آقای هوریس اسلاگهورن!به نظر میاد
پست تدریس رو درست مطالعه نکردی، چون برای تکلیف اول هم خواسته شده بود که یک رولی بزنی نه این که صرفا وسایل رو لیست و توصیف کنی. یه رول بزن که به کوچه ناکترن رفتی و اونجا فروشگاههایی که میبینی و وسایل جادوی سیاهی که داخلشون هستن رو توصیف کن. در واقع خودت رو بذار توی موقعیتی که به اونجا رفتی و داری وسایل رو میبینی. جدای از این، توصیفات هر وسیله خوب بودن.
چالش اولت تایید نمیشه تا با یک رول برگردی.
با این که چالش دوم باید بعد از اولی انجام بشه، اما اینبار استثناء قائل میشم و قبل از تایید چالش اول چکش میکنم. دیالوگهای پستت خوب بودن، به جز این که گیلدوری مدام اول حرفاش "بله" رو تکرار میکنه. سعی کن در این مواقع خلاقیت به خرج بدی و از تکرار یه کلمه تکرار بپرهیزی و به جاش با کلمات معادل یا جملات دیگه جایگزینش کنی. مثل "درسته، اینطور به نظر میاد، همینطوره و...". در ادامه چند نکته دیگه هست که باید تو رولای بعدیت رعایت کنی.
اول: هیچ جملهای نباید بدون فعل رها بشه. بنابراین برای توصیفاتی که قبل از دیالوگ آوردی، درست نیست که بدون فعل وسط جمله دو نقطه بزنی و دیالوگ رو بنوسی. باید حتما جمله رو کامل کنی و بعد دیالوگ رو بیاری. این مورد در مورد اکثر دیالوگهای پستت برقراره که من یکیشون رو مثال میزنم و تصحیح میکنم:
نقل قول:
گیلدوری با لبخند:
– اوه، سانتورها! اونا موجودات خارقالعادهای هستن. اونا ترکیبی از انسان و اسب هستند و معمولاً در جنگلها زندگی میکنن. اونا به شدت به طبیعت وابستگی دارن.
گیلدروی لبخندی میزند.
– اوه، سانتورها! اونا موجودات خارقالعادهای هستن. اونا ترکیبی از انسان و اسب هستند و معمولاً در جنگلها زندگی میکنن. اونا به شدت به طبیعت وابستگی دارن.دوم: وقتی دو نفر (چند نفر) دارن دیالوگای پشت سر هم میگن، باید بین تمام دیالوگها یک بار اینتر بزنی. در حالی که چند جای پستت دو بار اینتر زده بودی و حتی یکجا به نظر میاد سه بار اینتر زدی! حواست باشه که ما همیشه چه برای دیالوگ، چه توصیفات یا هرجای دیگه، بسته به موقعیت فقط و فقط یا یک بار اینتر میزنیم یا دو بار. سه بار اینتر یا بیشتر از اون درست نیست! توضیحاتی که دادمو روی یه بخش از رولت پیاده میکنم:
نقل قول:
– فکر میکنی ما بتونیم روزی با سانتورها ملاقات کنیم؟
– چرا که نه؟ فقط کافیه یه سر به جنگل ممنوعه بزنیم. البته دور از چشم پروفسور مکگونگال!
– فکر میکنی ما بتونیم روزی با سانتورها ملاقات کنیم؟
– چرا که نه؟ فقط کافیه یه سر به جنگل ممنوعه بزنیم. البته دور از چشم پروفسور مکگونگال!لطفا حتما یکبار دیگه نکات
پست تدریس رو مطالعه کن. اگه اشکالاتی که گفتم و نکات تدریس توی رولهای بعدیت وجود داشته باشه متاسفانه نمیتونی چالشهای بعدی رو تایید بشی.
چالش دومت تایید میشه.