جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1387 20:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
مطمئنا تا دور بعدی به روز کردن امتیازات پرسی زحمت زدن امتیازات رو میکشه !

اسلاترین و هافلپاف
22 تیر ماه تا جمعه 28 تیر ماه ساعت 23:59
داوران:گریفیندور و راونکلاو

گریفیندور
داور کوییدیچ: سیریوس بلک
بازرس : پرسی ویزلی

امتیازات ؟ پرسی ؟!

شرمنده ! تصحیح کردم پستمو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/8 7:37:13
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1387 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من نسبت به امتیازات کوییدیچ اعتراض دارم.

چون داوران بازی ها متفاوت هستن،الان ما میبینم که لودوی عزیز با سختگیری به ما نمره دادن ولی سرافینا به هافلپاف تا اونجا که میتونست سطح بالا نمره داد.

به نظر من اینجا حق تیم ما خورده شده چون لودو که هرگز پست هافلی ها رو داوری نمیکنه،پس هیچ داور سختگیری به اونا امتیاز نمیده پس کار بقیه گروه ها ساختس ... یه بررسی دیگه رو پست های ما و امتیازات لودو یا پست های هافلپاف و امتیازات سرافینا بکنید.

ممنون - کاپیت گریف !

منتظر دادن امتیازات توسط سیریوس بلک باشید اگر امتیازات ایشون با امتیازات داور راونکلاو شدیدا تفاوت داشته باشه سپس بررسی میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/8 7:42:43
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1387 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سلام استرجس
خوبی
ببینم این کلاس های تشویقی چی شد خلاصه؟ قرار بود این ترم شروع بشه برنامه اش رو بزن لطفا؟

تا آخر هفته زده میشه برنامش فقط دقت کنید این کلاس ها تشویقیه زیاد سخت نباید گرفته بشه ... جوری باید باشه که همه بتونن با یک دور خوندن پست تدریس شما و کمی دقت پاسخ بدن !

نقل قول:
سلام

فقط یکی از داورا به بازی کوئیدیچ هافلپاف و اسلایترین امتیاز داده و این بازی در جمع بندی در نظر گرفته نشده.

لطفا رسیدگی و امتیازات تصحیح بشه.

زیر پست آلبوس نوشتم امتیازات تا بدین جا به روز شد !
پس بنابراین خودم مخصوصا امتیاز سرافینا رو جمع نزدم چون فایده ای نداره باید امتیاز داور دیگه هم منظور بشه که مطمئنا تا دور بعدی به روز کردن امتیازات سیریوس زحمت زدن امتیازات رو میکشه !

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/5/8 7:39:48
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1387 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

فقط یکی از داورا به بازی کوئیدیچ هافلپاف و اسلایترین امتیاز داده و این بازی در جمع بندی در نظر گرفته نشده.

لطفا رسیدگی و امتیازات تصحیح بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 مرداد 1387 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام استرجس
خوبی
ببینم این کلاس های تشویقی چی شد خلاصه؟ قرار بود این ترم شروع بشه برنامه اش رو بزن لطفا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 مرداد 1387 16:49
نمایش جزئیات
آفلاین
به پیوز:

دوبار پستتو خوندم تا متوجه شدم چی میگی !

شما سه شنبه که تدریس کردی این سه شنبه سوالات امتحان رو دادی مهلت برای شرکت در جلسه ی قبلی تموم نمیشه ! تا تدریس جلسه ی چهارم میتونه ادامه داشته باشه ! این بستگی به استاد داره و میتونه تصمیم گیری کنه چون من محدودیت نزاشتم براش ! حالا که سایت خراب بوده میتونی مهلت بدی تا تدریس جلسه ی چهارم !

به پرسی:

مسابقات کوییدیچ طبق برنامه انجام میشه فقط داوری مسابقه ی قبلی رو فراموش نکنید !!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: یکشنبه 6 مرداد 1387 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !
ببخشید من یک سوال دارم :
کلاس من سه شنبه گذشته تدریس جلسه سومش بود و سه شنبه این هفته (8 مرداد) امتحان میان ترمه ! محلت این جلسه کلا یک هفته بود که خیلی کمه و تازه سه روز هم سایت بسته بود ! حالا که من سه شنبه سوالات امتحات رو میدم آیا محلت تکلیف جلسه سوم تموم میشه ؟

پیشنهاد : تا پایان امتحان میان ترم محلت جلسه سوم همه کلاس ها تمدید بشه ! یعنی دانش آموزان بتونن تکلیف سوم و جواب سوالات رو با هم ارائه بدم ! البته اگر اینطور نیست الآن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1387 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اممم ، دو روز سایت بسته شد و لطفا مدیر هاگوارتز دو روز مسابقات و کلاس ها و اینا رو جلو بندازه تاریخش رو ... ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1387 12:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام. در مورد اين بالا نيومدن صفحه ها بايد بگم كه، حالا اينجا به استاد لينك ارسال ميديد. دانش اموزي كه بايد تدريس رو بخونه و صفحه باز نميشه چيكار كنه؟!!

ببخشید که دخالت میکنم اما فکر میکنم که راهی که پیدا کردم برای همه ی اعضا مناسب باشه .

( میدونم دفتر مدیریته !! ولی گفتم کارشون راه می افته )

دنیس جان ؛ شما روی تعداد پست های استاد کلیک کن صفحه ی همه ی پیام ها که اومد پست تدریس هم میاد ؛ خوبیه این صفحه اینه که با یه رفرش اگه نیومد میاد حتما ! ( من خیلی این کارو کردم هم واسه ی خوندن قلم پر دامبلدور و هم پست تدریس درک ). اون وقت وقتی خواستی پستتو ارسال کنی هم از لینک استرجس استفاده کن ! بعد برو پستتو توی همه ی پیام های خودت بخون !

خیلی پیچیده اس ولی این تنها راهشه !! یا اینکه از همون لینک که داده شده اون زیرش پست های آخری هست ولی اکثرا این اتفاق می افته که اولین پست ِ تاپیک اون زیر میاد !

بازم شرمنده ،
فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: دوشنبه 31 تیر 1387 23:57
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام. در مورد اين بالا نيومدن صفحه ها بايد بگم كه، حالا اينجا به استاد لينك ارسال ميديد. دانش اموزي كه بايد تدريس رو بخونه و صفحه باز نميشه چيكار كنه؟!!

خب با توجه به صحبتي كه با مدير كردم. امتيازات كلاسم رو تا به اينجا امشب ميزنم. بقيه پستهايي هم كه ممكنه بخوره رو بعد از برگشتنم از مسافرت ميزنم! پس امتيازات رو هم بعد از تكميل شدن كلاسم تقسيم ميكنم و غيره!
آقا من تا دو هفته ديگه نيستم. تقريبا تا 17 مرداد! البته تدريسم ارسال ميشه در زمان خودش! ولي امتياز دهي ها رو بعد از برگشتم ميزنم!

ديگه خدافظ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم