روونا؛
نقل قول:
چرا ما برای سایت جادوگران اپلیکیشن نداریم؟برای مثال رفتن به سایت دمنتور با موبایل هایی که سیستم عامل اندروید داشتن هم سخت بود اومدن خیلی شیک و رسمی یه اپلیکیشن دادن بیرون الآن راحت می شه با موبایل هم وارد سایت شد.
عرض کنم خدمت خواهر کوچیک خودم.. یه زمانی بحثش بود توی جادوگران، ولی خب کنسل شد.. گفتن به همین قانع باشید.. فصل تغییرات هم که اومد داکتر باود تشریف آوردن و توی
این تاپیک گفتن می خوان همچین کاری رو بنا بر خواست خودشون انجام بدن.. ما هم گفتیم باشه، شما انجام بدین یه نسخه آزمایشی به ما بدین تا تغییراتو بگیم.. ولی خب از این دوستمون دیگه خبری نشد.
شخصن می تونم همچین کاری انجام بدم.. ولی متاسفانه کار وقت گیریه و بنده هم زیادی مشغولم، اگر هم بخوایم انجامش بدیم فعلن مشکلاتی از قبیل آپدیت و قالبو بخشای واکنش گرا داریم که تا اونا حل نشه.. فکر می کنم زیاد فرقی بحال ما بکنه. اجازه بدین اون مشکلا رو حل کنیم.. بعد می شینیم در موردش صحبت می کنیم.
لینی؛
نقل قول:
اول اینکه این قالب سایت فقط برای من خرابه یا همه؟ اون تیکهایش که نوشته "آخرین پیام" تیکهپارهس و واقعا خیلی رو مخه که نه تاریخو کامل میبینی و نه اسم طرف!
متاسفانه همه این مشکلو دارن.. توی تعطیلات چند وقت پیش دلورس اومد که سیستم رو آپدیت کنه، آپدیت نکرد هیچی.. قالبم اینجوری شد
یادت باشه من می خواستم یه قالب دیگه نصب کنم و اینو غیرفعالش کنم واسه فیکس شدنش، که دیدم هیچ کدوم از قالبها جواب نمیده.
یه لطفی بکنین، یکم صبر داشته باشین.. من در حال نوشتن یه قالب دیگه واسه کریسمس هستم که ایشالا تا بیست و چند روز دیگه قولشو بهتون میدم با این یکی جایگزین بشه. اگر هم می دونین خیلی رو مخه.. که من افکتای کریسمس رو پیاده نکنم فقط آماده ش کنم واسه بارگزاری که مسلمن سرعتمو بهبود می بخشه. مدیرای دیگه نیستن هیچکدوم و این چند روز من با همه چی درگیر بودم.. به محض اینکه از کارای مدیریتی فارغ شم حتمن سعی میکنم در اسرع وقت این مشکلا رو حل کنم.
نقل قول:
این شکلک بوقیـه خرابه که من مدتها تو کفش بودم که چرا خرابه و الان کاشف به عمل اومد که ما سه تا از ایشون داریم با انواع و اقسام کدا که از قضا دوتاشون با هم تداخل دارن!
مرسی که گفتی.. من تا فردا کدش رو عوض می کنم.