جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  25 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  240 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  323 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس مراقبت از موجودات جادويي
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1397 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
1. تحت چه شرايطي تخمي که به شما داده شده شکسته مي‌شه و حيوون داخلش به دنيا مياد؟ (3 امتياز)

اين موجود گوگولي و بامزه که تخمش تو سبد ما بود، اسمش شاهگوشه (ترکيب کرم فلوبر و زي زي گولو) طبق تحقيقاتي که ما انجام داديم، ( که سبب شد يک فنجان معجون تغيير اندازه بکشيم سرمون) اين شاهگوش گوگولي ما، عاشق آهنگاي کلاسيک با ريتم آرومه؛ و همين که آهنگ آرامش بخش تو بوم باکسمون شروع به پخش شدن کرد، تخم شاهگوش شکست و شاهگوش گوگولي ع تخمش دراومد.

پ ن: پدرمون دراومد تا فهميديم چه شکلي ع تخمش مياد بيرون!

2. غذاي مناسب حيوون شما در دوران طفوليت چيه؟ چرا؟ (2 امتياز)

بر خلاف قيافه و آروم، دوستداشتني و گوگوليش، شاهگوش موجود خيلي وحشييه و صرف نظر ع قد و قوارش چن تا دندون تيز داره که با اونا خون ميمکه! بله درس فهميدين! شاهگوش خونخواره البته نه خون هر موجودي. اون فقط خونِ تازه ساحره جذاب رو مي خوره. ساحرهه حتما باس جذاب باشه!

3. نقاشي‌اي از تخمتون در حالتي که هنوز نشکسته (1 امتياز)، و در حالتي که شکسته شده و جانورتون به دنيا اومده بکشين. (4 امتياز) حتما بايد سايز تخمتون تو نقاشي مشخص باشه. معيار مقايسه رو من بذارين. يعني سايز تخم رو در حالتي که کنار يه پيکسي قرار گرفته مشخص کنين.

ما، استاد پیکسی و شاهگوش ملوس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلکتو کرو در 1397/4/26 15:57:44
اگر بار گران بودیم رفتیم!
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1397 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
1. تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده شکسته می‌شه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (3 امتیاز)

تخمی که به ما داده شده، تنها در شرایط خاص و خفنی شکسته خواهد شد. این تخم تنها در زمان ماه کامل، در محیط کویری، در صورتی که زیر برف و خاک به صورت همزمان دفن شده باشد، شکسته خواهد شد تا موجود گوگولی مگولی درونش بیرون بیاید و والدینش هم که البته بسیار خسته هستند، به او میگویند: یک ماه کامل، یک کویر و یک برف را دیدی، از این پس همه چیز تکراریست.

2. غذای مناسب حیوون شما در دوران طفولیت چیه؟ چرا؟ (2 امتیاز)

غذای مناسب حیوان بنده در دوران طفولیت، پیتزای جویده شده میباشد. این حیوان که اسم خاصی هم حتی ندارد، همه چیز خوار است و چون اصولا در روی زمین غذایی کامل تر از پیتزا وجود ندارد، و معده این حیوان گوگولی هم بسیار کوچک است، پیتزا باید کاملا جویده شده، پودر شود، سپس با آرامش و محبت و قربان صدقه، در حلق جاندار ریخته شود.

3. نقاشی‌ای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه. معیار مقایسه رو من بذارین. یعنی سایز تخم رو در حالتی که کنار یه پیکسی قرار گرفته مشخص کنین.

اینجاست پروفسور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1397 20:30
نمایش جزئیات
آفلاین
۱-تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده، شکسته می شه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (۳ امتیاز)

هان؟!... خب می دونی؟ خیلی باحال ماحال. الان بهت می گم ای پیکسی نازنین و خوشگل و استاد بامزه ی خودم. اول باید بذازیمش تو آب جوش، بعد دو دقیقه، درش بیاریم و بذاریم تو قابلمه ی آب یخ. باید توی قابلمه، کلی گوشت موشت بریزی. یهو می بینیم که داره گوشتا به تخم جذب میشه.

وقتی که همه ی گوشتا دور تا دور تخمو گرفتن، از قابلمه درش میاریم. شب زیر بالشت می ذاریمش.( نه نمی شکنه!) صبح که شد، جفت پا، می پریم رو تخم. و بالاخره با ناز و اشوه، تخم ماتیلدا استیونز که اژدهای بدون آتیشه و خیلی هم لپ داره، از تخم در میاد.

۲- غذای مناسب حیوون شما در دوران طفولیت چیه؟ چرا؟ (۲ امتیاز)

گوشت.( اینکه معلومه.) پیکسی( بهت بر نخوره استاد. ولی اون خیلی خوشش میاد. همیشه دنبالم میاد. پس لطفا تو کلاس، تبدیل به پیکسی نشو!) و از همه مهمتر، چیزی نیست غیر از... چوبدستی خودم( فقطم برای من! به طوری که من هفت بار چوبدستیمو عوض کردم. بدبختیو حال کردی؟ آخه من چه گناهی کردم که به من این حیوون دیوونه رو دادی؟)

و رسیدیم سر سوال چرات!

ببین، گوشت رو که خودت می دونی، انرژی می گیره. پیکسی بخاطر خوشگلیشه. بعضی وقتا وقتی میریم جنگل ممنوعه،( که طبق معمول دنبالم میاد!) پیکسی می بینیم. بهش می گم نرو بخورشون. اما اون از علاقه ی زیادش به من، میره دنبالشون و می خورتشون.( من تقصیر کار نیستم. پس منو دعوا نکن. برو سر اون خالی کن که همه ی دوستاتو خورده. آخه به من چه؟)

بعدش می بینم لپ دار تر شده و رنگ پوستش ،عوض شده. و اما چوبدستی های بدبختم! بعضی وقتا که اونا رو می خوره ، از دهنش اندازه ی پشه، آتیش بیرون می یاد.( آخه نداشتن آتیش براش یه عقده شده. بخاطر همینم میاد چوبدستی منو می خوره!) آره دیگه همین.

۳-نقاشی ای از تخمتون که هنوز نشکسته،(۱ امتیاز) ، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده رو بکشین(۴ امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی معلوم باشه. معیار مقایسه رو من بذارین. یعنی سایز تخم رو در حالتی که کنار یه پیکسی قرار گرفته مشخص کنین.

باشه پس بیا

خدافظ استاد پیکسی جان. آخخخ... لعنتی. پیکسی رو بلند گفتم. اینم که کنارمه. بدبخت شدی. برو قایم شو لینی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Cause i don't wanna lose you now
I'm looking right at the other half of me

ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1397 19:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1. تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده شکسته می‌شه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (3 امتیاز)

تحت شرایط بسیار خاص. چون حتی تخم من هم برام ناز می کنه. به همین خاطر باید اونو در شرایط بسیار بسیار ویژه قرار بدیم تا راضی بشه از تخم بیاد بیرون.
حالا شرایطش یه طرف راضی کردنش هم یه طرف. خلاصه بگم که تخم من گرما رو خیلی دوست داره. پس باید دو ماه توی یه آتش فشان فعال بذاریش و خودت هم از کنارش جم نخوری مبادا احساس غریبی بکنه.
بعد از دو ماه که گذاشتیش تو آتش فشان جیگرش حال اومد، بری براش انواع بازی‌ها و کتاب‌ها رو بخری تا یه ذره خستگی در بکنه.
بعد که خستگی در کرد کم کم باید راضیش کنی از تخم بیاد بیرون که انقدر سخته که نگم بهتره مردم وحشت می کنن. خلاصه این است راه بیرون اومدن موجود توی تخم.

موجود قصه‌ی ما حالا که اومد بیرون خب قطعا گشنشه. پس باید چی کار کنی؟ انواع غذاهای دلخواهش رو براش بخری. و البته اضافه کنم که باید به شیوه‌ای که دوست داره بدی بخوره وگرنه باید غذا رو از اول درست کنی. تازه غذا‌ها رو هم راضی نمی شه از بیرون براش بگیری. فقط و فقط خانگی. دست به غذاش هم بزنی دیگه نمی خوره باید دوباره درست کنی. تازه از این مدل غذا ها به این دلیل خوشش میاد چون اسماش پیچیدست. هرچی پیچیده تر بهتر.

3. نقاشی‌ای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه.
[url=http://s8.picofile.com/file/8331860900/IMG_2519.JPG]این[/url] هم تصویر موجود پر‌دردسر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 19:08:08
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 19:13:52
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 19:23:42
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 21:19:31
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 21:20:40
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 21:21:50
ویرایش شده توسط لاتیشا رندل در 1397/4/24 21:26:55
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1397 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین

براى به عمل آمدن تخم، بايد يك هفته زير يك وزغ خال درشت نر از آن نگه دارى بشود.
به دليل در دسترس نبودن وزغ خال درشت، ما از يك گرگورى گويل جهش يافته توسط طلسم تغيير شكل، استفاده كرديم. گويل مذكور ابتدا كمى مقاومت مى كرد، اما وقتى با طلسم "چسب كنده نشو"، او را به تخم چسبانديم، دست از مقاومت كشيد!
بعد از يك هفته، تخم تغيير رنگ داده، شكست و جانور گوگولى ما به دنيا آمد!

جانور گوگولى ما، با توجه به املاحى كه در پوست تخمش وجود دارد، به محض به دنيا آمدن تخم را مى بلعد. لاكن اينبار مشكلى وجود داشت... ما پس از به دنيا آمدن جانور، موفق به باطل كردن طلسم "چسب كنده نشو" نشديم. جانور ما هم خب... گرسنه بود و همراه تخمش، گويل را هم... خب... خورد!

3. نقاشی‌ای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه. معیار مقایسه رو من بذارین.

هكتاره دريايى!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I was and am the Dark Lord's most loyal servant
I learned the Dark Arts from him
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1397 13:10
نمایش جزئیات
آفلاین

تخم ما به همین راحتی ها باز نمیشه! مثل خودمان باطنش را نشان نمیدهد و بسیار خوددار است! البته اگر کاملا مثل ما باشد هر گز باطنش را نشان نمیدهد اما چون بر خلاف ما نقض و نواقصی هم دارد، بالاخره میشکند... البته آن هم تنها به دستان مبارک من...
و البته به دست عصای باشکوه و جادویی من که کسی جز من صاحب آن نبوده نیست و نخواهد بود....یک ضربه ی عصای من هر تخمی را باز میکند....

آن چیزی که ما از این گونه موجودات سر در آورده ایم غذایشان انگورهای سبز با برگ های بنفش جنوب شرق آمازون اون درخت چپیا

3. نقاشی‌ای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز)

تصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1397 23:02
نمایش جزئیات
آفلاین
برای اینکه بتونم به سوال شما پاسخ بدم قبلش لازمه توضیح بدم موجودی که تخمش به من رسید موجود بسیار نادر، بسیار جادویی و بسیار خفنی به اسم Like a Boss هستش.
لایک عه باس‌ها که عوام اون‌ها رو به عنوان «ژن خوب» هم می‌شناسن، موجودات بسیار راحت‌طلب و چهاردرصدی‌ای هستند و در سراسر عمرشون، حتی زمانی که در تخم هستند باید در رفاه کامل باشن! به همین خاطر هستش که جنین لایک عه باس در داخل تخم امکانات رفاهی کاملی مثل پلی‌استیشن، دستگاه تهویه‌ی هوا، جکوزی و حتی دکمه‌ی خروج از تخم داره!

بله، درست شنیدید! دکمه‌ی خروج از تخم.
البته جنینِ لایک عه باس به خاطر داشتن رفاه و آسایش در داخل تخم، تمایلی به خروج نداره و دکمه رو فشار نمیده. وقتی که رشد جنین کامل بشه و زمان خروج از تخم سر برسه، مادرش یا هرکی که بخواد اونو از تخم دربیاره، بیاد تخم رو در دست بگیره، نوازش کنه و به بچه قول بده که اگر از تخم دربیاد براش کنسول و بازیای جدید می‌خره و هر آخر هفته می‌برتش دیزنی‌لند.

بدین صورت، خود بچه لایک عه باس مشتاق میشه از تخم دربیاد. خیلی متمدنانه دکمه رو فشار میده و نیمه‌ی بالایی تخمش از بین میره و متولد میشه!

همونطور که گفتم لایک باس‌ها خیلی چهاردرصدی، ژنِ خوب و لاکچری‌ان. در نتیجه باید صبح‌ها با نوتلا و آب‌میوه، برای ناهار با خاویار و چیزبرگر و برای شام پیتزا تغذیه بشن تا همیشه سالم و سر حال بمونن. میان وعده‌شون هم بستنی شکلاتی، کیت‌کت و توت فرنگی باید باشه.

3. نقاشی‌ای از تخمتون در حالتی که هنوز نشکسته (1 امتیاز)، و در حالتی که شکسته شده و جانورتون به دنیا اومده بکشین. (4 امتیاز) حتما باید سایز تخمتون تو نقاشی مشخص باشه. معیار مقایسه رو من بذارین. یعنی سایز تخم رو در حالتی که کنار یه پیکسی قرار گرفته مشخص کنین.

