جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  62 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: شنبه 9 شهریور 1392 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
چرا موقع برگذاری جام آتش هیچ کسی اعتراض نکرد؟ چرا زمانی که دو نفر از اسلایترین اول و دوم شدند و گریفیندور به هیچ مقامی دست پیدا نکرد اعتراض نکردید؟
چرا زمانی که من امتیازات جام آتش رو با تفکیک زدم اعتراض نکردید؟
آیا من اونجا یک داور بی طرف بودم و امروز اینجا یک داوری که میخواهد به نفع تیمش قضاوت کند؟

سالازار عزیز... دوست من... چون این تقریبا مربوط به من میشه گفتم جواب بدم و چرا وقتی نتایج جام آتش اومد من اعتراضی نکردم با اینکه خوشحال هم نبودم.
خودت و خیلی‌های دیگه میدونی که موی سر من از ریش شما و خیلی دوستان دیگه سفیدتره و با این سنم دنبال افتخارات بی‌پایان جادوگران نیستم و تنها دلیل شرکتم توی جام آتش به عشق رول‌نویسی بود نه اینکه امتیازم چقدره و گریف اول بشه یا اسلی یا بقیه. هرچند که وقتی رولهای مرحله پایانی رو خوندم به نظرم حق مورفین یا دافنه بود که بیشترین امتیاز رو برای فینال بگیرن.

دلیل شما رو هم برای محق بودن خودتون به داوری متوجهم ولی به بچه‌های گریف حق میدم... چرا کسی به جام ‌آتش اعتراض نکرد ولی برای کوئیدیچ اینطوری خودشون رو آب و آتیش میزنن؟ من فقط میتونم حدس میزنم چرا!‌ جام آتش تلاش یه فرده مثل هاگ با امتیاز بیشتر و رقابتی‌تر ولی کوئیدیچ نتیجه هماهنگی و وقت گذاشتن یک تیمه. علاوه بر این،‌ برخلاف چیزی که دوست دارین به نظر بیاد وقتی نتایج بی‌طرفی شما رو کنار هم میذارن به عدل شما شک میکنن!!
اشتباه نکن! اسلی نویسنده‌های خیلی خوبی داره و شکی نیست ولی این در مورد سه گروه‌ دیگه هم صادقه، چیزی که نتایج بی طرفی شما خلافشو میخواد ثابت کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 9 شهریور 1392 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من یه اعتراضی دارم در این حیص و بیص که شما دارید گیس همو می کشید:دی

جو هاگوارتز به شدت غیر دوستانه شده و من هی میام تاپیکای مختلف رو میخونم کلا دلم میخواد برم به سوی صحرای کالاهاری محو شم حتی!
اعتراض هم میخوان بکنن ملت کم کم داره آش شور میشه، یعنی خب شور که هست، شور تر!!

الان تو دفتر اساتید هم بعضا قشقرق شده که "چرا دادی این! چرا دادی اون!" و دارن گیس همو می کشن، حالیانکه ما یک بار خواستیم گیس چارلیشونو بکشیم گیس به چنگمون نداد:دی و حالا حرفم این نیست، من میگم اگه اینقدر خون جلوی چشمای بعضیا رو میگیره، در هاگوارتزو تخته کنین نفری یه حام به گروه ها بدین، فکر می کنم شأن همگی اینطوری بهتر حفظ میشه...

ببخشید اینتراپت کردم دوئلتونو، ادامه بدید دوستان...!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 9 شهریور 1392 12:44
نمایش جزئیات
آفلاین
تمامی پست هاتون رو همون روز و ساعتی که زدید خوندم ولی برای جواب دادن یه خورده صبر کردم ، گفتم شاید دوتا فحش یادتون رفته ،بیاید اون دوتا رو هم بگید بعد برید.

من واقعا نمیدونم یه تیم چندتا وکیل وسیع داره؟ عین قوم مغول ها میریزید تو دفتر، طرف رو میشورید بعدم پهنش میکنید تو آفتاب خشک شه .

الان نمیدونم جوابتون رو تک تک بدم ، یا همه رو یک جا با هم بدم .

اگر اعتراضی دارید ، کاپیتان تیم و نهایت یکی از قدیمی های تالار باید بیاد اینجا مطرح کنه . من هرجوری فکر میکنم تو کتم نمیره که چرا این همه آدم به غیر از استر اومدن صحبت میکنن .
نکته ی دیگه ای که برام خیلی جالبه اینه که گویا شماها به یک عینک نیاز دارید ، قصد بی احترامی ندارم و از روی دلسوزی میگم . اول هر ترم زمانی که قوانین و مقررات رو مینویسن یک مهلتی برای اعتراض میذارن ، کاری که ما هم انجام دادیم . اما جالب اینه در اون مهلت هیچکس اعتراض نمیکنه و درست بعد از اینکه قوانین تصویب میشه و در مرحله ی اجرا هستیم همه میان اعتراض میکنن .
کاری که سر شیوه ی امتیاز دهی کردید و الان هم . . .

من توجه شما رو به قسمتی از اطلاعیه ی پرفسور آمبریج اسلایترینی جلب میکنم .

نقل قول:
مسابقات کوییدیج

مسئول: مدیریت مدرسه

شیوه برگزاری: ایفای نقش (رول و نمایشنامه نویسی) / حذفی
جوایز: تیم قهرمان = 100 امتیاز

یکی لطفا به نمایندگی همتون بیاد و این مسئولیت من رو برام توضیح بده ، اگه داوری مسابقات جزیی از این مسئولیت نبود من بعد این ترم کلا برای همیشه از این سایت میرم .
زمانی که یک استقلالی (پرفسور آمبریج) برای شما در بازی با راون سوت زد چرا اعتراض نکردید؟ آیا اون موقع امکان نداشت که ایشون به نفع اسلایترین گریفیندور رو حذف کنه؟
یا چرا وقتی که پرفسور اسنیپ مسئول مسابقات معجون سازی شد که از امروز برگذار میشه اعتراض نکردید؟ آیا ممکن نیست ایشون به نفع اسلایترین یکی از اسلایترینی ها رو برنده اعلام کنه؟
چرا موقع برگذاری جام آتش هیچ کسی اعتراض نکرد؟ چرا زمانی که دو نفر از اسلایترین اول و دوم شدند و گریفیندور به هیچ مقامی دست پیدا نکرد اعتراض نکردید؟
چرا زمانی که من امتیازات جام آتش رو با تفکیک زدم اعتراض نکردید؟
آیا من اونجا یک داور بی طرف بودم و امروز اینجا یک داوری که میخواهد به نفع تیمش قضاوت کند؟

چرا زمانی که استر از من پرسید مسابقه ی اسلی و راون رو شما برگذار میکنی یا من برگذار کنم و من به او گفتم تو برگذار کن ، فینال رو من برگذار میکنم ، چرا اون موقع استر اعتراض نکرد؟

نخیر ، بنده عقده ی داوری ندارم ، بنده چون احساس مسئولیت میکنم که وظیفه ام رو درست انجام بدهم این حرف ها رو میزنم.
من فکر نکنم امتیاز دهی یک داور تاثیر به سزایی در میان سه داور بگذارد اگر آن داور ناتو باشد و بخواهد به نفع کس و یا تیمی قضاوت کند .

من از حرفم کوتاه نمی آیم و اگر اعتراضی دارید میتوانید به قول خودتان این مسابقه رو تحریم کنید .

و من الله توفیق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلایتیرین در 1392/6/9 12:59:36
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: جمعه 8 شهریور 1392 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

به عنوان ارشد گریفندوری ها ، اعتراض خودم رو نسبت به داوری یک اسلایترینی در بازی فینال رو اعلام می کنم! اگر داور یک اسلایترینی باشه ، به تیممون اجازه بازی کردن نمی دم و ما بازی رو تحریم می کنیم!

این حرف اخر گروه ماست!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 18:08
نمایش جزئیات
آفلاین
من قصد بحث ندارم بیل، ولی دلیل اینکه اینطوری با حالت شوخی و به قول تو چرب زبونی(!) پستمو ارسال کردم فقط و فقط برای این بود که حالت جدی و خشک نداشته باشه که هرکی میخونه فک کنه دعوا دارم و اعصابم خورده! اینطوری اعصاب همه به هم میریزه.

منم الان کاملا فهمیدم که باید با حالت جدی بیام پست بزنم تا شاید یکی واسه حرفم پشیزی ارزش قائل بشه!!!

الان خودت جوابایی که به پست من داده شده رو با بقیه مقایسه کن، مال بقیه سعی شده در موردش کلی منطق و دلیل آورده بشه بلکه طرف قبول کنه و بیخیال بشه. اما جوابی که به من داده شده فقط یک خط بدون هیچ دلیل و منطقی! فقط گفته شده به هیچ وجه در مورد مسابقه ریون و گریف جای اعتراض نیست!

اگه از اول ریون جدی برخورد کرده بود و به خاطر اینکه بحث پیش نیاد میومد و هزار بار رو حرفاش تاکید میکرد و مثل شما با کلی عضو اعتراض میکرد، نه تنها به اعتراض کوییدیچ ما رسیدگی میشد، بلکه الان نمیومدی بگی از آب گل آلود ماهی میگیری!

مشکل ما اینه که هردفعه یه نفرو برای بحث جلو فرستادیم و مثل شما ایلی نریختیم اینجا!!!

متاسفانه تو جامعه ی ما که خب رفتارمون تو سایت رو هم نشون میده، با آرامش و آروم حرف زدن نمیشه کارو پیش برد. فقط باید کاملا جدی باشی و ملت فک کنن اعصابت خورده و دعوا داری تا برا حرفت ارزش قائل بشن و جوابتو بدن و به کارت رسیدگی کنن.

من پستمو پاک کردم. یه داور اینقد میتونه برا گریف بد باشه؟ یعنی به خودتون اعتماد نداری بیل؟

والا تا الان که این لحن حرف زدن به هیچ نتیجه ای نرسیده و شما هستین که هی دارین به نتیجه میرسین و حرفتون اجرا میشه، اما اگه اینقد اون پست برات نگران کننده س پاکش میکنم(الان کردم!). ولی فک میکنیم حق ریون این وسط ضایع شده و وقتی میبینم گریفی که قبول نداریم حقش بردن از ما بوده داره بحث راه میندازه(هرچند کاملا حرفشونو قبول دارم) یا میبینم به اعتراض مشابهی که ریون کرده و به جواب نرسیده، اما هافل کرده و به جواب رسیده ... چی کار باید کرد؟ (جمله بندی غلطه و معنی نمیده ولی نمیتونم درستش کنم خودتون منظورو بفهمین دیگه!)

بعد از جواب کاملی که سالازار به همه داد و جواب تک خطی ای که به پست چرب زبانانه ی من داد یه پست طولانی زدم و توش فقط اعتراض کردم و کلی غر زدم، مثل لحن بقیه و همین الان تو! اما پاکش کردم ...

چرا؟ نگاه کن و ببین که من بعد از پاک کردن پستم (که فقط چند دقیقه بعد از ارسالش پاک کردم) دیگه بحثو وسط نکشیدم و ساکت شدم. فقط رفتم توی پیام شخصی به سالازار گفتم ما روی حرفمون هستیم اما برای اینکه بحث کش نیاد و شما ناراحت نشی دیگه گیر نمیدیم و بیخیال شدیم. همه ی اینارو رفتم و به سالازار گفتم! میتونی از سالازار بپرسی و ازش بخوای که پی امی که بهش دادمو بذاره تا ببینی!

نقل قول:
دوباره همه چیزو خراب کنه و باعث بشه بازم موج اعتراضا شروع بشه

تنها چیزی که خراب میشه اینه که ممکنه به جای گریف ما برنده ی بازی باشیم و میدونم گریفیا اصلا دوست ندارن دوباره داوری شه. طبیعیه خب! همونطور که اسلی نمیخواست دوباره داوری شه.

من شخصا بیخیال اعتراض شدم! اما فهمیدم که حتی توی یه سایت که برای شادی دور هم جمع میشیم هم باید ایلی اعتراض کنیم و کاملا جدی باشیم تا به کارمون رسیدگی بشه. این پست رو هم جدی زدم تا دوباره کسی پا نشه بیاد بگه چاپلوسی و چرب زبونی میکنه.

جاش اینجا نبود این پست ولی خو چی کار کنم جای دیگه ای نبود. دیگه هم بحثی در مورد مسابقه اول نیست. خوش حال باشین!

پ.ن: این پست هم بعدا پاک میکنم یا سر و تهشو میزنم یهو دوباره کسی ناراحت و نگران نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1392/6/7 18:16:13
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1392/6/7 18:42:59
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1392/6/7 19:14:25
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 16:48
نمایش جزئیات
آفلاین
این یک پست اعتراضی میباشد!

منم اعتراض دارم! مهم نیست به چی اعتراض دارم، مهم اینه که اعتراض دارم! به ریون، به اسلی، به هافل، حتی به گریف هم اعتراض دارم! حتی به خود سالازار هم اعتراض دارم! حتی به این نحوه ی داوری هم اعتراض دارم! حتی به اینکه خود سالازار داوری کنه هم اعتراض دارم!

مهم نیست اعتراض دارم، مهم اینه که به چی اعتراض دارم! من به این سایت اعتراض دارم! من به این ایفای نقش اعتراض دارم! من به این هاگوارتز اعتراض دارم! من به این مدیریت هاگوارتز اعتراض دارم! من به این نحوه ی داوری بیشتر از همه اعتراض دارم! من مخصوصا به این داوری ای که قراره انجام بشه با حضور مدیریت سایت خیلی زیاد اعتراض دارم! من به اینکه سالازار داره روی داوری خودش پا فشاری میکنه هم اعتراض دارم! من میدونم این وسط یه خبری هست و واسه همین اعتراض دارم!

مهم اینه که من اعتراض دارم، و همینطور مهمه که به چی اعتراض دارم! من به ریون هم اعتراض دارم! به لیلی لونا پاتر لینی وارنر هم اعتراض دارم! من به این وضعیت که لیلی لونا پاتر لینی وارنر داره از آب گل آلود ماهی میگیره اعتراض دارم! من به این لیلی لونا پاتر لینی پاتر که میخواد با چرب زبانی اینا حرفای قدیمی رو زنده کنه و دوباره همه چیزو خراب کنه و باعث بشه بازم موج اعتراضا شروع بشه و یه بدبختی دیگه سر این سالازار اضافه بشه، اعتراض دارم!

کلا من معترضم!

پ.ن:

سالازار از تو انتظار نداشتم! بگذریم از اینکه شما با من مشکل شخصی داری سر همین تدریس تاریخ جادوگری و داری چوب لای چرخ میذاری، ولی خب حداقل از تو انتظار بیشتری دارم در بعضی زمینه ها!
اینکه تو مسنجر و چت و حرف زدن خصوصی از یکی تعریف کنی و به به چه چه کنی و بعدش بیای تو پستت به طرف توهین کنی رو من کجای دلم بزارم؟
بعدشم، چرا در دوره های قبل این مشکل وجود نداشت و این دوره باید با مدیریت هماهنگ کنیم؟

من از اقدامات اخیر شما، نه تنها این مورد، برداشت خوبی ندارم! شما واقعا داری توی امر مدیریت به قول معروف، خودکامگی میکنی! و بهانه ت هم اینه که مدیر این وسط چیکاره ست؟ مدیر نظم دهنده ست جایی که نظم از بین میره! وقتی شما اون اول غیب شدی و نت رو بهانه کردی، و دلوروس همه ی کارا رو کرد و حتی برنامه ی کلاسی رو که شما پشت گوش انداخته بودین رو درست کرد و برای تک تک قسمت های ترم برنامه ریزی کرد و وقتی هم برگشتی باز این استرجس بود که نصف بار هاگوارتز به دوشش بود و در نهایت وظایفی که به شما مربوط میشد و باید انجام میدادین، کوییدیچ بود که اونم همگی مون ماشاللا چشم داریم و تعداد پست های اعتراض و همینطور نحوه ی نظم دهی شما رو می بینیم!

برداشت از این اتفاقات هر برداشتی باشه، مطمئنا برداشت خوبی نخواهد بود و همه مون هم اینو میدونیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 15:28
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا خب اینقد اینجا میاین پست میزنین آدم هی قلقلکش میشه خودشم بیاد وسط ماجرا! هی ما لطف میکنیم از حقمون میگذریم، باز یکی دیگه میاد اینجا دنبال حقش. همینطور هی ما کنار میکشیم و هی ملت دوباره میان وسط معرکه. خو بالاخره ما که کنار کشیدیم هم دوباره جوشش درونمون غلغل میکنه دیگه!

نمیذارین با آرامش از حقمون بگذریم که!

الانم یه پیشنهادی! مسابقه بین ریون و گریف رو از نو داوری کنین، همه مشکلات حل میشه. مگه سالازار نمیخواد مسابقه آخرو داوری کنه؟ خب به جای اون بیاد مسابقه بین ریون و گریف رو داوری کنه و بیخیال فینال بشه و فینال با داورای دیگه برگزار شه.

اینطوری هم سالازار داوریشو کرده، هم اینکه گریف(که مشکلات مطرح کرده شونو قبول دارم) به مراد دلش در مورد داوری نکردن سالازار در بازی آخر بین ریون(شاایدم گریف) و اسلی میرسه!

حله؟ مرلینا! حال کردین ایده رو؟

پ.ن: من تاکید میکنم که ما چون هافل اعتراض کرد یهو از تو هوا به مغزمون نرسید که بیایم اعتراض! ما از اول بعد از اتمام مسابقه اعتراض کردیم اما دلوروس به سالازار واگذار کرد و سالازار عزیز به دلیل مشکلات نتی تو سایت حضور نداشتن و وقتی هم ایشون برگشتن ما واقعا واقعا واقعا واقعا هزاران واقعا فک کردیم که هیچ حقی برای اعتراض نداریم که جوابمون داده نشده! به مرلین پستمون روی تاپیک بود و کسی نمیتونه بهونه بیاره که پستتون زیر رفته و کسی ندیده و خب دوباره یه پست مشابهو از نو میزدین! خو دیوانگیه یه پست مشابهو با اختلاف دو پست دوباره فرستادن! تنها تفاوتش میتونست این باشه که اینبار تهش حتما بگیم سالازار جان با شماییم! خب این چه کاریه واقعا؟

پ.ن2: اون اعتراض اولمونم از رو هوا نبود! نیومدیم اعتراض کنیم بلکه یه فرجی بشه و شانس بیاریم داور باهامون حال کنه، اونوقت با وقوع معجزه ما برنده شیم و گریف ببازه! روونایی فک میکنیم تو نمره های بچه هامون مشکل وجود داره.

پ.ن3: من از شما میپرسم! وقتی هافل حق اعتراض داره، درسته که ما این حقو نداشته باشیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 15:16
نمایش جزئیات
آفلاین
عاخـی! سالازار جان! خوبی جد بزرگوار؟ ای قربون اون دو تا چشمون سیاهت! داوری خیلی دوست داری؟ نوش جانت عمو. هلال ـت باشه.

من این رو از طرف خودم میگم. اگه قرار باشه با این داوری بازی انجام بشه، من شرکت نمیکنم. آدم این همه وقت بزاره بگیره پنج؛ بعدش فلانی یه پست دودیقه ای بنویسه بشه ده. خب مگه مریض ـم؟ میشه مث وزیر! ینی اگه به من میگفتی در ازای منو مدیریت بیا پست جاگسن رو بخون حاظر نبودم

ایده ـی خوبی ـه ریگول! موافقم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
میگم دوستان یه قراری بذارید بریم خونه ی مدیر مدرسه ، اول یه چند ساعت هرچی توهین بلدیم بهش بکنیم بعد بریزیم سرش تا میخوره کتکش بزیم . یه کاغذ بدیم دستش امضا کنه که هیچ اسلیترینی دیگه تو سایت به هیچ شکلی به هیچ کسی امتیازی نده و شونصد امتیاز منفی واسه اسلی منظور کنه ... در نهایت اسپری در بیاریم رو در و دیوار خونه اش بنویسیم با احترام دوستانت در سایت جادوگران هوم؟ نظرتون چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگولس بلک در 1392/6/7 14:49:45
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
هومم..

جد بزرگوار ِ مار و مارمولکا!

همونطور که میگین هیچ جای دنیا داور زوج نیست من هم معتقدم هیچ جای دنیا داور یه هم تیمی از تیم های فینال نیست.

متاسفانه رفیق من به شخصه تو این ترم هیچ رنگ سفید و بی طرفی ندیدم و این قطعا تقصیر کسی نیست. در هر حال همه ی ما به گروه هامون تعلق خاطر داریم و نمیشه به خاطر این ناسیونالیستیمون(!) سرزنش کنیم همو.

ما رفیقیم پدرجان، اینا حرف های کاریه با رفاقت قاطی نشه
اما شما قبلا نشون دادی که نمیتونی بی طرف ِ بی طرف باشی. بلاخره موسس اسلیترینی کم الکی نیستی که!

خواهش من اینه که بی جنگ و خون ریزی و برا اینکه شک ها بیشتر نشه در مورد شما، از خیر داوری بازی فینال بگذری برادر ِ من.

در غیراینصورت..
گریفندور ترجیح میده انرژی و وقتش رو صرف مسابقه ای نکنه که داوریشو ناعادلانه میدونه. حتی اگه تو واقعا عادلانه امتیاز بدی سالازار، این شکی هست که بچه های ما دارن و من ازت انتظار دارم درکشون کنی. مطمئنم اگه ما اصرار داشتیم داور فینال گریفندوری باشه، شما هم همین بی اعتمادی رو داشتی! بچه هایی که قبل از من پست زدن و من و در کل گریفندور، با شخص شما مشکل شخصی نداره عزیز من. فقط داره رک و پوس کنده با احترام ازت می خواد به عنوان یه اسلیترینی داور بازی ای که یه طرفش اسلیترین هست رو به عهده نگیری. همین!

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!