پرسي واقعا ازت ممنونم كه اين دامبلو برام شكار كردي.شديدا داشتم دنبالش ميگشتم.

1-اولين سوال من تقريبا مشخصه.شما از وقتي من ميشناختمت سياه بودي.يكي از بهترين مرگخوارا بودي.وقتي تصميم به تغيير شناسه گرفتي واقعا تعجب كردم.راستش فكر نميكردم موفق بشي.چون مثلا من هرگز امكان نداره بتونم سفيد بشم.ولي شما يكي از بهترين دامبلدورهايي (شايدم بهترين)شدي كه تو سايت ديدم.نظر بقيه رو نميدونم ولي به نظر من خصوصيات دامبلدور به خوبي در پستات پياده ميشه.ساده و آروم و مقتدر.هماهنگي خوبي بين بي ناموسي و سفيدي دامبل ايجاد كردي.هيچ دامبلي نتونسته بود به اين خوبي سوژه ايجاد كنه.
اولا دليل اون تغيير شناسه ناگهاني چي بود؟
دوما شما كه هميشه سياه بودي سفيد شدن(اونم سفيدترين)سخت نبود برات؟
2-ارتباط شما و پرسي هميشه منو گيج كرده.گاهي اينطور به نظر ميرسه كه شما دو نفر سايه همو با تير ميرنين درحاليكه شواهد نشون ميده دوستاي خوبي هستين.واقعا قبلا اختلاف داشتين يا اونم جزو ايفاي نقش و براي ايجاد سوژه يا سركار گذاشتن ديگران بود؟
3-مرگخوارا يك سر دسته يا رهبر دارن.اونم ولدمورته.مثلا اگه الان ولدمورت دستوري بده بي چون و چرا و بدون سوال اجرا ميشه و كسي مخالفت نميكنه.ولي اينطور به نظر ميرسه كه محفل چند تا رييس داره.سارا-سيريوس-آلبوس سوروس و شما.به نظر شما اين به محفل لطمه نميزنه؟
4- اگه الان بتوني يه نفرو برگردوني به سايت كي رو برميگردوني؟(فرقي نميكنه طرف بلاك شده باشه يا خودش رفته باشه)
شايد نخواي به اين جواب بدي ولي اگه بتوني يه نفرو همين الان از سايت اخراج كني اون كيه؟
5-نظرت درباره ترينها چيه؟بعد از اين چند سالي كه اينجا بودي هنوز گرفتن رنك برات مهمه؟
6-از اول طرفدار بي ناموسي نويسي بودي يا از وقتي با پرسي آشنا شدي؟اگه رولينگ اون حرف رو درباره دامبلدور نميزد(سوژه نميداد) بازم اين شخصيت رو انتخاب ميكردي؟
7-دارن شان(منم جزو كسايي هستم كه نميتونم بگم درن)يا هري پاتر؟كدوم برات بيشتر جذابيت داره؟
ممنون از همه كساييكه براي اين تاپيك زحمت ميشكن.