شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اول از همه بگم آقا مجمع فدراسیون ما رو انداخته بیرون و سیریوس رو به عنوان رییس انتخاب کرده. در نتیجه من هیچ سمت اجرایی ندارم و حرفم همینجوریه. حالا ممکنه براتون سوال پیش بیاد که اگه اینطوریه پس اینجا چه غلطی می کنی؟! در جواب باید بهتون بگم که بنده آلبوس پرسیوال ولفریک برایان دامبلدور هستم و تو هر کاری که دوست داشته باشم و عشقم بکشه سرک می کشم.
من پیشنهاد می کنم که بازی ها رو عقب نندازین. همونطور که تدی هم اشاره کرد، اگه این بازی عقب بیفته بازی آخر میره دقیقاً وسط تعطیلات عید. و مطمئن باشین اون خیلی بدتره. به نظر من اگه می تونین همین روند رو برین که حداقل تا شب عید بازی ها تموم بشه و جام قهرمانی رو بدن به ملت.
در پایان هم بگم که، نامردا! مادر سیریوسا! توله بلاجر ها! من تیم ملی رو بردم جام جهانی! این همه بازی دوستانه با تیم های خفن دنیا گذاشتم. میزبانی جام ملت ها رو گرفتم! ایشالا ریاست فدراسیون از گلوتون پایین نره. ایشالا به تسترال گرم بخورین!
والا دروغ چرا پستهای بچههای کیوسی تقریبا آماده است و یکی دو تا کوافل و بلاجرو دیگه بزنن، بازی تمومه! ولی موقعیت تیمهای دیگه رو درک میکنیم، خودمون هم بازی قبل تو همین شرایط بودیم و اگه میدونستیم میشه درخواست تمدید کرد، شاید اینکارو میکردیم و انقدر مورد لطف دوستان قرار نمیگرفتیم! بهرحال .. شاید برای بازی آخر بسته به اینکه تاریخ کی بشه نوبت ما برسه!
دردسرتون ندم.. کیوسی مشکلی با تمدید چند روزه نداره فقط امیدواریم باعث نشه هفتهی آخر بیفته وسط تعطیلات عید.
سلام به عنوان كاپيتان( سوباسا )من هم درخواست وقت بيشتر رو دارم. به هر حال همونطور که سيوروس عزیز گفت و آرسينوس عزیز تأييد کرد مشکل هست, کار هست, خرید هم هست. پس لطفا وقت رو بيشتر کنید.
بلک جان من جدا درخواست تمدید وقت مسابقه پیش رو رو خواستارم. موقعیت بدیه.آخر ساله.همه گرفتار و درگیرن.تشکر مینماییم اگر یه چند روز بیشتر بهمون وقت بدی. قربان پنجه ت!
سلام. ببخشید من الان شناسمو عوض کردم تو رول های کوئیدیچ باید نام شناسه جدیدمو رو برد یا همون قبلی رو؟اگه باید از لاکریتا استفاده شه میشه از بازی بعدی باشه؟
پیشنهاد می کنم معیار های معینی برای امتیاز دهی قرار بدین تا بازیکنان ایراد های خودشون رو بیشتر متوجه بشن! مثلا صد امتیاز رو به این نحو تقسیم کنین:
نحوه پیشبرد سوژه: 35 نمره نگارش و املا و نظم پست: 15 نمره جذابیت رول: 25 نمره ...
البته اینایی که این بالا نوشتم الکی هستن! من خودم تو خیلی از مسابقات این روش امتیاز دهی رو دیدم! چون نقدی در کار نیست لااقل اینطوری نویسنده می فهمه بیشتر نمرش تو کدوم قسمت کم شده و سعی می کنه اون قسمتش رو تقویت کنه!
روبيوس هاگريد نوشته: نع خیر تیم ما مشکلی نداره هر یک از اعضا هم که اعتراضی داشت میتونه درخواست نقد بده... ولی خوب احتمالا سطح رول های این دو تیم از اون دو تیم پایین تر بوده که اختلاف اینجوری شده.
با اجازه، حرفهایی که توی چت زدم رو اینجا تکرار میکنم که دو تا تیم ببینند:
نقل قول:
آرسینوس جیگر؛ یکی از بزرگترین مشکلات پستتون اصلا سوژه نداشت؛ هیچ موضوع خاصی رو نشون نمیداد. فقط بازی رو داشتید بازی رو هوا جلو میبردید، هیچ طرح اولیهای نداشت سوژهتون؛ کلا انگار فقط برای رفع مسئولیت پست زدید!
نیفا جان، تیم شما سوژه داشت؛ ولی نه سوژهی گیرایی بود نه اتفاقی خاصی قرار بود بیفته! انگار فقط خواستید یه سوژه طبق تیم مقابلتون بچینید که خالی نباشه فقط؛ در اصل منظورم اینه ایدهتون خوب بود ولی انگار علاقهای به پرورش سوژه نداشتید!
جفت تیمها هم، علاقهای به رعایت کردن خیلی چیزا نداشتن؛ مثل منظم کردن پست و ظاهر پستشون؛ فضاسازی، استفاده درست از فعلها، نداشتن غلط املایی، پیشبرد سوژه، گیرا نوشتن، داشتن سوژههای فرعی، رعایت علائم نگارشی و خیلی چیزهای دیگه که جاش اینجا نیست، اگر نیاز داشتید درخواست بدید براتون اونجا بیشتر توضبح بدم.
نع خیر تیم ما مشکلی نداره هر یک از اعضا هم که اعتراضی داشت میتونه درخواست نقد بده... ولی خوب احتمالا سطح رول های این دو تیم از اون دو تیم پایین تر بوده که اختلاف اینجوری شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
«میشه قسمت کرد، جای اینکه جنگید، میشه عشقو فهمید، باهاش خندید میشه سیاه نبود، سفید نکرد. میشه دنیا رو باهمدیگه ببینیمرنگی منو حس میکنی؟ نه؟ نه! تو سینهت دیگه شده سنگی. و سنگین. و سنگینتر بیا روی سطح برای روز بهتر...»