جلسه چهارم
بر روی میز پروفسور گوی بلورین رنگینی قرار داشت که توجه دانش آموزان را از ابتدای کلاس به خود جلب کرده بود. به نظر می رسید توده ابر سرخ کوچکی درون گوی قرار گرفته است. توده سرخ هر دقیقه رنگ عوض می کرد و به انواع رنگهای دیگر تبدیل میشد. تغییر رنگ مداوم گوی، هرکدام از آنها را لحظه ای به این فکر وا میداشت که واقعا دوست دارند گوی به چه رنگی در بیاید؛ و عجیب این بود که گوی، هر دفعه دقیقا به رنگهای مورد علاقه ردیفهای جلو در می آمد!
در صدایی کرد و پروفسور وارد شد؛ با نزدیک شدن پروفسور به گوی، رنگ آن تغییر کرد و به رنگ سبز زیبایی تبدیل شد.
- خب، به نظر میرسه که این توپ بلوری کوچیک ما توجه شما رو جلب کرده! کسی میدونه این چیه!؟
نگاه ها از گوی برگرفته شدند و به پروفسور چشم دوختند. به نظر می رسید کسی جواب را نمی داند، تا اینکه پسری با صورت گرد با کم رویی دستش را بلند کرد.
- نویل؟ تو میدونی این چیه؟
نویل در حالی که دستش را پایین میاورد گفت:
- من...من...فکر میکنم این یه یادآور باشه!
پروفسور لبخندی زد و سرش را به نشانه تایید تکان داد. حالا سوال "این چیست" پاسخ داده شده بود و نوبت "چه کار میکند" بود!
- این وسیله یکی از قشنگترین و جالبترین وسایل برای پرکردن اوقات فراغت هست! تنها مشکلش اینه که جزو چیزای کمیابه و سخت میشه پیداش کرد! یادآور انواع مختلف داره، بعضی از اونا کمک میکنن تا شخص چیزی که فراموش کرده رو بخاطر بیاره، بقیه اونا پیچیده تر از این حرفان!
این انواع پیچیده تر که یه نمونه شو الان دارین میبینین، خیلی قوین و کمیاب بودنشون هم به همین دلیله. کار اینا اینه که در میان علایق شما جستجو کنن و بزرگترین علاقه مندی هاتونو بفهمن! وقتی این کار انجام بشه، یادآورها از میان حافظه ای که دارن جستجو میکنن و یه واقعه تاریخی در رابطه باعلاقه مندی شما رو تو ذهنتون تصویر میکنن! این واقعه رو شما تو ذهنتون میبینین و خودتونو واقعا توش احساس میکنین! مثل یه خواب، یا مثل پریدن تو یه خاطره از قدح اندیشه! یادآور میتونه ساعتها شمارو سرگرم نگر داره!
ولی به غیر از این، بین تاریخ نویسا هم یادآور چیز خیلی مهمیه! دقیقا مثل یه مخزن پر از هرجور اتفاق جادویی! اجداد ما از همون وقتی که این وسیله رو اختراع کردن تمام تاریخشونو توش قرار دادن....
پروفسور نفسی تازه کرد و ادامه داد:
و حالا تکلیف شما! این یادآور تو همین کلاس میمونه و شما طی مدتی که واسه انجام تکلیف وقت دارین به اینجا سر میزنین و یادآور رو لمس میکنین. بعد واقعه ای که یادآور براتون تعریف میکنه رو برای من مینویسین!
- - - - - - -
فکر کنین یادآوری که تو دستتونه مربوط به تاریخ رول جادوگرانه! کدوم تاپیک بوده که همیشه دوست داشتین توش پست بزنین؟ کدوم تاپیک بوده که همیشه رولاشو دنبال کردین و همیشه بهش علاقه مند بودین!؟ برین و این تاپیک رو پیدا کنین و توش پست بزنین! هرپستی که دلتون میخواد....اگه سوژه فعالی داره پستشو ادامه بدین، اگه نداره و داره خاک میخوره فعالش کنین، اگه تک پستیه یه پست خوب واسش بزنین... یه کاری کنین که وقتی بعدها پستاتونو مرور میکنین، این پست رو به عنوان یکی از بهترین پستاتون به حساب بیارین!
اگه حس پست نوشتن ندارین...عجله نکنین! بذارین هروقت احساس کردین که حالا حسشو دارین اونوقت بزنین!
البته اگه تاپیک توی تالار خصوصیتونه لطفا برین سراغ گزینه دوم و یه تاپیک از انجمنهای غیر خصوصی بدین تا ما هم بتونیم ببینیم!
توجه کنین که پست شما برای همیشه در یادآور تاریخ رول جادوگران ثبت میشه...پس برای کسایی که به واقعه های پست شما سفر میکنن یه خاطره خوب به جا بذارین!
* امتیازات جلسه های قبل هم به زودی داده میشه!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
تاريخ جادوگری
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
تکلیف اول
پرفسور آیا خوردن جیگر شما حلال است ؟
اگر محاز است شما چه مقدار توصیه میکنید ... هری چه مقدار مصرف کرده ... آیا الان من نمره ام صفر میشود ؟
پرفسور آیا خوردن جیگر شما حلال است ؟
اگر محاز است شما چه مقدار توصیه میکنید ... هری چه مقدار مصرف کرده ... آیا الان من نمره ام صفر میشود ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/09/23
آخرین ورود: پنجشنبه 15 دی 1390 23:31
از: تو اتاقم!
پستها:
568

