیات
آفلاین

همچی موجوداتی، کشته باید گردند! جاان آیلین؟ برم یه بار دیگه اسم سازمان رو بخونم؟ حمایت؟ آهان!

اهم...به نظر من این مالیه کاملا شستشوی مغزی شده. ببینید آرتور ویزلی چطور دست و پای این زن رو که قبلا موجودی بسیار زیبا و سرزنده و اینایی بود بسته! اولا بهش اجازه ی کار نداده، دوم(نه دوما) 7 تا بچه آویزونش کرده!
ضرر این زندگی هم بهشون رسیده! علاوه بر اینکه این خانواده آخر ماه ها میز گاز میزنن از فرط گشنگی، فرزندانشون هم گرفتار دوستان ناباب شدن و به تباهی کشیده شدن!(مثل پرسی، رون و جینی ویزلی)

نتیجه اینه که مالی و امثال اون واقعا به حمایت نیاز دارن تا به خودشون بیان و زندگیشون رو با دست خویش بسازن

پاپکورنی در آورده، روی زمین چهار زانو میشینیم و به تشویق بانوی قهرمان می پردازیم. ایشون خودشون از پس کار ها بر میان! :pretty:

الف)ساطور
اینو! اینو اینو اینو! به منظور فرو نشوندن وسط سینه ی یه نفر(حالا هر کی) جهت تزیین جنازه ش!

برای دفاع از ساحره ها، نیازی به اشیاء و ابزار ندارم. یا خون زیر پا گذارنده ی حقوق رو بیرون می کشم، یا با دستام قلبش رو از بدنش خارج می کنم، یا با همین دستام سرش رو می کّنم می ذارم رو سینه ش.

نظر؟؟نظری ندارم به ایشون

هر چی که بانوی اعظم دربار، آیلین پرنس بفرمایند! حرف من حرف رییس سازمانه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آماندا بروکل هرست در 1392/5/10 16:32:10
ارسال شده در: پنجشنبه 10 مرداد 1392 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین
حقوق زنان اصطلاحی‌ست که اشاره به آزادی و حقوق زنان در تمامی سنین دارد. به این مفهوم که یک زن آزاد است به هر کاری که مایل است بپردازد و کسی حق اعتراض به او را نداشته باشد. او حق این را دارد که تمام روز را دست به سیاه و سفید نزند و با همسایه ها به نوشیدن آب کدوحلوایی و غیبت پشت سر دیگران بپردازد و وقتی همسرش خسته و گرسنه به منزل بازگشت در پاسخ به اینکه" شام چی داریم" بگوید:"مگه نوکر آوردی؟" همچنین او حق دارد هر زمان که مایل بود کلیه وظایفش را رها کند و همراه دوستانش تا نیمه شب به گشت و گذار در هاگزمید بپردازد و در این میان نیز سری به دیاگون زده و در حد یک اژدها خرید کند و وقتی به منزل بازگشت در جواب این سوال که "تا الان کجا بودی" بگوید. "به تو ربطی نداره". او به هیچ وجه نباید بابت این موضوع عذاب وجدان داشته باشد که ممکن است همسر یا پدرش پول پرداخت خریدهای بی رویه ی او را نداشته باشند و برای همین ناچار شوند به صورت چند شیفته فعالیت کنند و اگر مرگخوارند تا صبح مشنگ بکشند و در صورت داشتن عناوین دولتی در راستای اهداف دولت آزادی و پرواز جان خود را در مرزها برای مبادلات چیز به خطر اندازند و یا اگر محفلیند تا خود صبح به توجیه شدن در دفتر توجیهات محفل و یا تمرین اکسپلیارموس مشغول باشند. هرچند ممکن است از این راه هم نتیجه ای عایدشان نشده ناچارا سر از آزکابان درآورند یا در گوشه و کنار متواری شوند و بعضا از غصه دق کنند و به این صورت کانون گرم خانواده ای از هم بپاشد.
اما متاسفانه در عمل مشاهده میشود همواره این حقوق از سوی سایرین نادیده گرفته می شود به طوریکه زن را چون جنی خانگی وسیله ی استثمار خود ساخته و این موجود لطیف و حساس را وادار به انجام کارهایی وحشتناک و زجرآور از قبیل شستن جوراب،رفت و روب منزل و پخت و پز می نمایند. بی توجه به این مطلب که زن موجودی گرانبهاست تا حدیکه در جهان باستان به عنوان یک کالای ارزشمند خرید و فروش میشده است.
با توجه به مطالب فوق، سازمان بین المللی حمایت از حقوق ساحرگان که با هدف جلوگیری از تضییع حقوق و نیز حمایت از ساحرگان سرتاسر جهان به وجود آمده است آغاز بکار خود را از این لحظه رسما اعلام می نماید. بیایید با کمک یکدیگر برای حفظ حقوق زنان تلاش کنیم.
عضویت در سازمان مربوطه با پر کردن فرم زیر تحقق می یابد. برای عضویت تنها شرط لازم اینست که مرد نباشید!

الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آیلین پرنس در 1392/5/10 22:05:35