جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  251 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: بهترین نویسنده فصل
ارسال شده در: پنجشنبه 29 آذر 1403 16:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج نظرسنجی هفتاد و یکمین دوره ترین‌ها، بهترین نویسنده فصل:

لرد ولدمورت: 7 رای

کوین کارتر: 4 رای

با تشکر از تمام عزیزانی که در نظرسنجی شرکت کردن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 00:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج هفتاد و یکمین دوره ترین‌ها، بهترین نویسنده فصل:

لرد ولدمورت: 3
کوین کارتر: 3
مروپ گانت: 1
گادفری میدهرست: 1
مرگ: 1

با توجه به قوانین، این رای گیری به دور دوم کشیده میشه در نظرسنجی، که تا آخر روز 28 آذر وقت دارید رای بدید بالای همین تاپیک. آفرین بهتون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/9/28 1:18:31
Smile my dear, you're never fully dressed without one
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1403 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
رای دادن تو این بخش واقعا سخته. برای همین تا الان به تاخیر انداختمش تا ببینم رای بقیه چجوریه...
یادمه که سری قبل ترین‌ها هم اینو تو این بخش گفتم که من پستاتونو میخونم و تک‌تکشون قشنگن! هر کدومتون قلم منحصر به فرد خودتونو دارین و من از خوندن پستای همتون خیلی لذت می‌برم!

کوین! واقعا قلمت قشنگه و کلی از خوندن نوشته‌هات لذت می‌برم. با این یکی کلی خندیدم! حتی چند بار خوندمش و هر بار کلی خندیدم! اگه این پست کوین رو نخوندین حتما بخونینش!
سیگنس! نوشته‌هات خیلی حس دارن! هم دوئل‌هاتو دوست دارم، هم نگارخانه‌تو و هم اونی که تازه تو خاطرات مرگخواران زدی. ولی از همه بیشتر منم اونی رو دوست دارم که خودتم بیشتر از همه دوستش داری!
گادفری! سیر داستانات خیلی قشنگن! از اون رولی که با هم نوشتیم بسیار لذت بردم و دوستش دارم!
گابریل! درسته نمیتونم بهت رای بدم ولی دلیل نمیشه نگم که چقدر قشنگ می‌نویسی! سادگی نوشته‌هات خیلی دوست داشتنیه!
مامان مروپ! واقعا هر وقت پست می‌زنین چشمام برق می‌زنه و دوست دارم زودی ببینم چی نوشتین! پستی که برای تولد جدتون زدین هم خیلی زیبا بود!
دوریا! نوشته‌هایی پر از احساس! فرقی نداره سوژه چی باشه، نوشته‌هات همیشه پر از احساسه.
مرگ! شما که دیگه استادمی! خیلی چیزا ازت یاد گرفتم و با نوشته‌هات کلی خندیدم! سبک نوشتنت خاص خودته فقط! و خیلی وقتا کارایی کردی که هیچ وقت دیده نشد.
الستور! شما هم چون نمیتونم بهت رای بدم دلیل نمیشه نگم! رماتیسمی که تو پستات موج می‌زنه فوق العاده‌ است! با پست‌های شما هم بسیار خندیدم!
سالازار! ایده‌های خلاقانه و جدیدی که واقعا نمیدونم از کجا میان! ولی ایده‌هاتون واقعا جذابه! از خوندن نوشته‌هاتون بسیار لذت میبرم!
ارباب لرد! باز هم بسیار زیبا و خلاقانه. کلی از داستان دکتر براون و سالی تاک لذت بردم!

ولی در آخر باید به یه نفر رای بدم و وقت هم رو اتمامه!
پس من رایم رو با افتخار میدم به مرگ!
لحظه اخر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ترزا مک‌کینز در 1403/9/27 0:04:06
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده

F-E-A-R has two meanings
"Forget Everything And Run"
or "Face Everything And Rise"
The choice is yours.

ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 23:53
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود!

حقیقتا رای‌دهی توی این حوزه، هم خیلی سخت و هم خیلی هیجان آوره! چون سایت نویسندگان قدر زیاد داره. از قدیمیا مثل گابریل، الستور، سالازار، مروپ، گادفری و... بگیر تا نسبتا جدیدا و خیلی جدیدا مثل لرد، ایزابل، سیگنس، ترزا، کوین و...

اما چون باز بحث منطق توام با سلیقه وسطه، من به لرد جدیدمون رای میدم. ایشون خیلی خوب تونسته خودش رو از زیر سایه بزرگ لرد قبلی در بیاره و با اینکه لرد گذشته خیلی قدر بود و هست و خواهد بود و بالاخره یکسری قیاس ها همیشه هست، اما لرد ولدمورت خیلی خوب و شایسته تونست خودشو نشون بده!
رای من ایشون هست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT

ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1403 21:40
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لرد ولدمورت

رول‌ها اکثرا با کیفیت هستند و از یکجایی به بعد انتخاب میان خوبان، کمی سلیقه‌ای میشه. لکن به استناد شرحی که در تاپیک پست‌های به یاد ماندنی دادم، انتخاب نهاییم برای این دوره لرد ولدمورت هستش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: یکشنبه 25 آذر 1403 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست عزیز خودم گادفری با پست های خون آشامی و زیباشون قطعا ‌رای خوبی میتونن باشن اما از هنر نمایی های بانو مروپ هم نمیشه صرف نظر کرد

واقعا برام سخته انتخاب ولی از اونجایی که فقط میشه یه انتخاب کرد بانو مروپ و نوشته های نفس گیرشون رو انتخاب میکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
It's all game...want this or not you are player. soo let's play!wwwwww
ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1403 23:05
نمایش جزئیات
آفلاین
رای من میرسه به کوچیک ترین جادوگر جادوگران کوین کارتر. یه بچه ی ۳ ساله که با وجود سن کمش قلبی به بزرگی دریا داره. نوشته هاش زیبا و پر احساسن. نوشته های تو فراتر از قلم و کاغذه. چیزیه که توی قلب و ذهن آدم تا ابد حک میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
S.O.S

ارسال شده در: شنبه 24 آذر 1403 03:09
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی از سخت‌ترین رای‌هاست ولی با احترام به همه‌ی نویسنده‌های درخشان‌مون، رای مامان بابت پست شماره 70 ماجراهای مردم شهر لندن، تقدیم می‌شه به کودک کوچولو اما با قلب بسیار بزرگ جادوگرانی‌مون یعنی کوین مامان.

این رول عین یه ظرف پر از بستنی‌های رنگارنگه... به هر طرفش که نگاه می‌کنی چشمات برق می‌زنه و شیفته‌ش می‌شی. پر از احساسات عمیقه... اونم احساساتی که در قلبت رو به راحتی باز می‌کنن و خودشونو داخلش جا می‌کنن.

با اینکه این همه شخصیت داخلش حضور دارن، پست به هیچ وجه انسجام خودشو از دست نمی‌ده و به زیبایی روایت می‌شه. کودکی که هسته اصلی این ماجراست تعدادی از شخصیتای بسیار متفاوت رو به معصومانه‌ترین شکل کنار هم جمع می‌کنه و با ویژگی‌های منحصر به فردشون با دقت به تصویر می‌کشه. ظرافت و دقت نویسنده هم اونجایی به اوج خودش می‌رسه که حتی نقاشی‌هایی هم که داخل پستش گذاشته از دید یه کودک نقاشی شدن نه از دید آقای داوینچی!

با این رول هم می‌شه خندید، هم ذوق کرد و حتی می‌شه اشک ریخت. اینا همه هنر و توانمندی این نویسنده رو نشونم می‌دن و کوین رو برام لایق عنوان بهترین نویسنده این فصل می‌کنن.

اعتراف می‌کنم اون روزی که گفتم خیلی خیلی با استعدادی اون خیلی هارو کم گفتم اما کوچولوی من.
مامان از صمیم قلبش بهت افتخار می‌کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1403 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی!

برای این بخش، به نظرم دو نفر هستن که بیشتر از همه لیاقت این لقب رو دارن؛ گادفری میدهرست و کوین کارتر. اما چون فقط می‌شه به یه نفر رای داد، من به کوین کارتر رای می‌دم. کوین پست‌های جدی فوق‌العاده‌ای می‌نویسه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: جمعه 23 آذر 1403 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب تو این بخش خیلی سخته... چون جادوگران نویسنده‌های خوب زیادی داره و خودم شخصا از رولای تعداد زیادی از اعضا لذت می‌برم که نام بردن از همه‌شون سخته.

اما بالاخره یک حق رای بیشتر ندارم که اونو با اطمینان به لرد ولدمورت می‌دم!

رولای لرد و خلاقیتی که داره عالیه. چه اونایی که طنزن و چه اونایی که جدی هستن!

همین‌جا یادی می‌کنم از لرد سابق که ایشون هم یه زمانی چقد با رولای زیباش تو هر دو سبک ما رو به خنده یا گریه می‌نداخت!

در نهایتم می‌خوام اینو خطاب به اون دسته از اعضایی بگم که فکر می‌کنن با هر تک رولی که تو سایت می‌زنن باید حماسه خلق کنن و به همین دلیل فعالیت زیادی ندارن. لطفا راحت باشین و برای دل خودتون بنویسین و بذارین این لذت نوشتن باشه که شما رو به فعالیت وا می‌داره نه خلق یه شاهکار یا چیز دیگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
بزرگ شدم!