جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

190 کاربر(ها) آنلاین هستند (180 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
189 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام...

به نظرم بايد يه مصاحبه ديگه با دومبل در كل سايت انجام مي شد. چون گريف توانايي جا دادن عظمت دامبلدور رو در خودش نداره!

اما سوالات... البته فكر مي كنم يكمي جواب دادن بهشون سخت باشه ولي خب بهرحال من مي پرسم

تا حالا شده دو يا چند تا شناسه داشته باشي؟ يعني مثلا علاوه بر ايگور شناسه هاي ديگه اي هم همزمان توي سايت داشته باشي؟

اگر اينطور بود در اين زمينه بزرگترين سوتي كه دادي چي بوده!

شده تا حالا نخواي يه پيامي رو توي چت باكس ارسال كني ولي يه دفعه دستت بخوره و ارسال بشه؟ اون پيام چي بوده؟

نظرت در مورد اينكه بعضي ها به انجمن خصوصي مرگ خواران دسترسي دارن و داشتن چيه؟

تا حالا كسي رو توي رول هات كشتي؟ كي رو؟

تا حالا به جاي كس ديگه اي پست زدي؟ يا براي كس ديگه اي پست نوشتي؟ براي كي؟ و به جاي كي؟

دوست داري به شناسه قبليت يعني ايگور برگردي؟

از كي توي سايت حساب مي بري؟

فعلا همينا... اگه چيز ديگه اي تو ذهنم اومد ويرايش مي كنم!!
ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 11:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!

1- نظرت در مورد كودتاي مرگ خوارا چيه؟اصلا كلا دوست داري فضاي سايت همش درگيري و حمله باشه؟

2-حذب باد! چرا اسم باد رو انتخاب كردي؟ تا چه حد اميد داري كه حذب باد پيروز بشه! يه توضيح كلي در مورد انگيزت از تشكيل اين حذب هم بگو اگه مي شه.

3- دوست داري با كيا دوست بشي؟اصلا كلا آدمي هستي كه دوست داري با با همه آشنا بشي يا نه!آدم هاي خاصي رو واسه دوستي انتخاب مي كني؟

4- از بين اين افراد يكيو انتخاب كن:

پرسي ويزلي- گلرت گريندل والد- توحيد ظفر پور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]تن�
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 07:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم چند تا سوال سنگین

1-مدتی شناسه ی دابی رو انتخاب کردی ! البته این مدت فکر کنم به دو روز نکشید چه حالی داشتی با اون شناسه ؟

2-نظرتو در مورد چهار گروه کتاب و فرقشون با چهار گروه سایت رو میخوام بدونم !

ممنون و موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 06:53
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي واقعا ازت ممنونم كه اين دامبلو برام شكار كردي.شديدا داشتم دنبالش ميگشتم.

1-اولين سوال من تقريبا مشخصه.شما از وقتي من ميشناختمت سياه بودي.يكي از بهترين مرگخوارا بودي.وقتي تصميم به تغيير شناسه گرفتي واقعا تعجب كردم.راستش فكر نميكردم موفق بشي.چون مثلا من هرگز امكان نداره بتونم سفيد بشم.ولي شما يكي از بهترين دامبلدورهايي (شايدم بهترين)شدي كه تو سايت ديدم.نظر بقيه رو نميدونم ولي به نظر من خصوصيات دامبلدور به خوبي در پستات پياده ميشه.ساده و آروم و مقتدر.هماهنگي خوبي بين بي ناموسي و سفيدي دامبل ايجاد كردي.هيچ دامبلي نتونسته بود به اين خوبي سوژه ايجاد كنه.

اولا دليل اون تغيير شناسه ناگهاني چي بود؟
دوما شما كه هميشه سياه بودي سفيد شدن(اونم سفيدترين)سخت نبود برات؟

2-ارتباط شما و پرسي هميشه منو گيج كرده.گاهي اينطور به نظر ميرسه كه شما دو نفر سايه همو با تير ميرنين درحاليكه شواهد نشون ميده دوستاي خوبي هستين.واقعا قبلا اختلاف داشتين يا اونم جزو ايفاي نقش و براي ايجاد سوژه يا سركار گذاشتن ديگران بود؟

3-مرگخوارا يك سر دسته يا رهبر دارن.اونم ولدمورته.مثلا اگه الان ولدمورت دستوري بده بي چون و چرا و بدون سوال اجرا ميشه و كسي مخالفت نميكنه.ولي اينطور به نظر ميرسه كه محفل چند تا رييس داره.سارا-سيريوس-آلبوس سوروس و شما.به نظر شما اين به محفل لطمه نميزنه؟

4- اگه الان بتوني يه نفرو برگردوني به سايت كي رو برميگردوني؟(فرقي نميكنه طرف بلاك شده باشه يا خودش رفته باشه)
شايد نخواي به اين جواب بدي ولي اگه بتوني يه نفرو همين الان از سايت اخراج كني اون كيه؟

5-نظرت درباره ترينها چيه؟بعد از اين چند سالي كه اينجا بودي هنوز گرفتن رنك برات مهمه؟

6-از اول طرفدار بي ناموسي نويسي بودي يا از وقتي با پرسي آشنا شدي؟اگه رولينگ اون حرف رو درباره دامبلدور نميزد(سوژه نميداد) بازم اين شخصيت رو انتخاب ميكردي؟

7-دارن شان(منم جزو كسايي هستم كه نميتونم بگم درن)يا هري پاتر؟كدوم برات بيشتر جذابيت داره؟

ممنون از همه كساييكه براي اين تاپيك زحمت ميشكن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 تیر 1387 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور....!

راستش چیزی هست که می خواستم با خودتم مطرح کنم ولی اینجا می پرسم شاید با جواب تو منم به پاسخم برسم!

1.ایفای نقشت به عنوان ایگور کارکاروف خیلی بیشتر به دلم می نشست! خودت از این تغییر شناسه راضی هستی و فکر میکنی موفق بودی؟ در کل اگه بخوای از ده نمره بدی، به ایگور چند میدی، به دامبلدور چند؟

سوال بعدیم شاید یک مقدار کلی باشه...

2.جادوگران برای ما جاییه که دوستان خوبی پیدا کردیم ولی می دونم باز همین سایت وقتی مسائلش به بیرون کشیده شده خیلی از این دوستیها رو نابود کرده، سر مسائلی مثل کل کل بین گروه ها، هاگوارتز، رنکینگ ها و ...! تو برات کدوم در اولویت قرار داره؟ حاضری یک روز به خاطر دوستانت از سایت دل بکنی؟

و سوال آخر...

3. سه نفر از تاثیر گذارترین افراد در سایت ( طی این چند سال) رو با ذکر دلیل انتخابت نام ببر!

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 23:49
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین طنز نویسا و جدی نویسای سایت کی هستن به نظرت ؟

بهترین رولی که زدی چی بوده ؟ بهترین رولی که خوندی چی بوده ؟

تاپیک مورد علاقت چیه ؟ چند تا تاپیک زدی تا به حال ؟

نظرت درباره تره ور چیه ؟

تو چرا انقدر رفتارت سرده ؟ چرا انقدر مغروری ؟

نظرت درباره کلمات آواتار ، شلیل ، حذب ، محفل ، دامبل و زوپس چیه ؟

شناسه ایگور رو بیشتر دوست داشتی یا دامبل رو ؟ اصلا دوست داری دوباره ایگور بشی ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تره ور در 1387/4/20 0:07:55
ویرایش شده توسط تره ور در 1387/4/20 11:54:27
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 23:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لطف داری عزیزم ، وظیفمه

در مورد مقالاتم ، الان بلیتشو فرستادم ، بعد از حل شدنش اطلاع میدم توی همین تاپیک

مهمان برنامه بعدی قلم پر : آلبوس دامبلدور

تا دو روز آینده میتونید سوالاتتون رو از این جیگر بپرسید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 22:10
نمایش جزئیات
آفلاین
همه اومدن و اینجا بحث کردن..جدا از بحث ها من یه تشکر درست حسابی باید از پرسی بکنم که واقعا داره زحمت میکشه..تک تک اعضا رو میاره و میشینه سوالات جدید مینویسه و به فکره..همین هماهنگی با افرادی که میخواد باهاشون مصاحبه کنه بسیار کار سخت و وقت گیریه..طرح سوالات خوب و مناسب خیلی کار سختیه!

من از پرسی تشکر میکنم که این زحمات رو میکشه و باعث میشه که ما بیشتر با اعضا آشنا شیم.

این مقالات چی شد؟بالاخره اینا میره تو مقالات یا نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 14:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
هممم.. ریون کی همچین کاری کرده ؟ ریون هرگز به یک عضو از یک گروه دیگه پی ام نزده که شخصیتش رو عوض کنه!! شایدم اگه این کار انجام شده خیلی قبل تر ها بوده ! خب تو از تغییر گروه خوشت نمیاد ، گیرز الکی نده دیه!

برای من اهمیتی نداره که این کار همین الان انجام شده یا سه ساله پیش ، چیزی که حائزه اهمیته اینه که این شخصیت ها الان دارن وارد راون میشن .

نقل قول:
من دوره ارزشیتیم اومدم به سعید بلر و بینز کمک کردم بر علیه پرسی ویزلی کلی پست زدیم و کوییدیچ افتاد دست اونا!

من وقتی تاپیک های قدیمی کوییدیچ رو میخونم خیلی برام عجیبه که چطوری تو و بینز میتونید به کسی بگید ارزشی ! با توجه به گذشته درخشانتون ! ضمنا ! الان هم ارزشیتت فرقی نکرده

نقل قول:
نه...ببین من درمورد اعضای "تازه وارد" گفتم! نه اعضای بقیه گروه ها! وگرنه به نظر منم عضو بقیه گروه هارو به گروه خودمون کشیدن بی قدرتیه! و ما هرگز این کارو نمی کنیم!!

در مورد اعضای تازه وارد که خیلی کار جالبی هست ! چیزی که من مد نظرم هست اینه که چطور توی این مدتی که هاگوارتز در حال شروع شدن بودن 10 نفر از گروه ها جدا شدن و به ریون رفتن ! احتمالا اتفاقی بوده !!! هر چند اهمیتی نداره .

نقل قول:
نمیخوام زیاد در مورد شخصیت یکی قضاوت کنم چون همه وجودشو نمیشناسم..! ولی به نظر من خیلی شبیه پرسی کتاب هستی (قبل از کتاب هفت!). شاید کسی که فاقد صفت خودشیفتگی باشه (من فاقد این صفت نیستم) به جای "!! بستگی داره که خود شیفتگی رو چی تعریف کنی !! " مثلا جواب بده: جدی..؟ چه حرکتی از من باعث شده اینطور فکر کنی...؟

اممم ... توی سایت من پرسی ویزلی ام و شخصیت اون رو دارم ! یعنی دوست دارم که شخصیت پرسی رو داشته باشم ، توی حرف زدن ، رول و ... خارج از سایت من شخصیت واقعیم رو دارم . در مورد اینکه گفتی چطوری جواب بدی هم ! لازم نبود این سوال رو بپرسم ، احتمالا تو برای اینکه من جدی مینویسم توی تاپیک های مختلف گفتی خود شیفته ! اینم که دیگه سوال نداره

نقل قول:
پرسی سوالت در مورد ریونکلا تههه غرض ورزانه بود!
ما گروهی بودیم که همیشه عضوای کمی داشتیم.نسبت به بقیه گروها که عضو از در و دیوارشون می ریزه.تازه،توی این شیش ماهه تقریبا تمامی گروه قبلی ما از بین رفته.چون دیه هیشکدمشون نمیان.حالا چندتا عضو جدید داریم،که سروته تالار بازم همونان!و کسی مجبورشون نکرده بیان، خوشدون با میل شخصی اومدن.دلیلشم اینه که،یه زمانی خود همین آنیتا که الآن شده مینروا(من مینروا تو دهنم نمی چرخه خو!چی بود این پیرزن هفتاد ساله رفتی انتخاب کردی؟) می گفت من به خاطر این اومدم ریون چون احساس می کنم آزادی عمل بیشتری داشتم.
حالا همین عضوای جدید،با تکیه به خودشون ریونو کشیدن بالا.من نمی دونم،چرا ریون که همیشه اینقد بی سروصدا بوده تا یکم میاد بالا مث خار می ره تو چش بقیه.خب یکم انصاف داشته باشین.ما هم آدمیم.
(پسر من بالاخره اینجا پست زدم!پرسی واقعا استعداد بالایی تو مجبور کردن آدم به کارایی که دلش نمی خواد داری!J-:)!J-:)

هووم ، غرض ورزانه ؟ من فقط اینجا به عنوان مصاحبه کننده چیزی رو پرسیدم که دیدم ! مجددا میگم چیزی رو پرسیدم ! که دیدم !

مشخصه ... کسی اینجا نمیتونه دیگران رو مجبور کنه که جایی برن ! اعضا هم که انقدر به گروهشون وابسته هستن که با یه سلام چطوری میای گروه ما ؟ با کله میپرن بیرون و درخواست رفتن به یه جای دیگه رو میکنن و مدیر انجمن هم که بیخیال بابا ! تائید شد !

مثل خار چیزی توی چشم من نرفته ! من فقط سوال پرسیدم ! اگر قرار باشه هر کسی اینطوری سوالات منو بررسی کنه که پس هیچی ، من به همه کسایی که آوردم اینجا یه توهین مفصل کردم ! برام هم اهمیتی نداره که چه گروهی خودش رو کشیده بالا و پایین ، چیزی که برام اهمیت داره فعالیت خودمونه .

خوشحالم کردی که پست زدی ، قصد نداشتم که کسی رو به حرف بیارم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 08:01
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی سوالت در مورد ریونکلا تههه غرض ورزانه بود!
ما گروهی بودیم که همیشه عضوای کمی داشتیم.نسبت به بقیه گروها که عضو از در و دیوارشون می ریزه.تازه،توی این شیش ماهه تقریبا تمامی گروه قبلی ما از بین رفته.چون دیه هیشکدمشون نمیان.حالا چندتا عضو جدید داریم،که سروته تالار بازم همونان!و کسی مجبورشون نکرده بیان، خوشدون با میل شخصی اومدن.دلیلشم اینه که،یه زمانی خود همین آنیتا که الآن شده مینروا(من مینروا تو دهنم نمی چرخه خو!چی بود این پیرزن هفتاد ساله رفتی انتخاب کردی؟) می گفت من به خاطر این اومدم ریون چون احساس می کنم آزادی عمل بیشتری داشتم.
حالا همین عضوای جدید،با تکیه به خودشون ریونو کشیدن بالا.من نمی دونم،چرا ریون که همیشه اینقد بی سروصدا بوده تا یکم میاد بالا مث خار می ره تو چش بقیه.خب یکم انصاف داشته باشین.ما هم آدمیم.
(پسر من بالاخره اینجا پست زدم!پرسی واقعا استعداد بالایی تو مجبور کردن آدم به کارایی که دلش نمی خواد داری!J-:)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سرافینا در 1387/4/19 8:46:54