والا از هر 10 تا تازه وارد 2 تاش میفته تو گریف.
لازم به ذکره طبق جست و جویی که می کردم، توی آخرین 5 صفحه انتخاب شخصیت حتی یک نفر هم توسط کلاه به گروه گریفیندور نرفته! و قبل از اونم تعداد خیلی خیلی کمی رفتن که میتونید ببینید دیه...
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

والا از هر 10 تا تازه وارد 2 تاش میفته تو گریف.

aven

اول در مورد اولویت ها، منظورت اینه که من تازه وارد بیام به کلاه اعلام کنم اولویت هام ایناست، و بعد کلاه منو بر حسب اولویت هام بندازه تو گروه مورد نظرش؟ یعنی قسمت سوال و جوابش حذف بشه؟ مثلا من میام میگم اولویت هام به ترتیب هافل اسلی گریف راونه، و کلاه نگاه کنه ببینه اگه هافل سقفش پر شده منو به اسلی بندازه؟
دوم در مورد سقف ها. فرضا پنج نفر به گریف افتادن و چهارتاشون بعد یه مدت گذاشتن رفتن، اونا هم حسابن؟ چون مثلا کلاه تعداد زیادی گریفی معرفی کرد مدتی قبل، اما تعداد کمیشون فعال شدن. و خب ما نمیدونیم اون تازه واردی که دیگه لاگین نکرد گذاشته رفته یا بازم میاد...الان بیشتر مشکل گروه ها سر اینه که اعضاشون فعال نمیشن و کمبود عضو دو گروه راون و هافل صرف گرفتن نیروی تازه وارد حل نمیشه بلکه باید اون نیروی تازه وارد بمونه.
مساله سوم اینکه من یه باگی تو این موضوع میبینم که نمیدونم شما ام میبینین یا نه:دی فرضا من میخوام برم هافل و کلاه نمیذاره برم چون تعداد پره، صبرمی کنم ماه بعد با یه شناسه دیگه میرم هافل که سقفش دوباره خالی شده:دی البته این باگ رو من توقع داشتم وقتی این کلاه نصب شد هم داشته باشیم ولی اتفاق نیفتاد:-؟
درسته که آی پی قابل دور زدنه ولی این موردی که گفتی یه مورد خیلی کمیاب یا نا یابه که احتمالش رخ دادن زیر 10 درصده، یعنی تازه وارد بخاطر یه گروه بره یه ماه بعد بیاد اونم تازه واردی که هنوز تو جو کتابه؟ بعیده. اونم میشه با همون مورد اولی که توضیح دادم رفع کرد یعنی با الویت بندی که اگه هافل سقفش پر بود بره الویت دوم. 

الان بیشتر مشکل گروه ها سر اینه که اعضاشون فعال نمیشن و کمبود عضو دو گروه راون و هافل صرف گرفتن نیروی تازه وارد حل نمیشه بلکه باید اون نیروی تازه وارد بمونه.

aven

)

همه حداقل یه بار دیدن که کسی از گروهبندیش ناراضی باشه و وقتی میره تو گروهی که دوسش نداره کل انگیزه ش خراب میشه و ترجیح میده اصن اونجا نره. تالار خصوصی میشه گفت اولین جاییه که یه تازه وارد باهاش برخورد میکنه و تازه وارد رو حفظ میکنه حالا اگه کسی از تالارش خوشش نیاد دیگه هیچی.

)و اینجوری حداقل برای من متبادر شد که این اشخاص قراره نماینده گروهشون باشن توی تیم مدیریت و یا از گروهش دفاع کنن(هر چند که به نظر میرسه اشتباه فکر کردم!)

)