نقاشی اینجانب با حضور لایک عه باس، خودم و استاد گرانقدر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1397 20:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ویرایش شده

1. خب همونطور که میتونین تو نقاشیم ببینین این یه تخم بچه مار هس...
تخم سفت و سختی داره اما با این حال به مراقبت زیادی نیاز داره!
احتمالا شما فک میکنین بچه ماری که متولد میشه لوسه!؟اما شما اشتباه میکنین!...
این مار یک مار معمولی نیس!...
اگه به اندازه کافی از این تخم مراقبت نشه هنگامی که بچه مار متولد شد مثله نژادش رشد سریعی میکنه و تبدیل به یه مار غولپیکر میشه و هممون رو میبلعه!
و اگر در شرایطی که ما بی دقتی کنیم اونو بندازیم و یا از عصبانیت بر ملاج کس دیگر بزنیم (و از شانس ما زمان متولد شدنش باشه)دیگه نگم بهتره!.
ما باید این تخم را در یک سبد حصیری پر از پرقو درتوی یک اتاق گرم در کنار یک شومینه(که همیشه اتیشش باید روشن باشه)نگهداری و مراقبت کنیم.
و نباید روی تخم لکه ای باشه و اگر لکه ای بود بای هرچه سریعتر با اب گرم و حوله نرم به ارومی اونو پاک کنیم و هر شب براش قصه و لالایی بگیم(تا بچه مار متولد شه!)
و هر وقت هم متولد شد خودش برا خودش داستان دیگه ای داره...
درسته که نگهداری و مراقبت از این تخم و بچه متولد شده کار سخت و دردسر سازیه...ولی وقتی بچه مار مانند نژادش تبدیل به یه مار غولپیکر شد از ما محافظت میکنه!(بعله اینجوریاس!)
**************************************************************************************************************************
2. هنگامی که بچه مار متولد شد ما باید به ان شیر گرم و تازه بدهیم(این کار را تا یکی دو ماهگی ادامه میدهیم)
بعد از یکی دو ماه ما بچه مار را با گوشت تازه و چرب و کباب شده(نازک و کم حجم)و به عنوان دسر مرغ بریان با لیمو ترش سیر میکنیم.
و برای صبحانه و شام شیر گرم با مخلوط پودر استخوان ببر(تازه)بهش میدهیم.
و هینطور برای عصرانه دلمه با برگ مو و بجای مخلفات درونش آن را پر از انواع و اقسام حشرات جادویی میکنیم و به ان میدهیم.
و اما جواب به *چرا؟*
*ما برای این به ان تا یکی دو ماهگی شیر تازه و گرم میدهیم تا استخوان ها و دندانهایش سریع رشد کند.
*ما برای این به ان بعد از یکی دو ماهگی گوشت تازه و چرب و کبابی میدهیم تا در دوران بلوغش تبدیل به یک مار غولپیکر سنگین بشود نه یک مار غولپیکر استخوانی!و برای این نازک و کم حجم تا بچه مار با خیال آسوده و راحت گوشت را میل کند و دل درد نگیرد!(مرغ بریان با لیمو ترش تنها برای سیر کردنش است چون گوشت به تنهایی سیرش نمیکند!)
*ما برای این به ان شیر گرم با مخلوط پودر استخوان ببر(تازه)میدهیم تا رشد دندانها و استخوانهایش سریعتر شود و همینطور قطور تر!...
*ما برای این به ان دلمه با برگ مو و پر انواع و اقسام حشرات جادویی میدهیم تا خواص حشرات جادویی به درونش نفوذ کند و او را شکست ناپذیر کند!(این حشرات جادویی جادویی تر از انچه شما فک می کنین هستن و گرفتنشونم خعلی سخته!)

این روند غذایی تا دوران بلوغ بچه مار ادامه دارد!...
*************************************************************************************************************************
3.

قبل از متولد شدن:
بچه مار متولد نشده
بعد از متولد شدن:
بچه مار متولد شده
**************************************************************************************************************************
حتما شما فک میکنین چجوری این بچه مار با این ظاهر مظلوم و جثه کوچیک میتونه تبدیل به یه مار غولپیکر بشه؟!
شاید شما در ظاهر این جوری ببینین ولی این بچه مار در درون رشد ژنتیکی(از هر لحاظ)سریع و بالایی داره!.
(این بچه مار Magical Giant Magpie یا همون مار غولپیکر جادویی نام داره)
پروفسور وارنر اگه باز هم مشکلی تو کارم وجود داره بگید ویرایشش کنم.
و با تشکر از راهنمایی های خوبتون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/24 13:43:57
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو می‌زنند... فرزندان هلگا می‌درخشند!

شادی رو می‌شه در تاریک‌ترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1397 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
1.تحت چه شرایطی تخمی که به شما داده شده شکسته می‌شه و حیوون داخلش به دنیا میاد؟ (3 امتیاز)

اول از همه باید به مدت 4 دقیقه و 30 ثانیه بذاریمش زیر خاک و روی خاک رو با پَر جغد پُر کنیم. دقت کنیم که باید حداقل یک روز قبل توی اون خاک مهر گیاه وجود داشته باشه. بعد از اینکه از خاک درش اوردیم باید با برف فشرده شده بشوریمش و خشکش کنیم. سپس داخل یک جام طلایی میذاریمش و دورشو با شیره ی درخت بلوط(!) پر می کنیم. در نهایت با شوق فراوان به تخم می نگریم تا کوچولوی نه چندان کوچک* ما ازش بیاد بیرون.(این جانور مورد علاقه ی اسلیترینی ها بوده و بسیار قدرتمند است.)

* نام این حیوان آتشین ماره و قابلیت پرواز داره و دوران جنینی و بلوغ خودش رو در تخم سپری می کنه.

استخوان بال جغد، کرم فلوبر کوبیده شده، زهر عنکبوت(ترجیحا از نواده های آراگوگ باشه)
آتشین مار برای نیش های کشنده تر از زهر عنکبوت،بدن نرم و قابل انعطاف از کرم فلوبر و برای پرواز قدرتمند از استخوان بال جغد استفاده می کنه.

اینم نقاشی من!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
All sins are attempts to fill voids
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1397 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
1. در شرایطی که جانور درونش کامل شده باشه.
در شرایطی که تخم دیگر جایی برای نگهداری جانور نداشته باشد (ینی جانور به اندازه کافی رشد کرده باشد).
در شرایطی مثل تغییرات آب و هوایی (گرما-سرما-رطوبت...) تخم ترک برداره و بشکنه و جانورش متولد شه!!
البته بستگی به جانور درونش هم داره ...
مثلا اگه جانوری سر سخت باشه تخم ان سفت و سخته و زمان زیادی برای شکسته شدن و متولد شدن جانور درونش میخواد
و بر عکس.. اگر جانوری ناز و گوگولی باشه تخم ان نازک تره و به مراقبت زیادی نیاز داره تا نشکنه و جانورش ناقص به دنیا نیاد (و به نظرم با مراقبت زیاد ما تا نشکنه جانورش زودتر به دنیا بیاد)
در شرایطی که ما بی دقتی کنیم اونو بندازیم و یا از عصبانیت بر ملاج کس دیگر بزنیم (و از شانس ما زمان متولد شدنش باشه)

2. بستگی به جانورش داره (ممکنه گوشتخوار باشه یا گیاهخوار).
اگه گوشتخوار باشه گوشت های مغزی که طبیعی باشه و صد البته نازک (چرا که در دوران طفولیته!!!)
و همینطور اگه گیاهخوار باشه گیاه های خیلی مفیییید و مغزی (نازک و کم حجم) که کاملا طبیعیه طبیعی باشه و همینطور شیر تازه که کلسیم داره و خیلی خوبه و اگه با مخلوط سبزیجات و یا میوه جات با شه که عااالی میشه
و سبزیجات و میوه جاتی که حس های پنجگانه رو تقویت کنن هم توصیه میشه مثل هویج و ...
و اما جواب به *چرا؟*
چرا که هر بچه جانوری باید از بچگی چیزای خوب و مقوی بخوره و برای این گفتم نازک که بچه اون جانور دل درد نگیره و با خیال اسوده و راحت غذاشو میل کنه!!
و برای این گفتم طبیعی.. که محصولات طبیعی سالمن وهمه دکترا هم توصیه میکنن (کیه که توصیه نکنه؟؟!!)

3.

قبل از متولد شدن:
بچه مار متولد نشده

بعد از متولد شدن:
بچه مار متولد شده

پروفسور وارنر اگه مشکلی تو کارم وجود داره بگید ویرایشش کنم
ببخشید من اونجا منظورتون رو از پیکسی نفهمیدم خواهشا با نگاه کردن نقاشیام اگه مشکلی داشت بگید یه نقاشی دیگه با پیکسی بکشم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرتمیسیا لافکین در 1397/4/23 10:27:54
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو می‌زنند... فرزندان هلگا می‌درخشند!

شادی رو می‌شه در تاریک‌ترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!