1- هرگونه سابقه عضويت قبلي در هر يک از گروه هاي مرگخواران / محفل را با زبان خوش شرح دهيد!
والا هیچی تو تمام دوران ها یجا نشسته بودم پفیلا میخوردم تحقیقاتم در مورد جادوی سیاهو پیش میبردمو اینا
2- به نظر شما مهم ترين تفاوت ميان دو شخصيت لرد ولدمورت و دامبلدور در کتاب ها چيست؟
یکیشون پشم داره اون یکی نداره
3-مهم ترين هدف جاه طلبانه تان براي عضويت در گروه مرگخواران چيست؟
والا خیلی چیزا اول میخوام به موهای بلاتریکس دست بزنم روش کراشم خیلی جذابه لاناتی
4-به دلخواه خود يکي از محفلي ها را انتخاب کرده و لقبي مناسب برايش انتخاب کنيد.
ریموس لوپین:گرگ ناقلا(بره ناقلا بود این گرگشه البته قصد توهین ندارم
)
5-به نظر شما محفل ققنوس از چه راهي قادر به سير کردن شکم ويزلي هاست؟
دستبرد زدن به سرمایه ی خاندان بلک
6-بهترين راه نابود کردن يک محفلي چيست؟
بهش بگیم از دست سر وصدای (بچه های ویزلی و خانم بلک و غول زیر شیروونی و ...)نجاتشمیدیمخودش از ذوق میمیره
7-در صورت عضويت چه رفتاري با نجيني خواهيد داشت؟
گفته بودم عاشق حیوونای جادویی ام مارزبان هم هستم تازه نقشه های خوبی براش دارم مار عزیزمممم بمیرم براش آخه مار انقد کیوت و بامزه؟
8-به نظر شما چه اتفاقي براي موها و بيني لرد سياه افتاده است؟
همرو دامبلدور دزدیده گذاشته برا خودش کاملا مشهوده این چیز
9-يک يا چند مورد از موارد استفاده بهينه از ريش دامبلدور را نام برده، در صورت تمايل شرح دهيد.
میشه ازش کارخونه کاموا ساخت و پولدار شد
یه سوال هم من میپرسم نارنگی اونجا دارین یا نه!
اگه نارنگی ندارین که کنسله کلا
اسکارلت!
اول از همه خوش اومدید.
دست بزنین؟ به مو؟ موی من؟ شوخی داریم؟
نجینی؟ برنامه؟ شورش؟ تهدید؟ گروگانگیری؟
اما یه پاسخی یه جایی داده بودین در مورد مالی و قتل و این صحبت ها که بسیار پسندیده بود! یک تار مو براتون کنار میگذارم.
اسکارلت من برای بررسی درخواست شما احتیاج به خوندن پست های ایفای نقشتون دارم. چون برای عضویت در جبهه مرگخواران لازمه به سطح متوسط اعضای گروه رسیده باشید، سوژهها رو بشناسید، با شخصیت ها آشنا باشید و بتونین در مأموریتها پا به پای بقیه پیش برید. این کار هم با یک یا دو پست انجام پذیر نیست. پس عجله نکنین. با حوصله فعالیت کنین، بنویسید و بخونین و نقد بگیرید.
وقتش که برسه درهای خانه ریدل به روتون باز خواهند بود.
موفق باشید.
ویرایش شده توسط بلاتریکس لسترنج در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۰ ۲۰:۱۱:۱۰