خب، خب خب، اینجا چی داریم ؟
اومدم جواب بدم و برم و لی همچنان منتظر نظات دوستان هستم !
+ خیلی خیلی ممنون از پرفسور تافتی که فک می کنم اسمش رضا باشه و اینکه شروع کرد و اینا ...
++ و باز هم خیلی خیلی از مروپی عزیز ممنونیم که ادامه داد و اینا ...
کلا اینا ...
نقل قول:
حیف شد... من تازه داشت ازت خوشم میومد. همــر!
گفتم که، توی فضای مجازی من تقریبا خیلی کم افراد "جل صفت" دیدم. در حقیقت همشون هم سن و سال خودمن و توی اینجور سایت ها هم، پیداشون نمیشه! نگران نباش ...
نقل قول:
آلن ریکمن دیوانه است! عجب چیزی در آورده بود از اسنیپ... بی نظیر بود لامصب!
شخصیت پردازی و پرداخت قابل لمس ؛ خودش یه پا نویسنده است این ریکمن ...
نقل قول:
البته اینم بگم همیشه کلاسای تاریخـو یه جوری جیــم میشدم، شرمنده ی اخلاق ِ ورزشیت به هر حال .
چرا ؟ تقریبا من سر کلاس تاریخ اگه چیزِ درستی بگه و همش چرت بلغور نکنه دبیر، یهو دیدی تو حلقِ دبیر بودم، اصن خیره میشم به دبیر که خودش آب میشه میره تو زمین !
نقل قول:
ی خودشو معیار درستی ادعاهای خودش میدونه. با پیشفرض های خودش نتایجی که «خودش میخواد» رو میگیره و تمام ِ ملت رو هم به سمت اون نتایج هل میده... درنتیجه از وقتی که یادم میاد کافر بودم .
باهات هم عقیده ام؛ دینی رو بد جلوه دادن و اصن تو کتابا من تصویر خوبی از دینی نداریم؛ این خوب نیست ... آثارش هم به وضوح مشخصه ... ! |:
نقل قول:
یعنی از وجود فردی مث ِ تو بر این کره ی فسقلی ِ گه گاه کسل کننده خوشحال شدم...
ما هم بسیار از اینکه فهمیدیم شما موجودی جز شرکت کننده کلاس ها (

) هستید بسیار خوشحال شدیم، موفق باشی و پایدار ...
نقل قول:
دستم رو به سمتت دراز میکنم و در صورت تمایل به یک آغوش هم دعوتت میکنم... خواستی میتونیم از هم آغوشی فراترم بریم .
ما هم دورا دور، دستِ دوستی را سمت شما دراز می کنیم؛ فقط اگر جنسیتت مطمئنی حاضرم پیشنهاد آغوش رو هم قبول کنم ... (

)
باز هم خیلی خیلی ممنون از تو، پرفسور تافتیِ تجسم ناپذیر ... (ک.ر.ب.پروفایلت)
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
نقل قول:
مادر گرام ِ ارباب قدم به صحنه میگذارند.
همیشه حاضر در صحنه ...
نقل قول:
ما از همینجا اعلام کنیم که بُریدن نان ِ مردم، به شدت توسط مرلین کبیر حرام محسوب شده. خواستیم در جریان باشید فقط!
(

)
نقل قول:
هیچکس نمیتونه پیشبینی کنه عکسالعمل شما چیه. نمیتونه پیشبینی کنه موضعگیریتون سر فلان قضیه چیه و غیره. لایک!
دقیقا، منم به همین دلیل دوس دارم ولی خب شخصیت پردازیِ دقیق و ظریفِ یک خاکستری بسیار بسیار دشواره؛ همین غیر منتشره بودن رو باید جا بندازی ... کارِ عظیمیه !
بیگ لایک
نقل قول:
گفتی به تازهواردا از لحاظ رولنویسی آموزش بدیم؟ چطوری؟ یعنی دوست داری چه حرکتی بزنیم در این راستا؟
خب ببین عاقا موقعی که فعاله انجمن یعنی تابستون سعی کنید با گذاشتن یه سری کار های جذاب، کاربر رو جذب کنید و نگه دارید و در عین حال نگهش دارید.
من می خوام رک مثال بزنم ؛ این اکادمی علوم افسانه ها بود که کم کم اجباری شد؛ این ایده جذابی بود؛ یعنی کاربر رو در وهله اول در سایت نگه می داشت، در وهله دوم اجرای جذابش بود که بازم به خوبی انجام شد. و در همین حین طنز ها و تدریس های جذاب، رول نویسی هم آموزش داده میشه.
من منظورم یه اکادمی نیست ؛ من منظورم یه دوتا تاپیک بر توضیح قوانین رول نویسی و اموزش رول هست ؛ مثلا خودم شدیدا دنبال آموزش رول نویسی طنز می گردم، اگه باشه خب عالی میشه ...
نقل قول:
مثلاً یعنی به صورت فرد فرد، فعالیت افراد رو زیر نظر بگیریم؟ یک ذره خود زورو پنداری نمیشه حکایت؟
خب مگه چن نفر در اوج فعالیت وارد ایفا میشن و مثل آلیس مثلا از خودشون علاقه نشون میدن ، ها ؟
خب اگر سعی کنید بهشون یه سری مشاوره تو پیام خصوصی بدید، فقط به اونایی که بهشون امید هست و پایبندشون کنید عالی میشه.
بازم ایده بود میگیم بهتون ...
نقل قول:
مروپی گانت: یک منتقدِ عالی، یک ناظر عالی تر و همینطور یک جدی نویس فوق العاده.
نظرم این بود و بهش هم اعتقاد دارم ...
نقل قول:
ولی وقتی میرم سر کلاس همهچی رو یادم میره.
به، مادرِ گرام ارباب، مدرس مملکت هم هستن؛ تبریکات ما را صمیمانه بپذیرید ...
نقل قول:
در راستای کتابهای تاریخی، دلاور زند رو خوندی؟ محشره!
خب متاسفانه من خیلی رمان تاریخی نخوندم ؛ یعنی گیر نیاوردم و در حقیقت بیشتر دنبال تکمیل اطلاعات تاریخیمم ... ولی اون الیزابت رو اشنایی دارم باهاش، تو نمایشگاه شیراز هم بود، من تسترالیت کردم نخریدم ... ):
خیلی خیلی ممنون از تو مروپی عزیز !
امیدوارم هردوتون، تافتی و مروپی گانتِ فقید، هیچ وقت از طاقچه ذهنِ دوستانتون پاک نشید و همیشه در تقویمِ تاریخِ ذهنشون جایی برای شما باشه ؛
میدونم هست ... !
[left]پرفسور فیلیوس فلیت ویک
مهران
[/left]