نقل قول:
جیگر؟!...
اجازه بده من یکبار دیگه اسم اینه رِ با دقت بخونم... آرررررسیـــــــــنوس جیــــــگَرررررر... نه، واقعا جیگره... جیگره... بله...
بله... کاملا درست خوندید... "جیگر"! متاسفانه پدر گرامی به شدت حساس بودن روش... هیچ وقت نام خانوادگیشون رو تغییر ندادن!
نقل قول:
آقای آرسینوس جیگَر!
من واقعا یک سوال فندی تخصصی از شما دارم؛ اونم اینه که آیا شما با چه انگیزه ای نامزدی انتخابات رِ کاندید شدید؟
سوال جالبیه... والا من خودم اولش وقتی که به انتخابات نزدیک شدیم قصد نداشتم کاندیدا بشم. منتها تعدادی از دوستان گرامی بهم گفتن برو کاندیدا شو... و البته من هم برنامه هایی که تا الان گفتم رو همیشه تو ذهنم داشتم... وقتی که بهم هم انگیزه دادن... خب... دیگه دلیلی نداشتم که نیام! پس اومدم و کاندیدا شدم.
نقل قول:
می دونی؟! چون برای من شبهه پیش اومده. می دونی؟! یعنی شما کاندید شدی که بگی مسئولان فعلی به قدر کافی جیگَر نیستن؟! این همه وکیل و وزیر و برو و بیا و بگیر و ببند و... جیگَر نیستن؟! بعد شما میخوای بیای بگی فقط من جیگَرم، جیگرم، جیگرم؟! میخوای جیگر بودن مسئولین محترم رِ زیر سوال ببری؟ آیا وجود این همه جیگر در پست های کلیدی و حساس کمه که شما هم میخوای وزیر سحر و جادو بشی؟ مگه میشه؟! مگه داریم؟!
مسئولان که البته بسیار عزیز و جیگّر هستند. منتها بنده جیگرم، جیگرم، جیگرم، با گاف مکسور! به شدت مهمه این قسمت!

تعداد جیگر ها هم مشکلی ندارد در پست های وزارت! چون "گ" در نام خانوادگی بنده مکسور هست!

نقل قول:
من فعلا برم ببینم این هاگریدِ خپلِ دیپلم ردی رِ کی تایید صلاحیت کرده بعد بیام ببینم آرسینوس چی میگه.
خوش آمدید... حتما برگردید پس، منتظرتون خواهم بود.

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج