جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: بهترین تازه وارد فصل پاییز
ارسال شده در: دوشنبه 1 دی 1404 01:15
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
پایان ترین‌های فصل پاییز 1404

رأی‌گیری‌ این دوره از ترین‌ها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخش‌های مختلف سایت داشته‌اند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیت‌های گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران!
از همه‌ی جادوگران، ساحرگان، جن‌ها، شبح‌ها، ماگل‌زاده‌ها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأی‌گیری‌ترین‌ها تشکر می‌کنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام می‌شوند.

و این هم نتایج:
لونا لاوگود: ۴ رای
لاکرتیا بلک: ۱۱ رای
لیلی لونا پاتر :۵ رای

بهترین عضو تازه وارد فصل پاییز:
لاکرتیا بلک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

Only Raven

ارسال شده در: جمعه 28 آذر 1404 11:27
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام بر جادوگران،الف های خانه زاد، گرگینه ها خون اشام ها،کلاغ ها وباقی موجودات عزیز!

زمان رای گیری بهترین تازه وارد به پایان رسیده و نتایج به شرح زیر است:
لونا لاوگود: ۳رای
لاکرتیا بلک: ۳رای
لیلی پاتر : ۴رای

به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف 2 رای) لونا لاوگود، لاکرتیا بلک و لیلی لونا پاتر از حالا تا ۳۰ اذر ماه نظر سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین تازه وارد این فصل انتخاب شود.

افرادی که لایک کردند

Only Raven

ارسال شده در: پنجشنبه 27 آذر 1404 22:09
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
انتخاب یکمی سخته، لونا، لاکرتیا و لیلی فعال و خوب بودن. رای دادن به یکی از این عزیزان برام کار سختیه. لیلی لونا دفعه قبلی انتخاب نشد و ناکام موند. دوست دارم اینبار انتخاب بشه و امیدوارم برای لاکرتیا و لونا در دفعات بعدی فرصت باشه. رای من لیلی لونا پاتر هستش.

افرادی که لایک کردند

We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are

ارسال شده در: چهارشنبه 26 آذر 1404 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه یکم بازه زمانیمون رو بیشتر از سه ماه این فصل کنیم. می‌بینیم تازه‌واردین هرچه کم، اما با کیفیتی رو داشتیم. از جمله جینی ویزلث، لیلی لونا پاتر، لاکرتیا بلک و لونا لاوگود. که بخوبی کیفیت خودشون رو توی این مدت کم نشون دادن. حتی دو تن از این شخصیت ها، لاکرتیا بلک و لیلی لونا پاتر تونستن صلاحیت خودشون رو بعنوان ارشد تالار ریونکلاو نشون بدن که، قابل تقدیر و دادن استیکر های صد آفرین، هزار آفرینه.

اما از اونجایی که فقط میخوایم بین اعضایی که توی این سه ماه اخیر عضو سایت شده انتخاب کنیم. رای‌ من به لونا لاوگود خواهد رسید. لونا هم چه توی فعالیت، چه شخصیت پردازی و کیفیت پست‌ها، نشون داده که شخصا میتونم در آینده روش حساب باز کنم.

افرادی که لایک کردند

Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 22:09
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام و وقت به خیر!

خیلی دیر اومدم و ملحق شدم به فعالیتای سایت توی چند وقت اخیر، ولی توی همین چند وقت تلاش لونا لاوگود رو خیلی دوست داشتم.
امیدوارم خیلی بیشتر ازش فعالیت و پیشرفت ببینیم!

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 17:15
نمایش جزئیات
آفلاین
معمولا برای این بخش یه لیست از تازه واردان فعال ارائه میشه تا بقیه بتونن از بین اون ها راحت تر انتخاب کنن.
من خودم اومدم اینجا تا تازه واردهامون رو بشناسم.

به نظرم لونا لاوگود بیشتر به چشمم خورده اسمش. موفق باشین.

افرادی که لایک کردند

تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 آذر 1404 00:57
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
لاکرتیا بلک

ایشان واقعا شایسته این عنوان هستند. هم شخصیت خوبی دارند، هم فعالیت مفیدی و هم جسارت. جسارت قبول کردن مسئولیت سِمَتِ ارشد گروه فوق العاده ریونکلاو.

افرادی که لایک کردند

ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 16:35
نمایش جزئیات
آفلاین
پست‌هایی که ازش خوندم واقعا جذاب بود. فعالیتش کم شده ولی کاری کرده که اسمش توی ذهنم بمونه. رایم رو به لاکرتیا می‌دم.
ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 14:47
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود بر جادوگران، چه تازه‌وارد چه قدیمی.
به نظرم انتخاب تنها یک تازه‌وارد خیلی حیف و افسوس‌برانگیزه (کلمه می‌سازم ). اگر امکانش باشه، ترجیح می‌دم همه‌ی کاربران تازه‌واردی که توی سه ماه گذشته حتی یک پستی زدن که خودشون دوستش داشتن به عنوان بهترین تازه‌وارد عنوان دریافت کنن. اولین قدم‌ها معمولا سخته و جسارت و توانایی فوق‌العاده‌ای می‌خواد که بیای مراحل اولیه‌ی ورود به ایفای نقش رو پله پله بگذرونی و وارد فضای بزرگ ایفای نقش بشی و بین این همه تاپیک بتونی اینقدر خوب باشی که اسمت جزو کاندیداهای بهترین عضو تازه وارد مطرح بشه (پست‌های قبل از من به اسامی مختلف اشاره کردن.)

من هم به عنوان یک نفر که بخت و اقبال این رو داشته که دو نفر از این تازه‌واردها رو در ورود به سایت راهنمایی کنه (امیلی تایلر و لاکرتیا بلک) و پست‌هاشون رو بخونه، با وجود اینکه منکر فعالیت بی‌نظیر لی‌لی لونا پاتر نیستم و همچنین میخوام از لونا لاوگود هم به عنوان کارکتر بسیار شبیه به لونای کتاب نام ببرم، رایم رو به لاکرتیا می‌دم که پیوستگی حضور و فعالیت داشت و امیدوارم اسم همه‌ی این دوستان رو هر فصل ببینیم.

افرادی که لایک کردند

زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دوشنبه 24 آذر 1404 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
این د نیم آو پروردگار جیزس، خلق المبین، ان هو خیرن بهریناس.
با السلام و والسلام خدمت اساتید و فعالان محترم دنیای جادوگری.

از آنجایی که صلاحیت بنده تنها به رای دادن در این تاپیک کفایت میکند بیانیه ی خود را اعلام مینمایم.

بالطبع لیلی لونا پاتر

تمامی عزیزان با استعاد و توانا تشخیص داده شده اند ولی به نظر شخصی بنده تفاوت ها تنها
حاصل تلاش منظم و علاقه ی شخصی افراد به ادبیات، هری پاتر، و این سایت بوده است.

------------------------------------------------------------------------------

تا قبل اینکه آقا سالازار آمارو اعلام کنن میشد پارتی بازی کرد ولی دستمونو بستی جناب.
دیگه نمیتونیم دستامونو پشت پرده ببریم

افرادی که لایک کردند

زیبا ترین لبخند ها بزرگ ترین درد ها رو پنهان میکنن .
✦ هنر نویسندگی ✦ (آموزشی)