جزئیات کاربر

سام عليك!!
خسته نباشي پروفسور عزيز.
---
تكليف جلسه ي دوم: لينك پست.
يكم طولاني نوشتم كه چشاتون ورزش كنه!
ببخشيد ديگه! كلي نو آوري هم بود ها!!
---
تكليف جلسه ي سوم: لينك پست.
گفته بوديد يه جادوگر قرون وسطايي رو معرفي كنيد. منم به شيوه اي كاملآ خفنز و نوآوريك (=نوآور گونه!) يكي رو معرفي كردم. گفته بودي ابتكار نمره داره كلي ابتكار به خرج دادم!
-----
ما منتظر نمره ي خفنز هستيم...
با تشكر از تدريست كه دست ما رو باز گذاشت؛ كلي ابتكار رها كرديم... باعث شد عقده اي نشيم!
موفق باشيد؛
خسته نباشي پروفسور عزيز.
---
تكليف جلسه ي دوم: لينك پست.
يكم طولاني نوشتم كه چشاتون ورزش كنه!
ببخشيد ديگه! كلي نو آوري هم بود ها!!---
تكليف جلسه ي سوم: لينك پست.
گفته بوديد يه جادوگر قرون وسطايي رو معرفي كنيد. منم به شيوه اي كاملآ خفنز و نوآوريك (=نوآور گونه!) يكي رو معرفي كردم. گفته بودي ابتكار نمره داره كلي ابتكار به خرج دادم!

-----
ما منتظر نمره ي خفنز هستيم...

با تشكر از تدريست كه دست ما رو باز گذاشت؛ كلي ابتكار رها كرديم... باعث شد عقده اي نشيم!
موفق باشيد؛
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در 1386/6/4 20:20:37
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
تکلیف جلسه دوم
موزه جادو و تاریخ جادوگری
تکلیف جلسه سوم
زندگینامه مشاهیر جادوگر و اختراعات آنان
پ.ن : تمام سعیم رو کردم که یه ابتکاری برای انجام تکلیف داشته باشم !
تکلیف جلسه دوم
موزه جادو و تاریخ جادوگری
تکلیف جلسه سوم
زندگینامه مشاهیر جادوگر و اختراعات آنان
پ.ن : تمام سعیم رو کردم که یه ابتکاری برای انجام تکلیف داشته باشم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 18 مرداد 1387 12:44
از: خوابگاه دختران بنا به دلایلی!
پستها:
214

تکلیف جلسه دوم:موزه جادو و تاریخ جادوگری ( راستی استاد پستم ادامه دار نبود ها! یک وقت فکر بد نکنین
)
تکلیف جلسه سوم:زندگینامه مشاهیر جادوگر و اختراعات آنان
با احترام.
)تکلیف جلسه سوم:زندگینامه مشاهیر جادوگر و اختراعات آنان
با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی �
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

پست شماره 78(تكليف جلسه دوم)!
پست شماره 17!(تكليف جلسه سوم)!
با تشكر از استاد گرامي.هر دو درسي كه داديد بسيار شيرين و زيبا بود.و همچنين تكاليف داده شده،با توجه به سنگيني كارهاي امروزه بود.به اين ميگن تكليف ديگه!با يك ساعت فكر آدم ميتونه بنويسه!ايول ايول!
!
پست شماره 17!(تكليف جلسه سوم)!
با تشكر از استاد گرامي.هر دو درسي كه داديد بسيار شيرين و زيبا بود.و همچنين تكاليف داده شده،با توجه به سنگيني كارهاي امروزه بود.به اين ميگن تكليف ديگه!با يك ساعت فكر آدم ميتونه بنويسه!ايول ايول!
!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/5/29 12:04:09
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج