جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: جادوگر سال
ارسال شده در: یکشنبه 2 فروردین 1394 20:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج مرحله دوم انتخاب جادوگر سال ۹۳ (دوره چهل و ششم):

دابی: ۸ رای
لرد ولدمورت: ۱۲ رای
آلبوس دامبلدور: ۸ رای

با توجه به بررسی آراء، عنوان جادوگر سال به «لرد ولدمورت» تعلق گرفت.

با سپاس از مشارکت دوستان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: سه‌شنبه 26 اسفند 1393 00:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نتایج مرحله اول جادوگر سال سال 93 دوره چهل و ششم:

لرد ولدمورت: 5 رای
آلبوس دامبلدور:3 رای
لی لی پاتر:1 رای
جیمز پاتر:1 رای
هکتور دگورث گرنجر:1 رای
دابی:2 رای

مرحله دوم از طریق نظرسنجی بین لرد ولدمورت ، آلبوس دامبلدور و دابی دنبال می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: دوشنبه 25 اسفند 1393 17:57
نمایش جزئیات
آفلاین
دابى عزیز. :)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

I'm James.
ارسال شده در: یکشنبه 24 اسفند 1393 09:05
نمایش جزئیات
آفلاین
با تچکراز هکتور که کیبورد فرسایی ما رو به حداقل رسوند، و با معذرت از ارباب که ما هی رای تکراری بهشون میدیم، رای ما ارباب هست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 اسفند 1393 23:55
نمایش جزئیات
آفلاین
به همون دلایل مذکوری که هکتور به خوبی و به طور کامل بیان کرد، ارباب لرد ولدمورت کبیر!

کسی که نه تنها همیشه فعالیت مستمر خودشو حفظ کرد، بلکه حتی ذره‌ای از کیفیتش هم کاسته نشد. قدردانی از کسانی که برای سایت اینقدر زحمت می‎کشن و به رونق و فعالیتش کمک می‌کنن سخته و حداقل کاری که ما می‌تونیم بکنیم اینه که لااقل با این رنک نشون بدیم که شاهد این همه فعالیت عالی و کمکی که به خیلی از اعضای سایت می‌کنن هستیم.

در نتیجه » رای من اربـاااااااب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 اسفند 1393 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده می خواستم رای جادوگر سال را ابتدا به ارباب بدهم ولی یادم آمد که ارباب جادوگر قرن است و همینجا رایم را به عنوان جادگر قرن به ایشان می دهم اما رای جادوگر سال را به کسی می دهم که خیلی آهسته و پیوسته و در حال تلاش است و به جان خودم پوست آدم کنده می شود بخواهد ناظر انجمن موزه ی وزارتخانه باشد و فعالیت کند. اصن آدم آنجا دوام نمی آورد. فقط و فقط کار موزه از عهده ی یک جن خانگی زحمتکش آزاد خوب بر می آید و لاغیر.
یعنی به جان خودم اگر بگویم برای هر پست مثلا تاپیک قورباغه شکلاتی روزها و هفته ها وقت گذاشته شده شاید باورتان نشود. هی برو لینک پیدا کن. از این بپرس. از اون آمار بگیر. صدتا تب باز کن که هی لینک بدی و از این منابع استفاده کنی برای نوشتن. برو سراغ پستا و تاپیکای 10 سال پیش. به هورکراکس ارباب خیلی سخته و حوصله می خواد. اصن تف به گور شوهرخواهر اونی که ایده ی این موزه رو داد و ملت رو انداخت تو هچل و خودشم قصر در رفت. بنده همینجا اعلام می کنم مادر واقعی یه بچه اونیه که بزرگش کرده نه اونی که زاییده ش و این یعنی دابی مادر و بنیان گذار واقعی موزه ست و ارزش زحمات دابی در طول سالیان و زمان های بعدی مشخص خواهد شد و زنده باد دابی! رای من به عنوان جادوگر سال تعلق می گیره به جن زحمتکش و خوب؛

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/12/23 20:40:14

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: شنبه 23 اسفند 1393 14:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخوام رایم رو به کسی بدم که توی همه صحنه های سایت در طول همه سال هایی که بوده حضور داشته. همیشه همه جا بوده و بدون چشم داشت برای همه وقت گذاشته. کمکشون کرده. از خودم بگیر که از روز اولی که اومدم کل ایفای نقش و نویسندگی و پیشرفتم رو مدیون ایشونم تا خیلی های دیگه. کسی که سال هاست با همه وجودش داره برای گروهش تلاش میکنه. برای ماموریت هاشون، برای شخصیت پردازیشون، برای بهتر شدن نوشته هاشون و...

متاسفانه خیلی از ما عادت کردیم وقتی یه نفر این همه برامون زحمت میکشه و وقت میذاره، کم کم اینو جزو وظایفش میدونیم. یادمون میره داره لطف میکنه. داره از وقتی که میتونه برای خودش بذاره میزنه تا به ما کمک کنه. یادمون میره ازش تشکر کنیم. اگر چه حتی با دادن هزاران رنک شبیه این نمیشه از زحماتش قدردانی کرد ولی شاید بشه یه کمی از خستگی رو که ما گذاشتیم تو تنش بمونه از بین برد.

اونی که من میخوام بهش رای بدم به خود من چه داخل سایت چه بیرونش انقدر کمک کرده که به نظر من ممکن نیست فردی لایق تر از اون برای این رنک وجود داشته باشه.

ممنونیم که هستید ارباب.

رای من لرد ولدمورت.

پ.ن: میدونم حرفام طولانی شد. ببخشید ولی لازم بود همه اینا رو بگم چون جای دیگه ای برای این حرف ها پیدا نکردم.
یه مورد دیگه هم که میخوام اضافه کنم اینه که شاید من به دید خیلی ها تازه وارد تر از اونی باشم که بخوام در این مورد نظر بدم. ولی میخوام این رو دوستانه خواهش کنم از همه که وقتی میخوان رای بدن صرفا رای بقیه یا هدف دیگه ای رو نبینن. این رنک ساله بنابراین طبیعتا باید فعالیت همه سال یک فرد مورد ارزیابی قرار بگیره نه اینکه صرفا چون یه برهه از زمان یه کاری رو انجام داده پس رنک مال اونه. ملاک اصلی مقام و رتبه فرد نیست. ملاک فعالیت و زحمتیه که داره میکشه.

باز هم بابت طولانی شدن صحبت هام معذرت میخوام.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب یه دونه باشن... واسه ی نمونه باشن!

ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 11:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اگرچه افراد زیاد هستند که تاثیرات زیادی بر روی ایفای نقش در سال گذشته داشته اند، آلبوس دامبلدور فعلی یا همان ماندانگاسِ سابق، از نظر شخص بنده، به عنوان مدیر هاگوارتز، مسئول برگزاری مسابقات کوییدیچ و... با توجه به خلاقیت هایی که از خودشون نشون دادن (چه در هاگوارتز و چه در کوییدیچ)، خودشون رو لایق این رنک کرده و برای ایشون موفقیت رو خواستاریم!

رای ما نیز به آلبوس دامبلدور فعلی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!

!Only Raven
!Only Raven

!I am THE PROUDFOOT
!Only Raven
OnlyRaven
ارسال شده در: جمعه 22 اسفند 1393 02:23
نمایش جزئیات
آفلاین
اِهِم

رای من: آلبوس دامبلدور

یه چیزی بگم:
سه نفر هستند که بینشون شک داشتم. یکی یوآن آبرکومبی که رو سرکشش حساسه و کلا جادوگر تیزیه. یعنی از این لحاظ به روباه ها شباهت داره و البته خوشتیپ هم هست و از این لحاظ هم به روباه ها شباهت داره و صد البته دلیل برجسته شدن یوآن تو ذهن من فقط دو مورد بالا نیست، کلا از نوع فعالیتش و صحبتش و دقتش و ایفاش و حضورش در سایت خوشم میاد و از نظر من یکی از کسانیه که میتونه جادوگر سال باشه.

دومی دورا تانکس سابق یا لاکرتیا بلک که ساحره بسیار خوش زبان و دوست داشتنی ای هست و شاید خیلیا درست نشناسنش ولی من چون یه قسمت زیاد از امسال رو توی هافلپاف فعال بودم کاملا میشناسمش و ایفای نقشش و انگیزه شو ستایش میکنم و اگه میشد به سه نفر رای داد به لاکی هم رای میدادم والبته همه ذهنیت من مربوط به شناسه قبلیشه یعنی دورا تانکس چون هیچ ذهنیتی از شناسه جدیدش ندارم و شایدم نمیتونم درست باهاش ارتباط برقرار کنم.

و اما سومین نفر که میخوام رایم رو بهش تقدیم کنم، آلبوس دامبلدور هست. بنظرم واقعا ایفای نقش دامبلدور بهش میاد. آدم با حوصله ایه معمولا. سعی میکنه جانب انصاف رو رعایت کنه و از کسی کینه به دل نگیره. خوش برخورده. مثبته و کلا وجودش برای سایت کاملا مفیده.

توی شخصیت قبلیش که یه کمی دستش کج بود هم میشناختمش و ندیدم هیچکدام از این خصوصیاتش تغییری پیدا کنه. یه روحیه ای داره که میتونه کلی آدم رو دور و بر خودش جمع کنه و البته ایفای نقش خیلی خوبی هم داره و سوژه های قشنگی به ذهنش میرسه و البته این آخری رو بیشتر از اون شخصیت قبلیش یادم میاد. اگه بخواد بینهایت خوش سلیقه هم هست. هیچوقت یادم نمیره کارنامه های ترم قبلی هاگوارتز رو با چه سلیقه و دقتی آماده کرده بود.

در کل آلبوس، شایسته این رنکه و چون قبلا سیریوس بلک به آلبوس رای داده و اگه من هم رای بدم میشه دو رای و بهتر از اینه که به لاکی یا یوآن رای بدم که میشن یه رای، پس رایم رو به آلبوس دامبلدور میدم.

آلبوس عزیز در آخر یه توضیح کوچیک هم بدم. چند وقته با هم صحبت نکردیم و منم حقیقتش سرم شلوغه و وقت نکردم خصوصی بهت بگم و شاید اصلا بهتر باشه تو جمع بگم چون یادم میاد چند باری توی جمع توی شات باکس باهات شوخی کردم. من کلا از هر کس خوشم بیاد زیاد باهاش شوخی میکنم. شاید حتی به قدری که بعضی وقتا سوء تفاهم میشه ولی معمولا با هر کس راحت نباشم، رسمی برخورد میکنم. خواستم اینو بگم که گفته باشم اگه یه موقع تو شات باکس یا جاهای دیگه باهات شوخی کردم و مثلا به جای دامبلدور گفتم "دانگلدور" فقط هدف ابراز دوستی از نوع پسرانه بوده. خودت که میدونی شوخیای پسرانه چطوریه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اسفند 1393 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
وقتی به کل سال نگاه میکنم فقط یه نفر هست که همیشه بوده،همیشه فعال بوده و همیشه مفید بوده.اونم لرد ولدمورته.چه در ایفای نقش و چه در نظارت و چه نقد و برگزاری دوئل ها و ماموریت های مرگخوارا ورسیدگی بهشون و راهنمایی های متفرقه.
رای من لرد ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارباب فقط یکی...همین یکی!تصویر تغییر اندازه داده شده