جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: پنجشنبه 23 مرداد 1393 20:33
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

من پست لودو بگمن رو اینجا دیدم و نادیده گرفتم. دلایل خودم رو هم داشتم. ببینید به نظر من موندن یه تیم به اعتلای لیگ کمک می کنه. از اونجایی که قهرمانی برام مهم نیست و اساسا بهش فکر نمی کنم، حذف یک تیم به پیکره ی تیمم ضربه می زنه. چون ما چالش های کمتری رو تجربه می کنیم با تیم های کمتر!

قوانین حد و مرز مشخصی رو تعیین می کنه و همه ی ما مشکلات شخصی خاص خودمون رو داریم. من خودم به شخصه یکبار قوانین رو زیر پا گذاشتم برای عضویت در این لیگ پس قوانین وحی منزل نیستن اما احترام به اونها مهم هستند.

من فکر می کنم باقی موندن یک تیم در رقابت ها مشخصا مهم تر از قهرمانیه خودمونه اما تدی حرفی که زد، ناگهان منو به فکر فرو برد. کار تیمی خیلی مهمه و با کم کردن 20 گالیون حق ضایع شده از تیمی که با برنامه ریزی تیمی و سختی هاش برای مسابقه دادن بر نمی گرده.

من اون روز برای ارتقا سطح لیگ اعتراضی نکردم و امروز هم انتظار ندارم که امتیاز تیم ترنسیلوانیا ازش گرفته بشه اما حداقل در صورت بوجود اومدن مشکل مشابه برای بقیه ی تیم ها به نظرم همچین گذشتی صورت بگیره. برای تیمی هم که این شرایط ندارن یه جور امتیاز ویژه بذارین نمی دونم دقیقا چی ولی یه جور امتیاز ویژه!

حذف یک تیم اتفاق مهمیه! من حاضر نیستم حتی به قیمت قهرمانیمون این اتفاق بیفته! عرض دیگری نیست. با تشکر از توجهتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 مرداد 1393 01:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

برخلاف تدی من اون همیشه معترضه میباشم خواستم بگم اولا خود من هیچ علاقه ای نداشتم دو تا پست بنویسم جای یکی در حالی که نت نداشتم و کیبرد هم نداشتم و شرایط دوشواری داشتم که ویولتتون میدونه احتمالا. مجبور شدم برای حفظ تیم توی رقابت ها این کارو بکنم و این ها. به هر حال هر تیمی مرارت های خودشو کشیده و این تلاش ها قابل تحسینه ...
اما در مورد قانون. کاملا با تدی موافقم. پست منم دقیقا همین بود که طبق قانون ما نمیتونیم مسابقه بدیم و اگر امکان ذره ای عدول از قانون در عوض مقداری جریمه وجود نداره بگین که ما خودمون بکشیم کنار. به هر حال با نظر ناظر و عدم مخالفت هیچ یک از اعضای تیم ها قرار بر این شد که ما با کسر 20 گالیون با دو بازیکن این بازی رو پشت سر بگذاریم.
درخواست ما قبل از پست کاپیتان کیوسی ارزشی مطرح شد و هر چهار بازیکن که کاپیتان هم شاملشون میشه بعد از این درخواست پست زدن و هیچ عکس العملی نشون ندادن و مخالفتی ابراز نکردن. که اگر میکردن من هم با اون شرایط دوشواری وخت نمیذاشتم وسط انتخاب رشته کردن دو تا پست طویل بنویسم برای بازی و همونطور که تو پست قبل گفتم از مسابقات کنار میکشیدیم خیلی راحت. همونطور که باز گفته بودم با یک تیم کمتر شانس قهرمانی همه بیشتر میشه!
با این تفاسیر دیگه فکر نمیکنم الان بعد از مشخص شدن نتیجه اعتراض به این مورد وارد باشه!
با این که درک میکنم این که به تیم دو نفره باختین شاید به نوعی ناحقی باشه ولی با توجه به صحبت های بالا نادیده گرفتن پست های تیم ما هم خیلی حق نیست.
از بازی بعد که ما تکمیلیم و این موارد پیش نمیاد ولی امیدوارم دوستان پیش از مشخص شدن نتایج و پیش از این که جواز پست زنی به تیم ها صادر شه و وخت و انرژیشون رو صرف نوشتن پستی بکنن تکلیف رو مشخص کنن که در حق هیچکس اجحاف نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 مرداد 1393 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
درود مجدد

