جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 20:24
نمایش جزئیات
آفلاین
لینی!

نظرات ما همیشه به نظرات مورفین نزدیک بوده ( بجز خصوصی سازی وزارت البته). به همین دلیل ما شرکت کنندگان را آزاد خواهیم گذاشت که چه کسانی باشند، تنها محدودیت در تعداد آنها خواهد بود که مثلا دو یا سه عضو قدیمی حداکثر میتوانند شرکت کنند. این مورد را به ناظران گروه های چهارگانه خواهیم سپرد تا باشد که خودشان تقسیم کار بنمایند و باعث شوند که بیش از پیش رونق بگیرد هاگوارتز!
البته، در اینکه مثلا یک عضو در تمام جلسات شرکت داشته باشه هم مانعی نیست، در حقیقت این اعضای قدیمی، کاملا به صورت یار آزاد حساب خواهند شد :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 19:35
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ و مرلین هردو!

فقط میخوام بدونم که اون اعضای قدیمی ای که میتونن شرکت کنن، ثابت هستن؟ یا طبق پیشنهاد مورفین هرکس زودتر تو کلاس شرکت کرد سهمیه رو با نام خودش پر میکنه؟

آخه یکم چیزه ... همون چیزه که فقط یک یا دو باتجربه باشن که بتونن از اول تا آخر ترم فعالیت کنن! یا حداقلش اینه که هر جلسه آپدیت بشن اینا! یعنی جلسه اول a ,b بعنوان اعضا قدیمی میرن، جلسه دوم c,d و ...! یا میتونن اگه خیلی علاقمندن همون افراد قبلی باز تکرار شن. یا همون ایده مورفین که کلا ثابت نباشن و هرکی پرید وسط سهمیه رو با اسم خودش پر کنه.

وضعیت چیست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

نقل قول:
دانگ! برنامه ت برای کوییدیچ چیه؟

همونطوری که توی دیوان بحث شد، به نظرم خیلی خوبه که یه مسابقه ی کوییدیچ بین همین دانش آموزای تازه وارد در قالب گروه های چهارگانه برگزار شه. در عین حال، لیگ کوییدیچ هم خیلی جامع و کامل برگزار بشه.

یه جورایی مثل لیگ های پایه و لیگ برتر توی فوتبال میشه.

یعنی به طور مثال هر تیم با 2-6 تا عضو تازه وارد و یه عضو با تجربه به عنوان کاپیتان شرکت کنه و با بقیه ی تیم ها رقابت کنه.
از اون طرف هم اعضای قدیمی تر که توی هاگوارتز شرکت نمی کنن لیگ کوییدیچ رو برگزار کنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 15:12
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ! برنامه ت برای کوییدیچ چیه؟

نقل قول:
میشه در پایان ترم دوباره کارنامه به هر کدوم از دانش آموزان بدیم و اون ها رو رتبه بندی کنیم.

منو یاد ِ برنامه های پرسی ویزلی انداخت این.

پرسی بی تردید یکی از قوی ترین مدیرهای هاگوارتز بود، هیچ ترمی به اندازه ی ترم مدیریت این بشر، به من نچسبید!

تا ببینیم شما چه می کنید دوستان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

الادورا عزیز
بهتر بود این بحث رو توی تاپیک انتخابات مدیریت هاگوارتز مطرح می کردی.

نقل قول:
ینی مای استاد نوعی مجازیم غیب شیم؟

استاد مجاز نیست غیب بشه. ولی خب بالاخره برای هر کسی ممکنه یه مشکل پیشبینی نشده اتفاق بیفته. مهم اینه که برای چنین اتفاقاتی مثل گذشته، نخواد مثلاً 60 امتیاز از یه گروه کم بشه.

نقل قول:
استاد ها چی؟ می تونن؟

اساتید می تونن مثل بقیه ی دانش آموزا توی کلاس ها شرکت کنند و فکر نمی کنم مشکلی باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 02:01
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از سوال بسیار به جای شما، شما به دلیل گیر دادن به مدیر از همین الان از ترم بعد محروم شدین

باس بگم من با توجه به این که یکم با عجله برناممو نوشته بودم کلا ویرایش و بازنویسی کردم تا هم توضیح واضح تری بدم هم منظم تر باشه مطالب، اگه زحمت بکشین از نو بخونید بهتره

اما در مورد سوال، خیر مدیر حق شرکت نداره ... اون اولویت قائل شدن برای تازه وارد تر ها که گفتم و به دلایل امنیتی نمیتونم شرح بدم شامل همین هم میشه به هر حال.

تکالیف هم فکر میکنم توی ویرایش جدید واضح باشه که باقی سوالات چطور خواهد بود ... اما این رو هم اضافه میکنم که موقع استخدام از خود استاد ها پرسیده میشه که خودشون مایلن تکالیفشون پرسش باشه یا رول و اگه نسبت مناسبی باشه بینشون (مثلا 10 نفر رول و 3 نفر پرسش غیر رول) یک سری کلاس ها کلا رول نویسی و تعداد اندکی هم صرفا بر اسا پرسش غیر رول پیش میره، در غیر اینصورت سقفی تعیین میشه که همه کلاس ها میتونن به اختیار خودشون قسمتی از بارم (مثلا 10 نمره از 30 نمره) رو سوال غیر رول بدن. که البته اگه کل بارم هم رول نویسی باشه مساله ای نداره.
شد؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 24 خرداد 1393 01:26
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا یه مسئله ای رو من تو برنامه لودو نفهمیدم!

نقل قول:
امتحانات تماما به صورت رول خواهد بود و از طرح سوال از مباحث تدریس شده یا مطالب علمی و مطالب کتاب ها و ... خبری نیست! همچنین طرح اینگونه سوالات در تکالیف هفتگی نیز ممنوع است.

نقل قول:
حداقل 50% کلاس ها تکالیف رول خواهد داشت.

خب بالاخره کلا رول می زنیم(میزنن؟ منو نشمردن تو زیر یک سال و نیمه ها!) و طرح سوال از مباحث تدریس شده ممنوعه، یا 50 درصد روله بقیه ش دلخواهه؟

اینم تو برنامه دانگ نفهمیدم!
نقل قول:
یا به طور مثال قانونی تصویب بشه برای استاد هایی که به طور ناگهانی غیب ـشون میزنه و توی ترم های قبلی گروه ـش مجبور بود امتیاز های زیادی از دست بده، که واقعاً نا عادلانه بود.

ینی مای استاد نوعی مجازیم غیب شیم؟

نقل قول:
مدیر هاگوارتز به هیچ وجه نمی تونه یکی از دانش آموزان گروه ـش باشه. یعنی در هیچ مرحله ای نمی تونه برای گروه ـش امتیاز کسب کنه.

استاد ها چی؟ می تونن؟
بقیه اعلام نکردن که مدیر میتونه شاگرد هم باشه یا نه، مرلین و لودو نظری ندارن؟

برنامه مرلین هم که همه ش ممکنه، ممکنه بود سوالی ندارم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 خرداد 1393 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

آقا ما خودمونم کاندیدیم.

چاکریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 خرداد 1393 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در مورد اون موشکل من بیشتر تأکیدم روی بخش دوم جمله بود برادر من!

من اصــــــــــــلا نمی دونم در مورد کدوم بخش حرف میزنی به هر حال!

به قول اوشون، زت زیات!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 خرداد 1393 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین دائاش من، ما الان دو تا راه کلی داریم و باید از بین اینا انتخاب کنیم.

اولیش اینه که ناظر چپ بره، بگیم حق نداری بری، راست بره، بگیم حق نداری بری و بخوایم براش تعیین تکلیف کنیم. به نظر من این اصلاً درست نیست و خوب نیست.

اما راهی که من مد نظرمه اینه که یه شخص درست و حسابی و کار درست انتخاب کنیم برای نظارت و اختیار تام بهش بدیم و بهش اعتماد کنیم. چیزایی هم که توی ویزن بهش رسیدیم رو بهش بدیم بگیم آقا این نظر نماینده های اعضای ایفای نقش ـه.

حالا دیگه بذاریم ناظر کار خودش رو بکنه و به قول ما نصف جهانی ها " دم و دقه بش سُک وَر نکونیم!"
یعنی آقا دیگه این انجمن رو هر طور خودت می دونی اداره کن.

نظر من اینه که این راه 95% اوقات جواب درست میده. حالا اگه اومدیم و یه مدت نه چندان کمی انجمن دست این بابا بود و گند زد بهش و به حرف کسی گوش نکرد، میایم میگیم آقا موشکل ـت چیه؟

در مورد دیوان عالی هم یه نکته ای هست که همون اول گفتیم که یه نهاد مشاوره ای ـه و کارش مشاوره در زمینه های مختلف ایفاست، نه تعیین قوانین و اینا.

در مورد اون موشکل من بیشتر تأکیدم روی بخش دوم جمله بود برادر من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!