هوم! سوسك جان معذرت خواهي نيازي نيست، اينجا فرومه و از اين مسائل پيش مياد: ترجمه تحت اللفظي فروم:
Forum: ايوان، بازار، محكمه، محل اجتماع عموم، ديوانخانه...
در مورد پاك شدن 100 تا از پستهاي اندروميدا و بعضا ديگر دوستان:
اخيراً بنده ناظر تالار اصلي شدم و خيلي از پيامهاي بيربط و بعضا باربط در نهايت نتيجه گيري و پاكميشن و در پرسشهاي همگاني قرارميگيرن.
اگر باز هم مسئلهاي گنگ مونده خدمتتون توضيح بدم.
در مورد رفتن نيما بلك يا هر دوست ديگهاي از سايت من يه نظر شخصي دارم و اميدوارم نگين باز هم مدير بازي در مياره و اين حرفها؛ اونم اينه كه:
اگر براي سايت كاري كردي و اثري از خودت به جاي گذاشتي كه ملت بگن چه عضو خوبي بود خودت كردي و اگه نذاشتي باز هم خودت كردي! پس لطف كن تريپ منت كشي و آه اي ستارگان ببينيد اينها من را از سرزمين مادريام بيرون كرده اند و اينبوقها نفرست! تنها چيزي كه اين كار باعث ميشه به نظر خود من فقط و فقط سبك كردن خودته!
================
ويرايش شده و اضافه شده:
آقا يه نكته! من الان ناظر تالار اصلي هستم يه دو سه روزي هست! اما خب كاربران گرامي لطف ميكنن، قدم رنجه ميكنن بدون استناد به كتاب همينطوري يه نظريه از خودشون در ميكنن! خواستم همينجا بگم هر كس استناد به كتاب نكنه، نظريه ش مردوده، مگر اينكه نظر شخصي خودش رو بده! و اون قضيهش فرق داره، دوستان لطف كنن از اين به بعد اگر به جايي از كتاب ميخوان اشاره كنن، با استناد به جلد و فصل اينكار رو انجام بدن، در غير اينصورت شاكي نباشن كه چرا پستشون پاك شد!
اين يه پيش اخطار به همه كاربران بود! ممكنه بگين اين چرا انقدر تند ميره! اما خب ديگه قضيه رول پلينگ كه نيستش! مسئله سليقههم مطرح نيست! توي تالار اصلي بحث كاملا جديه و روند خودش رو طي ميكنه، شايد پس فردا يه ناظر اخمخ مثل من بخواد اونجا رو پاك سازي كنه! اون موقعس كه تمام صفحههاي كتابهاش پاره ميشه از بس دنبال نكات مطرح شده اعضا باشه!
در ضمن! نيما بلك جان هدفت از زدن اون خبر چي بود؟ شايد تست IQ براي مديران بوده! چون من كه كلي خنديدم از خوندن اون خبر!
ايشالله همه كاربران سايت هر جا كه هستن موفق و مؤيد باشن! كه تمام زندگي من شده جادوگران!