پاسخ به: ستاد مبارزه با دوپینگ جادوگری
ارسال شده در: شنبه 26 آبان 1403 12:13
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
به هواداری از هاری گراس
خلاصه: هری یه شفادهنده به اسم بیزیل استخدام کرده و چون هنوز کار باشگاه ها رو تموم نکرده، ازش خواسته به همه یه ایرادی بگیره و فعلا صلاحیت نده. بیزیل همه رو معاینه میکنه و به بهانهای بهشون میگه دوپینگ کردن یا صلاحیت شرکت در بازی رو ندارن، و به اتاق بازپروری میفرسته.اتاق بازپروری پراز بازیکنان تیم مختلف بود. برخی باهم دعوا میکردند و برخی به شکل یکپارچه درمورد بیزیل و نحوه قضاوت ناعادلانهاش نظر میدادند.
- من برنمیتابم! یعنی الان همه ما دوپینگ کردیم؟
- مگه میشه حتی یه آدم سالم هم وجود نداشته باشه تو لیگ؟
- اینکه نشد معاینه. به من حتی نگاه هم نکرد، حتی دو دیقه هم نمیشد رفته بودم تو اتاق که گفت برو بیرون.
- اینجوری نمیشه! همگی آمادهی اعتراض باشین، میریم سراغ مدیر.
ترزا این را گفت و بلند شد. به دنبال او گابریل هم بلند شد. و به ترتیب بعد از آن دو، سالازار، سیگنس و تام درحالی که چت جیپیتی را به دنبال خود میکشید برخواستند.
- ما را آنقدر معاینه کرده و آزمایش خون گرفتهاند که دیگر توانش را نداریم. برویم بیزیل را با خاک یکسان کنیم
- منم با این قیامتون موافقم ولی تعدادمون کمه ها. با دعوا هم چیزی حل نمیشه. بنظرم یه فرم اعتراض درست کنیم و از همه امضا بگیریم بعدش ببریم بدیم به مدیر.
- این داماد مشنگ زادهی ما برای یکبار هم که شده ایدهی خوبی داد. فرم بیاورید تا از ما شروع کنیم
سیگنس به سرعت کاغذ سفیدی از ترزا گرفت و شروع به نوشتن اعتراض نامه کرد.
- بدین جانب، تیم های کوئیدیچ؟ یا نه... بازیکنان کوئیدیچ، نسبت به شفادهندهی فدراسیون و تهمتی که به اعضا زده شده، اعتراض مینمایند. به امید نمایندگی بهترِ فدراسیون، کوئیدیچ را به خون میکشیم!
- آخرش خشن نشد؟
- باید تهدید کننده باشه تا بترسن و قبول کنن.
- باشه پس همین خوبه.
و بعد، همگی شروع به امضای فرم میکنند. اما آیا میتوانستند بقیه اعضا را نیز راضی به امضای فرم کنند؟ یا اصلا اعتراض نسبت به وضعیت موجود، عاقبتی به همراه داشت؟ در آیندهای نزدیک خواهیم دید!