Re:جلسه اول ( ارومپنت ها )
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 10:33
آخرین ورود: یکشنبه 22 بهمن 1396 13:26
از: وزارت سحر و جادو
و اما درس امروز را پس از مدتی استراحت اغاز می کنیم ...
امروز درباره ارومپنت که جانوری بسیار خطرناک است صحبت می کنیم که تنها جادوگران ورزيده می توانند بر ان غلبه کنند .
ارومپنت جانوری بزرگ و خاکستری رنگ است که قدرتی غیر قابل توصیف دارد . این جانور وزنی در حدود یک تن دارد و از دور شبیه کرگدن است . پوست ضخیم او بیشتر افسونها و طلسمها را دفع می کند . این جانور در بالای بینی خود شاخ تیزی دارد و دم ان هم نسبتا بلند است و در هر زاد و ولد یک بچه به دنیا می اورد .
این جانور تنها در صورتی حمله می کند که عصبی شود اما هنگامی که حمله کند مصیبت به بار می اورد . شاخ ارومپنت هر چیزی اعم از فلز و پوست را به راحتی می شکافد و مایع مرگباری از ان ترشح می شود که اگر در هر چیزی نفوذ کند ان را منفجر می کند .
در حال حاضر نسل انها در حال نابودی است چون جنسهای نر انها در فصل جفتگیری همدیگر را منفجر می کنند .
شاخ و دم و مایع منفجره ان در معجون سازی کاربرد دارد که در مورد کاربرد های ان می توانید به استاد معجون سازی مراجعه کنید .
البته خرید و فروش ان بسیار خطرناک است و مستلزم نظارت شديدی است چون برای ساختن معجونی به کار می رود که الان نباید شما با ان اشنا شويد . ( حتی اسم اون هم تنم رو می لرزونه )
خوب گويا زنگ هم خورد و به ارامی می توانید کلاس را ترک کنید و یادتان نرود که جوابهای سوالات را به پیام شخصی من بفرستید تا بررسی کنم . در ضمن در همین تاپیک می توانید انتقادی یا پیشنهادی مطرح کنید تا در جلسات بعد ان را پیاده کنم تا بتوانید از کلاس استفاده بیشتری کنید .
کسانی که سوال دارن می تونن تو کلاس بمونن و سوالات خودشون رو بپرسن ....
تا جلسه بعد خداحافظ ...
دراکو دورمی ینس نان کوام تی تی لاندوس
هرگز یک اژدهای خفته رو قلقلک ندهید .
وزیر مردمی اورجینال اسبق
تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه