جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  252 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بهترین نویسنده فصل
ارسال شده در: دوشنبه 26 شهریور 1403 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با تشکر از همه رای دهندگان عزیز.

نتایج هفتادمین دوره ترین‌ها، بهترین نویسنده فصل:

کوین کارتر: 6
دوریا بلک: 3
حسن مصطفی: 1

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 23:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
منم به کوین کارتر رای می‌دم به عنوان بهترین نویسنده‌ی این فصل. چیزی درمورد سبک نوشتنش می‌تونم بگم اینه که نوشتنش حقیقتاً از پیچیدگی ادبی به دوره، اما همچنان احساسات رو درگیر می‌کنه، رفرنس داره به موارد مختلف و اینش ذهن آدم رو درگیر می‌کنه حتی. خیلی همچین عبارت "از دل برآید که بر دل نشیند" صدق می‌کنه درمورد پست‌هاش معمولا. در زمینه‌ی طنز هم گاهی خارج از جعبه فکر می‌کنه که خب ویژگی قابل توجهیه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بسوز! شعله‌ور شو، با اشتیاق. چنان بسوز که گرمای وجودت رو بشه حس کرد...

ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 23:21
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام!

این بچه فسقلی به شدت قلم خوبی داره. گیرا و جذاب! قطعا این عنوان در این فصل فقط و فقط لیاقت کوین عزیزه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟!

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1403 19:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
کوین کارتر.

اگر خلاقیت را مهمترین مسئله در نوشتن بدانیم، تحقیقا کوین خلاقیت شایسته تقدیری در سوژه پردازی دارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: شنبه 24 شهریور 1403 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
من قلم کوین رو خیلی دوست دارم! خیلی خوب و بامزه مینویسه!
به همین جهت رای من کوین کارتر عه!

البته واقعا افراد زیادی هستن که قلمشون رو دوست دارم مثل مروپ و گابریل که متاسفانه تو رای گیری نیستن. یا سالازار که چون جای دیگه بهش رای دادم اینجا دیگه نمیدم. یا مثلا تلما با شکاکیت همیشگیش! یا ایزابل که هرطور شده از کسایی که دوست داره محافظت میکنه حتی به قیمت روحش! یا گادفری که درسته خون‌آشامه ولی دنبال انجام کار درسته! و خیلی های دیگه که داره یادم نمیاد الان چون افراد واقعا زیادن.
خلاصه که خواستم بگم هر کس قلم منحصر به فرد خودش رو داره و هر کدوم از شما به روش خودتون خاصین!
و من پست ها و رول های همتون رو میخونم غالبا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.

ارسال شده در: شنبه 24 شهریور 1403 13:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
حسن مصطفی

من به حسن آقای عزیز رای میدم چون یکی از اصلی ترین فاکتورهای بهترین نویسنده بودن، خلاقیت داشتنه و من کلا طرح "هرج و مرج" در هاگوارتز را که ایشان ایده پردازی و اجرا کردن دوس داشتم. نه تنها کلیت طرح رو که حتی محتوای پست هایی که حسن ارسال میکرد رو دوس داشتم بخصوص که مملو از طنزهای زیرکانه بودند. شاید من باورم نمیشد زمانی دوباره انگیزه برای پست زدن فعال در هاگوارتز پیدا کنم اما این طرح از اسمش گرفته تا اجراش همه جوره من رو غلغلک داد و وادار به فعالیت طنزآمیز کرد.

---

البته من بعضی پست های طنز گابریل عزیز در هاگوارتز رو هم خیلی دوس داشتم بخصصو اوناش که طراحی گرافیکی داشت. مثلا اونکه حَسَن رو انداخته بود تو دیگ جوشان و هَمِش میزد و با خنده گشاده نظاره ش میکرد.
اما خب گابریل که رای ممنوعه.

همینطور پست های طنز نیکلاس فلامل عزیز رو هم دوس داشتم. فعالیت نیکلاس طوری بود که خیلی منو تحریک میکرد در ادامه ش فعالیت کنم. یادش بخیر فلافلی و کله پزی زدیم تو هاگ! البته درشو بستن خب! ولی نیکلاس راهشو ادامه داد و گرینگوتز را با موفقیت و شایستگی تصاحب کرد! رای به نیکلاس بمونه برای تاپیک جادوگر فصل.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 23 شهریور 1403 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب سخت هست واقعا به بهترین نویسنده که فکر میکنم هم کمیّ و هم کیفی نویسنده های خوب زیادی داریم واقعا. ولی از اونجا که فقط یک رای دارم به نظرم کوین کارتر دست به قلم خوبی داره. توی سبک های مختلف هم تواناییش رو خوب نشون داده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
S.O.S

ارسال شده در: جمعه 23 شهریور 1403 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نویسنده های خوبی داشتیم. رای من به دوریا بلکه. کیفیت و کمیت با هم. یکی از بهترین عضو های سایت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در 1403/6/25 21:12:26
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: پنجشنبه 22 شهریور 1403 14:31
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
رای من با قاطعیت کوین کارتر هست.

کوین هم داخل جدی نویسی و هم طنز نویسی بهترینه. صحنه ها رو طوری بیان می‌کنه که شبیه یک فیلم به نظر می‌رسه. ایده پردازی هایی که داخل جدی نویسی انجام می‌ده و حتی شدت طنز بودن پست‌هاش، باعث می‌شه بخوام بهش رای بدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 22 شهریور 1403 12:01
نمایش جزئیات
آفلاین
من اینجا بین کوین کارتر (که نه‌تنها نویسندگیش خیلی خوبه، بلکه با شجاعت ایده‌های خوب توی ذهنش رو تو سوژه‌ها پیاده می‌کنه و بهشون جهت می‌ده) و دوریا بلک (که رحم و شفقت سرش نمی‌شه و خودش می‌دونه منظورم چیه) شک دارم و خیلی سخته که در نهایت یکیو بینشون انتخاب کنم.

ولی چون یک حق رای بیشتر ندارم، در نهایت رایمو تقدیم می‌کنم به دوریا بلک.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!