آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
دو شفا دهنده همچنان هاج و واج به گلرت نگاه میکردند. آنها تاکنون همچین چیزی ندیده بودند. یکی از شفا دهنده ها شروع به صحبت با گلرت کرد: - خب...ام...ما می خوایم یکسری سوالاتی از شما بپرسیم.ام...اسم؟! - آیم بتمن! - مشکل؟ - یکی نیست یه دستی برسونه به این ناخون ما. - بی...بیماری؟ - بیمار؟! آیم بتمن! بتمن هیچوقت بیمار نمیشه!...الان که دارم فکر میکنم، نه! آیم...آیم...آیم سوپرمن! هر دو شفا دهنده با دستپاچگی از جای خود بلند شدند. - نه آقای گلرت! نه! - آیم سوپرمن! آیم خیلی قوی! آیم سوپرپاور! - آقای گلرت به ما رحم کنید! - آیــم ســوپــرمــن! ایــهَ غـــــودا!
ﺟﻤﻠﻪی ﻃﻨﺰ ﻫﻔﺘﻪ: در این پست: پس من رسما حاجیه خانم پاکدامن، هرمیون تارگرینجر، رو به عقد حاج آقای پاکدامن، توحید ظفرپور، در میآرم. شیرینیمو بدین من برم. نماز وحشت هم بخونین. بسیار کمک میکنه به روابط زوجین. ﺣﮑﯿﻤﺎﻧﻪﺗﺮﯾﻦ سخنِ ﻫﻔﺘﻪ: بهترین رول هفته: این رول. ﺑﺎ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﭼﺖﺑﺎﮐﺲِ ﻫﻔﺘﻪ: اول آرسینوس بعد خودم. ﺑﯽﻓﺮﻫﻨﮓِ چتباکسِ ﻫﻔﺘﻪ: کاراگاه گریوز! کاربر برتر هفته: خودم.
= = = = = = = = - تو فيلما وقتي يکي از کما خارج ميشه، بازيگر زن مياد و بهش گل تقديم ميکنه. اما من...از يه خواب کوتاه بيدار شدم...ديدم دنيا به فنا رفته...و به جای گل يه دسته مرده ی مغز خوار بهم تقديم کردن.
من واقعاً این تاپیک رو دوس داشتم همیشه. رأیهایی که داده میشه، صمیمیت و جنبهی فان بین بچهها رو نشون میده. به نظرم تاپیک جالبیه و چیز خیلی خوبیه اگه دوباره زنده بشه. یه حالت مینیمالِ ترینها رو داره که بیشتر فانه تا یه رأیگیری جدی و رسمی. ولی خوبه. شرکت کنین لطفاً. :آیکن-چشمای-گشاد-شدهی-روباه-چکمهپوش:
اواتار هفته:ورونیکا اسمتلی محل زندگی هفته:سیوروس عزییییییزم! امضای هفته: جمله طنز هفته:(از قدح اندیشه-خاطرات سالازار اسلیترین- مادر سالازار خطاب به پسرش) ((- قبل از خواب باید چی کار بکنی؟
سالازار بدون هیچ حرفی به لب پنجره رفت و نگاهی به آسمان انداخت و سپس سرش را پایین آورد:
- کروشیو! - عااااااااااااااااااااااااااااااخ! مرد مشنگ کنجکاوانه به دنبال چیزی می گشت که دردش را با آن توجیه کند و با تعجب به اطرافش نگاه می کرد. سالازار به آرامی به سمت تختش رفت و خود را در آن انداخت.)) حکیمانه ترین جمله هفته: پست طنز هفته:ورونیکا اسمتلی- قدح اندیشه پست جدی هفته:پست جدی؟مگه داریم؟مگه میشه؟ بیش فعال هفته: صفرکیلومتر هفته: بافرهنگ چت باکس هفته:خودم! بی فرهنگ چت باکس هفته:
آسایش دوگیتی،تفسیر این دو حرف است: بادوستان مروت،با دشمنان مدارا.
باسیلیسک سواران:باسیلیسک ها می ایند!
And if we should die tonight Then we should all die together Raise a glass of wine ... for the last time
Now I see fire Inside the mountain I see fire Burning the trees And I see fire Hollowing souls I see fire Blood in the breeze ...And I hope that you remember me