جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[notice]] اطلاعیه‌ها و پیشنهادات قالب و بخش فنّی سایت

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ایده‌پردازی قالب سایت
ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1403 04:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود دوستان.

یوآن آبرکرومبی

نقل قول:
سلام، اگه امکان اضافه کردن دارک مود وجود داره، پیشنهادم اینه که یه دکمه بذارین بالای سایت که با کلیک کردن روش، تم سایت سوییچ کنه بین دارک و لایت.

بخش طراحی های قالب رو هلگا هافلپاف عزیز داره زحمتش رو میکشه. طبق صحبتی که قبلا کرده بودیم، گفت امکان چنین چیزی وجود داره. اما توی فاز اول تغییرات که برای عید رونمایی میشه احتمالا نمیرسه. اما خب میتونم این خبر رو بدم که قالب جدید سایت رنگ‌های تیره‌تری داره.

نقل قول:
در مورد اینکه با سوییچ کردن به دارک مود، سایت چه شکلی بشه هم به نظرم تفاوتش اینجوری باشه که رنگای پس‌زمینه و کادرها خیلی تیره‌تر از حالت عادی بشن، مثلاً کادری که توی حالت عادی قرمز روشن هست، توی دارک مود بشه قهوه‌ای تیره و اینکه فونت پست‌ها هم یه رنگی باشه که هم خوندنش رو راحت‌تر کنه لابه‌لای کادرهای تیره و هم اینکه یه جورایی فیت باشه با رنگ‌بندی کلّی اون انجمن.

اگر چنین ویژگی در فازهای بعدی اضافه شد، قطعا مواردی که گفتی رو درنظر میگیریم. فونت ها توی نسخه جدید جذاب و خواندنی خواهند بود.

نقل قول:
یه مورد دیگه هم که توی پست قبلیم توی این تاپیک بهش اشاره کردم، اضافه شدن انیمیشن‌هاس که نمی‌دونم شدنیه یا نه، ولی فک کنم با استفاده از تصاویر GIF بشه یه کارایی کرد. مثلاً فک کنین که بعد از تایپ کردن یوزرنیم و پسورد و کلیک کردن روی دکمه‌ی لاگین، یه انیمیشن یا فایل GIF چند ثانیه‌ای پخش میشه که یه جورایی transition از حالت کاربر مهمان به کاربر ثبت‌نام کرده رو خفن‌تر می‌کنه. مثلاً یه دری باز میشه و دوربین وارد یه فضای خیلی سحرآمیز با افکتای عجیب و غریب میشه و بعدش محتوای سایت بالا میاد.

این افکت ها و ویژگی هایی که گفتی با استفاده از JavaScript و تصاویر متحرک شدنی هستن. نمیدونم چقدرشو میرسیم توی فاز اول اجرا کنیم ولی ممنون از نکته ای که گفتی. حتما درنظرش میگیریم.

فلیسیتی ایستچرچ

نقل قول:
سلام، من یه ایده‌ای دارم درمورد انجمن‌های خصوصی. این ایده رو خیلی‌وقته دارم و گفتم الان فرصت مناسبیه برای گفتنش. ایده‌م اینه که همه به همه‌ی انجمن‌های خصوصی دسترسی داشته باشن (یعنی بتونن توی صفحه‌ی اصلی انجمن‌ها ببینن‌شون) اما هرکدوم از انجمن‌های خصوصی پسوورد مخصوص خودش رو داشته باشه که فقط اعضای اون می‌دونن‌. به نظرم خیلی باحال می‌شه.

تصمیم گیری در این مورد با مدیران ایفای نقش و مدیرکل سایت هستش. اما از لحاظ فنی هم نمیدونم چقدر شدنی هستش. ایده خیلی جذابیه و من شخصا خیلی خوشم اومد. اما خب اگه رمز گروه به بیرون درز کرد چی؟ این رو به عنوان یکی از ایده های فاز دوم در نظر میگیریم و توی لیست میذاریم. البته در صورت موافقت مدیرانی که گفتم.

