باز هم چشم مارا دور دیدید..اما چشم ما از آنچه که تصور می کنید به شما نزدیک تر است..!
شاید مثه همیشه در اندر احوالات بررسی تاپیک های قدیمی بودم که چند جا جنایات بزرگی رو مشاهده کردم..پست هایم کوووو؟! آه..
چند پست کاملا بی محتوا،انتقادی و سرگشاده که محتوایشان تهدید آمیز و حتی آشکارکننده چهره ی پلید بعضی از اشخاص بود..اکنون ناپدید شده اند.در لحظه ی مشاهده ی این جنایت پس از کلی جییغ و فریاد،تصمیم گرفتم تا به پلیس زنگ بزنم تا صحنه ی جنایت را بررسی کند اما فهمیدم که پلیس هم همدست جنایتکاران است!!
نفس عمیقی کشیدم و با خود گفتم " مدیر هستند دیگر..گاه دلشان میخواهد پست حقیر و مظلومی را بی علت پاک کنند.عیبی ندارد.." و با اینکه میدونستم با اینجا آمدنم،نه تنها پست هایم برگردانده نمی شوند..بلکه باید در خلاء سیم آخر سرور سوسک هم بخورم اما منم دیگر..!
گاه دلم می خواهد به همین بهانه های کودکانه روی ماهتان را بار دیگر مشاهده کنم.البته اگر کار من کودکانه باشد،نه کار شما..!گرچه ترجیح میدم کار خودم کودکانه باشه تا کار شما.
اگر رسیدگی نکنید واقعا ممنون میشم..حالا فوقش پستامو برگردونید..که چی؟مهم اینکه چند لحظه ای دور هم بودیم،خوش گذشت.
ن..!
بعد نوشت: پستی پاک نشده...قالب جدید مبارک!