پاسخ به: نقد پست های انجمن محفل ققنوس
ارسال شده در: چهارشنبه 27 شهریور 1398 16:50
سلام الا عزیزم، خیلی خوشاومدی.
چرا نشه بابا جان؟
صادقانه بخوام بگم پستت برای اوّلین و حتی دوّمین پست ایفای نقش عالی بود! نکات زیادی رو رعایت کرده بودی که راستش اصلا فکر نمیکردم بدونیشون! الان هم نمیدونم رعایت بعضیهاشون اتفاقی بوده یا نه؟ پس هر چیزی که به نظرم اومد رو با اجازهت میگم، باشه؟ بریم ببینیم چه کردی...
اوّل از همه اینکه ظاهر رولت رو که قبلا بهت گفته بودم کاملا خوب و درست شده بود. این که به چیزایی که توی نقد، منتقدا بهت میگن گوش میدی خیلی خوبه و کمک میکنه خیلی سریع پیشرفت کنی.
نقل قول:
سر کادوگان دنبال چاره بود. تا اینکه به ذهنش رسید که ققنوس ها می توانند انها را نجات دهند. پس شمشیر گریفندور را به طرف یکی از انها گرقت و ققنوس ها به راحتی 1009 نفر را بلند کردند و به قاب بعدی بردند.
شروع پستت خوب بود. داستان تا قبل از رول تو خیلی پیچیده شده بود و دست نویسنده بعدی رو گذاشته بود تو حنا که یه نبرد حماسی بین ارتش گربههای سِرکادوگان و اینفریها رو بنویسه. اینجا خودت رو خوب از دست این اجبار خلاص کردی.
نقل قول:
_درود بر شما لشکریان من، شما می دانیید خیار چمبر چیست؟
_مییییو؟
_دشمن! دشمن چو خیار چنبر سست است!
این قسمت هم خوب بود. این که دقت کردی سرکادوگان چطوریه و خیلی خوب ازش استفاده کردی. شکلکها هم خوب بودن. رولت رو بانمکتر کرده بودن.
این چیزیه که نمیتونم راجع به شخصیت نجینی، یا حتی نقاشی نجینی نمیتونم بهت بگم. نجینی لوسه و خیلی هم مغروره و چکشزدن احتمالا آخرین کاریه که ازش انتظار داریم. البته اگر قصد داشتی نقاشی نجینی رو یه شخصیت جدا نشون بدی اون موقع همه چیز فرق میکنه. در اون صورت شاید بهتر بود هم روی نقاشی بودنش و هم متفاوت بودنش بیشتر تاکید کنی.
تا اینجا ارتش اینفری ها حذف شدن و نجینی نصف شده و از اینجا به بعد داستان آینه میآد وسط و بعد خودتم تمومش میکنی و بعد هم ماجرای غول و هورکرارکس شدن شمشیر سر کادوگان. راستش این برای یک رول ادامهدار زیاده. کلی سوژه وجود داشته که میشده ازشون استفاده کرد. ماجرای نجینی و سِر توی تابلوهای خانه ریدل به اندازه چندتا پست سوژه داشت، همینطور مواجه شدنشون با آینه.
با اینحال میتونم بگم آخر پستت هم خوب بود، نویسنده بعدی آزاد بود هر چیزی رو به عنوان انتقام سِر بنویسه یا حتی بره دنبال راهی برای پیدا کردن جای شمشیرش و این برای ادامه دادن پست شما وسوسهاش میکنه.
این نقد برای اوّلین پست ادامه دار یک نفر به شدّت سختگیرانه محسوب میشد. چون پستت واقعا خوب بود الا و
چاره دیگهای برام نمیذاشت. توصیه من به تو برای بهتر شدن فعلا فقط اینه یک کمی سرعتت در پیش بردن داستان رو کمتر کنی و بیشتر بنویسی. موفق باشی باباجان.
قربانت،
آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور.