جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 09:55
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یک خون آشام که جز حرف خودش حرف هیچکس رو قبول نداره :D

خوب اشتباه می کنی. من حرف خیلیا رو قبول دارم. چون منطقشون و میزان اطلاعاتشون به من ثابت شده.
به عنوان مثال می تونم از هدویگ، لرد ولدمورت، بلیز زابینی، تد ریموس لوپین، آلبوس دامبلدور، ریتا اسکیتر و خیلیای دیگه اسم ببرم که الان حضور ذهن ندارم.

تازه، خیلیای دیگه هم هستن که گهگاهی از دستشون در میره و حرف حساب می زنن. یکیشون خودت.
نقل قول:
جاستین فینچ فلچلی ... و البته اگر شناسه پسر دوست نداری بهت شناسه «دلوروس آمبریج» رو پیشنهاد میکنم ! هردوش به شخصیتت بسیار نزدیکه ! و البته آمبریج منفیه ولی خیلی از خصوصیات شخصیتی تو رو داره !

بوقی من شناسه پسرونه دوست دارم. همشم تقصیر کاساندراست که الان شناسم مونث شده.
بعدشم، گمونم آمبریج اسلیترینی بود. یعنی نبود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 01:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب ....

ما که نشد ازت سوال بپرسیم ولی بعد از مصاحبه هم حس خوبیه که همچین حال طرفو بپرسی

اولندش که همونطوری که به خودتم گفتم تلفظ صحیح اسمت نه Pyooz هست و نه پیو ِز بلکه اون حرف واو رو باید ساکن خوند، این از این.

دومندش به این تدی به چشم برادر- خواهری! نگاه کن، میخوای نامه های Top Secret که جز اسناد طبقه بندی شده است و فقط من از محتواشون خبر داریم و البته عله! رو بخونی که چی بشه؟ بزنم چش و چالتو در بیارم؟ آیییییی نفس کش

بعد از کلاس دم در واستا کارت دارم!

در کل مصاحبه جالبی بود، بعد از چن روز اومدیم سایت و روحمان (روح خودمان نه این روح سرگردون مزاحم ارزشی!) جلا یافت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 مرداد 1388 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین
این هم از جواب های من به مصاحبه ...

ببخشید دیر شد ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 30.79 KB; بازدیدها: 22
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: یکشنبه 11 مرداد 1388 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
مصاحبه پیوز پیوست شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 14.20 KB; بازدیدها: 22
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
پیوز...

پیوز...

1.چرا دوست دارید طرف مقابل رو دق بدین؟

2.شما بین اعضای تازه وارد و قدیمی تالار چه فرقی می بینین؟

3.چرا این قدر با عمو آبر منو دق میدین؟

دوست ندارم سوال های سیاسی بپرسم ولی باهاتون کار دارم

بای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
پيوز!

اينطور كه معلومه كاملا به هافلپاف وابسته ای. چی تو هافلپاف ديدی كه تو ساير گروه ها نديدی؟ چه طور شد هافلپاف رو انتخاب كردی؟

چی شد كه باعث شد تا ناظر قدرتمندی بشی؟ يعنی از نظر من ناظر قدرتمندی بشی؟ تا جايی كه ميدونم هر جايی نظارت كردی موفق بودی، رمز موفق بودنت چی بود؟

برای اولين بار ناظر كدوم انجمن شدی؟ وقتی برای اولين بار ناظر شدی چه حسی داشتی؟

اگه مدير بودی چه ميكردی؟ چه كسی رو بلاك ميكردی تا شرشو كم كنی؟

ميون كسايی كه تو نظارت باهات همكاری كردن يا تو باهاشون همكاری كردی، كدوم رو مناسب تر ميدونی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به به پیوزی خودم

چیطوری خوبی؟

میگم اصلا من سوال ندارم به یاد سابق اومدم ارزشی بازی در بیارم
باو لطفا تیکه کلامتو بگو؟
نظرتو راجع پرسی و بچه های سال اولیبگو؟
رخصت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 04:43
نمایش جزئیات
آفلاین
- واق! واق!

- نگير پاچه رو سگِ خر!! دِ نگير!!

- بوقي ولش كن؛ چيكارش داري؟ حيف اين ريپر دوستداشتني و نيناش نيست؟!

- اوه پيوز!! ميگم چرا اينقدر ريپر به تو علاقه داره؟! چرا اينقدر من به ريپر علاقه دارم؟! كلا چرا من و تو اينقدر بهمديگه علاقه داريم؟! چرا الاغه نداريم؟! اصلا چرا تو به نفع ريپر كنار نكشيدي؟! ريپر از دستت شاكيه و خيلي خوف كرده كه چرا طرفداراتو به خاطر من گذاشتي سرِ كار!! بسيار مايل بود كه به جاي اينكارا يه استخون براي اون ميخريدي، يه جوالدوز به ديگران!! چيزه خب ناراحتيش از اينه كه دفعه ي آخر من و كلنل با هم رفتيم زيارت و اونو نبرديم

- واق واق!!

-

- پاچه رو ول كن!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پیوز!

مرسی پرسی که این موجود رو دعوت کردی. موجودی که تلفظ صحیح اسمش گمونم peeves باشه هرچند شخصا دوس دارم مث فیوز تلفظش کنم (تحت تاثیر آنیت )

حالا سوالام!

برخلاف سایرین، اعتقاد دارم که ابدا «پیوز» خوبی نیستی و در ایفای این نقش، ناموفق بودی.

بذار پیوز رو از نظر خودم بگم: یه روح مزاحم و بداخلاق (که بدعنق هم ترجمه شده) که مدام توی راهروها و کلاس ها ویراژ میده و برای ملت دردسر درست می کنه و بمب کود حیوانی پرت می کنه و به هیچ صراطی مستقیم نیست و از هیچ کسی حساب نمی بره به جز بارون خونالود!

خوب تو هیچ کدوم اینا نیستی!

مزاحمت نداری. وقتی یه جنجالی پیش میاد توی چت باکس سعی می کنی آرومش کنی. از بارون خونالودم ابدا نمی ترسی.

بگذریم از اینکه گهگاهی اون روت بالا میاد و یه پا دردسر میشی خودت و همش بوق می زنی ولی این شرایط بسیار به ندرت پیش میاد.

با این اوصاف، چرا «پیوز» رو انتخاب کردی؟ شخصیت های بهتری برات وجود دارن که می تونستی توی هافل باهاشون پیشرفت کنی. مث همین «سدریک دیگوری» یا اینکه زیرآب آنتونین رو بزنی! یا یه شخصیت دیگه. که به اخلاق واقعیت بیشتر جور باشه.

پس اینجا دو سوال برای من پیش میاد که اولیش خیلی تکراریه:

1- چرا پیوز رو انتخاب کردی؟
2- به نظر خودت، چرا نتونستی یه پیوز واقعی باشی؟ بیشتر شبیه یه پیرمرد و ریش سفیدی.

و البته سوالات دیگه ای هم دارم مثل:

3- چرا کورکورانه از هم گروهیات دفاع می کنی؟ حتی وقتی آشکارا دارن مرتکب خطا میشن؟ فکر نمی کنی طرفداری از خطاهای هم گروهیات، وجهه و محبوبیت هافلپاف رو در سایت و بین کاربران دیگه کاهش میده؟

4- با وجود برنامه های جدیی که برای وزارت داشتی چرا کناره گیری کردی؟

5- حالا که کناره گیری کردی، چرا به سود شناسه «عمه مارج» این کار رو انجام دادی؟ آشنایی خاصی با ایشون داری؟ اونم درحالی که در سری قبل انتخابات (که ملغی شد) خودت بدجور به ایشون گیر داده بودی و حتی ایشون رو تهدید به «لودادن» کرده بودی.

6- چرا ایشون رو لو ندادی؟ آیا این کارت به شیوۀ سیاستمداران خارج سایت، به منظور جلب آرا و طرفدار بود و سوء استفاده از موقعیت انتخاباتی؟ بعدم راحت زدی زیرش؟

7- اگه بعد از 120 سال، قرار باشه من به هافلپاف حمله کنم، چه شناسه ای رو به من پیشنهاد می کنی؟ (به جز اون شناسۀ خاص که هردومون می شناسیم!)

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/6 0:15:51
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/6 0:19:15
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
حال گیری نیست روح بودن؟! همه چیز ازت رد میشه اون وقت هر چیزی رو که بخوای برداری نمی تونی! چطور با این مسئله کنار اومدی و چه سختی هایی در این راه داشتی؟

تلفظ صحیح اسمت pyos هست peyouwz ؟!!( یا Pyoooz؟!!)

در راستای اینکه سوال ها همش ارزشی نشه، پیوز رو در دو خط توصیف کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1388/5/5 21:49:27