شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
تکالیف جلسه اول مراقبت از موجودات جادویی الکساندرا ایوانوا: سلام پروفسور. پاسخ به پرسش شماره 1:
یه جانور...یه جانور...اها! سوسک! اگه بخوای بفهمی سوسکه جانورنما هست یا نه باید با دمپایی بیفتی دنبالش، اگه سوسک باشه مثل دیوونه ها اینور و اونور میدوه و آخرش قربانی میشه. ولی اگه جانورنما باشه، رو پاهای عقبش بلند میشه دستشو میذاره روکمرش و میگه: _آقا این جلف بازی ها چیه راه انداختی؟ مگه سوسک ترس داره؟ برو ببینم زورت به ما میرسه؟ البته شاید اینو نگه ولی خب...
پاسخ به پرسش شماره2: خب دوست داشتم جانورنمای تنبل دو انگشتی بودم، چون کسی کاری به کارش نداره میگه تنبله دیگه. سرش غر نمیزنه پاشو ظرف شویی رو خالی کن. (آقا من نمیدونم مامانم چه علاقه ای به این وسایل خونه های مشنگی داره!) یا شایدم فیل. من عاااشق خوردنم ولی معدم توان انقدر زیاد خوردن رو نداره متاسفانه. ولی وقتی فیل بشم عالی میشه.
پاسخ به پرسش شماره 3: راستش آره! به دلایلی که بالا گفتم دوست دارم جانورنما بشم. اونوقت شاید به یه دردی خوردم. شاید لرد ولدمورت قبولم کنه برای مرگخوار شدن.
یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز) 2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز) 3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)
۱- اول از همه باید بگم از رفتارشون. جانوران حقیقی معمولا بر اساس قریضشون عمل میکنن اما جانورنما ها کار هایی که می کنن فرق میکنه، مثلا عکس العمل هاشون. ۲-من خودم جانورنمای عقابم همین الان. باز هم عقاب چون هم می تونه خیلی سریع پرواز کنه، چنگال ها و نوک تیزی داره و همینطور چشاش تیزبینه ۳-جانورنما هستم و دوس دارم باشم. علتش هم اینه که می تونی دو حالت مختلف داشته باشی، حیوون بودن رو تجربه کنی و همینطور قابلیت ها و ویژگی های بیشتری هم داری (از جمله پرواز و داشته چشمانی تیزبین).
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. میشه ربکا رو به عنوان یه جانورنمای قابل مشاهده انتخاب کرد! چرا؟ خب این جانور هر بار که اسم کتاب، فیلم، بازیگر و نویسنده به گوشش برسه، با سرعت زیاد و فریاد بلند به سمت شخص گوینده میره و با خوشحالی دور و برش حرکت میکنه.
2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ خفاش! خب الانا یه ابهت خاصی داره که هرجا اسمش میاد همه فرار میکنن!
3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. هستما... ولی خب باشه میگم. خفاش شدن چیز خوبیه. نه تنها قبل از این دوران جرونا ابهت خاصی تو شب داشت (بله! مگه تو فیما نمیبینین همه از دستمون فرار میکنن؟! ) بلکه الان بیشترم شده! به یکی بگو خفاش. اصلا ابهتی داره که همه سکوت میکنن!
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)مثلا همین ریتا اسکیتر خودمون هرمیون از رفتارش که شبیه سوسک ها نبود و اینکه قیافه ی سوسک با قیافه ی بقیه سوسک ها یکی نبود و بیشتر شبیه به ریتا بود فهمید این سوسکه همون ریتاست 2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)گربه:چون هیچ وقت هیشکی کاری بهش نداره تازه نازشم میکنن گوگولیم صداش میزنن و هیچ کاری نمیکنه جز لم دادن تازه بهش غذای میدن و یکی دیگه از دلیلاش اینکه سریعه 3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)اره چون خوبه که ادم توانایی های زیادی داشته باشه و بتونه بجز توانایی بدن انسان از توانایی بدن بقیه جانوران استفاده کنه و درمواقع لزوم که خیلی بدرد میخوره برای استتار
ازتون میخوام که بگین "چرا و با چه هدفی" انتخاب شما اون جانوره. مثلا ریتا اسکیتر سوسک بود و میتونست هرجا که میخواد بدون جلب توجه بره و اطلاعات جمع کنه. من بالا توضیح دادم
سوووووووسک! عه، ایناها جانور نمائه، داره فرار میکنه. جانورنماها هم، حتی اگه شکل سوسک باشن از سوسک چندششون میشه.
۲.
آفتاب پرست. در صورت مشاهده چیز ترسناک مثل قیچی میتونم سریع استتار کنم تا نیاز نباشه توی ترک دیوار قایم شم. البته جای بدی نیست، راهش دوره. خونه ریدل ها دیوار ترک خورده نداره که.
3.
بله. علاوه بر چیزی که بالا گفتم، میتونیم تاره مردمو هم پخ کنیم. نمیدونم چیش ترس داره، ولی مردم میترسن.
یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز) روباه! آره روباه! اگه واسه روباه سخن رانی انتخاباتی کنین. جانور واقعیش که رد میشه میره. اما جانورنماش نعلبکی صبرش پر میشه و میاد میگه : -داداش داری اشتباه میزنی!
این جانور نماهای روباه آدمای خیلی مردم فریبی هستن. خودشون صد تا کاندیدا درس میدن. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)
همین روباها! سخنور و پاچه خوارا و عاشقای قدرت در دنیای حیوونا. با زبونشون هر چی میخوان به دست میارن. حتی ناظر میشن. اینا میدونن قدرت ندارن. اینا میدونن فقط زبونن و بس. ولی دلشون پر میزنه برای اینکه یه بار دیگه ناظر صحرای کالاهاری بشن!
دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)
نه! اولا نظارت صحرای کالاهاری به چه درد آدم میخوره. دوما اگه جانور نما بشم فردا پس فردا دشمنام هر چی حیوون میبینن میخوان به عنوان جانور نمام بکشن. من جون کسیو نمیخوام به خطر بندازم. حتی حیواناتو. (الکی مثلا من خیلی آدم مهمیم.)
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)
این روش برای همه جانورها عملیه. کافیه به یه جبهه توهین بشه. اگه تو یه مکان دو نفر از دو جبهه باشن خودشون رو لو میدن. چرا؟ چون اونی که به جبههش توهین شده مخالفت میکنه و اونی که تو جبهه مخالفه موافقط میکنه. البته این روش خیلی بده. روش بهتری هم هست که البته باید بدونید کی به جانور تبدیل شده. مثلا اگه رودولف تبدیل شده باشه، کافیه عکس یه کمالات رو به سمت جانورها بگیری. خودش میاد. و مثلا اگه بلاتریکس تبدیل شده باشه کافیه که عکس رودولف رو با یه کمالات نشون بدین.
2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)
خرچنگ. چون شبیه ترین موجود به یک قیچیئه. و اینکه همیشه بهشون ظلم شده. مثل قیچیها.
3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)
نه. چون به صورت قیچی بیشتر میتونم به ارباب خدمت کنم تا خرچنگ.
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور میشه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)
جانور نما ها رو میشه از روی رفتارشون تشخیص داد چون اونا مثل آدما فکر میکنن. مثلا یه جانور نمای زنبور هیچ وقت گول آزمایش های علمی ماگل ها رو نمیخوره.مثلا به سمت کارت های رنگی که بقیه زنبور ها فکر میکنن گله نمیره
نقل قول:
2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)
دوست داشتم یه سانتور باشم.برای قدرت پیش بینی آینده
نقل قول:
یه روش کلی وجود داره که بیشتر وقتها هم جواب میده. یه جانور نما که جانوری که بهش تبدیل میشه ماره.این جانور نما وارد یک دسته مار و با اونا قاطی میشه.شما با آرامش وارد اون دسته مار میشید بدون اینکه اونارو اذیت کنین ، بعد یه کیسه دویست گالیونی رو بالا می گیرین طوری که برق گالیوناش معلوم باشه .شک نکنید در اون لحظه یکی از اون مارا یه تکونی می خوره یا حتی به سمتتون حرکت میکنه ولی بقیه همون حالت قبل رو حفظ کردن و به راه های تقسیم شما میون خودشون فکر می کنن.به همین راحتی میشه تشخیش داد. 2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب میکنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)
اگه من حق انتخاب داشتم که یه جانور نما بشم ، شاهین رو انخاب می کردم. این پرنده زیبایی و عظمت فوق العاده ای داره و با سرعت بالا و در ارتفاع های خیلی بالا می تونه پرواز و همه چیز رو رصد کنه .همچنین توانایی بلند کردن اجسام سنگین تر از خودشو هم داره و به نظر من خیلی کامله.
یک جانور نما بودن میتونه خیلی کاربردی باشه .می تونی بی سر و صدا به هر جایی وارد بشی و از هر چیزی سر در بیاری و دلایل خیلی مختلف دیگه برای هر جانور بخصوص.