شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
درود بر پسرخوانده قشنگم که چشماش به جیمز رفته، شجاعتش به خودم و قد و هیکلشم به لیلی. (یکمی هم به ریموس رفته؟ نرفته؟ اهممم... هیچی)
اومدم ریخت و پاش کنم و تا سقف حمایتی ممکن از تیم هاری گراس ----> هالی گراس ----> «علف مقدس!» حمایت کنم. پس لطفا 400 گالیون از حساب وزیر پانمدی دوپامین دوست در اختیار این تیم قرار بگیره. امیدوارم این گالیون هایی که با عرق جبین و زحمت بدست اومدند به درستی خرج بشند و مورد اسراف قرار نگیرند. به امید درخشش هاری گراس سلحشور و پرقدرت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
سلام به همهی اعضای دست و دلباز جادوگران که به فکر حمایت از برنامههای جامعه جادوگران هستن.
از هر 6 نفر شما عزیزان کمال تشکر رو دارم که با هر میزان ثروتی، برای حمایت از لیگالیون کوییدیچ پا پیش گذاشتین. با توجه به درخواستهای شما، اسکورپیوس مالفوی و سیریوس بلک به ترتیب برای اسپانسری تیمهای پیامبران مرگ و هاری گراس قرار گرفتن.
گابریل دلاکور، دوریا بلک، سالازار اسلیترین و لرد ولدمورت هم لطف کرده و بعنوان اسپانسرهای فدراسیون برای پیشرفت هرچه بیشتر و بهتر لیگالیون کوییدیچ کمک میکنن. بزودی از کمکهای همگی شما بهره میبریم.
لطفا دو اسپانسر تیمها در اسرع وقت پستی تو این تاپیک ارسال کنن و مشخص کنن که برای ماه مهر چه میزان حمایت مالی از تیمشون میکنن. چون تا اینجا رسما اعلام نکنین تیمتون قادر به برداشت مبلغی که در نظرتون هست نیست. فراموش نکنین که سقف حمایت شما در کل لیگالیون کوییدیچ 400 گالیونه.
ما، لرد ولدمورت، در این لحظه، تاریکی را به عرصه کوییدیچ معرفی نموده و اسپانسر فدراسیون خواهیم بود...
از دیر هنگام جوهر وجودی هر مسابقه ایی با تاریکی درهم آمیخته و هر نبرد و رقابتی برای برگزیدن فرد قوی تر و حذف افراد ناچیز و ضعیف به کار رفته است.در واقع هر بازیکن و تیمی که خشم و برتری جویی را احساس نموده، روحش را به دنیای تاریکی وارد کرده و برد یا باختش نیز متعلق به تاریکی بوده است. حتی آنان که با کلمات " بازی عادلانه" خنجر هایشان را پنهان نمودند که در زمان مناسب آن را قلب دشمنانشان فرو کنند نیز از دنیای تاریکی بوده اند... اکنون ما که ابرقدرت دنیای تاریکی هستیم تصمیم گرفته ایم که با افتخار این مسابقات تاریک، این نبرد های خونین و این جنگ های تیمی را زیر سایه خود قرار داده و متبرک کنیم!
باشد که اصیل ترین و شایسته ترین تیم انتخاب گشته و سرمایه راه تاریکی در مسیر قلبهای سیاه و شرارت های بی مثال خرج گردد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
قبل از هر چیز، باید بگم که از اینکه میخواین من، سالازار اسلیترین بزرگ، اسپانسر فدراسیون باشم، بسیار خوشحال و مفتخرم. چرا که کوییدیچ نه فقط یک ورزش، بلکه میدان مبارزهای برای برتری خالصترین جادوگران هست. اما خب، به رسم عادت همیشه باید یه شرط کوچیک هم بگذارم: پول من برای جادوگران با ارزشه، نه ماگلزادهها! با اینکه این روزها صحبت از برابری میشه، من سالازار به برتری خونی اعتقاد دارم و قطعا نمیخوام که گالیونهای طلایی من صرف تربیت جادوگران نیمهخون بشه.
ببینید، دوستان، من اومدم که کوییدیچ رو به جایگاه برتری که لیاقتش رو داره برسونم، نه اینکه مگسهایی مثل ماگلزادهها بیان و از پولهای من برای تمریناتشون استفاده کنن. به نظر من، صرف هزینه برای این افراد، بیشتر شبیه به پرت کردن طلاها توی دریاچههاگزمید میمونه. فکر کنید، چی میخواین؟ برترینهای خالص یا یک سری بازیکن که شاید اسمشون رو هم به زور تلفظ کنید؟
در واقع، من این سرمایهگذاری رو به عنوان فرصتی میبینم برای تشویق و ارتقای سطح استعدادهای نابِ جادوگری، اونایی که از خونی پاک و ریشهدار مثل خودم هستند. البته، نه اینکه بخوام مغرورانه حرف بزنم (که البته هستم)، ولی فکر میکنم فدراسیون هم موافقه که کوییدیچ جایی برای ضعیفها و ماگلزادهها نیست. خلوص خون نه تنها در جادو، بلکه در ورزش هم اهمیت داره.
پس امیدوارم که با این شرایط، همکاری ما مایهٔ افتخار فدراسیون بشه. فقط به خاطر داشته باشید: هر گالیونی که میدم باید برای خالصترین جادوگران خرج بشه، وگرنه... خب، خودتون بهتر از من میدونید که عواقبش چه خواهد بود.
من فعلا زیر 500 گالیون دارم، ولی گالیونای این ماه رو که دریافت کنم بالای 500 میره و بنابراین برای اسپانسر فدراسیون شدن داوطلب میشم تا کمکهای مالیم تقدیم لیگالیون و تیمها بشه!
باشد که در انتها با صدای جیرینگ جیرینگ سکههایی که در ازاش تقدیممون میکنین و سود کلانی که گیرمون میاد از اینجا خارج بشیم.