باشگاه دوئل مای لرد بلاتریکس و مورگانا لیفای بهترین ایده ای بود که اجرا شد. باعث شد خیلی ها که می خواستن در برابر هم پست بزنن، فرصتی برای اینکار پیدا کنن و بالاخره یه پستی بزنن.
خب ، تاپیک های خوب ِ زیادی وجود داشت ! مثه همین باشگاه و اینا ، با تقدیر از زننده های همشون ، من ایده سین جیم رو انتخاب میکنم که خیلی از مواقع میتونه به کار بیاد ! تنها اشکالی که هست اینه که ما خیلی کم ازش استفاده میکنیم ، و گرنه میتونیم خیلی راحت به جواب ِ خیلی از سوالاتمون برسیم !
هوم..انتخاب سختیه..اونم بین باشگاه دوئل و رانده شدگان و سین جیم..
ده بیست سی چهل
شخصا از سوژه ی رانده شدگان خیلی خوشم اومد ولی به نظرم باشگاه دوئل تداوم بیشتری داشت!
رای من :
باشگاه دوئل مای لرد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/12/19 22:44:32
وقتی شب برمی خیزد دنیا را در خود پنهان می کند در تاریکی غیرقابل رُسوخ سرما بر می خیزد از خاک و هوا را آلوده می کند ناگهان... زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
سلام یعنی چه زننده ی بهترین تاپیک؟! یعنی همیشه بهترین ایده ها توی تاپیک های جدید داده میشه؟ یا باید برای پیاده کردن یه ایده ی جدید تاپیک زد؟ یا بهترین ایده ها پیاده نمیشن جز در تاپیک های جدید؟
به عنوان یک مرگخوار اصیل زاده و فرزند سالازار اسلیترین کبیر این عنوان رو برای بهترین ایده تایید نمی کنم.
ای وجدان های خون پاک و اصیل زاده ی جامعه! آیا این شما نبودید که همواره به خون مشنگ زاده ها تشنه بودید؟ ای خون لجنی های گندزاده! آیا این شما نبودید که همواره آرزو داشتید سر به تن نجیب زادگان با اصل و نصب نباشد؟(کور خواندید، پدرسوخته ها!) اولی ها، دومی ها، سومی ها! آیا این شما نبودید که همواره زنگ آخر سر کوچه وایمیستادید(!) تا عینک اگنان رو توی صورتش خورد کنید و به او یادآوری کنید که نباید عزیزدردانه ی خانوم معلم باشد؟ ای ملت! آیا این شما نبودید که همواره به دنبال مکانی می گشتید که عقده های فروخورده ی ادوار مختلف زندگیتان را بر سر یکی از خودتان ضعیفتر خالی کنید؟
و در آن وانفسا... که بود که مانند یک منجی برای شما مکانی افتتاح کرد تا بروید و در آنجا فارغ از هر رنگ و نژاد، یکدیگر را تکه پاره کنید؟ که بود که با حوصله ی تمام صحنه های فجیع مرگ و میر شما را مشاهده کرد و به برندگانتان امتیاز داد؟ که بود که با افتتاح باشگاه دوئل تیشه بر ریشه ی عشق کوباند تا این نقطه ضعف شرم آور را از وجود جادوگران پاک سازد؟
تاپیکهای بسیاری با ایدههای جالب در سال اخیر زده شد که باعث فعالیتهای زیادی در ایفای نقش شد. به نظر من دو تا از برترین ایدهها، در تاپیکهای خورندگان معجون راستی و سین جیم به اجرا در اومد که واقعا هم خوب بودن. در هر صورت خورندگان با وجود اینکه بسیار ایدهی جالبی بود و مری و چارلی عزیز وقت زیادی روش گذاشتن مربوط به یک دورهی زمانی خاص بود که در حال حاضر ادامه نداره اما سین جیم یکی از ویژگیهای ایدههای خوب رو داره که اونم تداوم و استقبال اعضا هست.
با قدردانی از مری باود و چارلی به خاطر ایدهی بسیار خوبشون در خورندگان معجون راستی، به تاپیک سین جیم پیوز رای میدم.