انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

ترین‌های فصل بهار سال 1404 جادوگران آغاز شد!

از هم‌اکنون تا پایان روز 26 خرداد ماه فرصت دارید تا در ترین‌های فصل بهار 1404 جادوگران شرکت کرده و شایسته ترین افراد را انتخاب کنید...

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
Re:اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: چهارشنبه 21 مرداد 1383 00:13
آخرین ورود: سه‌شنبه 29 شهریور 1384 22:36
از: كافه سه دسته جارو-هاگزميد
پست‌ها: 37
آفلاین
من گفتم منم خودمو معرفي كنم كم نيارم
منم چو چانگم اولين بار هم اين كتاب رو مامان بزرگم بهم كادو داد(كتاب 4 رو)اوايل اصلا ازش خوشم نيومد چند بار بخش اولش رو خوندم ولي ول كردم(اون موقع نمي دونستم موضوش جادوگريه وگرنه درسته قورتش مي دادم ) به هر حال بعد از دو سال طلسمش شكسته شد و منم هري پاتر خون شدم :ylash:
راستي به اين ترتيب كتاباشو خوندم:
اول:4 بعد:2 بعد هم يك،سه،پنج
ديگه چيزي نمونده نه؟
نوشيدني چي ميل داريد؟ :pint:
choي سابق
پری دریایی:
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1383 15:30
آخرین ورود: پنجشنبه 6 مرداد 1384 00:04
از: هاگزميد
پست‌ها: 108
آفلاین
نمی دونم منو می شناسين يا نه!

همون elsa قديم اما از وقتی امر کردن آيدی غير هری پاتری نباشه عوضش کردم

در حالی که خيلی ها آيدی هاشون هری پاتری نيست..

۱۵ سالمه و وقتی بچه بودم يه گرگينه گازم گرفت..چيزه ديگه ای نمی خواين؟
Re:اعضای جدید خودشون رو معرفی کنن
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1383 14:01
آخرین ورود: پنجشنبه 25 مرداد 1386 12:54
از: خانه ریدل
پست‌ها: 59
آفلاین
سلام. من 31 تیر 1367 ساعت 11:30 شب در تهران به دنیا اومدم. امسال به سوم دبیرستان می رم.رشته ام هم تجربییه .162 قدمه و 58 کیلو هستم. موها و چشمام سیاهه ,عینکی هم هستم. عشق این چند تا چیز منو کشته:هری پاتر, دنیل, گری الدمن, 40چراغ, کاریکاتور , بچه کوچولو, افسانه, تخیل, جیم جیم, رنگ آبی و.............. و از فوتبال و اِما واتسون و گوسفند ومخلفاتش متنفرم.
با هری پاتر هم اواخر شهریور 80 ,توسط دختر داییم که داشت حفره اسرار رو می خوند اشنا شدم. بعد توسط یکی از دوستام تشویق شدم و رفتم کتاب ها رو از کتابخونه مدرسه مون گرفتم و خوندم. ولی خیلی عجیب غریب خوندم :حفره اسرار , سنگ جادو , جام اتش2 , زندانی آزکابان , جام اتش 1 . بعد هم رفتم کتاب هارو خریدم و شروع کردم به خر زدن هری پاتر .
چند تا کودتا هری پاتری هم بین دوستام و فک فامیل انجام دادم وتونستم چند نفرو هری پاتری کنم. البته هیچ کدوم مثل خودم نشدن.
با سایت جادوگران هم حدود 5 ماهه که اشنا شدم و لی 1 ماهه که عضو شدم
راستی اسممو یادم رفت بگم:زهرا
TOM MARVOLO RIDDLE
I AM LORD VOLDEMORT

تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: عضو جدید...
ارسال شده در: دوشنبه 19 مرداد 1383 02:56
آخرین ورود: چهارشنبه 15 مهر 1383 20:59
از: tehran
پست‌ها: 2
آفلاین
با عرض سلام خدمت همه دوستان:
من براى اولين بار كتاب تالار اسرار رو سال79 از نمايشگاه كتاب خريدم.
به خاطر لايه هاى ينهان و ثبات شخصيتى علاقه وصف نايذيرى به شخصيت سوروس اسنيب دارم.
اميدوارم بتونم در اين سايت ايفاگر نقش (snape shadow )باشم.
Weasley cannot save a thing
He cannot block a single ring,
That's why Slytherins all sing:
Weasley is our King.

