من دارم پست میفرستم...من هنوز زنده ام...یوهاهاهاهاه!
اهم...بله!
عرض شود که سلام!
اوا...نگفتم به نام مرلین؟!
خب...به نام مرلین...سلام!
مدیریت عزیز...چقدر خوبین...الان خیلی خوبین!
ولی من توی اون تاپیک برسی عملکرد مدیران که فکر کنم حذف شده، آخرش یه پیشنهادی دادم...که البته با یکی از مدیرا به صورت شخصی کم و بیش مطرحش کردم...و اون احیای دیوان عالی جادوگری بود.
قبل بلاک شدنم سه تا مدیر به تیم مدیریت اضافه شدن،از سه گروه...و این سه مدیر رو هم اعضا انتخاب کردن(هرچند نمیدونستن اینایی که انتخاب میکنن قراره چیکار کنن!
)و اینجوری حداقل برای من متبادر شد که این اشخاص قراره نماینده گروهشون باشن توی تیم مدیریت و یا از گروهش دفاع کنن(هر چند که به نظر میرسه اشتباه فکر کردم!)
من الان کاری به مدیریت ندارم...خدا رو صد هزار مرتبه شکر الان بشدت تیم مدیریت خوبی داریم که من هر شیش نفرشون رو قبول دارم...الان بحث دیوان عالی جادوگریه!
خیلی وقت پیش یه بحثی شد توی گروه تلگرام مبنی بر ساختن رادیو یا پادکست برای سایت...من گفتم که این موضوع رو ببریم توی دیوان عالی...ولی گفته شد که ما الان دیوان عالی ندارم!
به نظر من بودن چنین جایی خیلی به سایت و ایفا کمک میکنه...این دیوان میتونه به مدیر یا مدیران ایفای نقش کمک کنه تصمیمات بهتر بگیرین و به نحوی نماینده های همه اعضا توی تصمیمات مهم(هر بحثی قرار نیست دیوان مطرح بشه...فقط تصمیمات مهم!)شریک باشن و نظر بدن....از طرف دیگه تمام اعضا میتونن روند تصمیم گیری وبحث ها رو مشاهده کنن،برخلاف اونچه توی انجمن مدیرا اتفاق میوفته!
یه پیشنهاد دیگه داشتم که مربوط به طرحم برای مجلس میشد اگه وزیر میشدم...به جای دیوان ما میتونم شکل گسترده ترش رو به عنوان مجلس داشته باشیم...با تعداد اعضای بیشتر و نماینده های بیشتر!(هر انجمن یا سازمان یا هر چیزی بستگی به تعداد اعضاش نماینده خواهد داشت در مجلس...مثلا انجمن آنتی ساحریال یک عضو،انجمن ارزشی ها شونصد عضو!)البته حتی میشه دیوان و مجلس رو در کنار هم داشت!
مجلس میتونه جدا از انتخابات وزارت که همیشه شور و شوق میده به سایت،یه انتخابات دیگه رو توی سایت خلق کنه!
دیگه روده درازی نمیکنم...ولی واقعا بودن دیوان به شدت نیازه به نظر من...ما از همین دیوان فکر کنم به طرح فوقالعاده هاگوارتز با محوریت تازه واردین رسیدیم!
همین دیگه...با تشکر!