پایان دور اول جام چهارگانه هاگوارتز!
سلام به تمام دانشآموزان هاگوارتز،
بهعنوان بنیانگذار گروهی که قدرت، جاهطلبی و شجاعت را در قلب جادوگران برتر جستجو میکند، با افتخار اعلام میکنم که جام چهارگانه هاگوارتز با موفقیت به پایان رسید. استقبال گسترده شما دانشآموزان از هر چهار گروه، فراتر از پیشبینیهای من بود. این رقابت، چیزی بیش از یک مسابقه بود؛ فرصتی برای شما تا نشان دهید آیا واقعاً لیاقت دارید نام خود را در تاریخ جادویی این مدرسه به ثبت برسانید.
باید اعتراف کنم که در میان تمامی رویدادهای این جام، چیزی که برای من، سالازار اسلیترین، بیشترین افتخار را به همراه داشت، مشاهده آن بود که چطور با مهارت و جاهطلبیای که شایسته جادوگران اصیل است، در میدان رقابت ظاهر شدید. هر گروه با عزم و ارادهای که از قلب این مدرسه نشأت میگرفت، ثابت کرد که قدرت و توانایی واقعی، چیزی نیست که به سادگی به دست آید.
از تمامی شرکتکنندگان، بهویژه آنهایی که با قدرت و ارادهای بینظیر مبارزه کردند، تشکر میکنم. شما نشان دادید که رقابت چیزی فراتر از پیروزی است؛ رقابت، تجلی اصالت و برتری جادویی است که در رگهای هر جادوگر واقعی جریان دارد.
نتایج جام چهارگانه هاگوارتز به زودی و طی چند روز آینده اعلام خواهد شد. از آنجا که دقت در امتیازات برای سالازار اسلیترین اهمیت زیادی دارد، من شخصاً در حال بررسی چندباره امتیازات هر فرد هستم تا اطمینان حاصل شود که هیچ اشتباهی رخ ندهد و همه چیز منصفانه و دقیق باشد.
با این وجود، پس از اعلام نتایج نهایی، دو روز فرصت داده خواهد شد تا هر فرد امتیازات خود را بررسی کند.
اگر کسی احساس کرد که امتیازش به درستی ثبت نشده، میتواند موضوع را اعلام کند تا در اسرع وقت بررسی شود. این روند برای حفظ عدالت و شفافیت مسابقات در نظر گرفته شده است.
با توجه به استقبال گسترده از جام چهارگانه هاگوارتز و اینکه تنها یک گروه به عنوان قهرمان انتخاب خواهد شد، تصمیم گرفته شده که علاوه بر قهرمان نهایی، جایزهای ویژه برای بهترین دانشآموز هر گروه نیز در نظر گرفته شود. این جایزه به منظور تقدیر از تلاشها و مشارکت برجسته دانشآموزان هر گروه خواهد بود.
البته، از آنجا که این جایزه از قبل اعلام نشده بود، امتیازهای مربوط به آن به گروهها اضافه نخواهد شد و تنها به صورت نمادین و رتبهبندی شخصی خواهد بود. با این حال، این یک فرصت عالی برای درخشش دانشآموزان برتر هر گروه است و نشاندهنده تلاش فردی هر یک از شما در این مسابقات بزرگ است.
همچنین، پس از بررسی دقیق میزان فعالیتها در این دوره از جام چهارگانه هاگوارتز و همچنین تأثیری که این مسابقات بر دیگر فعالیتهای ایفای نقش داشته، تصمیم گرفته شد که برای استراحت بهتر دانشآموزان و همچنین جلوگیری از فشار بیش از حد در هر ماه،
دوره بعدی مسابقات که پیشتر اعلام شده بود برای آبانماه برگزار شود، به بهمنماه منتقل گردد.این تصمیم همچنین برای جلوگیری از تداخل با امتحانات دیماه اتخاذ شده، تا دانشآموزان بتوانند به فعالیتهای شخصی و تحصیلی خود نیز رسیدگی کنند و در عین حال فرصت کافی برای بازگشت با انرژی بیشتر به مسابقات داشته باشند. هدف از این تغییر، فراهم کردن فضایی متعادلتر برای ایفای نقش و رقابتهای بین گروهی است تا همه بتوانند به بهترین شکل ممکن در همه عرصهها موفق باشند.
در ماههای آبان و آذر، برای حفظ شور و هیجان در میان دانشآموزان و علاقهمندان به رقابتهای جادویی، مسابقات کوچکتر و انفرادیتری برگزار خواهد شد. این مسابقات فرصتی برای کسانی خواهد بود که میخواهند مهارتهای فردی خود را به نمایش بگذارند و در رقابتهای جذاب شرکت کنند.
همچنین
تور سوم سالازار اسلیترین برای علاقهمندان آغاز میشود. این تور فرصتی استثنایی برای کسانی است که به دنبال چالشهای جدید و تجربههایی متفاوت در دنیای جادوگری هستند. آماده باشید که در این تور سالازار اسلیترین با آزمونها و چالشهایی روبهرو شوید که فقط نابغهترین و ماهرترین جادوگران میتوانند از پس آن برآیند!
در پایان، از تمام دانشآموزان و علاقهمندان که با شور و انرژی در این دوره از مسابقات شرکت کردند، تشکر میکنم. حضور و تلاش شماست که این رقابتها را زنده و پرهیجان نگه میدارد. مطمئن باشید که این تنها آغاز راه است و در آینده نزدیک، چالشها و فرصتهای بیشتری برای نشان دادن قدرت و هوش جادویی شما وجود خواهد داشت. برای موفقیتهای بیشتر آماده باشید و تا دیدار بعدی، درخشان و پرقدرت باقی بمانید!