نقل قول:
و یه‌چیز دیگه اینکه به نظرم هر انجمن باید قالب خودش رو داشته باشه، مثلا تالار خصوصی هافلپاف یه اتاق زرد و سیاه، یا برای خانه‌ی گریمولد یه خونه توی یه میدان. و کاملا با نظرات یوآن موافقم، خوب می‌شه اگه دارک مود داشته باشیم.

درمورد حال و هوای متفاوت هر انجمن باید بگم که این اتفاق قراره بیوفته. پس منتظرش باشید. در دست انجامه.

روندا فلدبری

نقل قول:
سلام.
من دیدم دارین درمورد نایت و دارک مود حرف میزنین گفتم بیام بگم که سایت همین الانش هم دارک مود داره. بله درست شنیدین!
ولی خب رنگش به شدت زشته. ببینین!

اینو من تاحالا ندیده بودم. با چه گوشی اینکارو کردین؟ قالب جدید رنگ بندی قشنگی داره و به مراتب به روز تر هستش. امیدوارم ازش خوش بیاد.

نقل قول:
یسری پیشنهاد دیگه هم دارم که فکر کنم قبلا مطرح شده. یکی اینکه مثل بقیه سایتا لاگین با شماره موبایل و اس ام اس کد هم اگه میشه بذارین.
و پخش خودکار موزیک فیلم تو صفحه اصلی سایت هم حس خوبی به آدم میده. البته امیدوارم دکمه ای هم برای قطع کردنش بذارین.

امکان اضافه کردن لاگین کردن با شماره موبایل دردسرهای زیادی داره. ولی خب مینویسیم این ایده رو که در فازهای بعدی درموردش فکر بشه. پخش موسیقی و وجود یک پلی لیست موسیقی کاملا شدنیه. که بتونید کنترلش کنید. این رو به مشورت میذارم و نتیجه نهاییش رو اعلام میکنم.

ممنون از همگی که وقت گذاشتین و پیام دادین.
بقیه رفقا هم بیان و نظر بدن تا به یاری حق بتونیم نتیجه خوبی رو رقم بزنیم.

مخلصم.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: شنبه 18 اسفند 1403 02:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
من دیدم دارین درمورد نایت و دارک مود حرف میزنین گفتم بیام بگم که سایت همین الانش هم دارک مود داره. بله درست شنیدین!
ولی خب رنگش به شدت زشته. ببینین!
وقتی حالت گوشیت رو روی شب تنظیم میکنی اینطوری میشه. کاش یذره خوش رنگ و لعاب ترش بکنین.

یسری پیشنهاد دیگه هم دارم که فکر کنم قبلا مطرح شده. یکی اینکه مثل بقیه سایتا لاگین با شماره موبایل و اس ام اس کد هم اگه میشه بذارین.
و پخش خودکار موزیک فیلم تو صفحه اصلی سایت هم حس خوبی به آدم میده. البته امیدوارم دکمه ای هم برای قطع کردنش بذارین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I've always liked to play with fire
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1403 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام، من یه ایده‌ای دارم درمورد انجمن‌های خصوصی. این ایده رو خیلی‌وقته دارم و گفتم الان فرصت مناسبیه برای گفتنش. ایده‌م اینه که همه به همه‌ی انجمن‌های خصوصی دسترسی داشته باشن (یعنی بتونن توی صفحه‌ی اصلی انجمن‌ها ببینن‌شون) اما هرکدوم از انجمن‌های خصوصی پسوورد مخصوص خودش رو داشته باشه که فقط اعضای اون می‌دونن‌. به نظرم خیلی باحال می‌شه.

و یه‌چیز دیگه اینکه به نظرم هر انجمن باید قالب خودش رو داشته باشه، مثلا تالار خصوصی هافلپاف یه اتاق زرد و سیاه، یا برای خانه‌ی گریمولد یه خونه توی یه میدان. و کاملا با نظرات یوآن موافقم، خوب می‌شه اگه دارک مود داشته باشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در پایان روز می‌فهمیم که خیلی بیشتر از آنچه فکر می‌کردیم در توان داریم تحمل کرده‌ایم.
-فریدا کالو-
ارسال شده در: جمعه 17 اسفند 1403 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام، اگه امکان اضافه کردن دارک مود وجود داره، پیشنهادم اینه که یه دکمه بذارین بالای سایت که با کلیک کردن روش، تم سایت سوییچ کنه بین دارک و لایت.

