ترم 28 مدرسهی علوم و فنون جادوگری هاگوارتز
کلاس پیشگویی
شروع: 8 اردیبهشت 1403
پایان:21 اردیبهشت 1403 - ساعت 23:59:59
نوع: تکجلسه
---------
خُعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــب! میرسیم به کلاس بسیار مفید و ارزشمند پیشگویی!
متاسفانه مُشتی شیاد و خالیبند در گذشته به عنوان استاد اومدن این هنر زیبا رو به بیراهه بردن. بدون شک یکی از مهمترین عناوین درسی هست به نظر مدیریت محترم مدرسه! باید به درستی مطالعه بشه. حدیث داریم اصلاً که میگه آنان که خبر از آینده میدهند خوب هستند! ووی ووی ووی!

الان جادوآموز ما از کجا بفهمه کِی باید روی کی چقد ببنده؟ هاگزمید یونایتد میره فینال یا بورسیا جاجرود؟ یا اینکه کِی «تتر» میکشه بالا و «بیت» میکشه پایین! مهمتر از همه اینکه کِی گالیون و جُلار برابر میشن.
وقتی هنر پیشگویی رو به فضاحت کشوندن تا الان، اینقدر به ابتذال رفته و پایین آوردنش که پیشبینی کنن مثلا کِی اولین تار موی لرد سیاه در میاد که بدونن کِی شکوفهسوران بگیرن براش یا کِی هرماینی به رون خیانت میکنه که دراکو رو بذارن سر راهش، انتظاری هم نباید دیگه داشت بشه استاد درخوری برای این عنوان باارزش پیدا کرد. بنابراین آستینها رو بالا بزنید و خودتون پیشگویی کردن رو یاد بگیرین!
چه میخواین استاد خالی/پُر بند باشین و تکلیف بدین، چه جادوآموز و تکلیف پس بدین، فراموش نکنید پیشگویی راز موفقیت یک جادوگر/ساحره س. از کسوت استاد-جادوآموز بیاین بیرون حتی اگه دوست دارین. زندگیها از هم بپاشید. دروغ نگین و به حق از هم بپاشین. واقعاً تا کی میخواین چشمتون رو روی هنر پیشگویی خودتون ببندین و دیر خونه برگشتنهای آقای ویزلی رو جلوی خانم ویزلی ماستمالی کنید؟ اداره-کار بود؟ جدی میفرمایید؟! اداره که بستهس اون ساعت همیشه. خجالت نکشید! شما ناجی جامعه جادوگری خواهید بود با هنر پیشگویی! البته اگر اولش بتونید پیشگویی کنید این ترم چی سرتون میاد و چه خبره اینجا!

بله! آره. سرنوشت رو باید از سر نوشت! بله. اینو تو کلاس قبلی گفتم ولی بیربط بود، دیدم اینجا ربطش بیشتره گفتم دوباره تکرار کنم. عیح عیح عیح عیح عیح!
خلاصه سرتونو در(د) نیارم! من این ترم عمراً از پشت میز مدیریت بیام بیرون! هر گُلی میخواین به سر و صورت خودتون بمالین/بزنید بمالین/بزنید این ترم! من برم کلاس بغلی رو افتتاح....عیییی...تموم شد.. افتتاح شدن همه تا جلسه بعدی. برم پشت میزم!
فقط یادتون نره مبنای نمرات در کارنامه رو:
شلختگی افسانهای
بیبهداشتی قهرمانانه
دروغگویی برتر
تخریب گسترده
نیرنگ و فریب
خیانت استراتژیک
فرافکنی ابتکاری
سرپیچی خلاق از قوانین
میتونید تنها کار کنید! میتونید تیمی کار کنید! هر جوری که دوست دارین! ولی فراموش نکنید مبانی بالا رو! شاید نشه همیشه تیمی کار کرد. خنجر از پشت هم کار قشنگیه!
یادتون باشه این ترم چیزی به اسم چهار گروه مدرسه نداریم! ترم، ترم هرج و مرجه! فقط برای خودتون امتیاز کسب میکنید. مصطفی (ما جادوگرای مسلمون اعتقادی به مرلین نداریم به عنوان پیامبرمون) رو چه دیدین! شاید تلاشهای فردیتون بتونه روزی یه سودی هم به گروه هاگوارتزتون برسونه یه جورایی.
==========
فعالیتهای مورد پذیرش:
نمایشنامه (رول)
انواع مقاله
نقاشی (اصل لطفاً! دیجیتال و غیر دیجیتال فرقی نداره! اصل باشه و کار دست خودتون و هوش مصنوعی نقش نداشته باشه. مراحلشو منتشر کنید تا ثابت شه کار دست خودتونه!)
تدریس (رول/غیر رول)
تکلیف (رول/غیر رول)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج