جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  115 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  158 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مهر 1404 16:09
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام! سلام!
از اونجایی که شک داشتم کجا باید این درخواستو بدم، ولی فکر کنم همینجا جاش باشه به هر حال...
میخوام دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ رو اجاره کنم. یکی رو به عنوان بورسیه هاگوارتزم، و یکی رو از حساب گالیونم!

صدای سالازار اسلیترین:

اجاره‌ی دو تاپیک شبی از شب‌های ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ تأیید شد. در صورت فعال‌سازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزه‌ی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/7/1 16:32:12

Only Raven

ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 11:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
دابی به سالازار قربان سلام کرد.

دابی یک داوطلبی تدریس در بند و بساط خودش پیدا کرد که ندونست از کجا اومد! دابی خواست با عنایت به هویت خودش، بندهای داوطلبی رو اصلاح کرد.

1. زبان شناسی جادویی: دابی همچنان برای این درس داوطلب بود. البته سیلابس دابی متفاوت بود. دابی به تدریس تطبیقی زبان‌های گونه‌های مختلف جادوگری خواهد پرداخت قربان.

2. جادوی خانگی: جادوی خانگی، جن خانگی! دابی در این امر یک متخصص بالفطره بود اسلیترین قربان! این در خون دابی بود قربان!

3. هاگوارتز شناسی: دابی به عنوان جنی که در هاگوارتز خدمت کرد، البته به صورت آزادانه و اختیاری این کار رو کرد! دابی جن آزاد! دابی عرض می‌کرد. دابی تمام سوراخ و سمبه‌های هاگوارتز رو شناخت. دابی حتی خودش در هاگوارتز سوراخ و سمبه ایجاد کرد! دابی به کلاب‌های شبانه‌ی زیرزمینی هاگوارتز راه داشت که هیچ یک از اعضای اون کلاب یکدیگر رو نشناخت! هیچ کس نتونست حدس زد که اون جا چه اتفاقاتی افتاد سالازار قربان!

همچنین دابی سایر درخواست‌های گذشته رو ابطال کرد.

دابی رو چه به تدریس؟ دابی باید کفش اساتید هاگوارتز رو واکس زد. دابی نباید درخواست می‌داد! دابی بد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلامی به جد بزرگوار ما...

شاید همه چیز را باید از نو شروع کرد.
این غریزه بشری است که از چیزهای ناشناخته می ترسد و برای بقای خودش هم که شده در وادی ناشناخته ها قدم نمی گذارد. این قانون درونی دوام انسان را تا امروز تضمین کرده و جز شجاعانی که جرات شکستن قوانین را داشته اند، کسی از آن سر باز نزده است.
اما...
مگر نه آتش جز به تجربه کوفتن سنگ بر سنگ پیدا شده؟ کاری بس عجیب نبوده؟
مگر نه که کسی بوده که از غارهای تنهایی فراتر رفته و فهمیده که زندگی بیرون از خانه نیز جریان دارد؟
مگر نه اینکه اولین وردها و اولین طلسم ها جز به تلاش و جوشش نیروی درونی "عجیب الخلقه" ای آفریده شده اند؟

همیشه بوده اند مشعل دارانی که راه را نشان داده اند و یه دیگران نشان داده اند که آنچه می پندارند متفاوت از چیزی که در حقیقت وجود داد و این کاری است که ما میخواهیم انجام دهیم.
میخواهیم کلاس آموزش تاریکی را به عهده گیریم و آنچه واقعا هست را به افراد بیاموزیم. البته نه اینکه ایشان را وادار به انجامش کنیم و بلکه آزادی شناخت بدهیم که هرکس با دانش درونی خود آنچه میخواهد برگزیند و نه با دستور و مواخذه بزرگان تنها چشم برهم نهد و راه گریز پیش بگیرد و آیا کسی هست که بیشتر از ما، از تاریکی بداند؟ کسی هست که عدالت را در مورد تاریکی رعایت کند و آنچه که واقعا هست را نشان دهد؟
اگر هست که تجربه شیرین آموختن را به او میگذاریم و اگر نیست امیدواریم ما را در نشان دادن حقیقت محض و نورانی جادو یاری کنید.

ممنونیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: شنبه 1 شهریور 1404 19:03
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
درود بر بزرگ پیرمرد جوان موسس هاگوارتز و مدیر وقت! خوشحالیم که به جای آن آلبالوی کج‌عینک ریش‌بلندِ قناری‌فِیس، شاهد حضور سیکس‌پک شما در رأس امور هستیم.

بنده در هر زمینه‌ای تخصص دارم؛ از جادوهای تاریکی بگیر تا جادوهای روشنایی، از پیشگویی تا تغییر شکل؛ حتی دستی هم بر آتش جانورشناسی و زبانشناسی دارم. هاگوارتزشناسی و جادوهای خانگی هم دو حوزه‌ی جذاب هستن که همیشه بخشی از مطالعاتم را تشکیل می‌دادند.

اما

این بار اولویتم با «تاریخ جادوگری» است و اگر استادی برای این درس نبود، با کمال میل حاضرم پا به عرصه‌ی پرحاشیه و حساس تاریخ‌شناسی بگذارم و طی چهار چالش کسل‌کننده اما شاید هم جذاب، جادوآموزان نسل آینده را کمی ورز بدهم. میل دارم کمی چاشنی «تحقیق» به مهارت‌هایشان اضافه کنم و ببینم تا چه حد می‌توانند با رعایت دقت و درستی حقایق تاریخی و دخالت دادن آنها در جادویشان، یا حتی سوار شدن بر موج این‌ها، نتایجی بس حیرت‌انگیز بگیرند!

تا درودی دیگر بدرود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1404 14:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هیبرنیوس که مجبور شده بود کلاهشو از روی سرش برداره تا بتونه از در رد بشه، حالا با عجله درحال قرار دادن کلاه روی سرش بود. و یه جوری با حساسیت روی سرش تنظیمش می‌کرد که انگار تکه‌ای از مغزش جا به جا شده باشه!

- سلام جناب سالازار اسلیترین، امیدوارم اوقاتتون به کام باشه. منو که می‌شناسین؟ البته حق دارین به جا نیارین اما من همونم که همیشه تو تالار هافلپاف پرسه می‌زد و بچه ها دلقکِ هافلپاف صداش می‌زدن. دلخوری‌ای نیستا، بالاخره من یه دلقکم. اما قانونی نداریم که دلقکا رو از پروفسور شدن منع کنه. نکنه داریم و من خبر ندارم آقای سالازار؟

سالازار می‌خواست جواب هیبرنیوس رو بده، اما هیبرنیوس قبل از اینکه فرصت حرف زدن رو به سالازار بده، چندتا دفترچه‌ی قطور از زیر کتش بیرون کشید و روی میز گذاشت.

- نیازی به تأیید حرفام نیست جناب. همین الانشم می‌دونم چی قراره بگین. فقط بی زحمت یه نگاه به نوشته های من بندازین که اگر مشکلی نیست از همین فردا توی یکی از این حوضه های زیر کارمو شروع کنم.

ریاضیات جادویی؛
همون‌طور که اسمش مشخصه، ریاضی هم برای جادوگران ضروریه اما به نوعِ خودش! ما اعداد و معادلات رو اون‌طور که ماگل ها یاد می‌گیرن، یاد نمی‌گیریم. ما اول از تاریخ ریاضیات توی دنیای جادوگری شروع می‌کنیم و دستاورد هاشون رو بیان می‌کنیم، هندسه و مثلثات رو به سبک خودمون می‌آموزیم که توی استفاده از جادو و نحوه‌ی ساخت و ساز به شدت به دردشون می‌خوره. و حتی برای جذابیت بیشترِ ریاضی برای جادوآموز ها، می‌تونم چندتا از بچه های سیرکم رو بیارم تا نقش اعداد رو براشون بازی کنن.

ادبیات جادویی؛
اگر دقت کنین، ما داستان های بسیار جذابی برای خودمون داریم که ماگل ها هرچقدر هم زور بزنن، نمی‌تونن حتی ذره‌ای از اون خلاقیت رو داشته باشن! من بهترین داستان ها رو از دلِ جادوگران بیرون می‌کشم و برای جادوآموز ها به نمایش می‌ذارم، اونها رو با بهترین نویسنده ها آشنا می‌کنم و بهشون یاد میدم که چطور ادبیات جادویی رو پاس بدارن! البته برای تلفظ و نوشتار صحیحِ کلمات توی اجرای طلسم ها هم ادبیات جادویی خیلی نیازه. به هرحال کلمات بار و ارزش خاص خودشون رو دارن. می‌دونین؟ کلمات خودشون یه نوع جادوی خیلی ارزشمندن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1404 00:25
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اللهم صل علی سالازار اسلیترین و آل اسلیترین.

سالازارا! قدرقدرتا! جلوی شما سعی می‌کنیم به زرمان ... چیز ... به کرمان، زیره نبریم. ولی خوب اگر امر بفرمایید، ما در درگاه به نوکری حاضریم. اگر خرده دانشی باشه که به برکت خون پاک شما در رگ ما جاریه، حسب‌الامر فرمایشتون آماده‌ی ارائه به نسل نوی اصیل‌زادگان هستیم.

در مورد کلاس، امر امر شماست. حکم آن چه تو فرمایی. هرجای خالی که شما بگین ما همونو پر می‌کنیم. ولی خوب از آن چه که شما لیست کردید، ما اگه پررویی نباشه، تو این چند مورد در خودمون می‌بینیم که بهمون برسه!

جانورشناسی جادویی: ارائه‌ای از انواع جانوران که به صورت روزمره با آن‌ها سر و کار داریم. مثلا شما اگر اهل جارو راندن باشی، آن جانوری که جارویش را جلوی در گاراژ شما پارک می‌کند، یک نوع جانور بخصوص است! یا از همان تیره و طایفه، جانورهایی که نوربالا می‌اندازند توی چشمت و جانورهایی که در اتوبان دنده عقب می‌آیند. یا اگر بروی در ادارات جادویی بگردی، جانورهایی که می‌توانند با یک امضا کارت را راه بیندازند اما هی می‌فرستندت دفتر این و آن. یا آن جانور بالادستی که گالیون‌ها را به جیب می‌زند و فلنگ را می‌بندد. این جانورهای اداری هم هر نوعشان ویژگی‌های به خصوص دارد. بدترین جانوران، جانوران مشنگ دوست و مشنگ پرست. جانوری که گالیون را به جای خرج آبادانی مملکت خودش، می‌برد خرج مشنگستان و ماگل‌لند می‌کند و جانوری که از این‌ها حمایت می‌کند تا در قدرت بمانند! تف ...

تاریخ جادوگری: 0 تا 100 این کلاس به شرح دوران طلایی حکمرانی سالازار کبیر بر جامعه جادویی می‌پردازد. از خدمات اسلیترین و عمران و آبادنی به دست او گرفته تا وجهه‌ی جامعه‌ی جادویی که چقدر افتخارآمیز بود و خاطراتی از برخوردهای مردمی قاطع سالازار مانند داستان مشهور نانوا و تنور که الگوی یک حکمرانی را به صورت کامل در خود دارد.

زبان‌شناسی جادویی: برای تعامل با هر کسی، باید زبان او را شناخت. مثلا در تعامل با فرزند، او زبان کتک را می‌شناسد. اگر فرزند ذکور نباشد (متاسفانه) این زبان تا آخر عمر زبان اول شما با او خواهد بود. یا مثلا در تعامل با رعیت، زبان زور حاکم است تا او آدم باشد و جفتک نپراند. یا در تعامل با فروشنده، زبانِ درازِ تو سرِ مال زن، زبانی است که کار را راه می‌اندازد تا تخفیف تپل بگیری.

ما در خدمتیم. یا این جاها یا هر جا که شما بفرمایید. عزتتان زیاد، سایه‌تان مستدام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 17:02
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اهم اهم! یاالمرلین!

عع! ببخشید من ناخودآگاه می‌خوام وارد دستشویی بشم از این سر و صداها در میارم دیگه!

بگذریم!

سالازار عزیزم!

می‌دونی که دانشمندا میگن اگه با یه کسی بیشتر از 5 سال دوست بمونی احتمالاً تا همیشه باهاش دوست خواهی موند؟
می‌دونی الان با این تعاریف توی بِستی من هسی؟

ببین، می‌دونم! الان پیش خودت داری میگی این هلگا هم معلوم نیست با خودش چند چنده. یه روز بر علیه ما کودتا می‌کنه، روز بعدش میاد به من میگه بستی!
ولی ببین تو همون موقع‌ها هم دوست خوب من بودی. حالا درسته که من با یه سری از کارهات خیلی موافق نبودم، اما خب ما دوستای 1000 ساله هستیم دیگه، تسترال همو بخوریم بالشو دور نمی‌ندازیم که!

حالا هم من اومدم که یه روبوسی کنیم و کدورت‌ها رو بذاریم کنار دیگه!

آهان راسی همین الان یه چیزی یادم افتاد.
من چند وقت پیشا رفتم توی انتخابات وزارت ثبت نام کردم. اصلاً من اونجا هم دارم میرم به نمایندگی از موسس‌های هاگوارتس. تو خودت همیشه میگفتی این وزارت هم اگه دست موسس‌های هاگوارتس بود جامعه خیلی بهتر می‌شد!
بیا یه حمایتی بکن دور هم بریم وزارت رو هم دست بگیریم دیگه!

حالا البته اینا که همینجوری الان یهویی به ذهنم رسید. بیشتر اومده بودم که بگم ما همیشه دوست باقی خواهیم موند. حتی اگه دوستیمون افلاطونی باشه!

صدای سالازار اسلیترین:

در اینجا پاسخ داده شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/4 19:04:44
ارسال شده در: چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
🔴 مأموریت شجاعت | دوئل با سالازار اسلیترین

رتبه‌بندی فردی:

رتبه 1: لرد ولدمورت (اسلیترین) – 20 امتیاز فردی – 20 امتیاز گروهی
رتبه 2: تام ریدل (هافلپاف) – 19 امتیاز فردی – 15 امتیاز گروهی
رتبه 3: سیبل تریلانی (ریونکلاو) – 18 امتیاز فردی – 12 امتیاز گروهی
رتبه 4: هلگا هافلپاف (هافلپاف) – 17 امتیاز فردی – 10 امتیاز گروهی
رتبه 5: آستریکس (گریفیندور) – 16 امتیاز فردی – 9 امتیاز گروهی
رتبه 6: لوسیوس مالفوی (اسلیترین) – 15 امتیاز فردی – 8 امتیاز گروهی
رتبه 7: لیسا تورپین (گریفیندور) – 14 امتیاز فردی – 7 امتیاز گروهی

شرکت نکردند:

فلیسیتی ایستچرچ (هافلپاف)
مورگانا لی‌فای (ریونکلاو)
دراکو مالفوی (اسلیترین)
لورا مدلی (گریفیندور)
جوزفین مونتگومری (ریونکلاو)

امتیاز کسب‌شده توسط گروه‌ها:

هافلپاف: 25 امتیاز
اسلیترین: 28 امتیاز
ریونکلاو: 12 امتیاز
گریفیندور: 16 امتیاز

توضیحات:

رتبه 1: لرد ولدمورت

نکته‌ی قابل توجه پست تو این بود که دوئل رو فقط بین لرد و سالازار محدود نکردی و برای این دوئل، یک جنگ راه انداختی. اینکار خیلی سخته چون باید حواست به همه چی باشه و از عنصرهای مختلف که در نبرد هستن استفاده کنی ولی در عین حال اهمیت دو شخصی که ارزش بیشتری دارن رو کاهش ندی. پست تو این مورد رو به خوبی رعایت کرده بود.

رتبه 2: تام ریدل

چیزی که توی پست تو بود و من رو جذب کرد، نوع دوئلی بود که روایت کردی بود. به ظاهر بین تام و سالازار بود ولی در اصل تام ریدل داشت با خودش دوئل می‌کرد. این نگاه به موضوعی که بهت داده شده بود خیلی زیبا بود.

رتبه 3: سیبل تریلانی

یه داستان پیچیده که خوب نوشته شده بود. به خوبی از شخصیتت و تواناییش استفاده کردی تا دوئلت با سالازار اسلیترین منطقی به نظر برسه. پایان‌بندی جذابی هم داشتی.

رتبه 4: هلگا هافلپاف

منطقی‌ترین راه رو برای دوئلت با سالازار انتخاب کردی. واقعا از این انتخاب لذت بردم. شروعش طوری بود که فکر می‌کردم قراره دوباره مبارزه ببینم ولی وقتی که دیدگاه هلگا رو نسبت به این دوئل دیدم به وجد اومدم. نشون دادی که دوئل فقط نباید فیزیکی باشه. با ایدئولوژی هم می‌شه همدیگه رو به چالش بکشیم.

رتبه 5: آستریکس

تنها دوئل طنزی که داشتیم. از اینکه آستریکس حین دوئل هم دست از شوخی‌هاش برنمی‌داشت راضی بودم. فاز اسپایدرمن بهم می‌داد. ولی خب باید توجه بیشتری به توصیفات می‌کردی چون معیار اصلی توی این مسابقه توصیف شرایط دوئل بود.

رتبه 6: لوسیوس مالفوی

شروع خوبی داشتی ولی بعدش خیلی سریع پیش رفتی. می‌تونستی به روند خوبت ادامه بدی. بیشتر دلیل اونجا بودن لوسیوس رو توضیح بدی. یکم بیشتر در مورد خود دوئل و اتفاقاتی که داشت توش میفتاد توضیح بدی. اینجوری پستت خیلی بهتر می‌شد.

رتبه 7: لیسا تورپین

خالص بودن نوشته‌ت بیشترین چیزی بود که به چشم می‌خورد. ولی خب متاسفانه اینجا مسابقه‌س و برای رتبه‌بندی یک‌سری قوانین وجود داره که داورها باید از اونا پیروی کنن. اگه روی قالب پستت بیشتر کار می‌کردی حتما رتبه‌ی بالاتری می‌گرفتی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیش از شرکت در کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه حتماً پست تدریس را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید.
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
🟢 مأموریت قدرت‌طلبی | پیام امروز

رتبه‌بندی فردی:

رتبه 1: هلگا هافلپاف (هافلپاف) – 20 امتیاز فردی – 20 امتیاز گروهی
رتبه 2: لرد ولدمورت (اسلیترین) – 19 امتیاز فردی – 15 امتیاز گروهی
رتبه 3: سیبل تریلانی (ریونکلاو) – 18 امتیاز فردی – 12 امتیاز گروهی
رتبه 4: لوسیوس مالفوی (اسلیترین) – 17 امتیاز فردی – 10 امتیاز گروهی
رتبه 5: آستریکس (گریفیندور) – 16 امتیاز فردی – 9 امتیاز گروهی
رتبه 6: تام ریدل (هافلپاف) – 15 امتیاز فردی – 8 امتیاز گروهی
رتبه 7: لیسا تورپین (گریفیندور) – 14 امتیاز فردی – 7 امتیاز گروهی

شرکت نکردند:

فلیسیتی ایستچرچ (هافلپاف)
مورگانا لی‌فای (ریونکلاو)
دراکو مالفوی (اسلیترین)
لورا مدلی (گریفیندور)
جوزفین مونتگومری (ریونکلاو)

امتیاز کسب‌شده توسط گروه‌ها:

هافلپاف: 28 امتیاز
اسلیترین: 25 امتیاز
ریونکلاو: 12 امتیاز
گریفیندور: 16 امتیاز

توضیحات:

رتبه 1: هلگا هافلپاف
(پست‌های: 1430 - 1444 - 1453)

به نبرد کشیدن برگزارکننده‌ی مسابقات جام آتش آن هم در پست‌هایی که برای همان مسابقه ارسال شده‌اند، فقط از یکی از بنیان‌گذاران زیرک هاگوارتز برمی‌آید. هلگا که پشت غذاهای خوشمزه و خصوصیات مادرانه‌اش پنهان شده، در واقع یکی از قدرت‌طلب‌ترین شخصیت‌های حاضر در رقابت است. این پرورش تازه از شخصیت هلگا که شاید خیلی‌ها انتظارش را نداشتند، حرکتی مثبت بود و ابعاد جدیدی به او اضافه کرد. البته شاید هم هلگا در این ماجرا تنها نباشد... و نام گودریک نیز در پشت پرده دیده شود.

رتبه 2: لرد ولدمورت
(پست‌های: 1439 - 1441 - 1449)

از طنز فوق‌العاده‌ی شما در دو پست اول و تخریب شخصیتی دو شرکت‌کننده‌ی دیگر، یعنی تام ریدل ماگل‌زده و هلگای ماگل‌دوست، بسیار لذت بردم. همچنین معرفی مجدد و حساب‌شده‌ی خودتان در پست سوم، با تأکید بر اینکه هدف وجودی شما ابراز علاقه نیست بلکه نفرت و نابودی است، به‌خوبی انجام شده بود. با توجه به ذات شخصیت ولدمورت، نوشتن این مأموریت سخت‌تر از سایرین بود؛ چرا که سوق دادن او به سمت تاریکی بیشتر، عملاً غیرممکن به نظر می‌رسد و با همین وجود شما موفق شدید مأموریت را کامل و دقیق اجرا کنید.

رتبه 3: سیبل تریلانی
(پست‌های: 1431 - 1438 - 1450)

یکی از نکات برجسته‌ی پست‌های شما این بود که تقریباً تمام شرکت‌کنندگان را در سه پست خود درگیر کردید. روندی داستانی و هدفمند در اخبار دیده می‌شد و حتی اشاره‌هایی به پست‌های قبلی خود و دیگر شرکت‌کننده‌ها داشتید. استفاده از محتوای دیگران در پست‌هایتان هوشمندانه بود و باعث شد همه‌ی شخصیت‌ها به نوعی وارد داستان شما شوند.

رتبه 4: لوسیوس مالفوی
(پست‌های: 1434 - 1435 - 1436)

ماموریت را خیلی خوب انجام داده بودید. هم شخصیت لوسیوس را پرورش داده بودید و هم ابعاد تاریک و خودخواهانه‌اش را به نمایش گذاشتید. در برخی بخش‌ها حتی فراتر از محتوای کتاب رفته و جلوه‌های جدیدی از شخصیت‌تان نشان داده بودید که قابل‌تقدیر است. تنها نقطه‌ضعف این بود که از قالب خبرنویسی و شایعه‌پراکنی پیام امروز کمی فاصله گرفته بودید و به آن جنبه‌ی خاص کمتر توجه کرده بودید.

رتبه 5: آستریکس
(پست‌های: 1455 - 1456 - 1457)

خیلی خوب توانسته بودید بُعد تاریک و مرموز شخصیت‌تان را به تصویر بکشید. فضای پست‌ها حس فیلم‌های جنایی و تاریک در کوچه‌های باریک گاتام یا نیویورک را تداعی می‌کرد. تنها اشکال کار این بود که تمرکز زیادی روی یک یا دو وجه خاص از شخصیت‌تان داشتید و پست‌ها کمی تکراری به نظر می‌رسیدند. مرموز بودن به‌خوبی اجرا شده بود، اما بهتر بود در هر پست، یک بُعد مجزا مثل بی‌رحمی هم به‌طور مشخص کار می‌شد.

رتبه 6: تام ریدل
(پست‌های: 1432 - 1452 - 1454)

پست اول شما طنز خوبی داشت و پست‌های بعدی هم به‌خوبی شرایط مسابقه را توصیف می‌کردند. با این حال، هدف اصلی مأموریت که پرورش شخصیت و ورود مستقیم‌تر آن به اخبار و نشان دادن ابعاد تاریک‌تری مثل خودخواهی یا قدرت‌طلبی بود، آن‌طور که باید در پست‌های شما دیده نشد. برای همین امتیاز پایین‌تری گرفتید.

رتبه 7: لیسا تورپین
(پست: 1443)

پستی که ارسال کرده بودید بسیار خوب بود و به‌خوبی موفق شدید یک خبر علیه یکی از شرکت‌کنندگان بنویسید و هدف شایعه‌سازی و تخریب را محقق کنید. با این حال، چون فقط یک پست ارسال کرده بودید و همچنین شخصیت خودتان را به‌قدر کافی در آن خبر وارد نکردید، نتوانستید به رتبه‌ی بالاتری برسید، هرچند کیفیت کلی پست شما بالا بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/2/30 16:02:08
پیش از شرکت در کلاس معجون‌سازی حتماً پست تدریس را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید.
ارسال شده در: دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 19:31
نمایش جزئیات
آفلاین
🔵 مأموریت هوش و ذکاوت | تولید فیلم جادویی در «هالی‌ویزارد»

با توجه به توضیحات و انتظاراتی که اینجا برای ماموریت هوش و ذکاوت مشخص شده، خیلی کوتاه توضیح بدم که ملاک رتبه‌بندی شرکت‌کنندگان براین اساس بوده:

- آیا پست حس تماشای فیلم، نمایش یا... رو القا کرده؟
- روایت مورد نظر در صحنه‌های مختلف به خوبی اجرا شده و تاثیرگذار بوده؟
- میزان خلاقیت در داستان و خلق صحنه‌های مختلف.
- نوآوری و خلاقیت در ساختار خود نوشته.

و در یک کلام...
میزان هوشمندی در ایده‌پردازی و فرم ساختار روایی!

رتبه‌بندی در ماموریت هوش و ذکاوت، هالی‌ویزارد:

رتبه 1: سیبل تریلانی (ریونکلاو) - 20 امتیاز فردی - 20 امتیاز گروهی
رتبه 2: لرد ولدمورت (اسلیترین) - 19 امتیاز فردی - 15 امتیاز گروهی
رتبه 3: آستریکس (گریفیندور) - 18 امتیاز فردی - 12 امتیاز گروهی
رتبه 4: هلگا هافلپاف (هافلپاف) - 17 امتیاز فردی - 10 امتیاز گروهی
رتبه 5: تام ریدل (هافلپاف) - 16 امتیاز فردی - 9 امتیاز گروهی
رتبه 6: لوسیوس مالفوی (اسلیترین) - 15 امتیاز فردی - 8 امتیاز گروهی
رتبه 7: جوزفین مونتگومری (ریونکلاو) - 14 امتیاز فردی - 7 امتیاز گروهی

فلیسیتی ایستچرچ (هافلپاف) – عدم شرکت
مورگانا لی‌فای (ریونکلاو) – عدم شرکت
دراکو مالفوی (اسلیترین) – عدم شرکت
لورا مدلی (گریفیندور) - عدم شرکت
لیسا تورپین (گریفیندور) عدم شرکت

امتیاز کسب‌شده توسط گروه‌ها در ماموریت هوش و ذکاوت، هالی‌ویزارد:

ریونکلاو: 27 امتیاز
اسلیترین: 23 امتیاز
هافلپاف: 19 امتیاز
گریفیندور: 12 امتیاز

توضیحاتی درباره پست هر شرکت‌کننده:

تام ریدل: نمایش خوبی از یک صحنه‌ی تئاتر بود که با عنوانت هماهنگی داشت. صحنه‌ها و تغییرشون همگی خوب بودن، خصوصا صحنه اول که گذر زمان و پیاپی کار کردن هیلدا رو نشون می‌ده عالی بود. دیالوگایی که برای راوی نوشته بودی هم زیبا و تفکربرانگیز بودن. اما دوست داشتم خود هیلدا بیشتر درگیر بیان دیالوگ بشه و مهم‌تر از اون، کاش عنصر جادو رو توش دخیل می‌کردی.

سیبل تریلانی: نوآوری و خلاقیتی که در ساختار خود نوشته انتظار می‌رفت رو به بهترین شکل پیاده کردی! روایتت به شکلی بود که انگار بعنوان کارگردان، نمایش‌نامه رو تحویل گرفتی و حالا کاملا می‌دونی که چطور باید شروع به ساخت صحنه و به کارگیری بازیگرا کنی و چه چیزهایی در قاب دوربین به نمایش در بیان. داستانت به نظرم خیلی خلاقانه و عمیق بود. شاید اونقد عمیق که یه جاهایی دریافت مفهومش برای خواننده ساده نبود.

لوسیوس مالفوی: خیلی خوش‌حالم که به سومین پست رسیدم و هرکس به شیوه‌ی متفاوتی داستانش رو روایت کرده. فیلمی که به تصویر کشیدی، کوتاه اما زیبا بود و حس تماشای فیلم که در هر صحنه چی می‌بینی و چه اتفاقی میفته رو به خوبی انتقال داد. ساختار نوشته‌ت هم خوب بود. لذت بردم! با این حال جای خالی صحنه‌های بیشتر برای رسوندن مفهوم این که چطور لوسیوس داره خودشو می‌فروشه خالی بود. حالا که اینقد خوب نوشتی، کاش بیشتر می‌نوشتی!

هلگا هافلپاف: انتظار نداشتم تو پست چهارم دوباره با روایت جدیدی مواجه بشم که شدم! پستت نوآورانه و متفاوت بود. سکانس اول هم ورژن جدیش و هم ورژن طنزش خیلی خوب بود. جفتش حال و هوای ساخت فیلم رو به خوبی انتقال می‌داد. در کل خیلی سرگرم‌کننده بود. اما در قیاس با پستای جدی بقیه قرار گرفتی و پست جدی راحت‌تر احساساتو تحت‌تاثیر قرار می‌ده، تاثیری که طنز سخت‌تر می‌تونه بذاره.

جوزفین مونتگومری: اعتراف می‌کنم داستان رماتیسمی بسیار خلاقانه و جذابی بود! ولی با وجود این که با دخالت دادن دوربین سعی داشتی حالت تماشای فیلم رو پیاده‌سازی کنی، اون حسی که انگار داری فیلم تماشا می‌کنی رو تو بعضی قسمتا خصوصا بخش اول پستت نگرفتم. یعنی یه سری توضیحات بود که فقط با تماشای فیلم نمی‌شه برداشت کرد. به نظرم با اضافه کردن چند تا جمله یا تغییر شیوه‌ی روایت بعضی بخشا، به راحتی این تبدیل به فیلم تو این بخشا می‌تونست انجام بشه که اگه انجامش می‌دادی، خیلی چیز جالب و متفاوتی از آب در میومد که حتی تصور تماشا کردنش هم هیجان‌انگیزه!

لرد ولدمورت: با این که یکم فرم نوشتار تا حدی مشابه با رول معمول بود ولی به نظرم روایت بی‌نقصی از دیدن یه مستند رو به تصویر کشیده بودی! پستت تمام عناصری که نیاز داشت تا به یه مستند کامل تبدیل بشه رو تو خودش داشت. مثل اکثر مستندهای این سبک، حدسایی می‌شد زد که چی قراره بشه، اما اونقد جذاب نوشته بودی که در تمام مدت هیجان‌زده بودم بخونم و ادامه بدم تا ببینم چی می‌شه!

آستریکس: شیوه‌ای که در نوشتارت برای شرح فیلم انتخاب کرده بودی جالب بود و یه فیلم معمایی-کمدی خوب برای تماشا ارائه کردی. نمی‌شه از خلاقیت و جزئیاتی که در خلق توصیفات صحنه‌ها و دیالوگا داشتی چشم‌پوشی کرد! فقط اندک مواردی توی پستت بود که یکم منو گیج کرد و حتی یه مورد رو حس کردم کامل‌نکرده رهاش کردی (صندوق داخل اتاق مخفی).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پیش از شرکت در کلاس پرواز و کوییدیچ حتماً پست تدریس را به طور کامل و دقیق مطالعه کنید.