تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
36 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخاب بهترینها
هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/07/20
آخرین ورود: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 11:23
از: یک جای تو خیالاتم توی یک جنگل لا به لای موجودات جادویی!!
پستها:
83

سلام کسی اونجا هست؟
من می خواهم تایپک تشکیل بدهم.
نام تایپک:کلاه گروهبندی اشتباه کرد!
موضوع:کلاه گروهبندی اشتباه می کنه و تمام افراد را گروه اشتباه می اندازد و در اینده تائثیر می گذارد.
ممنون
من می خواهم تایپک تشکیل بدهم.
نام تایپک:کلاه گروهبندی اشتباه کرد!
موضوع:کلاه گروهبندی اشتباه می کنه و تمام افراد را گروه اشتباه می اندازد و در اینده تائثیر می گذارد.
ممنون
افرادی که لایک کردند
بازنده کسی است که در انتظار معجزه می ماند
تا کسی از راه برسد و آرزوهایش را برآورده سازد
باور کن همه به دنبال رسیدن به آرزوهای خودشان هستند
خودت معجزه زندگی خودت باش
محدودیت های ذهنی ات را کنار بگذار
باورهای صحیح خود را تقویت کن
و به سوی موفقیت گام بردار
تا کسی از راه برسد و آرزوهایش را برآورده سازد
باور کن همه به دنبال رسیدن به آرزوهای خودشان هستند
خودت معجزه زندگی خودت باش
محدودیت های ذهنی ات را کنار بگذار
باورهای صحیح خود را تقویت کن
و به سوی موفقیت گام بردار
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: یکشنبه 25 مرداد 1405 06:21
از: شبانگاه توی سایه ها.
پستها:
724

درود.
درخواست اجاره تاپیک ایوان مخوف رو داریم.
ما از رنکمون برای پرداخت هزینه استفاده میکنیم تا در راه نیتمون برای گروهمون استفاده کرده باشیم.
و همینجا اعلام میکنیم از این تاپیک برای ایونتی که برای گروهمون قراره برگذار کنیم استفاده خواهیم کرد و همه سود حاصل از فعالیت از آن برای هزینههای ایونت استفاده خواهد شد. در آخر اگر چیزی موند میره توی جیبمون.
با تشکر از سالازار.
صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی تاپیک ایوان مخوف تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
درخواست اجاره تاپیک ایوان مخوف رو داریم.
ما از رنکمون برای پرداخت هزینه استفاده میکنیم تا در راه نیتمون برای گروهمون استفاده کرده باشیم.
و همینجا اعلام میکنیم از این تاپیک برای ایونتی که برای گروهمون قراره برگذار کنیم استفاده خواهیم کرد و همه سود حاصل از فعالیت از آن برای هزینههای ایونت استفاده خواهد شد. در آخر اگر چیزی موند میره توی جیبمون.
با تشکر از سالازار.

صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی تاپیک ایوان مخوف تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آستریکس در 1404/8/10 2:43:52
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:47:55
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:48:34
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:47:55
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:48:34
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: یکشنبه 4 مرداد 1405 13:33
از: هر جا که بخوام!
پستها:
539

سلام.
لطفا تاپیک تالار عمومی ریونکلاو رو به تالار خصوصی ریونکلاو اجاره بدین (چی شد!
). سوژهش هم تموم شده و بزودی سوژه جدیدی براش داده میشه.
درسته که از چشمان تیزبین کیمیاگر جا مونده، ولی آخرین پستش برای مهر پارساله و در نتیجه خاکخورده حساب میشه و 20 گالیون برامون آب میخوره.
پیشاپیش ممنون.
صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی تاپیک تالار عمومی ریونکلاو تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
لطفا تاپیک تالار عمومی ریونکلاو رو به تالار خصوصی ریونکلاو اجاره بدین (چی شد!
). سوژهش هم تموم شده و بزودی سوژه جدیدی براش داده میشه.درسته که از چشمان تیزبین کیمیاگر جا مونده، ولی آخرین پستش برای مهر پارساله و در نتیجه خاکخورده حساب میشه و 20 گالیون برامون آب میخوره.

