شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
رأیگیری این دوره از ترینها با مشارکت ارزشمند اعضای سایت جادوگران به پایان رسید. هدف از این فرایند، شناسایی افرادی بود که در طول فصل گذشته بیشترین تأثیر را در بخشهای مختلف سایت داشتهاند؛ چه در ایفای نقش، چه در فعالیتهای گروهی، یا حتی در جلب توجه دیگران! از همهی جادوگران، ساحرگان، جنها، شبحها، ماگلزادهها، و حتی اون موجود مرموزی که فقط ساعت ۳ شب آنلاین میشه، بابت شرکت در رأیگیریترینها تشکر میکنیم. تمامی آرا با دقت بررسی شدند و نتایج نهایی بر اساس بیشترین رأی اعلام میشوند.
به دلیل نزدیک بودن تعداد رای های(رای مساوی،یا با اختلاف 2 رای) لونا لاوگود، لاکرتیا بلک و لیلی لونا پاتر از حالا تا ۳۰ اذر ماه نظر سنجی بین این جادوگران برگزار میشود تا بهترین تازه وارد این فصل انتخاب شود.
انتخاب یکمی سخته، لونا، لاکرتیا و لیلی فعال و خوب بودن. رای دادن به یکی از این عزیزان برام کار سختیه. لیلی لونا دفعه قبلی انتخاب نشد و ناکام موند. دوست دارم اینبار انتخاب بشه و امیدوارم برای لاکرتیا و لونا در دفعات بعدی فرصت باشه. رای من لیلی لونا پاتر هستش.
اگه یکم بازه زمانیمون رو بیشتر از سه ماه این فصل کنیم. میبینیم تازهواردین هرچه کم، اما با کیفیتی رو داشتیم. از جمله جینی ویزلث، لیلی لونا پاتر، لاکرتیا بلک و لونا لاوگود. که بخوبی کیفیت خودشون رو توی این مدت کم نشون دادن. حتی دو تن از این شخصیت ها، لاکرتیا بلک و لیلی لونا پاتر تونستن صلاحیت خودشون رو بعنوان ارشد تالار ریونکلاو نشون بدن که، قابل تقدیر و دادن استیکر های صد آفرین، هزار آفرینه.
اما از اونجایی که فقط میخوایم بین اعضایی که توی این سه ماه اخیر عضو سایت شده انتخاب کنیم. رای من به لونا لاوگود خواهد رسید. لونا هم چه توی فعالیت، چه شخصیت پردازی و کیفیت پستها، نشون داده که شخصا میتونم در آینده روش حساب باز کنم.
خیلی دیر اومدم و ملحق شدم به فعالیتای سایت توی چند وقت اخیر، ولی توی همین چند وقت تلاش لونا لاوگود رو خیلی دوست داشتم. امیدوارم خیلی بیشتر ازش فعالیت و پیشرفت ببینیم!
معمولا برای این بخش یه لیست از تازه واردان فعال ارائه میشه تا بقیه بتونن از بین اون ها راحت تر انتخاب کنن. من خودم اومدم اینجا تا تازه واردهامون رو بشناسم.
به نظرم لونا لاوگود بیشتر به چشمم خورده اسمش. موفق باشین.
درود بر جادوگران، چه تازهوارد چه قدیمی. به نظرم انتخاب تنها یک تازهوارد خیلی حیف و افسوسبرانگیزه (کلمه میسازم ). اگر امکانش باشه، ترجیح میدم همهی کاربران تازهواردی که توی سه ماه گذشته حتی یک پستی زدن که خودشون دوستش داشتن به عنوان بهترین تازهوارد عنوان دریافت کنن. اولین قدمها معمولا سخته و جسارت و توانایی فوقالعادهای میخواد که بیای مراحل اولیهی ورود به ایفای نقش رو پله پله بگذرونی و وارد فضای بزرگ ایفای نقش بشی و بین این همه تاپیک بتونی اینقدر خوب باشی که اسمت جزو کاندیداهای بهترین عضو تازه وارد مطرح بشه (پستهای قبل از من به اسامی مختلف اشاره کردن.)
من هم به عنوان یک نفر که بخت و اقبال این رو داشته که دو نفر از این تازهواردها رو در ورود به سایت راهنمایی کنه (امیلی تایلر و لاکرتیا بلک) و پستهاشون رو بخونه، با وجود اینکه منکر فعالیت بینظیر لیلی لونا پاتر نیستم و همچنین میخوام از لونا لاوگود هم به عنوان کارکتر بسیار شبیه به لونای کتاب نام ببرم، رایم رو به لاکرتیا میدم که پیوستگی حضور و فعالیت داشت و امیدوارم اسم همهی این دوستان رو هر فصل ببینیم.
این د نیم آو پروردگار جیزس، خلق المبین، ان هو خیرن بهریناس. با السلام و والسلام خدمت اساتید و فعالان محترم دنیای جادوگری.
از آنجایی که صلاحیت بنده تنها به رای دادن در این تاپیک کفایت میکند بیانیه ی خود را اعلام مینمایم.
بالطبع لیلی لونا پاتر
تمامی عزیزان با استعاد و توانا تشخیص داده شده اند ولی به نظر شخصی بنده تفاوت ها تنها حاصل تلاش منظم و علاقه ی شخصی افراد به ادبیات، هری پاتر، و این سایت بوده است.