پیوز!
مرسی پرسی که این موجود رو دعوت کردی.

موجودی که تلفظ صحیح اسمش گمونم peeves باشه

هرچند شخصا دوس دارم مث فیوز تلفظش کنم (تحت تاثیر آنیت

)
حالا سوالام!
برخلاف سایرین، اعتقاد دارم که ابدا «پیوز» خوبی نیستی و در ایفای این نقش، ناموفق بودی.
بذار پیوز رو از نظر خودم بگم: یه روح مزاحم و بداخلاق (که بدعنق هم ترجمه شده) که مدام توی راهروها و کلاس ها ویراژ میده و برای ملت دردسر درست می کنه و بمب کود حیوانی پرت می کنه و به هیچ صراطی مستقیم نیست و از هیچ کسی حساب نمی بره به جز بارون خونالود!
خوب تو هیچ کدوم اینا نیستی!
مزاحمت نداری. وقتی یه جنجالی پیش میاد توی چت باکس سعی می کنی آرومش کنی. از بارون خونالودم ابدا نمی ترسی.
بگذریم از اینکه گهگاهی اون روت بالا میاد و یه پا دردسر میشی خودت و همش بوق می زنی ولی این شرایط بسیار به ندرت پیش میاد.

با این اوصاف، چرا «پیوز» رو انتخاب کردی؟ شخصیت های بهتری برات وجود دارن که می تونستی توی هافل باهاشون پیشرفت کنی. مث همین «سدریک دیگوری» یا اینکه زیرآب آنتونین رو بزنی! یا یه شخصیت دیگه. که به اخلاق واقعیت بیشتر جور باشه.
پس اینجا دو سوال برای من پیش میاد که اولیش خیلی تکراریه:
1- چرا پیوز رو انتخاب کردی؟
2- به نظر خودت، چرا نتونستی یه پیوز واقعی باشی؟ بیشتر شبیه یه پیرمرد و ریش سفیدی.

و البته سوالات دیگه ای هم دارم مثل:
3- چرا کورکورانه از هم گروهیات دفاع می کنی؟ حتی وقتی آشکارا دارن مرتکب خطا میشن؟ فکر نمی کنی طرفداری از خطاهای هم گروهیات، وجهه و محبوبیت هافلپاف رو در سایت و بین کاربران دیگه کاهش میده؟
4- با وجود برنامه های جدیی که برای وزارت داشتی چرا کناره گیری کردی؟
5- حالا که کناره گیری کردی، چرا به سود شناسه «عمه مارج» این کار رو انجام دادی؟ آشنایی خاصی با ایشون داری؟ اونم درحالی که در سری قبل انتخابات (که ملغی شد) خودت بدجور به ایشون گیر داده بودی و حتی ایشون رو تهدید به «لودادن» کرده بودی.
6- چرا ایشون رو لو ندادی؟ آیا این کارت به شیوۀ سیاستمداران خارج سایت، به منظور جلب آرا و طرفدار بود و سوء استفاده از موقعیت انتخاباتی؟ بعدم راحت زدی زیرش؟

7- اگه بعد از 120 سال، قرار باشه من به هافلپاف حمله کنم، چه شناسه ای رو به من پیشنهاد می کنی؟

(به جز اون شناسۀ خاص که هردومون می شناسیم!)
موفق باشی.