ببینین وسط مسافرت آدم مجبور به چه کارایی میشه!

دوستان عزیز، آقایون محترم
من اعتراضی به امتیازهای تک افراد ندارم و ممنون از دانگ عزیز به خاطر نوشتن مواردی که امتیاز از اونجا کم شده.
باور کنین من از اون بچه‌های همیشه معترض نیستم ولی وظیفه‌ام به عنوان نماینده‌ی کیوسی حکم میکنه اینجا باشم. اعتراض من به معنی و مفهوم تیمه. من مشکل لودو رو کاملا درک میکنم، واسه ما بارها تو لیگهای مختلف این مشکل پیش اومده که همزمان همه‌ اعضای تیم غیبشون زده و با حداقل امکانات بازی کنیم اما الان من احساس میکنم تیم ما عملا به یک نفر باخته واسه همین میگم به معنی تیم اعتراض دارم.
تیم ترنس سه تا پست زده که دو تاشو لودو نوشته و تیم کیو.سی. ۴ تا پست از هر ۴ بازیکن. بازم میگم مشکل من ۲ بزرگتر از ۴ نیست، مسئله اینه که بچه‌های کیوسی تو بدترین شرایط تو بازی شرکت کردن تا مفهمون تیم زیر سوال نره، هم جیمز و هم ویولت اصلا تو موقعیتی نبودن که بخوان بنویسین ولی با این همه زحمت کشیدن، وقت گذاشتن و پستاشون رو نوشتن و من نمیتونم اینو نادیده بگیرم.

بهرحال پیش بینی میکنم که بی فایده است این حرفا الان و احتمالا جواب میشنوم که چرا زودتر اعتراض نکردی که خب جوابم اینه که من چند روزه سفرم و هنوزم سفرم ادامه داره و فرصت شرکت تو بحث نداشتم.

ولی لطفا برای آینده، ۲۰ گالیون کسر از بودجه‌‌ی یه تیم، حق تیمی که با همه‌ی اعضاش شرکت میکنه رو پس نمیده و رو همون قانون سه بازیک حداقل که اول لیگ اعلام شد بمونید!

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1393 11:59
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که آرمان خرس های تنبل کوییدیچ برای کوییدیچه، رای بنده ممتنع می باشد و صلاح انجمن خویش ناظران دانند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 17 مرداد 1393 11:40
نمایش جزئیات
آفلاین
به تدی و رکسان و بقیه کاپیتان ها

ببینید دوستان، من از این که گفتم بارم بندی نداشته باشه داوری، یه هدفی داشتم. اونم این بود که بعضی وقت ها، ممکنه یه پست، از نظر فنی و نگارشی و... خیلی بالا نباشه، ولی اینقدر قشنگ سوژه پیش رفته باشه که من ِ داور، میام یه امتیاز ویژه برای این روند داستان در نظر میگیرم و حتی چند تا اشکال نگارشی و املایی رو رد میشم از روش.
دقیقاً مثل پست ویکتوریا توی همین بازی. پست ویکتوریا مشکلات کمی نداشت، ولی روند داستان و روایت ـش اینقدر قشنگ بود که من بعد از جیمز بالاترین امتیاز رو بهش بدم.
اینجوری من فکر می کنم حق بیشتر به حق دار می رسه. خودمم کاملاً موافق این راه هستم.

