شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با عرض خسته نباشید فراوان خدمت شما! مرلین قوت بیشتری بهتون بده که دارین برای بانک زحمت میکشین.
اومدم خدمتتون عرض کنم که حقوق نظارت بنده رو واریز نکردید و علاوه بر اون زیر پستم نوشتین بهت تعلق هم نمیگیره. من ناظر خوبی بودم و در لیست هم اسمم هست که بهم حقوق نظارتم تعلق میگیره و فکر میکنم یه اشتباه سیستمی پیش اومده باشه. همینطور حقوق ترجمه و انتشار مقاله رو برام نوشتین ۸ گالیون که فکر کنم به دلیل این بوده که قبل از ویرایش لیست درآمدها بوده. (در واقع ۱۱ گالیونه.) البته میزانی که برام واریز شده فقط حقوق نظارتم رو نداره و بقیهی موارد حتی ۱۱ گالیون برام واریز شده.
همینطور که میدونین بانک گرینگوتز و مرداب هالادورین به یکی از بخش های اصلی ایفای نقش تبدیل شدن و مدیریت این مکان ها کار سختیه و همینطور نیازمند دقت، سرعت و شفافیت بالایی است که کار رو سخت تر میکنه. برای همین ما ناظران و مدیران بار دیگر دستمان را برای طلب کمک به سوی شما جادوگران و ساحره های عزیز دراز میکنیم.
سازمان تعزیرات جادویی به منظور کاهش اشتباهات سیستم بانکی و معاملات افتتاح شد.
از این به بعد شما میتونین به تمام تراکنش های بانکی و معاملات های صورت گرفته در ایفای نقش و به خصوص بانک گرینگوتز اعتراض کنید.
*اگر فکر میکنید که حقوق تون کم و زیاد شده و یا مبلغ اشتباهی ازتون کسر شده و حتی اگر فقط از نحوه ی محاسبه ی حقوق ها و مخارج سر در نمیارین میتونین اینجا درخواست بدین تا بانکدار ها دوباره بررسی کنن و اینبار با توضیح کوچکی ، حساب کتاب های صورت گرفته رو براتون شرح بدن. (البته برای دریافت حقوق دقیق، باید بسیار مرتب و حتما با لینک اثبات فعالیت های خودتون رو شرح بدین)
*اگر بعد از معامله ای که کردین فکر میکنین سرتون کلاه رفته و از طرف مقابل شاکی هستین و یا یک ماه کار کردین و حقوقی نگرفتین باز هم به اینجا بیاید. سازمان تعزیرات با شبکه ی سریع و پیشرفته ای که با دادگاه آزکابان و شورای ملی زوپس تشکیل داده آماده ی بررسی شکایات و اعتراضات شما است.
تفاوت این تاپیک با تاپیک ارتباط با ناظر مرداب هالادورین: این تاپیک برای بررسی دقیق اعتراضات و مشکلاتی که به صورت مستقیم به ثروت و گالیون مربوط میشوند ساخته شده است.
برای طرح سوالات، پیشنهادات، انتقادات و اطلاع رسانی در زمینه خرید و فروش و اجاره های انجام شده به تاپیک ارتباط به ناظر مراجع کنید. همچنین برای انجام واریزی یا درخواست پول به تاپیک بانک گرینگوتز سر بزنید.
در آخر اگر شما به درستی اعتراضی ثبت کرده باشین علاوه بر تصحیح موارد اشتباه، مبلغ یک گالیون هم به عنوان عذرخواهی و جایزه به شما تعلق میگیرد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 17:03:27
اول از همه باید از بانکدارهای محترم و مدیران تشکر کنم که خیلی زحمت کشیدن و وقت زیادی گذاشتن تا این طرح بتونه با موفقیت شروع بشه. خیلی از کارهایی که انجام دادین رو میشه دید، مثل نوشتن قوانین و دستورالعملها، واریز مالی گالیونها و اینجور چیزها. البته خیلی از زحمتها هم پشت صحنهست و اگه تاحالا طرحی اجرا کرده باشی، میتونی حدس بزنی که شامل بحثهای طولانی در مورد چگونگی اجرا و غیره میشه. قطعا ساعتها فکر و بررسی کردین تا این ایدههای خوب رو پیاده کنید.
یه تشکر ویژه هم دارم از نیکلاس فلامل عزیز که گویا تک تک پستهای افتتاح حساب رو چک کردن و به دقت گالیونها رو به حساب افراد اضافه کردن. حتما کار وقتگیری بوده، ممنونم ازت که وقت گذاشتی تا ما بتونیم به راحتی از گالیونهامون تو بخشهای مختلف استفاده کنیم.
تنها ایرادی که میتونم بگیرم از طرح مالیاتیه که دیشب اعلام کردین. من شخصا با بخشهای زیادی ازش مخالفم و به نظرم حتی برای اعلامش هم یهکم عجله کردین. معمولا منطقیتر اینه که نتیجه ورژن اولیه ایدههاتون رو ببینین و بعد ایدههای جدیدتر رو وارد ماجرا کنید. همچنین به نظرم نحوه کلی کار مالیات، از اهدای گالیون به انجمنها تا گرفتن مالیات از افراد بیجبهه، مشکلات زیادی داره. البته جای این صحبتها اینجا نیست و همونطور که خیلیهاتون شاید بدونین، منم ترجیح میدم که تو بحث و گفتوگو زیاد درگیر نشم تا وقتم رو صرف کارهای مهمتری مثل کشت و کشتار و شکنجه بکنم! ولی به عنوان یکی از پولدارترین جادوگران فعلی، به نظرم رسید خیلی کوتاه نظراتم رو به صورت رسمی به گوش مسوولان بانک برسونم که شاید در برنامهریزیهای آینده تاثیر بذاره.
حالا میخوام چند مورد واریز داشته باشم که به شرح زیره:
اول:
طبق اعلامیه بانک گرینگوتز، دو تاپیک ماجراهای خانواده پاتر (25 گالیون- تاپیک عادی) و باشگاه اسلاگهورن (20 گالیون - تاپیک خاک خورده) رو به مدت یک ماه (اگرچه که تور سالازار اسلیترین تا 16ام ادامه داره ولی طبق قوانین کمتر از یک ماه امکان اجاره وجود نداره) اجاره کردم. در نتیجه 45 گالیون از این بابت فعلا باید از حسابم کم بشه. حالا طبق محاسبات خودتون، مقداریش باید به حساب ناظر انجمن لندن، یعنی اسکارلت لیشام اضافه بشه.
مقدار کل: 45 گالیون
دوم:
به عنوان موسس، بزرگ، بهترین عضو، پدربزرگ، رهبر فیزیکی و معنوی و قدرتمندترین جادوگر تالار اسلیترین، طرحی به عنوان شیرینی (هدیه) افتتاح حساب داشتیم که اسلیترینیهایی که تا 8 شهریور حساب جدیدی افتتاح کنن، نفری 2 گالیون از من هدیه میگیرن. در نتیجه لطفا به افراد زیر نفری 2 گالیون اضافه و مجموع اون رو از من کم کنید.
واریزی یک شما مبنی بر گرفتن املاک و کسر اجارهبها تنها در صورتی تایید میشه که ناظر انجمن مربوطه قبلش در ارتباط با جن های هالادورین این معامله رو تایید کرده باشه. ملاک ما هم تاریخ، اسم و مبلغی است که ناظر به ما میده پس در معامله های بعدی نیازی نیست به بانک بیاین. (در حال حاضر ناظر شهر لندن این معامله رو تایید کرده و انجام شده)
واریزی دوم شما به دلیل نبود زیرساخت های درست در بستر گرینگوتز انجام نمیشه و برای انتقال وجه بین کاربران تنها از روش ها و قوانینی که در حال حاضر وضع شدن میتونین استفاده کنین. موفق باشین.
درود بر بانکداران زحمت کش یگانه بانک دنیای جادوگری.
وزیر قانع و فروتن شما، چیزی برای خودش نمیخواست. برای من دو سه متر از گریمولد و تکه نانی کافی ست. اما خب دیدم که حقوق کابینه رو نباید پایمال کرد. اون بنده خداها خانواده دارن و باید شکم کلی آدم رو سیر کنن. البته ایکاش به همینجا ختم میشد. یهو به خودم اومدم و دیدم ناظر گریفیندور هم هستم و یخچال تالار کامل خالیه. لامپ دستشوییی ترکیده، کتابخونه آتیش گرفته، شومینه چوبش تموم شده و ماشین لباسشویی هم خراب شده. واقعا اونقدری ندارم که دستمو توی جیب خودم کنم و پرداخت شون کنم. متاسفانه بازهم تموم نمیشه! این فدراسیون کوییدیچ رو من واقعا اشتباه کردم تسخیر کردم. ایکاش همون مدیر فاسد غیرمردمی یعنی آنتونیو مونتانا هنوزم ادارهش میکرد. زمینهای بازی همگی چمن شون خشکیده، رختکن ها ترکیده، جایگاه تماشاچیا داغون شده. کارمندای فدراسیون شش ماهه حقوق نگرفتن! از وضعیت آزکابان هم که براتون نگم بهتره. ما وزیر شدیم که زندانیا رو اصلاح کنیم و به آغوش جامعه و خانواده برشون گردونیم. اما شپش همه جارو گرفته آقا! شپش! پول آب زندان رو چندماهه ندادیم، آبمونم قطع کردن. خلاصه وزیر مردمی تان در شرایط سختی قرار گرفته و باید یک تنه مقابل هزاران مشکل و سختی ایستادگی کنه. اما نگران نباشید. همچنان مثل کوه ایستاده ام!
سخن رو کوتاه میکنم و ممنون میشم بانک رو در اختیارم قرار بدید. نه نه مدیریتش رو نمیخوام. صرفا یک دسترسی نامحدود به خزانه لازم دارم. در عوض کلی آدم دعاتون میکنن. (لطفا طرح گالیون منم فعال کنید!)
انجمن های تحت نظارت مخلصانه اینجانب: فدراسیون کوییدیچ تالار خصوصی گریفیندور وزارت سحر و جادو آزکابان
(متاسفانه در ماه مرداد رولی نزدم. ولی اگر رولهای سالهای قبل حساب میشه، ممنون میشم بهم گالیونشو بدید. )
مخلص همگی. وزیر پانمدی.
---
ویرایش: بانک گرینگوتز - باجه یک
سیریوس بلک عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
260 گالیون = نظارت گریفیندور و وزارتخانه به جز ازکابان و کوییدیچ! 60 گالیون = حقوق مشاور سایت! - 125 = کسر حقوق کارکنان وزارتخونه
جمعا = 195 گالیون! واریز شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1403/6/7 0:42:53 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:55:04 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:57:36 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 21:47:04 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/16 12:56:05
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
منم با وجود اینکه در مرداد رول ایفای نقش نداشتم، مایل به فعالسازی طرح گالیون هستم ولی طبق این اطلاعیهتون که دیدم نوشتین از یکم تا هفتم، فکر کردم پس هنوز تا دو روز دیگه وقت هست. ممنون میشم اعمال بفرمایید.
---
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک
سو لی عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
اسمشو نیار عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:44:42 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:50:08 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:56:00 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 21:47:58
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
میزان فعالیت در ایفای نقش: 4 رول در ایونت محفل ققنوس مجموع گالیون دریافتی: 16 گالیون
مرسی و خسته نباشید!
----
ویرایش: بانک گرینگوتز-باجه یک
آلنیس اورموند عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
یک رول در گروه خصوصی: 2 گالیون یک رول ادامهدار در ایفای نقش: 2 گالیون مجموع: 4 گالیون.
---
ویرایش: از باجه یک به باجه دو...از باجه یک به باجه دو...
هیزل استیکنی عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای زجر کشیدن با حداقل حقوق انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
4 گالیون = پست های ایفایی!
جمعا = 4 گالیون! واریز شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:36:59
{زِندِگیــت هَمون رَنگـی میشِـہ که خودِت نَقاشـیش میکُنـے🎨🦋}
ریموس لوپین عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
75 گالیون = بابت نظارت محفل! 12 گالیون = پست های ایونتی! 20 گالیون = مشاوره مستقیم در شکلگیری طرح گالیون برای اولینبار 25 گالیون = شغل در وزارتخونه. 1 گالیون = جایزه.
جمعا = 133 گالیون! واریز شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:33:45 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/12 18:57:49 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/12 18:58:12 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/16 12:49:57
Now my life is sweet like chocolate Like a lovely dream I live in it
سیلویا.ملویل عزیز متشکریم که تنها بانک جادوگران را برای ذخیره کردن گالیون های خود انتخاب کردید. حقوق و حق الزحمه ی فعالیت شما از یکم تا سی و یکم مرداد به شرح زیر است:
8 گالیون = بابت ترجمه و انتشار مقاله! 12 گالیون = پست های ایفایی!
جمعا = 20 گالیون! واریز شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیلویا ملویل در 1403/6/5 10:20:51 ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1403/6/8 17:30:08
I'll be smiling at the end of this road And will sing the secrets of the forest all the way