با سلام
من پست لودو بگمن رو اینجا دیدم و نادیده گرفتم. دلایل خودم رو هم داشتم. ببینید به نظر من موندن یه تیم به اعتلای لیگ کمک می کنه. از اونجایی که قهرمانی برام مهم نیست و اساسا بهش فکر نمی کنم، حذف یک تیم به پیکره ی تیمم ضربه می زنه. چون ما چالش های کمتری رو تجربه می کنیم با تیم های کمتر!
قوانین حد و مرز مشخصی رو تعیین می کنه و همه ی ما مشکلات شخصی خاص خودمون رو داریم. من خودم به شخصه یکبار قوانین رو زیر پا گذاشتم برای عضویت در این لیگ پس قوانین وحی منزل نیستن اما احترام به اونها مهم هستند.
من فکر می کنم باقی موندن یک تیم در رقابت ها مشخصا مهم تر از قهرمانیه خودمونه اما تدی حرفی که زد، ناگهان منو به فکر فرو برد. کار تیمی خیلی مهمه و با کم کردن 20 گالیون حق ضایع شده از تیمی که با برنامه ریزی تیمی و سختی هاش برای مسابقه دادن بر نمی گرده.
من اون روز برای ارتقا سطح لیگ اعتراضی نکردم و امروز هم انتظار ندارم که امتیاز تیم ترنسیلوانیا ازش گرفته بشه اما حداقل در صورت بوجود اومدن مشکل مشابه برای بقیه ی تیم ها به نظرم همچین گذشتی صورت بگیره. برای تیمی هم که این شرایط ندارن یه جور امتیاز ویژه بذارین نمی دونم دقیقا چی ولی یه جور امتیاز ویژه!
حذف یک تیم اتفاق مهمیه! من حاضر نیستم حتی به قیمت قهرمانیمون این اتفاق بیفته! عرض دیگری نیست. با تشکر از توجهتون!
آنلاینها
15 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر نظارت انجمن
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

خواستم بگم اولا خود من هیچ علاقه ای نداشتم دو تا پست بنویسم جای یکی در حالی که نت نداشتم و کیبرد هم نداشتم و شرایط دوشواری داشتم که ویولتتون میدونه احتمالا. مجبور شدم برای حفظ تیم توی رقابت ها این کارو بکنم و این ها. به هر حال هر تیمی مرارت های خودشو کشیده و این تلاش ها قابل تحسینه ...