یه نمومه ی مشابه همون دانش آموز برتر هفته هاگوارتز ـه که اساتید اعلام می کنند. شاید روزی که قوانین هاگ زده شد، خیلیا اومدن و گفتن چرا بالاترین نمره ها رو انتخاب نمی کنی برای بهترین دانش آموز؟ ولی همون طور که الان مشخص شد، خیلی وقتا استاد ها کسی رو معرفی می کنن که بهترین نمره رو نگرفته.

تدی و رکسان که نظراتشون رو دادن، از بقیه کاپیتان ها هم درخواست می کنم بیان و نظرشون رو بگن.

به لودو

همونطور که می دونی، طبق قانون، حداقل بازیکنی که باید توی یه مسابقه شرکت کنه 3 نفره. اما کاملاً قبول دارم خیلی نا حق ـه که یه تیمی که بالاخره توی بازی شرکت کرده و بازی رو تموم کرده هیچ امتیازی بهش داده نشه. از طرف دیگه همون طور که اشاره کردی قانون باید اجرا بشه و اگه اجرا نشه حداقل ـش اینه که جریمه ای داشته باشه.
من پیشنهادم اینه که هر مسابقه ای که با کمتر از 3 نفر شرکت کردین، امتیاز دهی بشه و معمولی پیش بره، در آخر مسابقه به عنوان جریمه 20 گالیون ازتون کسر بشه.

اگه کسی مخالفتی داره اعلام کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 17 مرداد 1393 10:12
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

این پست نه اعتراضی داره به چیزی نه هیچی! یک درخواسته از ناظر و همچنین کاپیتان های تیم ها.

همونطور که در پست اول بازی اول که کلا ژانرش مستند بود به جای سینمایی (!) نوشتم، روز آخر ثبت تیم ها دو نفر از کسایی که قبل از شروع به کار لیگ مذاکرات مثبتی داشتیم در مورد عضویت تو تیم یکهو کنار کشیدن و من موندم و دو تا دستام که تا آرنج تو پوست گردو بود. علی ای حال با توجه به علاقه به کوییدیچ بازی کردن و همچنین پیشنهاد بعضی از دوستان که توی تیم های دیگه بودن به صورت لحظه آخری و بعد از تمدید مدت ثبت قرار داد ها تیم رو با دو بازیکن جدید بستم و یکی از اون ها آقای حسن مصطفا میباشه که کلا هیچ رولی از ابتدای عضویت ننواخته و نمیدونم کیه اصن فقط به نظر قدیمی میومد و ریکس کردم که شاید تجربه داشته باشه و وارد باشه و با یه پخ ازش اوکی گرفتم و اسمشو رد کردم.

حالا یکی از بازیکنامون از ابتدای فصل تا پایان بازی دوم مسافرته و ما به ذخیره مون نیازمندیم ... در طول برگزاری بازی اول 4 تا پخ به حسن دادم که هیچ کدوم رو باز نکرده و نتیجتا آن نمیشه اصلا. بالاجبار لحظات آخر بازی قبل خودم پست سوم رو نوشتم و این بازی هم تا روز آخر باس منتظر بمونم بلکه شاید آن شد ولی در غیر اینصورت باز هم مجبورم دو تا پست بزنم و کلا با دو تا بازیکن بازی ها رو به پایان برسونیم. البته از بازی سوم به بعد سه نفر هستیم و ضمنا نیم فصل ان شاء الله اگه گالیونی تو بساطمون بود جای ورزشگاه باهاش ذخیره اضافه میکنیم و بازی های بعد تیم کامله.

قانون وحی منزل نیست ولی به هر حال اسمش قانونه و لازم الاجرا و اگه نباشه هر کی هر کی میشه. با این حال من تقاضا دارم از رییس فدراسیون که در صورت موافقت کاپیتان های سایر تیم ها حکمشو صادر کنه که این دو بازی پست های تیم ما داوری بشه و ما بتونیم ادامه بدیم؛ در غیر این صورت هم اطلاع بدن که پست های ما داوری نخواهد شد و این دو بازی رو بدون توجه به امتیازات از پیش باختیم تا ما هم دیگه بیخود واسه خودمون پست نزنیم و لیگ با 4 تیم دیگه به کارش ادامه بده.

