در دل قلعهی هاگوارتز، جایی پنهان و تاریک وجود دارد که کمتر کسی جرأت نزدیک شدن به آن را دارد: «تنبیهسرا». این مکان، به عنوان یکی از مخوفترین نقاط مدرسه شناخته میشود و به خاطر وسایل تنبیهی جادوییاش، داستانهای ترسناک زیادی دربارهاش نقل میشود. دیوارهای سنگی و سرد، با جادوهای قدیمی پوشیده شدهاند و درون آن، صداهایی از زنجیرها و فریادهای خفه به گوش میرسد.
شایعات میگویند که در این مکان، جادوهایی وجود دارد که میتواند خاطیان را به شدت تنبیه کند. از جادوهای تغییر شکل گرفته تا جادوهای کنترل ذهن، همه و همه در اینجا به کار میروند. اما در میان این ترس و وحشت، گروهی از دانشآموزان شجاع تصمیم به ورود به این مکان مخوف میگیرند.
من یکی از آنها هستم. با دلی پر از هیجان و کمی ترس، به سمت تنبیهسرا حرکت میکنم. در حالی که دوستانم در کنارم هستند، به آرامی درب سنگی را باز میکنیم و وارد میشویم. هوای سرد و مرطوب به صورتم میخورد و بوی کهنگی و عطر جادو در فضا پیچیده است.
**داخل تنبیهسرا**
درون تنبیهسرا، وسایل عجیبی به چشم میخورد. یک صندلی چوبی بزرگ با زنجیرهایی که به آن متصل شدهاند، در گوشهای قرار دارد. بر روی دیوارها، نقاشیهایی از جادوگران قدیمی دیده میشود که در حال تنبیه دانشآموزان خاطی هستند. در کنار آن، یک جعبه بزرگ با جادوهای مختلف وجود دارد که هر کدام از آنها به نوعی برای تنبیه طراحی شدهاند.
دوستانم و من تصمیم میگیریم که به جعبه نزدیک شویم. وقتی درب آن را باز میکنیم، جادوهایی با رنگهای مختلف و اشکال عجیب به چشم میخورد. یکی از آنها، جادوئی است که میتواند صدای فرد خاطی را به مدت یک ساعت خاموش کند. دیگری، جادوئی است که میتواند فرد را به شکل یک موش کوچک درآورد. این جادوها، نه تنها برای تنبیه، بلکه برای انتقامگیری از همکلاسیهایمان که به ما ظلم کردهاند، به کار میروند.
**انتقامگیری**
ما با هم تصمیم میگیریم که از این جادوها استفاده کنیم. یکی از دوستانم، به نام سارا، پیشنهاد میدهد که از جادو خاموش کردن صدا استفاده کنیم. او میگوید: "بیایید از این جادو بر روی مایک، آن پسر مغرور استفاده کنیم که همیشه ما را مسخره میکند." همه با هم موافقت میکنیم و به سمت اتاقی که مایک در آنجا است، حرکت میکنیم.
وقتی به اتاق میرسیم، مایک در حال صحبت با دوستانش است. به آرامی وارد میشویم و سارا جادو را بر روی او اجرا میکند. ناگهان، صدای مایک قطع میشود و او با چهرهای متعجب به ما نگاه میکند. دوستانش به سرعت متوجه میشوند که چیزی در حال وقوع است و به سمت ما برمیگردند.
**فرار از تنبیهسرا**
اما قبل از اینکه بتوانیم فرار کنیم، درب تنبیهسرا به شدت بسته میشود و صدای زنجیرها به گوش میرسد. ما در تلهای گرفتار شدهایم. قلبم به تپش میافتد و ترس به وجودم نفوذ میکند. اما سارا با شجاعت میگوید: "ما باید از اینجا خارج شویم!" با هم تصمیم میگیریم که از جادوهای دیگر استفاده کنیم.
یکی از دوستانم، آرش، جادو تغییر شکل را به کار میبرد و به شکل یک گربه در میآید. او به سرعت به سمت درب میدود و تلاش میکند تا درب را باز کند. در همین حین، من و سارا به مایک نگاه میکنیم که هنوز در حال تلاش برای صحبت کردن است. او به ما میخندد و میگوید: "فکر میکنید میتوانید از اینجا فرار کنید؟"
اما ما ناامید نمیشویم. با هم، جادوهای مختلف را به کار میبریم و در نهایت موفق میشویم درب را باز کنیم. به سرعت از تنبیهسرا خارج میشویم و به سمت حیاط قلعه میدویم. در حیاط، نفس راحتی میکشیم و به یکدیگر نگاه میکنیم. این تجربه، نه تنها ما را به هم نزدیکتر کرد، بلکه به ما یاد داد که هرگز از ترسهایمان فرار نکنیم و همیشه با هم باشیم.
**نتیجهگیری**
تنبیهسرا، با تمام ترسها و چالشهایش، به ما یاد داد که دوستی و شجاعت در برابر مشکلات همیشه پیروز است. ما دیگر به آن مکان مخوف به عنوان یک تهدید نگاه نمیکنیم، بلکه به عنوان یک تجربهی یادگیری و فرصتی برای تقویت دوستیهایمان. و از آن روز به بعد، هر بار که نام تنبیهسرا به میان میآید، یادآور خاطراتی میشود که ما را به هم پیوند میدهد.
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[single]] تنبیه سرای هاگوارتز
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
پاسخ: پاسخ به: تنبیه سرای هاگوارتز
پاسخ به: تنبیه سرای هاگوارتز
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

مرگ پدر ساده تر از این است که او تو را به عنوان غریبه ببیند و تو او را بشناسی 

چجوری میخوری که انقدر میشه کارد بخوره به شکمت؟!
یادم نبود این. وایسا وایسا.

آقای جاگسن از من خواستن تا توی جلسه شکنجه تو شرکت کنم و ابتکار عمل رو دستم بگیرم... که منم با شوق قبول کردم.