پیشاپیش ممنون.

صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی تاپیک تالار عمومی ریونکلاو تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:46:59
🦅 Only Raven 🦅
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/22
آخرین ورود: دوشنبه 31 فروردین 1405 03:38
از: درون عمیق ترین افکارم
پستها:
298
شغل
ساحره سرشمار

سلام
در خواست اجاره ی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری رو دارم.
یکیش از حساب گالیونم یکیشم از حساب بورسیم.
صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
در خواست اجاره ی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری رو دارم.
یکیش از حساب گالیونم یکیشم از حساب بورسیم.
صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/7/1 16:33:02
میدان نبرد عبادتگاهم است
نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

نوک شمشیر کشیشم است
رقص مرگ دعایم است
ضربه مرگبار ازادی بخشم است

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 17:00
از: جایی میان خیال و واقعیت
پستها:
431

سلام! سلام!
از اونجایی که شک داشتم کجا باید این درخواستو بدم، ولی فکر کنم همینجا جاش باشه به هر حال...
میخوام دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ رو اجاره کنم. یکی رو به عنوان بورسیه هاگوارتزم، و یکی رو از حساب گالیونم!
صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
از اونجایی که شک داشتم کجا باید این درخواستو بدم، ولی فکر کنم همینجا جاش باشه به هر حال...
میخوام دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ رو اجاره کنم. یکی رو به عنوان بورسیه هاگوارتزم، و یکی رو از حساب گالیونم!

صدای سالازار اسلیترین:
اجارهی دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ تأیید شد. در صورت فعالسازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزهی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/7/1 16:32:12
Only Raven

پاسخ: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 11:37
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 15:37
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پستها:
208
شغل
مدیر مدرسه هاگوارتز، مدیر فنی جادوگران

دابی به سالازار قربان سلام کرد.
دابی یک داوطلبی تدریس در بند و بساط خودش پیدا کرد که ندونست از کجا اومد!
دابی خواست با عنایت به هویت خودش، بندهای داوطلبی رو اصلاح کرد.
1. زبان شناسی جادویی: دابی همچنان برای این درس داوطلب بود. البته سیلابس دابی متفاوت بود. دابی به تدریس تطبیقی زبانهای گونههای مختلف جادوگری خواهد پرداخت قربان.
2. جادوی خانگی: جادوی خانگی، جن خانگی! دابی در این امر یک متخصص بالفطره بود اسلیترین قربان! این در خون دابی بود قربان!
3. هاگوارتز شناسی: دابی به عنوان جنی که در هاگوارتز خدمت کرد، البته به صورت آزادانه و اختیاری این کار رو کرد! دابی جن آزاد! دابی عرض میکرد. دابی تمام سوراخ و سمبههای هاگوارتز رو شناخت. دابی حتی خودش در هاگوارتز سوراخ و سمبه ایجاد کرد! دابی به کلابهای شبانهی زیرزمینی هاگوارتز راه داشت که هیچ یک از اعضای اون کلاب یکدیگر رو نشناخت! هیچ کس نتونست حدس زد که اون جا چه اتفاقاتی افتاد سالازار قربان!
همچنین دابی سایر درخواستهای گذشته رو ابطال کرد.
دابی رو چه به تدریس؟ دابی باید کفش اساتید هاگوارتز رو واکس زد. دابی نباید درخواست میداد! دابی بد!
دابی یک داوطلبی تدریس در بند و بساط خودش پیدا کرد که ندونست از کجا اومد!
دابی خواست با عنایت به هویت خودش، بندهای داوطلبی رو اصلاح کرد.1. زبان شناسی جادویی: دابی همچنان برای این درس داوطلب بود. البته سیلابس دابی متفاوت بود. دابی به تدریس تطبیقی زبانهای گونههای مختلف جادوگری خواهد پرداخت قربان.