از کاپیتان ها هم خواهشمندم نظر مثبت یا منفیشون رو در این مورد اعلام کنن ... به هر حال یک حریف کمتر قهرمانی رو آسون تر میکنه و حق انتخاب با اون هاست. امیدوارم دوستان مثل گریفیندور هدف اصلی مسابقات رو فراموش نکنن که همون تفریح و رقابت سالمه و به نوعی زورآزمایی قدرت رول نویسی، جام قهرمانی و گالیون پشیزی ارزش نداره جان خودم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: جمعه 17 مرداد 1393 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ماندانگاس فلچر نوشته:

حالا بنده 2 کار برای شما می تونم بکنم.
یا اینکه بیام اون قسمت هایی که نمره کم کردم رو توضیح بدم و بگم. یا این که دوباره بارم بندی تعریف کنم و این مسابقه رو هم دوباره قضاوت کنم.

اگه راه سومی هم هست شما پیشنهاد بدید، یا با یکی از این 2 راه موافقت اعلام کنید.
رکسان ـشون هم بیاد اینجا نظر بده.

دوباره بارم بندی کن، اگه انقدر حوصله داری که دوباره قضاوت کنی هم حله... ارزشیا استقبال میکنن بهرحال انقدر به انصافت اطمینان داریم که تیم برنده رو یهو بازنده نکنی!

رکسانشونم که نظر داد!

بزن بره آقا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 مرداد 1393 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
رکسانشون اومده نظرشو اعلام کنه.

ریزنمرات راه حل بهتریه به نظرم، همون راه حل دوم بحث بارم بندی و اینا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ها؟!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 مرداد 1393 11:32
نمایش جزئیات
آفلاین
بیا اینم نیگا!

بیبین، توی هاگوارتز یه بارم بندی مشخص شده دیه. یا توی دور قبلی مسابقات کوییدیچ، یه نمره بندی اعلام می شد.
الان من رفتم توی قوانین نیگا کردم، دیدم حق تا حدودی با شوماست.
یعنی کافیتان تیم می تونه از داور درخواست ریز امتیازات بکنه. یعنی قانون یه جورایی ایراد داره.

حالا بنده 2 کار برای شما می تونم بکنم.
یا اینکه بیام اون قسمت هایی که نمره کم کردم رو توضیح بدم و بگم. یا این که دوباره بارم بندی تعریف کنم و این مسابقه رو هم دوباره قضاوت کنم.

اگه راه سومی هم هست شما پیشنهاد بدید، یا با یکی از این 2 راه موافقت اعلام کنید.
رکسان ـشون هم بیاد اینجا نظر بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 16 مرداد 1393 07:51
نمایش جزئیات
آفلاین
دانگ منو نیگا!‌
منو نیگا!

ریز نمرات حتی توی هاگ هم باید مشخص باشه که اگه کسی اعتراضی کرد بدونه چرا مثلا تکلیف ده امتیازیش ۵ گرفته ولی یکی دیگه ده گرفته. هر جایی که ملاک امتیازه باید مشخص باشه بخصوص وقتی با رقم بزرگی مثل ۱۰۰ طرفیم.
بالاخره داور وقتی پست رو میخونه از یه چیزی نمره کم میکنه دیگه، کیلویی که نمره نمیده!

ما اعتراض به امتیازمون نداریم که میگی تقاضای داور دوم بکنیم ولی خب اگه همچنان مصری که ریز نمره‌ای وجود نداره و نخواهد داشت، من بچه‌هامو با جغداشون بفرستم سراغت!

زت زیاد و خسته نباشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!