جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  45 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  160 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  278 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  192 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: *نقد پست های انجمن شهر لندن*
ارسال شده در: دوشنبه 30 شهریور 1394 13:37
نمایش جزئیات
آفلاین
اینجا هنوز کار میکنه؟
اگه میکنه درخواست نقد این رول رو دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خودم، آخرین چیزی بودم که برایم باقی می‌ماند تصویر تغییر اندازه داده شده

Onlyتصویر تغییر اندازه داده شدهaven

ارسال شده در: جمعه 12 تیر 1394 23:28
نمایش جزئیات
آفلاین
بررسی پست شماره 91 پارک جادوگران، هلنا ریونکلا(زنوفیلیوس لاوگود سابق):

هلنا،
قبل از اینکه نقدتون رو شروع کنیم باید بگیم معذرت میخوایم بابت تاخیر پیش اومده. متاسفانه من تازه این درخواست نقد رو دیدم.

نقل قول:
_يعني من دو ساعت توضيح دادم،هنوز شما نمي دونيد ارباب رو چه جوري بايد سوپراز اَه سوپريز،سوپرايز کنيد؟

شروع پست از مهم ترین بخش های اون هستش. دقت کنید که شروع باید به قدر کافی خواننده رو جذب کنه که تا انتهای پست شما رو همراهی کنه. شروع با دیالوگ کار سختیه و باید دیالوگ به قدر کافی جذب کننده باشه.
در این قسمت ظاهرا گوینده این دیالوگ رووناست و اگر اینطوره از اونجایی که در پست قبلی خود روونا معنی "سورپرایز" رو توضیح داده پس اینجا نباید خودش در گفتنش مشکل داشته باشه و اون رو اشتباه بگه.

نقل قول:
و نگاه همه ملت به روونا جلب شد که داشت به ملت مرگخوار نگاه مي کرد و دريغ از کلامي..

بعد از "دریغ از کلامی" نقطه گذاشتید یا سه نقطه است؟ قبل از ارسال پستتون یک بار اون رو بخونید جلوی این جور اشکالات رو میگیره.

نقل قول:
_چرا اينطوري نگاه مي کني؟

گوینده این دیالوگ مشخص نیست. دیالوگ هاتون رو یا باید طوری بنویسید که خواننده با خوندنشون این سوال در ذهنش ایجاد نشه که کی این رو گفته یا قبل از دیالوگتون خواننده اون رو مشخص کنید.

نقل قول:
روونا همچنان نگاه مي کرد و علاقه اي به شکستن سکوتش نداشت.
-دِ حرف بزن ديگه!

اینجا لازم بود بین جمله قبلی و دیالوگ فاصله بذارید. فاعل جمله قبل و آخرین اسمی که اونجا اومده گوینده دیالوگ نیست بنابراین یه فاصله نیاز بود.

کل پست شما بدون هیچ فاصله ای و یک نفس پشت سر هم نوشته شده. خواننده با خوندش ممکنه خسته بشه. در جاهایی که نیاز داره با یک اینتر یک فاصله ایجاد کنید این، هم به ظاهر پستتون کمک میکنه و هم به راحت تر خونده شدنش.

نقل قول:
رووناي جيغ جيغو نذاشت حرف زنو فيليوس تمام شود و گفت:
_قرار بود که يه راهي براي سورپرايز کردن ارباب پيدا کنيم.
ملت مرگخوار تازه متوجه ماهيت جمله روونا شدند.

سوژه اصلی کم کم داشت فراموش می شد کار درستی کردید که در انتهای پستتون دوباره سوژه رو به مسیر اصلی خودش برگردوندید و سوژه اصلی رو یاد آوری کردید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب یه دونه باشن... واسه ی نمونه باشن!

ارسال شده در: دوشنبه 25 خرداد 1394 10:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشيد درخواست نقد اينو داشتم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آدما دو جور زندگی میکنن :
یا غرور شونو زیر پاشون میذارن و
با انسانها زندگی میکنن،
یا انسانهارو زیر پاشون میذارن و
با غرورشون زندگی میکنن
ارسال شده در: جمعه 21 فروردین 1394 00:01
نمایش جزئیات
آفلاین
معجونامو سر موقع میخورم:
اینو نقد کن
جادوگر تی وی-پست723

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 فروردین 1394 00:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
دارم سعی میکنم مثل دفعه قبل ناگهانی درخواست نقد ندم،بدتر شد ظاهرا

هوممم باید بگم که خیلی بدتر شد! مطمئنم معجون ورود های غیر ناگهانی رو که بهت دادم نخوردی که اینطوری وارد میشی، درسته؟

خب فعلا بریم سراغ نقدت. ولی معجون هاتو بخور حتما!

بررسی پست شماره 101 شهربازی ویزاردلند، ریگولوس بلک:

قبل از هر چیز به نظرم بهتره یه کمی روی ظاهر پستت کار کنی. مثلا اینکه به نظرم بهتر بود کل پستت رو وسط چین نمیکردی.
جاهایی هست که برای جدا کردن بخشی از نوشته ات یا نشون دادن اینکه اینجا داری به نکته خاصی اشاره میکنی که لازمه با بقیه رولت متفاوت باشه میتونی از وسط چین، بولد یا ایتالیک کردن استفاده کنی. این باعث میشه پستت کمی از یکنواختی در بیاد و خواننده علاقه بیشتری برای خوندن اون پیدا کنه.

البته مطمئنا تنها ظاهر یک پست نمیتونه باعث بشه خواننده اون پست رو تا انتها بخونه، ولی شاید تقریبا اولین فاکتور جذب کننده باشه.

نقل قول:
آرسینوس،که با لبخندی بسیار جیگر به محفلی های خوش گذشته خیره شده بود،با رضایت کامل به سر و صورت خونی میهمانانش خیره شد و خودکارش را با فواصل زمانی منظم به کف دستش کوبید؛و در حالیکه با هر جیغ طومار های حساس به احساس خوش گذشتگی،یک خط کوچک سرخ رنگ با خودکار روی دستش رسم میکرد،با صدایی که بسیار جیگر شده بود خندید:

به نظرم بهتر بود این پاراگراف رو کمی خرد میکردی. خواننده وقتی این پاراگراف رو میخونه ممکنه سررشته کلام رو گم کنه یا گیج بشه.

میتونستی کمی بیشتر درباره "طومار حساس به احساس خوش گذشتگی" توضیح بدی. مثلا محفلی ها دونه دونه بیان و بخوان امضا کنن و هر کدومشون توصیف بشن. این سوژه های ریز ولی جذاب رو برای زدن پست نباید از دست داد.

ضمن اینکه ما نمیخوایم فقط سوژه پیش بره. وگرنه میشه با زدن سه یا چهار پست به سرعت رسید به انتهای این سوژه. ولی وقتی برسیم به اونجا باید بریم سراغ یک سوژه جدید و خب اگر اینطور بخوایم پیش بریم با کمبود سوژه مواجه میشیم. اینجاست که اهمیت از دست ندادن سوژه های کوچیک بیشتر احساس میشه.

نقل قول:
با صدایی که بسیار جیگر شده بود

نقل قول:
با لبخندی در شان نام خانوادگی اش

نقل قول:
به سمتی که آرسینوس از نوع جگر نشان داده بود

نقل قول:
آخرین باری که با آرسینوس صحبت کردم،به من گفت که اگر یک بار دیگر "جیگر" خطاب شود هر یک از پا های مرا به یک وزنه خواهد بست و مرا در "آتلانتیک اوشن" رها خواهد کرد.

به نقل قول هایی که بالا گذاشتم نگاه کن. توی دو سه پاراگراف اول پستت چهار بار به یک مورد اشاره کردی. به نظرم کمی زیاده. بهتره کمی کمش کنی. نکته طنز خیلی خوبی رو پیدا کردی ولی وقتی زیادی بهش اشاره میکنیم اثرش رو از دست میده.

نقل قول:
آخرین باری که با آرسینوس صحبت کردم،به من گفت که اگر یک بار دیگر "جیگر" خطاب شود هر یک از پا های مرا به یک وزنه خواهد بست و مرا در "آتلانتیک اوشن" رها خواهد کرد.

نتیجه میگیریم من یک هشت پا هستم.

این ورود های "نویسنده" به نوشته رو تا جایی که میشه کم کن. این ورود ها حواس خواننده رو از سوژه اصلی منحرف میکنه.

نقل قول:
و در حالیکه با لبخندی در شان نام خانوادگی اش به ساحره های خونین و مالین نگاه میکرد با ذوقی عجیب تقریبا نعره زد :

-تور لیدر تون هم رودولفه!

بین دیالوگ و گوینده اش بهتره فاصله نذاری. اینطوری به نظر میرسه گوینده فاعل جمله قبلی نیست یا مکثی در کاره.

خیلی خوبه که داری تلاش میکنی ریگولوس رو وارد سوژه ها کنی و اون و شخصیتش رو به دیگران بشناسونی. ولی مراقب این ورود ها باش. ورود یک شخصیت جدید به سوژه ها یا باید کاملا منطقی و با دلیل باشه یا به قدری مسخره و ناگهانی که خواننده فرصت نکنه از خودش بپرسه این از کجا و چطور وارد شد.

طنزت خوبه و ازش هم خوب استفاده میکنی. بخش دوم پستت خیلی خوب بود. ورود ریگولوس سوژه جدیدی رو وارد کرد که نفر بعدی میتونه از اون استفاده کنه.

سعی کن شخصیت ریگولوس رو شکل بدی و اون رو به بقیه بشناسونی. شروع موفقی داشتی بهش ادامه بده.

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1394 04:36
نمایش جزئیات
آفلاین
خودشه!

دارم سعی میکنم مثل دفعه قبل ناگهانی درخواست نقد ندم،بدتر شد ظاهرا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 17 بهمن 1393 21:29
نمایش جزئیات
آفلاین
من کلا پس می‌گیرم درخواست نقد رو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: جمعه 17 بهمن 1393 21:14
نمایش جزئیات
آفلاین
تراورز عزیز

شما درخواست نقدتون رو دو جا انجام دادید. با توجه به صحبت هایی که من با تد ریموس لوپین عزیز انجام دادم نظر هر دو ما بر این بود که شما یکی از این دو مکان رو انتخاب کنی تا پستت نقد بشه و درخواست دیگه رو پس بگیری. لطفا اعلام کن که کدوم درخواست بمونه و کدوم یکی رو پس میگیری.

ممنون

یه توضیحی هم در مورد هاگرید بدم. زمانی که من و مورگانا انجمن رو تحویل گرفتیم مدت زیادی از پست ایشون گذشته بود و عملا فایده ای نداشت تا این نقد انجام بگیره. چون ایشون بعدش پست های زیادی زده بود. به همین دلیل هم این نقد انجام نشد. ولی تاپیک بازه و همه اونایی که مایل باشن میتونن درخواستشون رو ارسال کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 16 بهمن 1393 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=294068

حاجیون این به نقد نیاز داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain

حاجیت بازی رو بلده

حاجی بودیم وقتی حج مد نبود...

ارسال شده در: جمعه 16 آبان 1393 15:38
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و خسته نباشيد
نقد لطفا
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=290812

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید
میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیم
رنگی
منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینه‌ت دیگه شده سنگی.
و سنگین. و سنگین‌تر بیا روی سطح برای روز بهتر...»