2. جادوی خانگی: جادوی خانگی، جن خانگی! دابی در این امر یک متخصص بالفطره بود اسلیترین قربان! این در خون دابی بود قربان!

3. هاگوارتز شناسی: دابی به عنوان جنی که در هاگوارتز خدمت کرد، البته به صورت آزادانه و اختیاری این کار رو کرد! دابی جن آزاد! دابی عرض میکرد. دابی تمام سوراخ و سمبههای هاگوارتز رو شناخت. دابی حتی خودش در هاگوارتز سوراخ و سمبه ایجاد کرد! دابی به کلابهای شبانهی زیرزمینی هاگوارتز راه داشت که هیچ یک از اعضای اون کلاب یکدیگر رو نشناخت! هیچ کس نتونست حدس زد که اون جا چه اتفاقاتی افتاد سالازار قربان!

همچنین دابی سایر درخواستهای گذشته رو ابطال کرد.
دابی رو چه به تدریس؟ دابی باید کفش اساتید هاگوارتز رو واکس زد. دابی نباید درخواست میداد! دابی بد!
افرادی که لایک کردند
لنگه لنگه جمع شود... دابی، جن مدرسهساز!
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
(از کمپین دابی حمایت کنید 🤍)
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 01:50
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1404 20:57
از: گور برخاسته.
پستها:
338

سلامی به جد بزرگوار ما...
شاید همه چیز را باید از نو شروع کرد.
این غریزه بشری است که از چیزهای ناشناخته می ترسد و برای بقای خودش هم که شده در وادی ناشناخته ها قدم نمی گذارد. این قانون درونی دوام انسان را تا امروز تضمین کرده و جز شجاعانی که جرات شکستن قوانین را داشته اند، کسی از آن سر باز نزده است.
اما...
مگر نه آتش جز به تجربه کوفتن سنگ بر سنگ پیدا شده؟ کاری بس عجیب نبوده؟
مگر نه که کسی بوده که از غارهای تنهایی فراتر رفته و فهمیده که زندگی بیرون از خانه نیز جریان دارد؟
مگر نه اینکه اولین وردها و اولین طلسم ها جز به تلاش و جوشش نیروی درونی "عجیب الخلقه" ای آفریده شده اند؟
همیشه بوده اند مشعل دارانی که راه را نشان داده اند و یه دیگران نشان داده اند که آنچه می پندارند متفاوت از چیزی که در حقیقت وجود داد و این کاری است که ما میخواهیم انجام دهیم.
میخواهیم کلاس آموزش تاریکی را به عهده گیریم و آنچه واقعا هست را به افراد بیاموزیم. البته نه اینکه ایشان را وادار به انجامش کنیم و بلکه آزادی شناخت بدهیم که هرکس با دانش درونی خود آنچه میخواهد برگزیند و نه با دستور و مواخذه بزرگان تنها چشم برهم نهد و راه گریز پیش بگیرد و آیا کسی هست که بیشتر از ما، از تاریکی بداند؟ کسی هست که عدالت را در مورد تاریکی رعایت کند و آنچه که واقعا هست را نشان دهد؟
اگر هست که تجربه شیرین آموختن را به او میگذاریم و اگر نیست امیدواریم ما را در نشان دادن حقیقت محض و نورانی جادو یاری کنید.
ممنونیم.
شاید همه چیز را باید از نو شروع کرد.
این غریزه بشری است که از چیزهای ناشناخته می ترسد و برای بقای خودش هم که شده در وادی ناشناخته ها قدم نمی گذارد. این قانون درونی دوام انسان را تا امروز تضمین کرده و جز شجاعانی که جرات شکستن قوانین را داشته اند، کسی از آن سر باز نزده است.
اما...
مگر نه آتش جز به تجربه کوفتن سنگ بر سنگ پیدا شده؟ کاری بس عجیب نبوده؟
مگر نه که کسی بوده که از غارهای تنهایی فراتر رفته و فهمیده که زندگی بیرون از خانه نیز جریان دارد؟
مگر نه اینکه اولین وردها و اولین طلسم ها جز به تلاش و جوشش نیروی درونی "عجیب الخلقه" ای آفریده شده اند؟
همیشه بوده اند مشعل دارانی که راه را نشان داده اند و یه دیگران نشان داده اند که آنچه می پندارند متفاوت از چیزی که در حقیقت وجود داد و این کاری است که ما میخواهیم انجام دهیم.
میخواهیم کلاس آموزش تاریکی را به عهده گیریم و آنچه واقعا هست را به افراد بیاموزیم. البته نه اینکه ایشان را وادار به انجامش کنیم و بلکه آزادی شناخت بدهیم که هرکس با دانش درونی خود آنچه میخواهد برگزیند و نه با دستور و مواخذه بزرگان تنها چشم برهم نهد و راه گریز پیش بگیرد و آیا کسی هست که بیشتر از ما، از تاریکی بداند؟ کسی هست که عدالت را در مورد تاریکی رعایت کند و آنچه که واقعا هست را نشان دهد؟
اگر هست که تجربه شیرین آموختن را به او میگذاریم و اگر نیست امیدواریم ما را در نشان دادن حقیقت محض و نورانی جادو یاری کنید.
ممنونیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

درود بر بزرگ پیرمرد جوان موسس هاگوارتز و مدیر وقت! خوشحالیم که به جای آن آلبالوی کجعینک ریشبلندِ قناریفِیس، شاهد حضور سیکسپک شما در رأس امور هستیم.
بنده در هر زمینهای تخصص دارم؛ از جادوهای تاریکی بگیر تا جادوهای روشنایی، از پیشگویی تا تغییر شکل؛ حتی دستی هم بر آتش جانورشناسی و زبانشناسی دارم. هاگوارتزشناسی و جادوهای خانگی هم دو حوزهی جذاب هستن که همیشه بخشی از مطالعاتم را تشکیل میدادند.
اما
این بار اولویتم با «تاریخ جادوگری» است و اگر استادی برای این درس نبود، با کمال میل حاضرم پا به عرصهی پرحاشیه و حساس تاریخشناسی بگذارم و طی چهار چالش کسلکننده اما شاید هم جذاب، جادوآموزان نسل آینده را کمی ورز بدهم. میل دارم کمی چاشنی «تحقیق» به مهارتهایشان اضافه کنم و ببینم تا چه حد میتوانند با رعایت دقت و درستی حقایق تاریخی و دخالت دادن آنها در جادویشان، یا حتی سوار شدن بر موج اینها، نتایجی بس حیرتانگیز بگیرند!
تا درودی دیگر بدرود!
بنده در هر زمینهای تخصص دارم؛ از جادوهای تاریکی بگیر تا جادوهای روشنایی، از پیشگویی تا تغییر شکل؛ حتی دستی هم بر آتش جانورشناسی و زبانشناسی دارم. هاگوارتزشناسی و جادوهای خانگی هم دو حوزهی جذاب هستن که همیشه بخشی از مطالعاتم را تشکیل میدادند.
اما
این بار اولویتم با «تاریخ جادوگری» است و اگر استادی برای این درس نبود، با کمال میل حاضرم پا به عرصهی پرحاشیه و حساس تاریخشناسی بگذارم و طی چهار چالش کسلکننده اما شاید هم جذاب، جادوآموزان نسل آینده را کمی ورز بدهم. میل دارم کمی چاشنی «تحقیق» به مهارتهایشان اضافه کنم و ببینم تا چه حد میتوانند با رعایت دقت و درستی حقایق تاریخی و دخالت دادن آنها در جادویشان، یا حتی سوار شدن بر موج اینها، نتایجی بس حیرتانگیز بگیرند!
تا درودی دیگر بدرود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1404 14:12
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: چهارشنبه 15 بهمن 1404 21:13
از: سیرک عجایب
پستها:
165

هیبرنیوس که مجبور شده بود کلاهشو از روی سرش برداره تا بتونه از در رد بشه، حالا با عجله درحال قرار دادن کلاه روی سرش بود. و یه جوری با حساسیت روی سرش تنظیمش میکرد که انگار تکهای از مغزش جا به جا شده باشه!
- سلام جناب سالازار اسلیترین، امیدوارم اوقاتتون به کام باشه. منو که میشناسین؟ البته حق دارین به جا نیارین اما من همونم که همیشه تو تالار هافلپاف پرسه میزد و بچه ها دلقکِ هافلپاف صداش میزدن. دلخوریای نیستا، بالاخره من یه دلقکم. اما قانونی نداریم که دلقکا رو از پروفسور شدن منع کنه. نکنه داریم و من خبر ندارم آقای سالازار؟
سالازار میخواست جواب هیبرنیوس رو بده، اما هیبرنیوس قبل از اینکه فرصت حرف زدن رو به سالازار بده، چندتا دفترچهی قطور از زیر کتش بیرون کشید و روی میز گذاشت.
- نیازی به تأیید حرفام نیست جناب. همین الانشم میدونم چی قراره بگین. فقط بی زحمت یه نگاه به نوشته های من بندازین که اگر مشکلی نیست از همین فردا توی یکی از این حوضه های زیر کارمو شروع کنم.
ریاضیات جادویی؛
همونطور که اسمش مشخصه، ریاضی هم برای جادوگران ضروریه اما به نوعِ خودش! ما اعداد و معادلات رو اونطور که ماگل ها یاد میگیرن، یاد نمیگیریم. ما اول از تاریخ ریاضیات توی دنیای جادوگری شروع میکنیم و دستاورد هاشون رو بیان میکنیم، هندسه و مثلثات رو به سبک خودمون میآموزیم که توی استفاده از جادو و نحوهی ساخت و ساز به شدت به دردشون میخوره. و حتی برای جذابیت بیشترِ ریاضی برای جادوآموز ها، میتونم چندتا از بچه های سیرکم رو بیارم تا نقش اعداد رو براشون بازی کنن.
ادبیات جادویی؛
اگر دقت کنین، ما داستان های بسیار جذابی برای خودمون داریم که ماگل ها هرچقدر هم زور بزنن، نمیتونن حتی ذرهای از اون خلاقیت رو داشته باشن! من بهترین داستان ها رو از دلِ جادوگران بیرون میکشم و برای جادوآموز ها به نمایش میذارم، اونها رو با بهترین نویسنده ها آشنا میکنم و بهشون یاد میدم که چطور ادبیات جادویی رو پاس بدارن! البته برای تلفظ و نوشتار صحیحِ کلمات توی اجرای طلسم ها هم ادبیات جادویی خیلی نیازه. به هرحال کلمات بار و ارزش خاص خودشون رو دارن. میدونین؟ کلمات خودشون یه نوع جادوی خیلی ارزشمندن!
- سلام جناب سالازار اسلیترین، امیدوارم اوقاتتون به کام باشه. منو که میشناسین؟ البته حق دارین به جا نیارین اما من همونم که همیشه تو تالار هافلپاف پرسه میزد و بچه ها دلقکِ هافلپاف صداش میزدن. دلخوریای نیستا، بالاخره من یه دلقکم. اما قانونی نداریم که دلقکا رو از پروفسور شدن منع کنه. نکنه داریم و من خبر ندارم آقای سالازار؟
سالازار میخواست جواب هیبرنیوس رو بده، اما هیبرنیوس قبل از اینکه فرصت حرف زدن رو به سالازار بده، چندتا دفترچهی قطور از زیر کتش بیرون کشید و روی میز گذاشت.
- نیازی به تأیید حرفام نیست جناب. همین الانشم میدونم چی قراره بگین. فقط بی زحمت یه نگاه به نوشته های من بندازین که اگر مشکلی نیست از همین فردا توی یکی از این حوضه های زیر کارمو شروع کنم.
ریاضیات جادویی؛
همونطور که اسمش مشخصه، ریاضی هم برای جادوگران ضروریه اما به نوعِ خودش! ما اعداد و معادلات رو اونطور که ماگل ها یاد میگیرن، یاد نمیگیریم. ما اول از تاریخ ریاضیات توی دنیای جادوگری شروع میکنیم و دستاورد هاشون رو بیان میکنیم، هندسه و مثلثات رو به سبک خودمون میآموزیم که توی استفاده از جادو و نحوهی ساخت و ساز به شدت به دردشون میخوره. و حتی برای جذابیت بیشترِ ریاضی برای جادوآموز ها، میتونم چندتا از بچه های سیرکم رو بیارم تا نقش اعداد رو براشون بازی کنن.
ادبیات جادویی؛
اگر دقت کنین، ما داستان های بسیار جذابی برای خودمون داریم که ماگل ها هرچقدر هم زور بزنن، نمیتونن حتی ذرهای از اون خلاقیت رو داشته باشن! من بهترین داستان ها رو از دلِ جادوگران بیرون میکشم و برای جادوآموز ها به نمایش میذارم، اونها رو با بهترین نویسنده ها آشنا میکنم و بهشون یاد میدم که چطور ادبیات جادویی رو پاس بدارن! البته برای تلفظ و نوشتار صحیحِ کلمات توی اجرای طلسم ها هم ادبیات جادویی خیلی نیازه. به هرحال کلمات بار و ارزش خاص خودشون رو دارن. میدونین؟ کلمات خودشون یه نوع جادوی خیلی ارزشمندن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/05/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:07
از: من بپرس اصیلم اون لخت و پتی مشنگ پرسته نه عیب نداره چیه!
پستها:
132
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

اللهم صل علی سالازار اسلیترین و آل اسلیترین. 
سالازارا! قدرقدرتا! جلوی شما سعی میکنیم به زرمان ... چیز ... به کرمان، زیره نبریم. ولی خوب اگر امر بفرمایید، ما در درگاه به نوکری حاضریم. اگر خرده دانشی باشه که به برکت خون پاک شما در رگ ما جاریه، حسبالامر فرمایشتون آمادهی ارائه به نسل نوی اصیلزادگان هستیم.
در مورد کلاس، امر امر شماست. حکم آن چه تو فرمایی. هرجای خالی که شما بگین ما همونو پر میکنیم. ولی خوب از آن چه که شما لیست کردید، ما اگه پررویی نباشه، تو این چند مورد در خودمون میبینیم که بهمون برسه!
جانورشناسی جادویی: ارائهای از انواع جانوران که به صورت روزمره با آنها سر و کار داریم. مثلا شما اگر اهل جارو راندن باشی، آن جانوری که جارویش را جلوی در گاراژ شما پارک میکند، یک نوع جانور بخصوص است! یا از همان تیره و طایفه، جانورهایی که نوربالا میاندازند توی چشمت و جانورهایی که در اتوبان دنده عقب میآیند. یا اگر بروی در ادارات جادویی بگردی، جانورهایی که میتوانند با یک امضا کارت را راه بیندازند اما هی میفرستندت دفتر این و آن. یا آن جانور بالادستی که گالیونها را به جیب میزند و فلنگ را میبندد. این جانورهای اداری هم هر نوعشان ویژگیهای به خصوص دارد. بدترین جانوران، جانوران مشنگ دوست و مشنگ پرست. جانوری که گالیون را به جای خرج آبادانی مملکت خودش، میبرد خرج مشنگستان و ماگللند میکند و جانوری که از اینها حمایت میکند تا در قدرت بمانند! تف ...
تاریخ جادوگری: 0 تا 100 این کلاس به شرح دوران طلایی حکمرانی سالازار کبیر بر جامعه جادویی میپردازد. از خدمات اسلیترین و عمران و آبادنی به دست او گرفته تا وجههی جامعهی جادویی که چقدر افتخارآمیز بود و خاطراتی از برخوردهای مردمی قاطع سالازار مانند داستان مشهور نانوا و تنور که الگوی یک حکمرانی را به صورت کامل در خود دارد.
زبانشناسی جادویی: برای تعامل با هر کسی، باید زبان او را شناخت. مثلا در تعامل با فرزند، او زبان کتک را میشناسد. اگر فرزند ذکور نباشد (متاسفانه) این زبان تا آخر عمر زبان اول شما با او خواهد بود. یا مثلا در تعامل با رعیت، زبان زور حاکم است تا او آدم باشد و جفتک نپراند. یا در تعامل با فروشنده، زبانِ درازِ تو سرِ مال زن، زبانی است که کار را راه میاندازد تا تخفیف تپل بگیری.
ما در خدمتیم. یا این جاها یا هر جا که شما بفرمایید. عزتتان زیاد، سایهتان مستدام.

سالازارا! قدرقدرتا! جلوی شما سعی میکنیم به زرمان ... چیز ... به کرمان، زیره نبریم. ولی خوب اگر امر بفرمایید، ما در درگاه به نوکری حاضریم. اگر خرده دانشی باشه که به برکت خون پاک شما در رگ ما جاریه، حسبالامر فرمایشتون آمادهی ارائه به نسل نوی اصیلزادگان هستیم.
در مورد کلاس، امر امر شماست. حکم آن چه تو فرمایی. هرجای خالی که شما بگین ما همونو پر میکنیم. ولی خوب از آن چه که شما لیست کردید، ما اگه پررویی نباشه، تو این چند مورد در خودمون میبینیم که بهمون برسه!
جانورشناسی جادویی: ارائهای از انواع جانوران که به صورت روزمره با آنها سر و کار داریم. مثلا شما اگر اهل جارو راندن باشی، آن جانوری که جارویش را جلوی در گاراژ شما پارک میکند، یک نوع جانور بخصوص است! یا از همان تیره و طایفه، جانورهایی که نوربالا میاندازند توی چشمت و جانورهایی که در اتوبان دنده عقب میآیند. یا اگر بروی در ادارات جادویی بگردی، جانورهایی که میتوانند با یک امضا کارت را راه بیندازند اما هی میفرستندت دفتر این و آن. یا آن جانور بالادستی که گالیونها را به جیب میزند و فلنگ را میبندد. این جانورهای اداری هم هر نوعشان ویژگیهای به خصوص دارد. بدترین جانوران، جانوران مشنگ دوست و مشنگ پرست. جانوری که گالیون را به جای خرج آبادانی مملکت خودش، میبرد خرج مشنگستان و ماگللند میکند و جانوری که از اینها حمایت میکند تا در قدرت بمانند! تف ...
تاریخ جادوگری: 0 تا 100 این کلاس به شرح دوران طلایی حکمرانی سالازار کبیر بر جامعه جادویی میپردازد. از خدمات اسلیترین و عمران و آبادنی به دست او گرفته تا وجههی جامعهی جادویی که چقدر افتخارآمیز بود و خاطراتی از برخوردهای مردمی قاطع سالازار مانند داستان مشهور نانوا و تنور که الگوی یک حکمرانی را به صورت کامل در خود دارد.
زبانشناسی جادویی: برای تعامل با هر کسی، باید زبان او را شناخت. مثلا در تعامل با فرزند، او زبان کتک را میشناسد. اگر فرزند ذکور نباشد (متاسفانه) این زبان تا آخر عمر زبان اول شما با او خواهد بود. یا مثلا در تعامل با رعیت، زبان زور حاکم است تا او آدم باشد و جفتک نپراند. یا در تعامل با فروشنده، زبانِ درازِ تو سرِ مال زن، زبانی است که کار را راه میاندازد تا تخفیف تپل بگیری.
ما در خدمتیم. یا این جاها یا هر جا که شما بفرمایید. عزتتان زیاد، سایهتان مستدام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج