من بچهام و خوش اومدین به دومین ویدئو از چنل جوتیوب من و بابا راب!

اول باید یه عذرخواهی بکنم بابت اینکه از اولین ویدئومون بیشتر از یک هفته هست که میگذره. ولی خب بدونین که ما بیکار نبودیم. این مدت سفر بودیم و داشتیم براتون یه ولاگ خیلی خفن می گرفتیم. الانم در دست تدوین هست و هر زمان که تموم شد، اینجا آپلودش می کنیم که ببینید و لذت ببرید. واقعا ولاگ خوبی شده! پیشنهاد می کنم که زنگوله ی چنل رو فعال کنین تا هر موقع آپلود شد، اولین کسی باشین که خبردار می شه و این ویدئو رو می بینه.

- واقعا قدرت چی بودن می شه؟

آروم تر بابا!
خیلی ببخشید بچه ها! بابام از دو روز پیش که عکس سالازار اسلیترین رو دیده، داره رفتار های عجیبی از خودش نشون میده. میشه گفت دیوونه شده! حس میکنه اگه هر کاری که سالازار میکنه رو اونم بکنه و به هرچی که میگه عمل بکنه، موهای نداشتهش مثل اون، پرپشت میشه. هی بهش میگم:« آخه پدر من! منطقی باش! تو اصلا توانایی مو در آوردن نداری.» چی بهم بگه خوبه؟ برگشته می گه:
- اینا همش ماتریکس بودن می شه دختر قشنگم! همین که مردم برای تقویت پیاز موی سرشون، شامپو سیر استفاده کردن میشن، حرف منو ثابت کردن می شه.
حالا که حرف از شامپو شد، جا داره براتون از اسپانسر برنامهمون بگم! شامپو پیاز جرژک!
نقل قول:
آیا از ریزش موی خود رنج می برید؟
آیا نبود پیاز در خانه، شما را آزرده خاطر کرده است؟
دیگر نگران نباشید!
چون شامپو پیاز جرژک، با فرمولاسیون جدیدش، هم ریزش مو رو قطع می کنه، هم باعث می شه که روی سرتون پیاز رشد کنه. پس همین حالا وارد سایت jarjak.com بشین و تا قبل از اتمام موجودی، این محصول رو به سبد خریدتون اضافه کنین. حتما قبل از پرداخت، کد تخفیف bacheorobbudanmishe رو بزنین تا این محصول رو با 20 درصد تخفیف خریداری کنین.
با جرژک، پر مو و سرسبز باشید!
داشتم می گفتم! وضعیتی داریم این چند رو...
- دختر بابا! دونستن میشی که قدرت مثل شعله بودن می شه. اگه درست نفهمیدنش کنی، سوختن می شی. خودت بعدا فهمیدن می شی که من چی گفتن می شم.
چی میگی بابا!
- تو دونستن می شدی که قدرت ابزار نبودن می شه؟ قدرت در اصل زبان بودن می شه! اصلا دونستن می شدی که شدن می شه با زبان شنیدن کرد؟ یا اینو دونستن می شدی که اگه قلب و مغز با هم مبارزه کردن بشن، قلب برنده شدن می شه؟ با اینکه مغز قدرت داشتن می شه ولی قلب اونو فریب دادن می شه.
بابا جون! خودت به حرفای خودت گوش میدی؟ اینا چیه داری میگی؟

- خیلی سعی کردن شدم که گوش دادن بشم... با زبونم! ولی انگار اینکار رو فقط زمینیا تونستن می شن که انجام دادن بشن. ایستادن کن تا چیزای دیگه ای که یاد گرفتن شدم رو هم بهت گفتن بشم. آیا دونستن می شدی که اگه تونستن بشی همه ی کارات رو با پات انجام دادن بشی، تو یک فرد قدرتمند بودن می شی و همه جلوی تو تعظیم کردن می شن؟ آیا دونستن می شدی که هرچی که تو ذهنت بودن می شه، خام بودن می شه؟ باید زیرش قدرت روشن کردن بشی تا پختن کنه. چون قدرت مثل یک آتیش بودن می شه... چرا اینجوری نگاه کردن می شی؟

چون هیچی از حرفات نمی فهمم پدر من!

- اینا که مطالب سطح پایین بودن می شن. اشکال نداشتن می شه! بیا این حرفای سالازار بزرگ رو خوندن شو تا فهمیدن بشی که من چی گفتن می شم.
بابا میشه بری؟ من دارم اینجا ویدئو ضبط میکنم و تو داری مزاحم میشی. عه! دوربینو کجا می بری!
- سلام کردن می شم به همگی! به این بچه گوش ندادن بشین. فقط به حرفای من در مورد قدرت گوش کردن بشین. این ویدئو هم به نظرم کافی بودن می شه. خیلی پر بار بودن شد. یادتون نرفتن بشه که

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اسم چنلو فقط به خاطر شادی دل گب تز گذاشتم. شما هرگز منو تز صدا نمیکنین! 

دلفی بابا جان این دوربینو بگیر یه دقیقه.
پس از ساده ترین کار یعنی ظرف شستن شروع میکنیم تا بلکه باری از کار خونه رو از رو دوشش بر داریم.
چرا که ظروف و اسباب اثاثیه برای خانوما خیلی مهمه.