جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

آنلاین‌ها

41 کاربر(ها) آنلاین هستند (24 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

انتخاب برترین‌ها

wand
انتخاب بهترین‌های پاییز 1404 جادوگران

انتخاب برترین های فصل پاییز آغاز شد!

از 24 آذر تا پایان روز 27 آذر فرصت دارید تا بهترین‌های خود در پاییز را انتخاب نمایید.

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 17:34
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
به خاطر توضيحات عالي و درس خوب هيپوگريف 20 امتياز به گريفيندور.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 15:19
نمایش جزئیات
آفلاین

تفاوت عمده ای که بین ارومپنت و کرگدن وجود دارد دم انهاست که دم ارومپنت تقريبا سه برابر کرگدن است و چشمان این موجود هم تقريبا ابی رنگ است ولی پس از گذشت 7 یا 8 ماه رنگ ان به قهوه ای تغییر می کند .
تفاوت دیگر انها این است که ارومپنت دارای لکه هايی به رنگ زرد مایل به نارجی دارد .
البته اگر در 10 متری ارومپنت باشید ان را می شناسید چون معمولا نوک شاخ انها به رنگ زرد است و دلیل ان هم ترشح مایع مرگباری است که از ان خارج می شود و در مورد این مایع مرگبار مجاز به صحبت بیشتر نیستم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ميخواستم بدونم تفاوت های ايرومپنت با کرگدن چيه يعنی از کجا بايد اين دوتا رو از دور تشخيص بديم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو بدم دانی و من بدتر از آنم که تو دانی
زانکه از باطن بازیگر من هیچ ندانی
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب قرار بود که امتیازها رو تو همین تاپیک بگم و البته تا اینجا تنها مرلین تونسته که امتیاز بگیره و به سوالات جواب درست بده و 15 امتیاز برای گریفندور گرفت .
در مورد موضوع جلسه بعد هم با نظرهايی که برام ارسال کردید موضوع باسیلیک انتخاب شد تا در جلسه بعد مورد بررسی قرار بگیره .
اگر هم سوالی داشتید من در خدمتم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

Re:جلسه اول ( ارومپنت ها )
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 10:33
نمایش جزئیات
آفلاین
و اما درس امروز را پس از مدتی استراحت اغاز می کنیم ...

امروز درباره ارومپنت که جانوری بسیار خطرناک است صحبت می کنیم که تنها جادوگران ورزيده می توانند بر ان غلبه کنند .
ارومپنت جانوری بزرگ و خاکستری رنگ است که قدرتی غیر قابل توصیف دارد . این جانور وزنی در حدود یک تن دارد و از دور شبیه کرگدن است . پوست ضخیم او بیشتر افسونها و طلسمها را دفع می کند . این جانور در بالای بینی خود شاخ تیزی دارد و دم ان هم نسبتا بلند است و در هر زاد و ولد یک بچه به دنیا می اورد .
این جانور تنها در صورتی حمله می کند که عصبی شود اما هنگامی که حمله کند مصیبت به بار می اورد . شاخ ارومپنت هر چیزی اعم از فلز و پوست را به راحتی می شکافد و مایع مرگباری از ان ترشح می شود که اگر در هر چیزی نفوذ کند ان را منفجر می کند .
در حال حاضر نسل انها در حال نابودی است چون جنسهای نر انها در فصل جفتگیری همدیگر را منفجر می کنند .
شاخ و دم و مایع منفجره ان در معجون سازی کاربرد دارد که در مورد کاربرد های ان می توانید به استاد معجون سازی مراجعه کنید .
البته خرید و فروش ان بسیار خطرناک است و مستلزم نظارت شديدی است چون برای ساختن معجونی به کار می رود که الان نباید شما با ان اشنا شويد . ( حتی اسم اون هم تنم رو می لرزونه )
خوب گويا زنگ هم خورد و به ارامی می توانید کلاس را ترک کنید و یادتان نرود که جوابهای سوالات را به پیام شخصی من بفرستید تا بررسی کنم . در ضمن در همین تاپیک می توانید انتقادی یا پیشنهادی مطرح کنید تا در جلسات بعد ان را پیاده کنم تا بتوانید از کلاس استفاده بیشتری کنید .
کسانی که سوال دارن می تونن تو کلاس بمونن و سوالات خودشون رو بپرسن ....
تا جلسه بعد خداحافظ ...

دراکو دورمی ینس نان کوام تی تی لاندوس

هرگز یک اژدهای خفته رو قلقلک ندهید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1383 09:58
نمایش جزئیات
آفلاین
جلسه اول

خوب ... در ابتدا به تمام شما عزيزان سلام عرض می کنم .
امیدوارم که تا پایان سال در کنار هم و دست در دست هم به بررسی موجودات جادويی بپردازیم و حداقل از 1530 گونه ای که در جهان وجود دارد با 700 گونه اشنا شويم ( البته امیدوارم )
این اطلاعاتی که در اختیار شما قرار می گيرد حاصل سفرهای طولانی و پرخطری است که من همراه باتیلدا بگشات و برداک مالدون و گروگن استامپ با سفر به لانه های زيرزمینی و زيرابی و رفتن به اشیانه درندگان به دست امده که متاسفانه با مرگ برداک و گروگن همراه بود .
در ابتدا برای ارزيابی سطح علمی کلاس چند سوال مطرح می کنم که البته شما در سالهای قبل با انها اشنا شدید و اما سوالات :
1) پنج ويژگی اسکروت ها
2) توصیف چهره بو تراکل (داربد ) و وظیفه اصلی انها
3 ) باسیلیک چه نوع جانوری است و وظیفه اصلی او چیست ؟
شما عزيزان جوابهای خود را به دفتر من بیاورید ( پیام شخصی ) تا مورد بررسی قرار دهم و امتیازتان را هم در همین تاپیک خواهم گفت و البته امتیاز سوال 2 از 1 و 3 از 2 بیشتر است و اهمیت بیشتری دارد شما فقط باید جوابها را پست کنید و برای گروه خودتون امتیاز بگیرید و کسی حق قرار دادن جواب در این تاپیک را نداره که در این صورت از گروه او امتیاز کم می شه و در بالای برگه های خود نام گروه خود را بنویسید و یکی از سه سوال را انتخاب کنيد تا در جلسه بعد ان را بررسی کنیم .
حال 5 دقیقه استراحت کنید تا درس امروز را شروع کنیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

كلاس مراقبت از موجودات جادویی
ارسال شده در: دوشنبه 8 تیر 1383 16:33
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
كلاس موجودات جادويي با تدريس هيپوگريف - پنج شنبه ها