آماندای عزیز.
شور و هیجان شما برای باز پس گرفتن حق از دست رفته ی زنان واقعا منو تحت تاثیر قرار داد. :worry: خیلی از شما متشکرم. ولی در سازمان ما دموکراسی مطلق حاکمه!
کنارت جا هست؟وایسا یه چیپس بگیرم الان میام!
تایید شد.
فلور عزیز.
در واقع به جای گزینه ی ملاقه از گوشت کوب استفاده شده بود که به خاطر خشانت بالاش باهاش موافقت نشد!
اسپری اسید؟
به نظر برای احقاق حقوق از دست رفته زنان مناسبتر به نظر می رسه!
تایید شد.
آنتونین عزیز.
متاسفانه شما شرط لازم برای عضویت در سازمان رو دارا نیستید.
تایید نشد.
دافنه عزیز.
نگران نباشید شیرکاکائو و سیب زمینی جادویی جهت پذیرایی موجوده. گالیون؟ حقوق؟ شیب؟ بام؟!!
متاسفانه بودجه ی این سازمان در راه آزاد سازی ظرفیت ها صرف میشه. ما بودجه رو از طریق احقاق حقوق زنان فراهم میکنیم. مثل راهنمایی و تشویق اعضای عزیزمون در راستای به اجرا گذاشتن مهریه هاشون.
انگشت جادویی؟سبیل آتشین جادویی؟ عالیه میتونیم ایده شمارو به روش های جدید شکنجمو....اهم اهم... روش های جدید احقاق حقوق زنان اضافه کنیم.
تایید شد.
مینروای عزیز.
حق با شماست زن ها گناهی ندارند.در همه حال حق با خانومهاست و مردها همیشه مقصرند.
با وجود این من فکر می کنم لازمه چند نفری از نسل مردها باقی بمونه تا عنوان سازمانمون معنا پیدا کنه. :pretty: تایید شد.
لینی عزیز.
توقعتون از سازمان نشان دهنده ی آگاهی و اطلاع بالای شما از جایگاه زنان هست. این سازمان به افرادی مثل شما نیازمنده تا با همکاری هم بتونیم سلطنت باشکو... نه چیزه... حقوق زنان رو احقاق کنیم!
تایید شد.
الادورای عزیز.
باید بگم جواب سوال یکتون خیلی هوشمندانه بود.
در مورد سوال دوم واقعا متاسفم. احتمالا لینکش حذف شده. ولی نگران نباشید امکان نداره من اجازه بدم شما از دیدن چنین صحنه باشکوهی محروم بشین.
تایید شد.
پادمای عزیز
البته که میشه. درب سازمان ما به روی ساحره های عزیز همیشه گشوده است.
مالی ویزلی ربات بود؟
نه بابا! پس بگو چرا وقتی با بلاتریکس می جنگید چیزیش نشد!درسته پادمای عزیز سم چیز خطرناکیه ولی نه تا وقتی که روی طرف مقابلتون ازش استفاده میکنید.
تایید شد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

یه صحنه نشون من بدین من بگم چطوری باهاش مواجه میشم! تبعیض تا کجا؟

=