چوبدستی: با چوب درخت خاس و پر دم ققنوس ، بیست و هفت سانتی متر و چهار میلی متر
پاترونوس: گربه سیاه سفید
باگرت: دمنتور ها ( درست مثل هری!)
حیوان خانگی: گربه راه راه ، جغد جنگلی
سرگرمی ها و علایق: معجونگری ، ساختن طلسم های جدید و نوآورانه ،آزمایش های جادویی ، اصلاح مجلات"مقابله با جادوی سیاه" و "تغییر شکل" در روزنامه پیام آور روز ، کتاب خواندن ، گوش دادن به موسیقی( حتی بعضی اوقات موسقی های ماگل ها!) ، رفتن به کنسرت گروه فسون خواهران(که در دنیای جادوگری مشهور هستند) ، رفتن به کنسرت گروه بلک پینک ( یکی از معروف ترین گروه های کیپاپ در جهان ماگل ها) کوییدیچ بازی کردن ، حل کردن معما ، حل کردن مسائل ریاضیات جادویی و ...
تنفرات: از دلوروس آمبریج و ریتا اسکیتر متنفرممممممممممممممممم!! از کسایی که فکر می کنن اسلیدرینی ها همشون جادوگر های بدی هستن هم خوشم نمیاد ( هر چند ، خودم گریفیندوری ام)
ویژگی های ظاهری : خب ...قد بلند ، موی مشکی ( البته به علت اینکه افسون رخ هستم میتونم رنگش رو تغییر بدم! همینطور گاهی مشکی هست ولی به علت شکست نور نقره ای دیده میشه!!!) چشم هایم به رنگ صورتی هستند!( آره ، می دونم خیلی نادره!) و دیگه راستش ، ویژگی ظاهری دیگه ای به ذهنم نمی رسه...
زندگی نامه : من ، جیمز سیریوس پاترم ، خب ، اصلا لازم به معرفی نیست ، من پسر ارشد هری پاترم. بله ! همون هری پاتر معروف که ولدمورت رو نابود کرد! اگه نمیشناسیدش که بنظرم از دنیای جادو خارج بشید ، برید کنار ماگل ها زندگی کنید!!!
مادرم جینی ویزلی هست ، یکی از فوق العاده ترین مهاجمان تیم کوییدیچ گریفیندور در هاگوارتز ! که البته بعد از هاگوارتز هم یه مدت مهاجم تیم کوییدیچ بود ، بعدش که دوران بازی کردنش تموم شد ( منطقیه! نمیشه ازش انتظار داشت تا آخر عمر از بلاجرا کتک بخوره!!) به عنوان سردبیر بخش ورزشی روزنامه پیام آور روز مشغول به کار شد...
یه خواهر به اسم لیلی لونا ، و یه برادر به اسم البوس سوروس دارم(چون اینجا زندگی نامه منه دیگه بیش تر از این راجب اونا صحبت نمی کنم)
---
متاسفانه شخصیت جیمز پر شده قبلا. اما اگه میخوای نقش یکی از بچه های منو (هری پاتر رو) داشته باشی، میتونی البوس سیریوس پاتر بشی.
تایید نشد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

!

البته ایشونم Bane بود نمیدونم چرا بن نوشتیم.