سیگنس بلکسلام ممنون که اومدی.
نقل قول:
سیگنس بلک نوشته:
سلام. گویا میگن اینجا به هرچی اعتراض کنیم گالیون میدن درسته؟
من به همه چی اعتراض دارم! چرا ما بیکارا نباید حقوق داشته باشیم؟ بیمه بیکاری چی میگه این وسط؟ اصلا چرا نباید برا ما حقوق مجانی بزارین؟ من هفت سال توی هاکوارتز درس خوندم، آزمون دادم و فارغالتحصیل شدم میدونین چه کار سختیه؟ که تهشم اونایی جناب فلامل که حتی لیسانس جادوگری ندارن بانکدار بشن ما هم بیکار؟
من حقوق میخوام!
نه خیر درست نیست. اینجا اعتراضات به تمام مشکلات مالی و پولی و بانکی و خرید و فروش و معاملات و کلا هر چی که مربوط به گالیونه بررسی میشه.
ممنون که به همه چی اعتراض داری. اگه به بیکارا پول بدیم میرن خرج کارت های کوییدیچ کیمدی میکنن و این اصلا خوب نیست. بیمه های مختلف هم تو راهه. امیدوار باشین. مدرک تحصیلی تون با شماره تلفنتون رو بفرستین من بررسی کنم چرا شما با این همه کمالات بیکارین اخه؟
موفق باشی. گالیون هم فقط به اعتراض هایی که پدرجدمونو تو خاک بلرزونه میدیم. بفرمایید شما.
دوریا بلکسلام خانم بلک. متاسفم که یک گالیون خرج کردین تا اینجا بیاین و یک گالیون بگیرین. راستش اون کم بودن گالیون ها که اول توی ویرایش زیر پستتون دیدین. خطا نبود.
کلا دلمون نمیخواست به داورا بدیم اون پولو.
که البته توجیح شدیم که فعلا بدیم و بعدا بریم دعوا کنیم سرش.
مدیران لطف داشتن و به سرعت حقوق مدیرای دیگه رو واریز میکنن. برای همین هنوز ویرایش دوم منو ندیده بودن. خطای محاسبه ای نبوده. چیزی رو اشتباه واریز نکردیم. صرفا اینقدر سرعت زیاد بوده که از اون طرف بوم افتادیم.
فلیسیتی ایستچرچمتاسفم. پست هاتونو یکبار دیگه شمردم. 5 پست ایفایی دارین که هر کدوم دو گالیون ارزش دارن و جمعا 10 گالیون دریافت میکنین. اون پست خصوصی که میگین رو پیدا نکردم. البته یه پست زدین توی خصوصی که اون هم رول نیست. دقت کنید فقط رول ها و داستان هاتون حقوق دارن. اگه باز فکر میکنین اشتباه شده حتما اینجا به همراه لینک پست هاتون بفرستین تا بررسی بشه.