شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من بخام رفیق بازی در نیارم و به رفیقام رای ندم ( که کلی رفیق دارم تو سایتا! بوخودا ) باید یه ملاکی بذارم و بعد رای بدم. اما ملاک منو الان به یاد کلمه ی املاک میندازه و چون در زندگی ماگلی م این فعلن رو اعصابمه پس کلن هیچی ...
سلام خفنا، سلام دلاورا. کانالو عوض نکنینا !
به تأسی از مجله اقتصادی فوربس باید بگم که لرد ولدمورت نه تنها جادوگر ماهن، بلکه جادوگر روز، هفته، ماه و هر سالی که پاییزه، رنک ش مال ایشونه و روسیاهیش مال ذغاله ولی ...
ما عاقلانه رای نمیدیم، عاشقانه رای میدیم. رای من ربکا جریکو ئه. ربکا چشم تو جام ِ شراب من بود و تو به من آموختی که " گلرت بابا دنیا یالان دونیا دی، ربکا دان جرک دان گالان دنیا دی ".
مرسی، آه.
در پناه او بدرود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[هعی]
... می ترسم از یاد ببرم اسمت را به سان شاعران که می ترسند از یاد ببرند آن کلمه را که زاده شد از شکنجه ی شب آن کلمه را که می نماید همتراز خدا اما همیشه به یاد خواهم داشت جسمت را اما همیشه دوست خواهم داشت جسمت را اما همیشه پاس خوهم داشت جسمت را بدان سان که سربازی جنگش درهم شکسته بی کس و بی مصرف پاس می دارد تنها پای برجای مانده اش را ...
برای این که فعالیتش محدود به قسمت خاصی از ایفای نقش نیست. حضورش دائمی و خیلی مفیده.فعالیت میکنه. بقیه رو هم وادار به فعالیت میکنه.با اداره ی تاپیک هایی مثل دوئل و ماموریت های مرگخوارا به فعالیت کل سایت کمک میکنه. نقدا و راهنمایی هاشم که مثل همیشه مهم و تاثیرگذار هستن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چهره و هویتم مال شما...از زیر سایه ی ارباب تکان نخواهم خورد!