جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  28 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: دوشنبه 6 مرداد 1399 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف جلسه اول مراقبت از موجودات جادویی الکساندرا ایوانوا:
سلام پروفسور.
پاسخ به پرسش شماره 1:

یه جانور...یه جانور...اها!
سوسک! اگه بخوای بفهمی سوسکه جانورنما هست یا نه باید با دمپایی بیفتی دنبالش، اگه سوسک باشه مثل دیوونه ها اینور و اونور میدوه و آخرش قربانی میشه. ولی اگه جانورنما باشه، رو پاهای عقبش بلند میشه دستشو میذاره روکمرش و میگه:
_آقا این جلف بازی ها چیه راه انداختی؟ مگه سوسک ترس داره؟ برو ببینم زورت به ما میرسه؟
البته شاید اینو نگه ولی خب...

پاسخ به پرسش شماره2:
خب دوست داشتم جانورنمای تنبل دو انگشتی بودم، چون کسی کاری به کارش نداره میگه تنبله دیگه. سرش غر نمیزنه پاشو ظرف شویی رو خالی کن. (آقا من نمیدونم مامانم چه علاقه ای به این وسایل خونه های مشنگی داره!)
یا شایدم فیل. من عاااشق خوردنم ولی معدم توان انقدر زیاد خوردن رو نداره متاسفانه. ولی وقتی فیل بشم عالی میشه.

پاسخ به پرسش شماره 3:
راستش آره! به دلایلی که بالا گفتم دوست دارم جانورنما بشم. اونوقت شاید به یه دردی خوردم. شاید لرد ولدمورت قبولم کنه برای مرگخوار شدن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

عکس پرسنلی ایوا!
ارسال شده در: دوشنبه 6 مرداد 1399 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استاد

تکالیف:

نقل قول:
یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)
2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب می‌کنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)
3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)

۱- اول از همه باید بگم از رفتارشون. جانوران حقیقی معمولا بر اساس قریضشون عمل میکنن اما جانورنما ها کار هایی که می کنن فرق میکنه، مثلا عکس العمل هاشون.
۲-من خودم جانورنمای عقابم همین الان. باز هم عقاب چون هم می تونه خیلی سریع پرواز کنه، چنگال ها و نوک تیزی داره و همینطور چشاش تیزبینه
۳-جانورنما هستم و دوس دارم باشم. علتش هم اینه که می تونی دو حالت مختلف داشته باشی، حیوون بودن رو تجربه کنی و همینطور قابلیت ها و ویژگی های بیشتری هم داری (از جمله پرواز و داشته چشمانی تیزبین).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
RainbowClaw

ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1399 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد.
میشه ربکا رو به عنوان یه جانورنمای قابل مشاهده انتخاب کرد! چرا؟ خب این جانور هر بار که اسم کتاب، فیلم، بازیگر و نویسنده به گوشش برسه، با سرعت زیاد و فریاد بلند به سمت شخص گوینده میره و با خوشحالی دور و برش حرکت میکنه.

2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب می‌کنین؟ چرا؟
خفاش! خب الانا یه ابهت خاصی داره که هرجا اسمش میاد همه فرار میکنن!

3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین.
هستما... ولی خب باشه میگم.
خفاش شدن چیز خوبیه. نه تنها قبل از این دوران جرونا ابهت خاصی تو شب داشت (بله! مگه تو فیما نمی‌بینین همه از دستمون فرار میکنن؟! ) بلکه الان بیشترم شده! به یکی بگو خفاش. اصلا ابهتی داره که همه سکوت میکنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Mon Grand Seigneur
fille française
♡ Only Raven ♡
ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1399 11:04
نمایش جزئیات
آفلاین
تکالیف:

1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)مثلا همین ریتا اسکیتر خودمون هرمیون از رفتارش که شبیه سوسک ها نبود و اینکه قیافه ی سوسک با قیافه ی بقیه سوسک ها یکی نبود و بیشتر شبیه به ریتا بود فهمید این سوسکه همون ریتاست
2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب می‌کنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)گربه:چون هیچ وقت هیشکی کاری بهش نداره تازه نازشم میکنن گوگولیم صداش میزنن و هیچ کاری نمیکنه جز لم دادن تازه بهش غذای میدن و یکی دیگه از دلیلاش اینکه سریعه
3. دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)اره چون خوبه که ادم توانایی های زیادی داشته باشه و بتونه بجز توانایی بدن انسان از توانایی بدن بقیه جانوران استفاده کنه و درمواقع لزوم که خیلی بدرد میخوره برای استتار

ازتون می‌خوام که بگین "چرا و با چه هدفی" انتخاب شما اون جانوره. مثلا ریتا اسکیتر سوسک بود و می‌تونست هرجا که می‌خواد بدون جلب توجه بره و اطلاعات جمع کنه. من بالا توضیح دادم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 مرداد 1399 03:17
نمایش جزئیات
آفلاین
۱.

سوووووووسک! عه، ایناها جانور نمائه، داره فرار میکنه. جانورنماها هم، حتی اگه شکل سوسک باشن از سوسک چندششون میشه.

۲.

آفتاب پرست. در صورت مشاهده چیز ترسناک مثل قیچی میتونم سریع استتار کنم تا نیاز نباشه توی ترک دیوار قایم شم. البته جای بدی نیست، راهش دوره. خونه ریدل ها دیوار ترک خورده نداره که.

3.

بله. علاوه بر چیزی که بالا گفتم، میتونیم تاره مردمو هم پخ کنیم. نمیدونم چیش ترس داره، ولی مردم میترسن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رکسان خالی... خالی خالی! بدون ویزلی!

ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1399 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور وارنر!

یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)
روباه! آره روباه! اگه واسه روباه سخن رانی انتخاباتی کنین. جانور واقعیش که رد میشه میره. اما جانورنماش نعلبکی صبرش پر میشه و میاد میگه :
-داداش داری اشتباه میزنی!

این جانور نماهای روباه آدمای خیلی مردم فریبی هستن. خودشون صد تا کاندیدا درس میدن.

فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب می‌کنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)

همین روباها! سخنور و پاچه خوارا و عاشقای قدرت در دنیای حیوونا. با زبونشون هر چی میخوان به دست میارن. حتی ناظر میشن. اینا میدونن قدرت ندارن. اینا میدونن فقط زبونن و بس. ولی دلشون پر میزنه برای اینکه یه بار دیگه ناظر صحرای کالاهاری بشن!

دوست داشتین جانورنما بشین؟ چه آره و چه نه، دلیلش رو بگین. (1 امتیاز)

نه! اولا نظارت صحرای کالاهاری به چه درد آدم میخوره. دوما اگه جانور نما بشم فردا پس فردا دشمنام هر چی حیوون میبینن میخوان به عنوان جانور نمام بکشن. من جون کسیو نمیخوام به خطر بندازم. حتی حیواناتو. (الکی مثلا من خیلی آدم مهمیم.)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1399 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
تکلیف جلسه اول درس مراقبت از موجودات جادویی

نقل قول:
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)

میمون. واضحه اگر واقعا خودش باشه چشم تو چشم که میشیم اون ادای منو در میاره ولی اگر میمون نما باشه من اداشو در میارم.

نقل قول:

2. فرض کنین به شما حق انتخاب دادن که یک جانور رو به میل خودتون برای جانورنما شدن انتخاب کنین. چه جانوری رو انتخاب می‌کنین؟ چرا؟ (4 امتیاز)

شیر ...
خب چیه؟ شیر شجاعت و جسارتی داره که بنظرم مثل خودمه

نقل قول:

آره...
خیلی باحاله. مثلا میتونم حال اونایی که ضد حال میزنن یا ادعا میکنن یا اوسکولن رو بگیرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1399 14:36
نمایش جزئیات
آفلاین
1. یک جانور رو انتخاب کنین و توضیح بدین که چطور می‌شه نوع جانورنماش رو از واقعیش تشخیص داد. (5 امتیاز)

این روش برای همه جانورها عملیه. کافیه به یه جبهه توهین بشه. اگه تو یه مکان دو نفر از دو جبهه باشن خودشون رو لو میدن. چرا؟ چون اونی که به جبهه‌ش توهین شده مخالفت می‌کنه و اونی که تو جبهه مخالفه موافقط می‌کنه.
البته این روش خیلی بده. روش بهتری هم هست که البته باید بدونید کی به جانور تبدیل شده. مثلا اگه رودولف تبدیل شده باشه، کافیه عکس یه کمالات رو به سمت جانورها بگیری. خودش میاد. و مثلا اگه بلاتریکس تبدیل شده باشه کافیه که عکس رودولف رو با یه کمالات نشون بدین.

خرچنگ. چون شبیه ترین موجود به یک قیچی‌ئه. و اینکه همیشه بهشون ظلم شده. مثل قیچی‌ها.

نه. چون به صورت قیچی بیشتر می‌تونم به ارباب خدمت کنم تا خرچنگ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نهی از معروف و امر به منکر.
ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1399 13:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

جانور نما ها رو میشه از روی رفتارشون تشخیص داد چون اونا مثل آدما فکر میکنن. مثلا یه جانور نمای زنبور هیچ وقت گول آزمایش های علمی ماگل ها رو نمیخوره.مثلا به سمت کارت های رنگی که بقیه زنبور ها فکر میکنن گله نمیره

نقل قول:

دوست داشتم یه سانتور باشم.برای قدرت پیش بینی آینده

نقل قول:

بله؛چون تجربه ی متفاوتی هست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دختری تنها در میان باد و طوفان...

آیا او را رهایی خواهد بود از این شب غربت؟

یا مامانش دوباره او را به خانه راه خواهد داد؟

او در کوچه ی سرد قدم برمیدارد ومی اندیشد:

آیا ریختن آبلیمو در قهوه ی مادر کار درستیست؟
ارسال شده در: شنبه 4 مرداد 1399 13:39
نمایش جزئیات
آفلاین

یه روش کلی وجود داره که بیشتر وقتها هم جواب میده. یه جانور نما که جانوری که بهش تبدیل میشه ماره.این جانور نما وارد یک دسته مار و با اونا قاطی میشه.شما با آرامش وارد اون دسته مار میشید بدون اینکه اونارو اذیت کنین ، بعد یه کیسه دویست گالیونی رو بالا می گیرین طوری که برق گالیوناش معلوم باشه .شک نکنید در اون لحظه یکی از اون مارا یه تکونی می خوره یا حتی به سمتتون حرکت میکنه ولی بقیه همون حالت قبل رو حفظ کردن و به راه های تقسیم شما میون خودشون فکر می کنن.به همین راحتی میشه تشخیش داد.

اگه من حق انتخاب داشتم که یه جانور نما بشم ، شاهین رو انخاب می کردم. این پرنده زیبایی و عظمت فوق العاده ای داره و با سرعت بالا و در ارتفاع های خیلی بالا می تونه پرواز و همه چیز رو رصد کنه .همچنین توانایی بلند کردن اجسام سنگین تر از خودشو هم داره و به نظر من خیلی کامله.

یک جانور نما بودن میتونه خیلی کاربردی باشه .می تونی بی سر و صدا به هر جایی وارد بشی و از هر چیزی سر در بیاری و دلایل خیلی مختلف دیگه برای هر جانور بخصوص.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Happiness cannot be found But it can be made