سلام جیگر !
اگر منظورتون "جیگر" با "گاف مکسور" هست که سلام دوشیزه آمبریج.
نقل قول:
در ابتدا باید بگم که طی جلسات پی در پی و مشکوک، زوپس نشینان تصمیم بر این گرفتند من رو از شورای عالی ویزنگاموت اخراج کنند، در نتیجه سوزی موند و حوضش. هر کی زورش میرسه بره کلید وزارتخونه رو از سوزی بگیره.
عجب... خب الان واقعا دارید به کدام سو میرید پس؟!
نقل قول:
جیگر جان. به من گزارش های مشکوکی از بد اخلاقی های انتخاباتی شما دادن. آیا صحت داره؟ به عنوان مثال من شنیدم شما در محفلی خصوصی فرمودین که توجه خیلی خیلی ویژه به جوانان خواهید داشت و در این راستا هر ماه یک بار به قید قرعه به یکی از کاربران توجه ویژه خواهد شد. از منبع موثق دیگه به گوش من رسیده که شما قصد دارید برای بی ناموسی نویسی، این سبک نورانی رفراندوم برگزار کنید. من این حرکت را حرام اعلام میکنم و هر کسی رای مثبت بدهد تف است!و گراپ را با خودش محشور ساخته است!
کاربران رو مورد عنایت قرار بدم؟!
زشته به مرلین و مورگانا... من حالم از این بوق بازی ها بهم میخوره.
بعدشم... مگه من دامبلم یا با دامبل ها نسبتی دارم که چنین کاری کنم؟برای طرح های بزرگ و مهم علاوه بر اجازه گرفتن از شورای ویزنگاموت، قطعا رفراندومی برگزار خواهیم کرد تا متوجه بشیم اعضا علاقه ای به طرح دارن یا نه... در مورد بیناموسی، بنده خودم هم مخالفش هستم... شما هم کار بسیار درستی میکنید که حرام اعلامش میکنید. اصلا این حکمی که دادید لایک آتشین داره!
نقل قول:
شکی نیست که در لیتل هنگلتون خاطرات گمشده داریم ما. اما هر چی به جای خود. من شنیدم که شما در حل بحران های ناگهانی با غلظت شدید ضعف دارید خیلی. اگرچه من باور نکردم ها ! اومدم یه مشکل حل کنید برای نمونه ببینیم صلاحیت شما چطوریاست یک روز مونده به رای گیری !
خیر... بنده از این ضعفا ندارم. شما هم کسی که چنین فکری میکنه رو یک سر بفرستید پیش دمنتور ها... میخوان باهاش یه صحبت کوچیک و متمدنانه ای داشته باشن!

نقل قول:
من 12 سال پیش با یه پسری ازدواج کردم ! بعد دو ماه وقتی فهمیدم سرطان داره طلاق گرفتم ازش ... دقیق یادم نیست دو روز بود ؟ یا سه روز ! که چشمم به پسر همسایمون افتاد و گرفتمش ... بعد دو سال با هم زندگی مشترک داشتیم تا این که فهمیدم اختلاف سنیمون خیلی هست ... یعنی من 18 سالم بود ... پسره 3 ماهش که با هم ازدواج کردیم ... بعد پسره طلاقم داد رفت تو هند شوهر یه ساحره فالگیر شد ! ... الان من افسردگی شدید گرفتم و با حیوون خونگیم (شازده پیشی) زندگی می کنم ... شما تو برنامه هایی که می خواهید به اجرا دربیاوردید آیا طرحی هست که از این مشکلا برا جوونا پیش نیاد ؟
پیش نمیاد قطعا... با برنامه هایی که داریم ملت به "خاله بازی" و این جور چیز ها اصولا فکر نخواهند کرد... میرن پی فعالیت عادیشون! برای فعال کردن انجمن ها هم حتما این، این و این رو مطالعه بفرمایید بانو آمبریج.
از ورود شما به ستاد محقرمان بسیار خوشحال شدیم.
اون لینک ها هم چیز خاصی نبودن... همون سه تا بیانیه منتشر شده بودن!

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نقل قول:
در ادامه، از پشت صحنه به من اشاره میکنن که همقطار ائتلافی شما یعنی رودولف همچنان داره شیرش رو در داخل دهان اعضای شورای عالی ویزن میریزه. آخه تا چه اندازه عطوفت داره این رودی ! این عزیز دل برادر ! من از همین تریبون اعلام میکنم اینقدر شیرفشانی نکن برادر من. به پیر به خشتک مرلین اعضای شورای عالی ویزن سیراب شدن، به لیدی قسم دیگه رشد کردن کامل، رژیم شون باید عوض بشه، گوشت میتونن بخورن الان ! دندون در آوردن.
بیخیال نشد رودولف؟! شناسش رو هم بست که! البته از اونجایی که رودولف حتی وقتی نیست، هست... فکر میکنم همچنان ادامه داره کارش!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

و گراپ را با خودش محشور ساخته است!

یعنی به فکر ازدواج جوانان هستی؟

بر بیناموسی تاکید میکنی؟! تو خجالت نمیکشی؟ روستایی غیرتمنده! بزنم ...
میخوای گاومیش هاره بکشی؟
I'm sick of psychotic society somebody save me