در مورد اینکه با سوییچ کردن به دارک مود، سایت چه شکلی بشه هم به نظرم تفاوتش اینجوری باشه که رنگای پس‌زمینه و کادرها خیلی تیره‌تر از حالت عادی بشن، مثلاً کادری که توی حالت عادی قرمز روشن هست، توی دارک مود بشه قهوه‌ای تیره و اینکه فونت پست‌ها هم یه رنگی باشه که هم خوندنش رو راحت‌تر کنه لابه‌لای کادرهای تیره و هم اینکه یه جورایی فیت باشه با رنگ‌بندی کلّی اون انجمن.

یه مورد دیگه هم که توی پست قبلیم توی این تاپیک بهش اشاره کردم، اضافه شدن انیمیشن‌هاس که نمی‌دونم شدنیه یا نه، ولی فک کنم با استفاده از تصاویر GIF بشه یه کارایی کرد. مثلاً فک کنین که بعد از تایپ کردن یوزرنیم و پسورد و کلیک کردن روی دکمه‌ی لاگین، یه انیمیشن یا فایل GIF چند ثانیه‌ای پخش میشه که یه جورایی transition از حالت کاربر مهمان به کاربر ثبت‌نام کرده رو خفن‌تر می‌کنه. مثلاً یه دری باز میشه و دوربین وارد یه فضای خیلی سحرآمیز با افکتای عجیب و غریب میشه و بعدش محتوای سایت بالا میاد.

خلاصه اینکه خیلی کارای جالبی میشه کرد با انیمیشنا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: شنبه 11 اسفند 1403 00:06
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

بردلی نوشته:
درود بر جناب وزیر

در مورد قالب سایت من چند ماه پیش یه چیزی توی گفتگو با مدیران گفتم که بنظرم جالب بود حالا چون شما بحث قالب رو مطرح کردید دوباره اونو تکرار میکنم البته به شرطی که امکان فنیش باشه:

اگه بشه توی هر انجمنی که میریم خود بخود بک گراند اون انجمن هم عکس همونجا بشه بنظر من جالب میشه و حس باحالی میده به آدم از لحاظ ایفای نقشی. مثلا انجمن هاگزمید رو که باز میکنیم بک گراندش همون دهکده هاگزمید باشه یا دیاگون رو که باز میکنیم همون دیاگون و ... حتی انجمن های خصوصی و گروه های خصوصی هم همینطور. مثلا انجمن خصوصی مدیرا رو که مدیرا باز میکنن در بک گراند گوشه سمت چپ بالا عکس عله فقید باشه و در گوشه سمت راست بالا عکس ویکتور کرام ولدمورت پویان سابق و در گوشه سمت چپ پایین عکس کوییرل

درود بردلی خان.
بخش فنی مرتبط با طراحی قالب رو هلگا داره زحمتش رو میکشه. و فکر میکنم این کاملا شدنیه. صرفا نیاز هستش که تو کدهای قالب برای هر صفحه انجمن header مجزایی تعریف بشه.

نقل قول:

مورفین گانت نوشته:
شلام
چی؟! سگ سیاه محفل وزیر شده؟! تفو بر تو ای چرخ گردون تفو!

آقا این سایت لایک می‌خواد! از همه امکانات فنی واجب‌تر برای این سایت لایکه. زبون ما مو درآورد بس که گفتیم. اگه اینجا از سال‌ها پیش لایک داشت، پروژه‌هایی مثل موزه رو خیلی راحت‌تر میشد پیش برد و جمع کرد.

خلاصه که الان دیگه همه‌جا لایک و دیسلایک داره. تنها جاهایی که کلیدهای ری‌اکشن ندارن یکی اینجاست و یکی هم یه پدیده مشنگی به نام واتساپ. یحتمل واتساپ رو هم با زوپس نوشتن.

درود مورفین خان.
بابا منم. دوماد مشنگ. رئیس آزکابان. آژادی و پرواژ!
اهمممم... ببخشید خط رو خط شدم.
توی بخش های دیگه سایت در آپدیت جدید امتیازدهی به مطالب و لایک اضافه میشه. داخل انجمن ها هم بررسی شده و امکان افزودن چنین چیزی هستش. پس قطعا پیگیری میشه تا با آپدیت جدید این آپشن در انجمن ها وجود داشته باشه.

همچنان منتظر پیشنهادات سایر رفقا هستیم.

مخلصم.
پانمدی.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: پنجشنبه 9 اسفند 1403 01:28
نمایش جزئیات
آفلاین
شلام
چی؟! سگ سیاه محفل وزیر شده؟! تفو بر تو ای چرخ گردون تفو!

آقا این سایت لایک می‌خواد! از همه امکانات فنی واجب‌تر برای این سایت لایکه. زبون ما مو درآورد بس که گفتیم. اگه اینجا از سال‌ها پیش لایک داشت، پروژه‌هایی مثل موزه رو خیلی راحت‌تر میشد پیش برد و جمع کرد.

خلاصه که الان دیگه همه‌جا لایک و دیسلایک داره. تنها جاهایی که کلیدهای ری‌اکشن ندارن یکی اینجاست و یکی هم یه پدیده مشنگی به نام واتساپ. یحتمل واتساپ رو هم با زوپس نوشتن.

افرادی که لایک کردند

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1403 21:48
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بر جناب وزیر

در مورد قالب سایت من چند ماه پیش یه چیزی توی گفتگو با مدیران گفتم که بنظرم جالب بود حالا چون شما بحث قالب رو مطرح کردید دوباره اونو تکرار میکنم البته به شرطی که امکان فنیش باشه:

اگه بشه توی هر انجمنی که میریم خود بخود بک گراند اون انجمن هم عکس همونجا بشه بنظر من جالب میشه و حس باحالی میده به آدم از لحاظ ایفای نقشی. مثلا انجمن هاگزمید رو که باز میکنیم بک گراندش همون دهکده هاگزمید باشه یا دیاگون رو که باز میکنیم همون دیاگون و ... حتی انجمن های خصوصی و گروه های خصوصی هم همینطور. مثلا انجمن خصوصی مدیرا رو که مدیرا باز میکنن در بک گراند گوشه سمت چپ بالا عکس عله فقید باشه و در گوشه سمت راست بالا عکس ویکتور کرام ولدمورت پویان سابق و در گوشه سمت چپ پایین عکس کوییرل

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1403 19:29
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود دوستان.
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
ازتون تقاضا دارم که به عالم خیال سفر کنید، درون اینترنت بگردید و به خواسته هاتون رجوع کنید. ببینید چه چیزی واقعا در قالب ظاهری و ویژگی های فنی سایت کمه. دوست دارید چه چیزی توی سایت جادوگران از لحاظ ظاهری وجود داشته باشه که الان نداریمش. دوست دارید رنگا چطوری باشه؟ چه طرح های گرافیکی وجود داشته باشه؟ خلاصه حسابی خیالات خودتون رو در این زمینه تخلیه کنید و به زبون بیارید.

بیاید اینجا و صحبت کنید که قراره سایتمون رو قشنگ‌تر و خفن‌تر و گسترده‌تر کنیم.

حالا من چکاره بیدم این وسط؟ من تقریبا کاره‌ای نبیدم. اما تغییرات فنی و ظاهری در دست انجامه و نظرات شما میتونه سازنده باشه.

(با کسب اجازه از بانو گابریلای عزیز.)

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: چهارشنبه 10 آبان 1402 13:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام.
ایده های رفقا در مورد قالب سایت خیلی قشنگ بود. مخصوصا ایده تغییر هدر با توجه به اون انجمنی که داخلش هستی. یا تغییر هدر و رنگ و لعاب سایت با توجه به مناسبت‌ها. البته نمیدونم چقدر قابلیت اجرایی داره. همه زحماتش با مدیر فنیه دیگه. چیزی که ذهن منو درگیر کرده بود اینه که چقدر از کاربران فعال فعلی با تلفن همراه و چه تعدادی با لپ تاپ روزانه سایت رو چک میکنن. نمیدونم طراحی یه اپلیکیشن چقدر دردرسر و هزینه داره. اما طبق حدسم خیلی ها سایت رو با گوشی چک میکنن. هرچند قالب سایت نسخه موبایل هم داره. اما خب یه اپلیکیشن خیلی چیز شیک و خفنیه. حالا اینکه چه ایده‌هایی سر این اپ میشه پیاده کرد بماند. ولی میخواستم بدونم اصلا امکان اجرایی داره؟ اگرم یه نظرسنجی بزارید که بفهمیم چند درصد با موبایل و چند درصد با لپ تاپ یا حتی هردو سایت رو چک میکنن خیلی خوب میشه. البته اگر نزاشتین هم فدای سرتون.

و یه چیز دیگه... قالب سایت هرچی قشنگ تر و به روز تر و خفن تر باشه، طبیعتا تاثیر خوبی روی اعضا و تازه واردا و ... داره. اما یک مسئله اساسی دیگه هم CEO سایت هستش. اینکه وقتی کسی میخواد وارد دنیای هری پاتر از طریق گوگل و موتورهای جستجو بشه، چقدر جادوگران در رنک تاپ قراره داره. امیدوارم بتونیم به رنک خیلی خوبی برسونیم. یا میزان فعالیت سایر بخش ها. الان فروشگاه های اینترنتی هری پاتری (چه اونایی که سایت دارن، چه اونایی که پیج در شبکه های اجتماعی دارن) خیلی طرفدار دارن. با اینکه صرفا یک فروشگاه ساده هستن. مرجع کامل و جامعی مثل جادوگران، شاید به بهانه داشتن یک فروشگاه بتونه بقیه بخش هاشو پر رنگ تر کنه و براشون عضو جذب کنه. نمیدونم اینا لحظه‌ای به ذهنم نمیاد. و نمیدونم چقدر ایده های درستی یا غلطی هستند. همینطور گفتم یه سر بزنم. همین دیگه. قطعا بقیه دوستانی که پستی نزدن توی این تاپیک ایده‌های خوبی دارن. پاچید بیاید نظرتون رو اعلام کنید.

مخلصم.
سیریوس.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 13 شهریور 1402 17:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و عرض ادب.
در ادامه صحبتای یوآن درباره هدر سایت و تغییرش با ورود به هر انجمن: اگه انیمیشن باز باشین، حتما دیدین که مثلا دریم ورکز، پیکسار و یا کلمبیا پیکچرز علاوه بر اون لوگوی ثابت، اول بعضی انیمیشن‌هاشون لوگوشون کمی متفاوته و یه المان‌هایی از اون انیمیشن داره. (پرندگان خشمگین، پاندای کونگ‌فو کار و انیمیشن اسپایدرمن مثال‌هایی ان که فعلا یادم میاد. )
منم به ذهنم رسید که جالب می‌شه اگه برای هدر سایت همچین چیزی داشته باشیم؛ که مثلا یه طرح اصلی باشه، و با ورود به انجمنای هر گروه یا حتی توی مناسبت‌های مختلف، مرتبط با اون یه چیزایی بهش اضافه بشه.
یکمی هم سرچ کردم، چندتا تصویر به عنوان مثال می‌ذارم که بهتر برسونه منظورمو!
هدر اصلی
اسلیترین
ریونکلاو
گریفیندور
مناسبتی 1 (هالووین)
مناسبتی 2 (ولنتاین)

نمی‌دونم چقدر کمک کننده می‌تونه باشه، ولی با خودم فکر کردم گفتنش بهتر از هیچیه.

افرادی که لایک کردند

ویرایش شده توسط آلنیس اورموند در 1402/6/14 14:51:33

Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!

Hell is empty
And all the devils are here

William Shakespeare