جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

5 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
4 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه ششم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : روبیوس هاگرید

سلام ، روبیوس عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟

3- چه خصوصیتی در سری کتاب های هری پاتر دیدی که باعث شد به سمتش بیای و چه جذابیتی داشت که باعث شد تا الان بهش وفادار بمونی ؟

4- یه مدتی ازت هیچ خبری نبود ، بدون دلیلی که توی انجمن بگی رفتی و شخصیتت هم به شخص دیگه ای داده شد ، و الان دوباره برگشتی ؛ دلیلش چی بود و اینکه تا کی پیش ما هستی ؟

5- فرانک لانگ باتم اولین شخصیتی بود که توی ایفای نقش جادوگران انتخاب کردی و باهاش به فعالیت پرداختی ؛ در این مورد دو تا سوال دارم . اول اینکه به چه دلیل شخصیتی که در کتاب نقش خاصی نداره رو انتخاب کردی و بعد هم اینکه چه فعالیت هایی باهاش داشتی ؟

6- توی لیست انتظار درخواست شخصیت هاگرید رو کرده بودی ، میخواستم ببینم که چطور شد که حاضر شدی سوابق شخصیت قبلیت رو کنار بذاری و یه شخصیت جدید انتخاب کنی ؟ اصلا چی شد که به فکر هاگرید افتادی ؟

7- ناظر انجمن بیا تو جادوگر منتظریم بودی که الان اسمش تغییر کرده و سایرین رو برای ورود به ایفای نقش راهنمایی میکردی ، اطلاع داری که قبلا شخصیت هایی مثل هرمیون ، رون ، جینی ، هاگرید و خیلی های دیگه به افراد خیلی خاص داده میشد ، به نظرت کار اون موقع خوب بود یا وضعیت فعلی ؟ حرفی نمیزنم فقط میخوام هر چیزی که در این مورد لازم میدونی بگی

8- بهترین و بدترین اتفاقی که در جادوگران تجربه کردی چی بود ؟

9- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟ ترجیح میدم یکی از تاپیک های فعلی رو مثال بزنی .

10- سایت جادوگران قبلا همه چیزش متفاوت بود از نظر چهره ، فعالیت ، اعضا ، مدیران ، ناظران و ... میخوام جادوگران فعلی رو با جادوگران قبلی ای که توی ذهنت هست مقایسه کنی و نقاط ضعف و قوت فعلی و قبلی رو بگی

11- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

12- چه کسانی در پیشرفتت در سایت نقش داشتند ؟ نقش خودت برای رسیدن به جایی که الان هستی چقدر بوده ؟ دو نفر از اعضایی که برای اولین بار در سایت باهاشون آشنا شدی؟

13- یکی از ناظران قدیمی ما هستی که انجمن های زیاد رول و غیر رول رو نظارت کردی ، میخوام بدونم که نظارت کدوم یکی از این انجمن ها برات با ارزش تر بود و بیشتر برای رسیدن بهش تلاش کردی ؟ و اینکه اگر قرار باشه الان ناظر بشی کدوم انجمن رو بیشتر ترجیح میدی برای نظارت ؟

14- همونطور که میدونی 22 ناظر داریم در حال حاضر ، میخوام که ناظرین فعلی رو با ناظرین قبلی مقایسه کنی و نکات ضعف و قوت کارشون رو مشخص کنی و اینکه نظارت در گذشته با حال چه فرقی داشت ؟ بهترین ناظر انجمن ؟

15- سبکی که در نویسندگی در ایفای نقش انتخاب کردی برای خودت طنز هست ، چه دلیلی داره این انتخابت ؟ و اینکه از نویسندگان سبک های موجود ( جدی ، طنز ، بیناموسی و تلفیق این ها ) چه افرادی فکر میکنی بهتر هستند ؟ و نوشتن کدوم یکی از این چند سبک به هنر و قدرت بیشتر نویسندگی نیاز داره ؟

16- مدیران سایت میتونن یکی از نکات قوت یا ضعف یک سایت باشن ، یه انتقاد و یه پیشنهاد قوی به مدیران ارائه کن الان ... و اینکه به نظرت مدیران قبلی با مدیران فعلی چه فرقی کردند و کیفیت کار بالاتر رفته یا پایین تر ؟ بهترین مدیر انجمن ؟

17- میخوام یه نگاهی به انتخابات جادوگران داشته باشیم ، نظرت در مورد کیفیت انتخابات برگزار شده و نحوه انتخاب بهترین ها چی هست ؟ پیشنهاد و انتقادی که در مورد انتخابات داری رو مطرح کن . برای هر یک از عناوین موجود در انتخابات یک نفر رو که فکر میکنی برتر هست با ذکر دلیل معرفی کن .

18- فشار های زیادی در سایت وجود داره ، هم از طرف مدیران ، هم اعضای قدیمی ، همینطور بحث های گروه هایی مثل مرگخواران و محفل ققنوس هم از این قاعده مستثنی نیست ! فکر میکنی چه چیزی باعث به وجود اومدن این فشار ها میشه و چطور میشه ازشون جلوگیری کرد چرا که باعث افت کیفیت انجمن میشن ؟

19- میخوام در مورد وزارت سحر و جادو صحبت کنی برامون ، یه خلاصه ای از وظیفه وزیر و معاونش بگی و اینکه در زمان چه وزیرهایی حضور داشتی و خودت در وزارت مسئولیتی داشتی تا به حال ؟ بهترین وزیر سایت ؟

20- نمیدونم از هاگوارتز اطلاع داری یا نه و اینکه چقدر توش شرکت کردی و در جریان هستی ، اول بگو که تا حالا توی هاگوارتز شرکت کردی و در چه ترمی ؟ و اینکه فکر میکنه اختلاف هایی که در هاگوارتز بین دانش آموزان و گروه ها به وجود میاد رو چطور میشه کم کرد و رقابت ها رو دوستانه کرد ؟

21- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟

22- ارزش پست رو میخوام برام توضیح بدی ! فکر میکنی برای یک عضو تعداد پستش چقدر اهمیت داره ، و اینکه کسی که تعداد پست بیشتری داره ملاک بر برتری اون عضو از سایرین هست ؟ چرا ؟

23- یه سوال معرکه ! آقا نظرت در مورد یکی از اعضای نازنین انجمن که کسی نیست جز توحید ظفر پور ! چی هست ؟ یه ذره این عضو فعال و نویسنده مباحث طنز رو بررسی کن برامون

24- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

25- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟

26- نظرت در مورد این اعضا چی هست : ادی ماکای ، سیریوس بلک ، مورگان الکتو ، دنیس ، استرجس پادمور و پرسی ویزلی ؟

مسائل خارج از سایت

27- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟

28- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

29- توی تعدادی از میتینگ های جادوگران شرکت کردی ، دلیل اینکه به میتینگ ها میای چی هست و چطور ارزیابیشون میکنی ؟ کدوم یکی از اعضای سایت رو بیشتر دوست داری توی میتینگ از نزدیک ببینی ؟

30- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟

31- متوجه میشی که تا شش ماه دیگه زنده هستی ! در این مدت دوست داری چه کارهایی بیشتر انجام بدی ؟

32-جمله بساز : مخالفت ، نظارت ، انجمن خصوصی ناظرین

33- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟

34- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

35- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

36- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

37- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : بیناموسی - مسنجر - راونکلاو - مینروا مک گونگال - جادوگر ماه - قلم پر تند نویس

38- بهترین سرگرمیت در زندگی ؟

39- داستانی مینویسم ، بخون و نظرت رو در موردش بگو :
ديگر نمي آيد ، با امروز دو ماه است كه پيدايش نيست . از كباب فروش محلمان هم پرسيدم گفتم:"از اين بنده خدا خبري نداري ؟ همين كه هميشه اين جا مي شست!" همان طور كه پشت ميز نشسته بود و پاهاي بلندش از ميز بيرون زده بود با چهره اي كسل نگاهش را از تلويزيون گرفت و با پوزخندي گوشه ي لبش را بالا پراند و گفت:" نوچ"
دوباره چشمم به سكوي خالي افتاد به غير از او كسي را نديدم كه بر اين سكو بنشيند. به ديوارش تكيه زدم و ژست او را وقتي بيكار بود و سيگار گوشه ي لبش مي گذاشت گرفتم . يادم از وقتي افتاد كه چشمانش خمار بود و درد داشت از صورت استخواني و ريش هاي سفيد ش كه از دود سيگار زرد شده بود از كت ژنده و دستان سياهش و قوز مختصري كه شانه هايش را به هم مي بافت .
وقتي آرام گرفته بود آهسته سرش را بلند مي كرد و به آدم هايي كه از خيابان عبور مي كردند خيره مي ماند . تنها باد بود كه موهاي پر-پشتش را تكان مي داد يا سيگارش بود كه كه به انتها مي رسيد و انگشتش را مي سوزاند .
به كودكي فكر مي كرد كه با شيطنت كودكانه پايش به پاي او بند مي شد و سكند ري خوران تعاد لش را حفظ مي كرد و باز با انرژي و اميد دوان دوان دور مي شد به تن نحيف و دستان خون مرده اش كه انگار در زندگي محكوم به عذابي است كه از گناهي نكرده حاصل مي شود به آنهاي فكر مي كرد كه كفش هايشان را واكس مي زد وصداي قدم هايشان از صبح تا شب مثل پتك در سرش صدا مي كرد به آنهاي كه از چهار راه عبور مي كردند و اگر نگاهش مي كردند نگاهي تحقير آميز و تلخ بود به آنهايي كه ...
بلند شدم و به مرده پرستي خودم لعنت فرستادم . او خسته بود ، خسته ...

40- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...

41- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

42- بهترین سوال مصاحبه ؟

43- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟

44- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

سوالات اعضا

45- فكر مي كني باز هم اون همه منصب و رنك بگيري؟(طبق اون چيزي كه تو پروفايلت گفتي)

46-نظرت راجع به شيرموز؟

47-شيرموزت راجع به نظر؟

48-راجع به نظر شيرموز؟

49-شيرموز نظر به راجع؟

50-اي اس ال

51-اي دي اس ال

52- يو اس بي

53-تكليفه مادام ماكسيم چي شد؟

54-مشقاتو خوب مينويسي؟

55- نظرت راجع به قديما؟

56-اولین امضات چی بود؟

57- اگر این شخصیت گرفته شده بود،کدوم شخصیت رو برمی داشتی؟

58- اگه ميخواستي يکي از قديميهاي سايت به سايت برگرده کي رو ميگفتي ؟

59- بهترين رولي که خوندي ماله کي بوده ؟

* مهمان برنامه سوالات رو بصورت بولد کنه و بهشون جواب بده

* شاخه ای با عنوان سوالات اعضا قرار گرفت ، در راستای اینکه نمیخوام سوالات اعضا نادیده گرفته بشه ، این شاخه ایجاد شده و تمام سوالاتی که اعضا بپرسند و من نتونم اونها رو در شاخه های اصلی قرار بدم در شاخه سوالات اعضا پرسیده میشه . لازم به ذکر هست که مهمان برنامه بنا به تمایل خودش میتونه به همه سوالات اعضا پاسخ بده یا نه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 8 تیر 1387 00:35
نمایش جزئیات
آفلاین
1- اگه ميخواستي يکي از قديميهاي سايت به سايت برگرده کي رو ميگفتي ؟

2- بهترين رولي که خوندي ماله کي بوده ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سولاهام از هاگرید:
1-اولین امضات چی بود؟
2-اگر این شخصیت گرفته شده بود،کدوم شخصیت رو برمی
داشتی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 20:36
نمایش جزئیات
آفلاین
هگر كوچولو:

1-نظرت راجع به شيرموز؟
2-شيرموزت راجع به نظر؟
3-راجع به نظر شيرموز؟
4-شيرموز نظر به راجع؟

5-اي اس ال
6-اي دي اس ال
7- يو اس بي

8-تكليفه مادام ماكسيم چي شد؟
9-مشقاتو خوب مينويسي؟
10- نظرت راجع به قديما؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 11:56
نمایش جزئیات
آفلاین
باحال بود.ولی خداییش میخوای بری آلمان؟بهترین درس: زیست شناسی موافقم.ولی خداییش نظر دادن تو گالری اعصاب خرد کن نیست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][b]و جسم سیمو
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1387 11:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من همين اول اعلام كنم اومدم سوالامو از هاگر بپرسم و هرگونه هدف ديگه اي رو تكذيب مي كنم

1- چرا هاگر رو انتخاب كردي؟

2- فكر مي كني باز هم اون همه منصب و رنك بگيري؟(طبق اون چيزي كه تو پروفايلت گفتي)

مجبورم جواب بدم به يه نفر:

نقل قول:
اول اینکه دلیل اسوه بودن اینجا گفته نشده ، یه ذره بیشتر دقت کنید ... مورد بعد هم اگر شما یه نگاه گذرا به سوالات قبلی بندازی میبینی که چند بار این سوال پرسیده شده و منم بصورت کامل تر اینجا پرسیدمش ! در ضمن اختیار سوال پرسیدن با مصاحبه کننده هست حالا خود شیفتگی باشه یا نه ! اینکه من در مورد ناظران انجمن سوال میپرسم یا از خود مهمان سوال میپرسم ، دلیلش اینه که من خیلی ناظران انجمن یا مهمان رو دوست دارم و بهشون علاقه دارم که در موردشون سوال میپرسم ؟

اولا چرا بهت بر مي خوره عزيز... من كه باهات جنگ ندارم..

دوما كسي بخواد اين اسوه بودن رو كه اشاره شده ببينه احتياج نداره چشماشو باز كنه بايد يه مقداري مغزشو باز كنه...

سوما به قول يه بلاكي داري با كلمات بازي مي كني چيزي كه گفتي جواب من نيست در حالي كه من اصلا جوابي نخواستم من فقط اينو مي خوام بگم كه كسي كه از خودش تعريف كنه خود شيفته ست ..!

پ.ن. به هرگونه جوابي در اين باره پاسخي نمي دم چون اين رشته سر دراز داره و اينجا جاي بحث نيست.
توضيح بيشتري خواستي پي ام بده بهت آي دي بدم...

همينا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت ببخشید که من خوب جواب ندادم ، راستش به پرسی هم گفتم شنبه بیام جواب بدم خوب جواب می دم ... بعد گفت نه و این حرفا !

در هر صورت معذرت خواهی می کنم از همه و به زودی ، طی یکی دو روز آینده کامل همه ی سؤالات رو جواب می دم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
و اما درمورد قلم پر : پرسی این که سوالات رو جدا کردی واقعا خوبه.این طوری سوالات بیشتر میشه و واقعا باید بگم که سوالاتی که از بارتی پرسیدی کمی جواب دادن بهش سخت بود. به هرحال ممنون!

هووم ، همه نوع سوالاتی پرسیده میشن و مصاحبه رو سعی میکنم کامل برگزار کنم ، حالا سخت بودن و راحت بودنش مهم نیست ، مهم اینه که تا جایی که ممکنه با مهمان آشنا بشیم ؛ ممنون از نظرت

نقل قول:
وقتی که من داشتم سوالاتو می خوندم اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این مصاحبه به جز جنبه ی اشنایی با این عضو یعنی بارتی کراوچ هدف دیگه ای هم داره؛ اونم به سخره گرفتن یک عده ی خاص از اعضای جادوگران که به طور غیر مستقیم در غالب سوالات اعضا بیان شده بود. که اون عده ی خاص همون طور که هر کسی پست بارتی رو بخونه میفهمه که هافلپافی ها بودند.

بنا به موقعیتی که هست سوالات گذاشته میشن ! همونطور که چند نفر از اعضای گروه ها پیام شخصی دادن در مورد سوالات با ارزش !! اعضای هافلپاف که در یکی دو صفحه قبل زده شد ، مشخص بود که هدف از این پست ها یه کار ارزشی و مسخره کردن مهمان برنامه با لحن نادرست هست ، در نتیجه هر کسی که چنین کاری کنه باید منتظر عواقبش هم باشه ، در ضمن قصد مسخره کردنی وجود نداره ، هر چیزی که وجود داره همون توی سوالات میاد ، نه با کم کردن و نه با زیاد کردن !

سوالات اعضای این گروه به حدی مسخره بودند که من مجبور شدم به چند نفر پیام شخصی بدم در مورد پست هاشون ! اگر با کسی مشکلی هست اینجا جاش نیست ، چون اصلا علاقه ای ندارم هر مسئله ای وارد اینجا بشه ، تا الان هم بحثی در مورد این گروه نبود ، چون مسخره بازی ای در اینجا توسط اعضاش ندیده بودم !

نقل قول:
پرسي جووون تا حالا واژه ي خود شيفته به گوش مباركتون خورده؟ ولي صد در صد مطمئن باش به خاطر چيزهاي ديگه اي اسوه شدي.

اول اینکه دلیل اسوه بودن اینجا گفته نشده ، یه ذره بیشتر دقت کنید ... مورد بعد هم اگر شما یه نگاه گذرا به سوالات قبلی بندازی میبینی که چند بار این سوال پرسیده شده و منم بصورت کامل تر اینجا پرسیدمش ! در ضمن اختیار سوال پرسیدن با مصاحبه کننده هست حالا خود شیفتگی باشه یا نه ! اینکه من در مورد ناظران انجمن سوال میپرسم یا از خود مهمان سوال میپرسم ، دلیلش اینه که من خیلی ناظران انجمن یا مهمان رو دوست دارم و بهشون علاقه دارم که در موردشون سوال میپرسم ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
پروفسور کوییرل : خشن ، کمی کینه ای در مورد من ولی اینطور که شنیدم ایده های خوبی داره

من اين طور فكر نمي كنم براي دليل هم اينو بدون كه روي همون موضوع دروغت كه گفتي خواهر نيوتي فقط كوئيرل بود كه تو انجمن ناظران ازت دفاع كرد تماما عقيده داشتيم كه بلاكنت..

و

نقل قول:
ولی فقط بگم مدیرا با کسایی که یه زمانی ضدشون بودن یا خوب نبود مخالفن .

مديرا كه هافلي نيستن كه بخواي ضدشون باشي
و

نقل قول:
اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟
آلبوس سوروس..

اولا اينو بايد به خواب ببيني كه وزير مردمي رو شكست بدي..
دوما وزير مردمي الگوهاي خيلي بهتري از پرسي داشته در نتيجه بازم بايد به خواب ببيني.

سوما دلش خواسته كه كابينه ي وزارتشو مطابق ميلش بچينه به كسي چه؟

چهارما فكر نمي كني از زماني آل رنك بهترين عضو تازه وارد سال رو گرفت اين خصومت پيش اومده؟

و

نقل قول:
جدیدا بحث هایی در مورد پرسی ویزلی میشه توی مسنجر و سایت و ... ! در مورد پرسی ویزلی دو ! من در مورد افراد زیادی شنیدم که فلان شخص پرسی ویزلی دو هست ، چرا انقدر ورژن دو ؟ چرا شماره سه و چهار و ... هم در نمیاد ؟ پرسی ویزلی چه خصوصیتی داره که سایرین تمایل دارن یا به هر دلیلی خودشون رو ورژن های مختلفش معرفی میکنند ؟!

پرسي جووون تا حالا واژه ي خود شيفته به گوش مباركتون خورده؟
ولي صد در صد مطمئن باش به خاطر چيزهاي ديگه اي اسوه شدي.

و
نقل قول:
پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟
هووم ... آلبوس سوروس پاتر نباشه فقط ... هر کیو می خواین بیارین

مثل اينكه شما دوتا پرسي ها خيلي علاقه دارين كه وزير مردمي رو از جامعه ي جادوگري دور كنيد!!؟

سوالاي هگريد رو هم بذاريد تحقيق كنم ميام مي پرسم...!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور فليت ويك در 1387/4/6 17:41:49
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 16:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

می خواستم یک مسئله ای رو بگم
وقتی که من داشتم سوالاتو می خوندم اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که این مصاحبه به جز جنبه ی اشنایی با این عضو یعنی بارتی کراوچ هدف دیگه ای هم داره؛ اونم به سخره گرفتن یک عده ی خاص از اعضای جادوگران که به طور غیر مستقیم در غالب سوالات اعضا بیان شده بود. که اون عده ی خاص همون طور که هر کسی پست بارتی رو بخونه میفهمه که هافلپافی ها بودند. یعنی چیزی که باعث شده بود من اینطوری فکر کنم، این بود که پرسی هر سوالی که مربوط به هافل میشد یعنی قصد شکایت یا تمسخر این گروه رو داشت، بدون کم و کاست ذکر کرده بود و سوالات دیگه تو سوالات اصلی ادغام شده بودند. یعنی در واقع بیشترین هدف پاسخ گویی بارتی به این سوالات و همین طور هم تنظیم سوالات از طرف پرسی جبهه گیری در مقابل هافلپاف و اعضاش بود.
این صرفا فکری بود که موقع خوندن مصاحبه به ذهن من رسید و اصلا و اصلا هیچ ربطی به تعصبم نسبت به هافلپاف و هم گروهیام نداشت.
این پست هم فقط واسه انتقاد زدم چون مصاحبه کمی کسل کننده شده بود

ممنون از زحمتی که کشیدین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...