Weasley was born in a bin,
He always lets the Quaffle in,
Weasley will make sure we win,
Weasley is our King.
Re: اعضای جدید خودشون رو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 8 مرداد 1383 22:48
آخرین ورود: جمعه 1 مهر 1384 15:51
پست‌ها: 118
آفلاین
سلام
من دوم راهنمایی بودم یه دختره تو کلاس هی هری پاتر هری پاتر میکرد گفتم بخونم ببینم چیه بعد به بابام گیر دادم برای روز دانش آموز برام جام آتش بگیره دو شبه تمومش کردم
و دیدم بابا محشره!!!
بعدش از دوستم آزکابانو گرفتم خوندم فهمیدم سیریوس کیه بعدم تالار اسرار و خوندم بعد محفل ققنوس سنگ جادو رو هم هنوز نخوندم! ولی انقدر فیلمشو دیدم تا آخر کاملا موضوع رو فهمیدم.
به شخصیت دراکو علاقه مندم.از ل.مالفوی متنفرم(واضحه نه؟)کتاب محفل سه رم خیلی دوست دارم.
در ضمن هری کشته میشه و با مردن اون ولدمورت هم میمیره.
و تو اي غول قصر ... در رفتي از دست ... گربه ي چكمه پوش!!!
=========================
T.A.T.U

تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: اعضای جدید خودشون رو معرفی کنن
ارسال شده در: پنجشنبه 8 مرداد 1383 18:35
آخرین ورود: شنبه 7 مهر 1386 19:02
از: قطار سریع السیر هاگوارتز
پست‌ها: 100
آفلاین
سلام ....من لونا لاوگود هستم...[...] ساله و بقیه خصوصیاتم هم توی ویژگی های شخصیم هست....من هم باید بگم که یه روز بابام اتفاقی هری پاتر سه رو خرید...منم اونو خوندم...بعد از اون جلد یک رو خوندم...بعدش جلد دو رو و آخر هم جلد چهار رو(و بعدش هم پنج رو!)...!
lona
اعضای جدید خودشون رو معرفی کنن
ارسال شده در: یکشنبه 28 تیر 1383 11:23
آخرین ورود: شنبه 12 بهمن 1387 18:43
پست‌ها: 9
آفلاین
خب دوستان ببخشید که دیر برای معرفی اومدم.من رضا هستم 17 ساله از مشهد.دو سال قبل با هری اشنا شدم و از همون موقع طرفدارش شدم و مسایل مربوط به هری رو دنبال می کردم تا این که حدود دو ماه قبل با این سایت اشنا شدم اما به دلیل مشغله زیاد و کنکور ومدرسه و... نتونستم زیاد سر بزنم.من به خواندن رمان های مختلف و گشت وگذار در اینترنت خیلی علاقه دارم.خب امیدوارم روز (یا شب) خوبی داشته باشید
Reza & Harry:نمایندگان انحصاری دانشگاه هاگوارتز (HUP)در ایران
Hogwartz University Press
Re: معرفی
ارسال شده در: شنبه 20 تیر 1383 21:03
آخرین ورود: جمعه 29 مهر 1401 19:54
پست‌ها: 85
آفلاین
من احسان از اراک هستم و 15 سالمه طریقه ی اشنا شدنم با هری پاتر خیلی معمولی بود .یک روز که برادرم رفته بود کتاب بخره من بهش گفتم یک کتاب داستان خوب بگیر فروشنده هم هری رو پیشنهاد کرده بوده و ... بعدشم که دیگه خودتون میدونید .
تنها چیزی که از ائن موقع یادمه اینه که دائم در حال کتاب خوندن بودم(برای بار 8.7.6و...)
ارسال شده در: جمعه 19 تیر 1383 18:18
آخرین ورود: دوشنبه 29 تیر 1383 15:23
پست‌ها: 4
آفلاین
سلام!
اسم من لاله است...17ساله از تهران!
از خیلی وقت پیش به عنوان مهمان گفت و گو هاتونو می خوندم و با این که شما با من آشنا نیستید من همه ی شما رو میشناسم!
چند وقت پیش توی یکی از گفتگو ها(فکر کنم پاتیل درزدار بود!)ونوس به حاج آقا دارکی گیر داد که حاج خانم کیه!بعد از اون قضیه من به این فکر افتادم که به اسم حاج خانم عضو بشم!
از آشنایی با همتون خوش حالم!
ارسال شده در: سه‌شنبه 16 تیر 1383 21:29
آخرین ورود: یکشنبه 18 اسفند 1398 04:09
از: پاریس
پست‌ها: 929
آفلاین
سلام به نظرم منو تا حالا شناخته باشيد من فرشته هستم و 15 ساله از كويت به كتابهاى هرى علاقه دارم و به يك نفر بيش اندازه علاقه دارم و دوستش دارم همجنين بكم كه من از طريق يكى از دوستام وقتى سال دوم راهنمايى بودم با هرى آشنا شدم اون كتابشو بهم داد و من خوندم بعد از اون شدم يك هرى باترى اونم از نوع عالى به طورى كه همه دعوام مىكردن از بس كتاب هرى مىخوندم تا حالا كه دارم مىرم دوم دبيرستان هنوز همون جور هرى باترى هستم و در كنارش با عشقم اينم ماجراى من
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
Do You Think You Are A Wizard?