دیدم دچار کمبود هستیم از لحاظ وجود اساتید معتبر و کارکشته خواستم برای یکی از دو درس تغییر شکل یا پیشگویی درخواست بدم.
لطفا پنجشنبه ها باشه و این که احتمالا پیشگویی رو ترجیح بدم، حالا بازم معلوم نیست.
متشکرم آسوو.. راه خروجم خودم بلدم!
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

رز ویزلی نوشته:
من هنوز درست متوجه نشدم. الان هر تیم باید هفت پست بزنه؟ حداقل سه نفر با یه ذخیره؟ اصلی ها یکی دوتا بزنن، اون یه دونه باقی مونده چی میشه؟
ذخیره؟ پس درواقع ذخیره یه عضو نصفه اصلی میشه؟اگه یکی از اعضای تیم مشکلی پیدا کنه ذخیره باید سه تا پست بزنه؟
اشتباه متوجه شدم؟
توضیح لطفا.
مرسی پیشاپیش.

گودریک گریفیندور نوشته:
اقا یه سوال اساسی:
الان تو پست لینی خوندم ، خیلی متعجب شدم! قراره تو تابستون هاگ نداشته باشیم؟ هان؟ واقعا می خوایین اینکارو بکنین؟! چرا؟
کل کیف هاگ تو تابستونه! چرا می خوایین نباشه؟

حالا بازم ضررش که سودی نداره، شما همین ترتیبو در نظر بگیرین. 

رز ویزلی نوشته:
سلام.
میگم از این بحث الان معرفی کردن یا بعدا معرفی کردن که قراره اطلاع رسانی شه به زودی هم بگذریم، میرسیم به چندتا مسئله باز.
اول، اگه حداقل 4 نفره، با دو تا ذخیره، به اضافه ی یه داور، خب اینم کم نمیشه ها... میشه هفت نفر!
هافلپاف فک کنم یک یا دو بار یا نهایتا سه بار در طی این 10 سال فعالیت سایت پیش اومده که به طور هم زمان بیش از هفت نفر عضو فعال داشته!
دوم اینکه میانگین امتیازات یه تیم با نوشته های هفت نفر حساب بشه یا 4 نفر هم مسلما تاثیرگذاره... در ضمن، (حالا بگیریم هفت تا عضو فعال پیدا شد برای تیم- یا حالا ذخیره ها نیمه فعال هم باشن،5 تا!) فک نمیکنین اینکه هر عضو بتونه دو پست بزنه کار سنگینیه؟ آخه اگه به طور اتفاقی یکی از اعضای اصلی شپلخ بشن، اونوخ هر دو تا ذخیره باید بیان به سرعت خودشونو برسونن و پست بزنن چون هر کدوم فقط حق دارن یه پست بزنن.
در کل من واقعا خواستارم که یه تفکراتی انجام بشه
پ.ن: و چیزی که به ذهن من میرسه الان اینه که چرا هر وقت قوانینو عوض کردن به ضرر هافل و ریون شده که اعضاشون کمه؟