سلام بر آینده سایت!

سوالایی که میپرسم جدیه، جواب بده!

1_ آیا به این امر واقف هستی که در آینده این شب نخوابیدن ها و یا دیر خوابیدن ها در قرار هست دهنت رو مورد عنایت قرار بده؟ یا صرفا از روی جهالت، نادانی، خام بودن و لجبازی هست این حرف گوش نکردنت؟

2_ همیشه فکر میکنم که اهمیت بیش از حد به درس و مشق و مدرسه و تحصیل یا حتی کار، با فعالیت مفید و مداوم در سایت منافات داره و نباید مسئولیت های کلیدی رو به چنین افرادی سپرد، چون یکهو به بهونه امتحان میان ترم مدرسه تیزهوشان،لاگین نمیکنن...لاکن یه مشکلی وجود داره! با پافشاری بر مذمت "خرخونی"، من از شنیدن مسئولیت گرفتن تو بسیار استقبال کرده و بیشتر استقبال خواهم کرد! یعنی به طرز عجیبی مسئولیت پذیر هستی، سواد داری و خوب تعامل میکنی با کاربرا، دیدت تقریبا به سایت و ایفا درسته، به طوری که لقب "آینده سایت" رو بهت اهدا میکنم!

و در عین حال در زمره همون دوستانی هستی که گفتم...چقد زیاد حرف زدم! تو این قسمت رو فقط سوال در نظر بگیر که "فکر میکنی مشغله های دنیای واقعی (درس و مشق و امتحان و اینا) باعث میشه شاهد غیبت لایتینا بشیم؟"
3_میدونم وقتی که اومدی جادو سنت کم بود، الانم تقریبا سنت کمه...لاکن یه سوالی که برام مطرحه اینه که..ناموسا "عقاب تیز پرواز"؟

یعنی میدونی؟ خیلی ها هستن که مثلا اولی که میان بنا بر مقتضیات سنشون مثلا ومپایر میشن یا قدرت های عجیب غریب به دست میارن...لاکن عقاب تیز پرواز؟

تیز چنگالم بود یه چیزی..تیز پرواز آخه؟

کی تصمیم گرفتی عقابت رو کنار بذاری؟
4_چرا لایتینا؟ اینو مطمئنا ازت میپرن، ولی چیزی که میخوام بدونم اینه که چرا لایتینا؟ یعنی چرا این اسم؟ فکر نکردی اسمت سخته؟ و سخت بودن اسمت باعث شه که زیاد ازت توی رولا استفاده نشه مثلا؟
5_ فکر کنم یه بار یه آهنگ از موتورهد گذاشتم و شناختی و اینا...شخصیت لایتینات هم در حال گوش دادن به متاله...باعث خوشحالیه که آدم نسل جدید رو میبینه که پاپ های اشغال گوش نمیده، لاکن پرسشی که مطرحه اینه که لایتینای ایفا متال هده؟ یا صرفا توی هدفونش متال گوش میده...چون یادم نمیاد توی رولی شخصیت متالهدی از لایتینا دیده باشم!