Re: دامبلدور مار زبانه؟
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1386 20:18
سلام
اول باید بگم که لاوندر براون عزیز ، نوشتن بخش کتاب به زبان انگلیسی و ترجمش همیشه و همه به کار میاد و لزومی نداره که ناظر ویرایش کنه و متن انگلیسی رو حذف کنه ، چون ملاک مهم برای ما انگلیسی کتاب هست و در انجمن های دیگه هم وجود داره !
حالا باید بگم که این دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردند ، در واقع همون نکته ای رو که در پست قبلم گفتم گسترده تر مطرح کردند :
بهتره از الان روی سوژه جدیدتری که در این مورد هست بحث بشه ، به طور مثال اینکه میتونه از یک طلسم استفاده کرده باشه برای متوجه شدن زبون مارها ، یا اینکه مربوط به این میشه که یکی از بزرگترین جادوگران قرن هست و خیلی کار ها از دستش بر میاد
استفاده از جادو میتونه نکته مهمی باشه ، و همینطور کلیدی ! به طور مثال اینجا بحث شد که دامبلدور ممکنه مار زبانی رو به ارث برده باشه ، ولی زبان مردم دریایی رو که نمیشه به ارث برد ! به همین خاطر به نظر من جادو میتونه این مشکل رو حل بکنه و یا مطالعه و خیلی کار های دیگه که به راحتی از دست دامبلدور بر میاد !
در کتاب پنجم ، پرفسور مارچ بنکز گفتش که من خودم از دامبلدور امتحان سمج گرفتم ، با چوبدستیش کارهایی میکرد که به عمرم ندیده بودم ، اگر نخواد نمیتونید پیداش کنید !
پس حرف زدن به زبان های موجودات جادویی برای همچین کسی کار دشواری نخواهد بود !
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری